Veikkausvihjeet

Veikkausvihjeet

Vedonlyonti.com on maan johtava vedonlyöntiportaali, viikon jokaisena päivänä, toistakymmentä vihjettä urheilumaailman kiehtovimpiin kohteisiin. Päivitämme vihjeitämme ympäri vuorokauden.

Pyrimme poimimaan jokaisen päivän parhaat vedonlyöntivinkit tuoreeltaan. Löydät veikkausvinkit laajaan kirjoon urheilulajeja täysin maksutta. Veikkausvihjeemme ovat tehty kyseisen lajin asiantuntijan toimesta, analyysin ja vihjeen päätteeksi tarjoamme aina myös kerroinvertailun.

Vedonlyöntivihjeet

Alapuolelta löytyvissä kuvakkeissa on esitelty aina tuoreimmat vihjeet. Huom! Voit hakea allaolevasta valikosta sinua kiinnostavimmat vihjeet, lajeittain tai vihjetyypin mukaan!

Lisää vihjeitäArvostelu

Bonus

Pelaa

XLBet5x20€ ilmaisvetoPelaa nyt
BonusBet120% talletusbonus 120€ astiPelaa nyt
Betstro30€ ilmaisvetoPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ astiPelaa nyt
Goldenbet100% bonus 500€ astiPelaa nyt
6.Galaksino25€ kierrätysvapaa ilmaisvetoPelaa nyt
RollinoEi vedonlyöntibonustaPelaa nyt
8.Bzeebet10€ ilmaisvetoPelaa nyt
Dachbet100% bonus 100€ astiPelaa nyt
10.Mobilebet100% bonus 100€ astiPelaa nyt


Parhaat vedonlyöntivihjeet asiantuntevasti ja ilmaiseksi

Urheilu on parasta viihdettä ja vielä parempaa se on yhdistettynä vedonlyöntiin! Vedonlyonti.comin veikkausvihjeillä nämä kaksi asiaa yhdistyvät automaattisesti. Tähtäimessämme onkin aina viihteellinen ja tuloksekas vedonlyönti.

Pelaamme myös itse aina jokaisen veikkausvihjeemme ja seisomme perusteluiden kanssa aina vedonlyöntivihjeen takana. Veikkausvihjeet ovat kuitenkin lukijoille aina pelisuosituksia ja toivomme, että teet pelipäätöksesi aina fiksusti oman harkinnan mukaan.
VL:n vedonlyöntivihjeet on tarjolla lajiin kuin lajiin


Vinkkitiimiltämme löytyy yhteensä kymmenien vuosien mittainen vedonlyöntikokemus ja eri lajien asiantuntemus. Vedonlyöntivihjeet ja niiden perustelu tapahtuu pelaajien sekä joukkueiden nykykuntoa ja veikkaustapahtumaa edeltävien tilastojen tulkinnalla. Mukana on aina laadukkaimmilta vedonlyontisivustoilta koottu kerroinvertailu.
Sivuiltamme löydät myös pitkävetovihjeet, vakiovihjeet, ravivihjeet ja erikoisemmat pelivihjeet.

Kun vedonlyöntivihjeen kohde on pelattu ja vihje rauennut, vihjeen tekijä merkitsee lopputuloksen perusteella vihjeeseen aina Osuma tai Huti. Näin pystyt seuraamaan vihjekohtaisesti, miten kyseisessä vihjeessä kävi! Mikäli peli jostain syystä perutaan tai siirretään, merkkausta ei tehdä.

Vedonlyonti.comin vinkkipalvelusta löydät pelivihjeet ns. avaimet käteen periaatteella. Lue suosituksemme eri pelikohteisiin, nappaa paras kerroin ja pelaa kohdetta. Vertailemme kohteiden kertoimia itse ja jokaista vinkkiä varten etsimme markkinoiden korkeimpia kertoimia parhailta veikkaussivuilta. Tutustu siis vihjeisiimme ja hyppää kyytiin!

Veikkausvihjeitä joka lähtöön, urheilua, viihdevetoja, politiikkaa...


Löydät veikkausvihjeet kaikkiin suosikkisarjoihin, kuten Liiga, NHL, MLB, NBA, Valioliiga sekä mm. suuret arvokisat kuten Jääkiekon MM-kisat 2023, Jalkapallon EM 2024 sekä Snookerin MM-kisat 2023. Panostamme veikkausvihjeissämme siihen, että ne olisivat hyödyllisiä mahdollisimman monelle vedonlyöjälle. Veikkausvihjeet jakautuvat mielenkiintoisimpien ja suosituimpien sarjojen kesken.

