Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausvihjeet

Veikkausvihjeet

Vedonlyonti.com on maan johtava vedonlyöntiportaali. Tarjoamme viikon jokaisena päivänä vihjeitä urheilumaailman kiehtovimpiin kohteisiin! Päivitämme vihjeitämme ympäri vuorokauden.

Pyrimme poimimaan jokaisen päivän parhaat vedonlyöntivinkit tuoreeltaan. Mikä parasta, löydät veikkausvinkit laajaan kirjoon urheilulajeja täysin maksutta. Veikkausvihjeemme ovat tehty kyseisen lajin asiantuntijan toimesta. Analyysin ja vihjeen päätteeksi tarjoamme aina myös kerroinvertailun.

Vedonlyöntivihjeet

Alapuolelta löytyvissä kuvakkeissa on esitelty aina tuoreimmat vihjeet. Huom! Voit hakea allaolevasta valikosta sinua kiinnostavimmat vihjeet, lajeittain tai vihjetyypin mukaan!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Julkaistu
Kierrätys
Arvostelu
1
Pop
Jopa 150€:llä ilmaisvetoja
2023
Ei kierrätystä
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
2024
5x (T+B)
3
Pop
100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto
2010
5x (T+B)
4
100€ ilmaisveto
2009
5x (T)
5
Uusi
100% bonus 100€ asti
2024
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
2023
5x (T+B)
7
100% bonus 200€ asti
2021
5x (T+B)
8
Uusi
100% bonus 200€ asti
2023
5x (T+B)
9
100% bonus 200€ asti
2022
5x (T+B)
10
100% bonus 200€ asti
2019
5x (T+B)

Parhaat vedonlyöntivihjeet asiantuntevasti ja ilmaiseksi

VL:n vedonlyöntivihjeet on tarjolla lajiin kuin lajiin

Urheilu on parasta viihdettä ja vielä parempaa se on yhdistettynä vedonlyöntiin! Vedonlyonti.comin veikkausvihjeillä nämä kaksi asiaa yhdistyvät automaattisesti. Tähtäimessämme onkin aina viihteellinen ja tuloksekas vedonlyönti.

Pelaamme myös itse aina jokaisen veikkausvihjeemme ja seisomme perusteluiden kanssa aina vedonlyöntivihjeen takana. Veikkausvihjeet ovat kuitenkin lukijoille aina pelisuosituksia ja toivomme, että teet pelipäätöksesi aina fiksusti oman harkinnan mukaan.

Vinkkitiimiltämme löytyy yhteensä kymmenien vuosien mittainen vedonlyöntikokemus ja eri lajien asiantuntemus. Vedonlyöntivihjeet ja niiden perustelu tapahtuu pelaajien sekä joukkueiden nykykuntoa ja veikkaustapahtumaa edeltävien tilastojen tulkinnalla. Mukana on aina laadukkaimmilta vedonlyontisivustoilta koottu kerroinvertailu.

Vedonlyonti.comin vinkkipalvelusta löydät pelivihjeet ns. avaimet käteen periaatteella. Lue suosituksemme eri pelikohteisiin, nappaa paras kerroin ja pelaa kohdetta. Vertailemme kohteiden kertoimia itse ja jokaista vinkkiä varten etsimme markkinoiden korkeimpia kertoimia parhailta veikkaussivuilta. Tutustu siis vihjeisiimme ja hyppää kyytiin!

Veikkausvihjeitä joka lähtöön, urheilua, viihdevetoja, politiikkaa...

Löydät veikkausvihjeet kaikkiin suomalaisten suosikkisarjoihin, kuten jääkiekkosarjat Liiga ja NHL, jalkapallon Valioliiga ja Mestarien liiga sekä mm. suuret arvokisat kuten Jalkapallon EM 2024. Panostamme veikkausvihjeissämme siihen, että ne olisivat hyödyllisiä mahdollisimman monelle vedonlyöjälle. Veikkausvihjeet jakautuvat mielenkiintoisimpien ja suosituimpien sarjojen kesken.

Vedonlyonti.com sivuston vihjetarjonta heijastaa katsojien yleistä kiinnostusta eri urheilulajeihin, jossa jääkiekko ja jalkapallo ovat etuasemissa. Viestintäfirma Sponsor Insightin vuotuinen nettipaneeli-tutkimus osoittaa jääkiekon pitävän pintansa ykköslajina vuodesta toiseen. Jalkapallo on Huuhkajien ja Helmareitten siivittäminä noussut kolmen suosituimman lajin kantaan.

Talvikaudella otamme mukaan myös suomalaisten suosimia talviurheilulajeja, kuten maastohiihto ja ampumahiihto. Arvokisoissa kattauksemme sisältää näiden lisäksi myös paljon muita talvilajeja. Urheilun ulkopuolelta vihjaamme myös mm. politiikkaan ja viihteeseen, aina kun sopivia suurtapahtumia on tarjolla.

Näitä lajeja seuraamme eniten!

