Serie A Live Stream - Lähetykset netissä

Italian Serie A ei valitettavasti näy Suomen kanavilla, mutta onneksi netin live stream -lähetykset toimivat. Lue alta ohjeet ja nauti peleistä!
Haluatko nähdä Italian Liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti useamman vedonlyöntisivuston live streamien avulla. Tässä artikkelisssa kerromme kuinka se onnistuu milläkin sivustolla.

Bet365 näyttää Serie A:ta ilmaiseksi ja suorana netissä


Pelien katsominen Bet365-sivustolla on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Bet365-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista. Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 0,01€, jotta voit nähdä Serie A -pelit livenä. Tästä syystä sinun tulee kuitenkin tehdä ainakin yksi talletus Bet365-sivustolle.

Näin saat Bet365 streamit näkyviin:


Jos Bet365 ei ole entuudestaan tuttu lue meidän Bet365 arvostelumme.

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››Suomi ja Serie A -televisiointi


Serie A näkyy huonosti suomalaisille teleivisiosta. Maksullisista kanavapaketeista Ruutu+ (9,95€/kk) näyttää kaikki ottelut ja lisäksi paljon muita lajeja. Voit lukea lisää Serie A:sta ja otteluohjelmasta Serie A-sivultamme.

EuroSports näyttää Serie A:ta suorana netissä


Urheilukanava EuroSportin kautta on myös mahdollista katsoa Serie A -lähetyksiä suorana. Tarkista otteluohjelma ja nauti parhaasta jalkapalloviihteestä television tai livestreamin kautta vaikka omalla mobiililaitteellasi.VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!