Vedonlyonti.com sivuston vihjetarjonta heijastaa katsojien yleistä kiinnostusta eri urheilulajeihin, jossa jääkiekko ja jalkapallo ovat etuasemissa. Viestintäfirma Sponsor Insightin vuotuinen nettipaneeli-tutkimus osoittaa jääkiekon pitävän pintansa ykköslajina vuodesta toiseen. Jalkapallo on Huuhkajien ja Helmareitten siivittäminä noussut kolmen suosituimman lajin kantaan.

Näitä lajeja seuraamme eniten!

Löydät veikkausvihjeitä erilaisiin vedonlyöntipeleihin ja -muotoihin sivuiltamme lähes joka päivä. Nykyään vetoa voi lyödä lähes kaikista tapahtumista joissa selviää lopulta voittaja. Voit siis lyödä vetoa urheilutapahtumien lisäksi vaikkapa vaaleista tai tosi-tv -formaatista.

Pelivalikoima on kasvanut viime vuosina hurjasti. Vedonlyöntimarkkinasta löytyy tällä hetkellä todella paljon myös erilaisia vedonlyöntimuotoja ja pelejä. Olemme jakaneet veikkausvinkkimme kolmeen eri kategoriaan, joista löydät veikkausvinkkejä erilaisille pelivaihtoehdoille.
Vedonlyönti vinkit käyttämällä tulee oikeat tulokset  • Tavanomaiset veikkausvihjeet ottelun lopputuloksiin,
  • Aasialaisia tasoituksia sisältäviä vinkkejä, maalimääriä, yli/alle-vetoja sekä muita erikoisvetoja.
  • Järjestelmävihjeet tai kombot...

Vedonlyöntivinkit jääkiekkoon


Jääkiekko on maan suosituin urheilulaji penkkiurheilijoiden keskuudessa. Sama pätee myös vedonlyöntiin, jossa lätkä kerää vuodesta toiseen korkeimmat pelivaihdot. Jääkiekkovihjeet ovat myös Vedonlyonti.comin suosituinta sisältöä ja ne keräävät kaudesta toiseen suurimmat lukijamäärät.

Jääkiekon osalta vedonlyöntivinkkejä on tarjolla arvokisojen lisäksi erityisesti isoihin sarjoihin. Kotimaiset Liiga-vihjeet sekä NHL-vihjeet ovat tarjolla kierroksesta toiseen. Myös Euroopan muut laatusarjat, kuten SHL ja Sveitsin liiga ovat vihjeissämme esillä.

Vedonlyöntikohteet jääkiekkoon

Jääkiekkoveikkaajille löytyy lätkäkauden aikana kohteita laidasta laitaan. Normaalien 1X2- ja tasoitusvetojen lisäksi tarjolla on paljon muutakin pelattavaa.

Jääkiekon voittajavedot

Voittajaa on mahdollista veikata joko ennen kauden alkua tai sen aikana kaikkiin suurimpiin kiekkosarjoihin. Erityisen suosittua voittajaveto on kuitenkin jääkiekon arvokisoissa, kuten MM-turnauksessa ja olympialaisissa. Potentiaalisia mestarikandidaatteja on usein useampia ja kertoimetkin tämän vuoksi korkeita.

Myös yksittäisen ottelun sisältä löytyy erikoiskohteita voittajavetoihin. Voit lyödä vetoa vaikkapa yksittäisen erän voittajasta. Voittajavetoja on myös mahdollista yhdistää muihin saman ottelun pelikohteisiin. Esimerkiksi ottelun voittajan ja maalimäärän yhdistäminen nostaa kohteen kerrointa hurjasti.

Pelaajavedot

Pelaajavedot ovat nostaneet valtavasti suosiotaan jääkiekkobetsarien lapuilla. Otteluiden seuraamiseen nämä erikoisvedot antavat ihan oman mausteensa. Pelaajavedoissa on mahdollista lyödä vetoa yksittäisen pelaajan suorituksista tietyssä matsissa. Yleisimpiä pelikohteita jääkiekon pelaajavetoihin ovat pelaajan maalit, pisteet ja laukaukset. Toisinaan tarjolla on myös kohteita vaikkapa pelaajan jäähyminuuttien määrästä.