Vedonlyöntivinkkejä aloittelijoille

Vedonlyönti on hieno harrastus. Aloittelevan betsarin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin, jotka vaikuttavat vahvasti tulokseesi vedonlyönnissä. Ohessa listattuna perusasioita aloittelijalle.

 • Ymmärrä todennäköisyydet ja kertoimet. Menestys vedonlyöjänä riippuu täysin pelaamiesi kohteiden kertoimista. "Shoppaile" siis parhaat kertoimet betseillesi ja tuloksesi paranee automaattisesti. Me listaamme vihjeidemme yhteydessä parhaat kertoimet kyseiseen pelikohteeseen helpottaaksemme lukijan tehtävää.
 • Pelaa hallitusti. Varaa vedonlyöntiäsi varten erillisen pelikassa ja pelaa sen rajoissa. Älä riskeeraa pelikassaasi, vaikka kohde tuntuisi kuinka hyvältä. Voit rajoittaa yhden kohteen osuuden vaikkapa korkeintaan 5%:ksi pelikassastasi.
 • Lyö vetoa siitä minkä tunnet. Parhaatkaan vedonlyöjät eivät hallitse kovin montaa eri lajia. Keskity siis itsellesi tuttuihin kohteisiin ja painota niitä omissa peleissäsi. Toki voit pienemmällä painolla poimia vihjeistä kohteita myös omien lajiesi ulkopuolelta, mutta pidä pääpaino tutuissa kohteissa.
 • Valitse hyvä vedonlyöntisivusto. Laadukkaan/laadukkaiden sivustojen hyödyntäminen on kaiken a ja o, varsinkin alussa. Näin varmistat parhaiden kertoimien lisäksi myös itsellesi mukavat vedonlyöntibonukset, jotka kasvattavat alussa kassaasi vauhdilla.
 • Hyödynnä vedonlyöntivinkit. Jo Jörn Donner sen tiesi, lukeminen kannattaa aina. Oman tutkimisesi ohessa kannattaa tutustua myös ilmaisiin vedonlyöntivihjeisiin. Näistä saat vähintäänkin uutta perspektiiviä ja mahdollisesti myös huomaat jotain olennaista oman pelipäätöksesi tueksi. VL.com julkaisee päivittäin useita ilmaisia vedonlyöntivinkkejä, jotka kannattaa lukea ajatuksella.
 • Pidä seurantaa ja ole rehellinen! Yksi hyvä keino oppimisprosessissa on kirjata kaikki vedot tuloksineen rehellisesti ylös. Kirjanpidon avulla näet nopeasti, onko joku laji tai pelimuoto huomattavasti tuottoisampi juuri sinulle. Näin voit karsia tulosta syövät kohteet pois ja keskittyä niihin, joissa omaat etua vedonlyöntimarkkinaan nähden.

Vedonlyöntivinkkejä ammattilaisille

Vedonlyöntikokemuksen karttuessa saattaa tulla mieleen kysymys, mitä vaatisi ammattimainen vedonlyönti. Kuten kaikessa vakavassa harrastamisessa, myös vedonlyönnissä hyppäys ammattilaisuuteen on valtava. Se ei silti tarkoita, etteikö myös harrastelija voisi suhtautua ammattimaisesti.

Kaikki edellä aloitteleville vedonlyöjille annetut vinkit pitävät toki tässäkin kutinsa. Tosin ne ovat useimmille pitkän linjan harrastajille itsestäänselvyyksiä. Ammattilaisten osalta vaatimukset kuitenkin tiukentuvat entisestään.

 • Laske todennäköisyydet. Ammattilaisen on tunnettava kohteidensa lisäksi myös vetojen matemaattinen puoli läpikotaisin. Arvioiden muuttaminen matemaattiseen muotoon ei ole helppoa ja kilpailet siinä kohtaa erittäin teräviä aivoja vastaan. Pelikohteiden murskaus todennäköisyyksiksi on kuitenkin välttämätöntä voitollisessa vedonlyönnissä. Fiilispohjalta et pitkässä juoksussa pärjää.
 • Pelaa ainoastaan ylikertoimia. Siinä missä hupibetsari heittää toisinaan vetoja sisään täysin perstuntumalta, tulisi ammattilaisen pelata pelkästään ylikertoimia, eli kertoimia jotka ovat korkeampia kuin kohteen osumistodennäköisyys. Syy on hyvin yksinkertainen, ammatin tulee tuottaa rahaa. Tässä ammattissa mikään muu kuin ylikertoimet sitä pitkässä juoksussa tee.
 • Tunteet kuriin. Ammattimaiseen vedonlyöntii kuuluu tietynlainen tunteettomuus. Voitot tai tappiot eivät saa hetkauttaa, mikä onkin helpommin sanottu kuin tehty. Myös omaa toimintaa ja pelikohteita pitää pystyä analysoimaan objektiivisesti. Jos huomaat usein kiroavasi huonoa onnea hutien kohdalla tai kehut kritiikittömästi itseäsi osumista, voi objektiivisuudessa olla toivomisen varaa.
 • Kaikki vedot singleinä. Joskus tuntuu houkuttavalta yhdistellä mielestään hyviä kohteita yhdistelmävedoiksi. Älä tee niin, mikäli tavoitteesi ovat korkealla. Yksittäisinä single-vetoina kassa kiertää nopeammin, varianssi vähenee ja tulos on parempi. Jos siis kaiken perusta eli todennäköisyysarviosi ovat kunnossa.
 • Pelaa valikoiden. Myös vedonlyönnissä vähemmän voi olla enemmän. Ammattilaisena ei ole syytä sohia mahdollisimman paljon vetoja sisään, niin hyvää tutkimusta ei pysty kukaan tekemään. Valitse sen sijaan potentiaalisista vedoistasi ne parhaat ja keskity niihin. Analysoi myös jokainen veto (huti tai osuma) jälkikäteen.
 • Ole yltiörehellinen itsellesi. Kehittymisen edellytys on tosiasioiden tunnustaminen. Ammattimaisessa vedonlyönnissä tämä tarkoittaa sitä, että kannattaa koko ajan etsiä keinoja olla parempi. Jos teet hyvää tulosta vain yhdessä lajissa tai sarjassa, unohda muut pelikohteet! Jos taas tulosta ei tunnu tulevan, etsi rehellisesti syyt tähän.