Maalimäärävedot jääkiekossa

Jääkiekko on vaikkapa jalkapalloon verrattuna selvästi runsasmaalisempi laji, mikä tekee myös lätkän maalimäärävedoista mielenkiintoisia. Se yleisin maalimääräveto on ottelun kokonaismaalien veikkaaminen, vaikkapa yli/alle 5,5 maalia ottelussa. Myös yksittäisten erien maalimääristä on mahdollista lyödä vetoa, kuten myös ottelun tarkasta maalimäärästä.

Suosittu pelikohde ovat myös jääkiekon ns. Team Totalsit, eli joukkueiden maalimäärä. Myös näissä kohteissa on usein mahdollista lyödä vetoa joko joukkueen yli/alle maaleista tai tarkasta tehtyjen maalien määrästä matsissa.

Vedonlyöntivinkit jalkapalloon


Jalkapallo vihjeet ovat toinen sivustomme kivijalka. Huuhkajien huima nousu Euroopan futiskartalle on nostanut kuningaslajin suosiota maassamme entisestään. Se näkyy myös jalkapallovedonlyönnissä, joka on aiemmin ollut vahvasti englantilaisen futiksen varassa.

Isoista jalkapallosarjoista Valioliiga-vihjeet ja Mestarien Liiga-vihjeet ovat huippusuosittuja. Tämän lisäksi tarjolla on viikottaisia vinkkejä myös esimerkiksi Serie A:n, Bundesliigan ja La Ligan matseihin. Eikä unohtaa sovi myöskään kotimaista futista, jonka keihäänkärkenä ovat Veikkausliiga-vinkit.

Jalkapallo on maailman ylivoimaisesti suosituin urheilulaji ja sama pätee myös vedonlyöntiin. Futisvetoja on tarjolla lähes kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä, joten pelkkiin otteluiden voittajien tai maalimäärien veikkaamisen ei todellakaan tarvitse tyytyä.

Jalkapallon voittajavedot

Voittajavedot eli ns. outright-vedot ovat myös jalkapallossa todella suosittuja. Isojen (ja pienempien) sarjojen voittajien (tai sarjasta putoajien) lisäksi on mahdollista veikata myös arvoturnausten voittajaa tai vaikkapa parhaan maalintekijän Kultainen Kenkä-palkinnon saajaa.

Voittajavedot ovat tarjolla myös live-vedonlyönnissä, joten omaa suosikkijoukkuetta on mahdollista betsata niin kauden/turnauksen alla kuin kesken kaudenkin. Esimerkiksi Argentiinan puolesta vetoa ennen turnausta lyöneet saivat vuoden 2022 MM-kisoissa panoksensa takaisin komealla noin 8 kertoimella.

Voittajavetoja löytyy myös yksittäisiin otteluihin monenlaisia. Vetoa voi lyödä vaikkapa puoliajan voittajasta tai johtoasemasta tietyssä vaiheessa matsia.

Pelaajavedot

Jalkapallon puolella pelaajavetoja on tarjolla runsaasti. Ne tutuimmat ovat varmasti yksittäisen pelaajan onnistuminen maalinteossa tai maalin syöttämisessä. Ainakin isompiin sarjoihin tarjolla on myös vetoja pelaajan saamista varoituksista, suorittamista laukauksista tai jopa taklauksista.

Pelaajavedoissa houkuttelevaa on viihdearvon lisäksi korkeat kertoimet. Valitsemalla hiemankin yllättävämmän maalintekijän kupongille puhutaan osuman sattuessa jo ihan mukavasta lunastuksesta.

Erikoisvedot jalkapallossa

Jalkapallokohteet ovat täynnä myös eksoottisempia pelivaihtoehtoja. Vetoa voi lyödä vaikkapa yksittäisen joukkueen tai koko ottelun kulmapotkujen, paitsioiden tai varoitusten määrästä.

Koripallo vedonlyöntivihjeet


Koripallo on kasvattanut hurjasti suosiotaan Susijengin ja Lauri Markkasen NBA-menestyksen myötä. Tämä näkyy myös koripallovedonlyönnissä, jossa pelivaihdot ovat kasvaneet valtavasti.

Vuoden 2023 kohokohta koriksen osalta on MM-turnaus elo-syyskuussa. MM-kisoihin on luvassa myös rutkasti vedonlyöntivinkkejä, kuten toki myös myöhemmin syksyllä alkaavan Korisliigaan sekä uuteen NBA-kauteen.

Tennis vihjeet


Tennis on lähes täydellinen laji vedonlyöntiin ja yksi suosituimmista betsilajeista maailmassa. Tennisvihjeet ovat nekin varsin suosittuja, erityisesti silloin jos suomalaispelaajia tai maailman ehdottomia huippuja nähdään areenalla. Lajin neljä suurta Grand Slam-turnausta keräävät suurimman pelivaihdon ja lukukerrat.

Vedonlyöntivinkit moottoriurheiluun


Olemme moottoriurheilukansaa ja tämä näkyy myös moottoriurheilun suosiossa vedonlyönnissä. F1-vihjeet ja rallin MM-sarjan vinkit ovat kuumaa kamaa kaudesta toiseen.

Muut vedonlyöntivihjeet


Urheilun lisäksi tarjolla on vihjeitä lukuisiin muihin tapahtumiin. Viihdevedonlyönti on nostanut vahvasti päätään viime vuosina ja esimerkiksi Euroviisu vinkit tai vedonlyöntivihjeet politiikkaan ovat keränneet paljon lukukertoja.

Mistä koostuvat hyvät vedonlyöntivihjeet?


Mitkä seikat ovat avainasemassa kun puhutaan hyvistä vedonlyöntivihjeistä? Vedonlyonti.com vedonlyöntivihjeet ovat ensinnäkin täysin ilmaisia. Et maksa vedonlyöntivihjeistä mitään, vaan voit käydä päivittäin lukemassa vedonlyöntivihjeet päivän otteluihin. Haluamme tarjota lukijoillemme aina laadukkaita ja ilmaisia vedonlyöntivihjeitä ja auttaa pelaajaa tekemään ratkaisu tiettyjen faktojen ja tilastojen perusteella.

Vedonlyöntivihjeet ovat aina kohdistettu luotettaville ja hyväksi todetuille vedonlyöntisivustoille. Emme vihjaa yhtäkään vedonlyöntivihjettä huonoille ja epäluotettaville veikkaussivuille. VL:n voitolliset vedonlyöntivihjeet ovat tuottavia, joten olemme varmistaneet että suosittelemamme vedonlyöntisivut sekä rahansiirrot toimivat luotettavasti ja voitonmaksut onnistuvat ilman ongelmia.

Teemme aina vedonlyöntivihjeisiimme kerroinvertailun. Kerroinvertailu on todella hyvä tapa varmistaa, että löydät vedonlyöntimarkkinasta aina parhaan mahdollisen kertoimen pelikohteelle. Me teemme tämän sinulle automaattisesti ja luettelemme aina kolme korkeinta kerrointa jokaiseen vedonlyöntivihjeeseen. Kerroin on aina avainasemassa vetoa tehdessä ja se määrittää, kuinka paljon sinä voitat.

Hajauttamalla pelikassaasi eri sivustoille, mahdollistat aina parhaan kertoimen pelaamisen. Suosittelemmekin avaamaan pelitilin useammalle vedonlyöntisivustolle, jotta voit lyödä parhaita kertoimia eri sivustoilla. Listaamme parhaiden sivustojen lisäksi myös kaikki uusimmat vedonlyöntisivut.

Veikkaus vihjeet - keskustele somessa


Sen lisäksi, että Vedonlyonti.com tarjoaa päivittäin parhaat veikkaus vihjeet vedonlyöntiin, voit tulla kanssamme keskusteleman veikkaus vihjeistä jo yli 16 000 jäsenen Pitkävetovihjeet Pitkävetovihjeet Facebook-ryhmään. Ryhmässä jaamme veikkaus vihjeet kaikille jäsenille päivittäin, jonka lisäksi löydät ryhmästä tarjouksia ja kilpailuja.

Ryhmässä voit myös antaa omat näkemyksesi ja jakaa omat veikkaus vihjeet ja veikkausvinkit! Lisäksi ylläpidämme Twitter-tiliä ja Youtube yhteisöjä...

Kaikki netin vedonlyöntivihjeet löydät pallomeri.net-sivustolta!

Sivu päivitetty: Heinäkuu 2023

Facebook ryhmästä löydät kaikki parhaat veikkaus vihjeet ja vedonlyöntivinkit!