Pitkävetovihjeet

Pitkäveto on suomalaisten suosikki jo pitkältä ajalta, eikä syyttä. Lajin helppous viehättää, sillä pitkävedossa veikataan pääosin 1X2-kohteita ottelun lopputuloksesta. Ei siis tasoituksia mihinkään suuntaan tai muita krumeluureja.

Netti on pullollaan monentasoisia pitkävetovihjeitä laidasta laitaan. VL.comin periaate on kuitenkin tässäkin suhteessa simppeli: pyrimme julkaisemaan ainoastaan pitkävetovihjeitä, jotka ovat pidemmän päälle voitollisia. Seuranta ja kirjanpito on tässäkin asiassa erinomainen mittari.

On usein makuasia, puhutaanko pitkävetovihjeistä vai yleisemmin vedonlyöntivihjeistä. Oheisen linkin takaa voit tutustua tarkemmin ajatuksiimme nimenomaan ilmaisista ja asiantuntevista pitkävetovihjeistä.

Vakiovihjeet

Vakioveto on yksinomaan suomalaisille suunnattu pelimuoto, vaikka toki muissakin maissa ja netissä on hieman senkaltaisia veikkaamisen tapoja olemassa.

Vakioveikkauksessa veikataan useiden otteluiden voittaja 1X2-formaatissa. Suosituimmassa Vakio 1 -pelimuodossa on mukana 13 ottelua, joita veikataan, mutta pelejä voi olla mukana 6-18. Yleensä lajina on jalkapallo, mutta muitakin lajeja voi olla kauden vaiheesta riippuen. Perinteisimmillään Vakio pitää mukanaan kohteita Valioliigasta ja Mestaruussarjasta.

Oikein menneiden kohteiden määrä sanelee sen, mihin voittoluokkaan pelaaja osuu ja siten myös voiton suuruuden. Voitto-osuus määrittyy sillä, kuinka paljon riviä on pelattu. Tämä erottaa Vakion selvästi monista muista peleistä, sillä valittujen merkkien harvinaisuus pitää ottaa huomioon. Tässä auttavat vakiovihjeet, joita Vedonlyonti.com toisinaan tuottaa.

Monivetovihjeet

Moniveto on vedonlyöntimuoto, jossa pelaajan tehtävänä on ennustaa tietyn määrän jalkapallo-otteluiden tarkat lopputulokset. Yleensä mukana on 3–4 ottelua, ja pelaajan tulee arvata jokaisen ottelun tarkka maalilukema. Monivedossa on mahdollista voittaa huomattavia summia, koska voittosummat riippuvat siitä, kuinka moni muu pelaaja on arvannut tulokset oikein. Potti jakautuu oikein veikanneiden kesken. Monivedossa käytetään usein erilaisia strategioita ja tilastollista analyysia parantamaan osumisen todennäköisyyttä.

Tämä vedonlyöntimuoto on suosittu erityisesti sen suuren voittopotentiaalin vuoksi. Samalla se on vaikea pelimuoto, jossa tuurilla on suuri vaikutus. Tästä syystä monivetovihjeitä VL ei ainakaan tällä hetkellä kirjoita.

Miksi sinun pitäisi käyttää useita vedonlyöntisivustoja?

Osuivatpa vetosi sitten millä prosentilla tahansa, on suuri merkitys sillä, millaisia kertoimia käytät, kun lyöt vetosi. Yksikään pelaaja ei osu joka kerta. Jos pidät huolen siitä, että veikkaat korkeimmilla mahdollisilla kertoimilla kutakin kohdetta, on selvää, että pitkässä juoksussa voitat enemmän – tai ainakin häviät vähemmän.

Mikään sivusto ei tarjoa aina jokaiseen kohteeseen parhaita kertoimia, vaan se vaihtelee kohde kohteelta. Samalla on kuitenkin selvää, että jotkut sivut pystyvät tarjoamaan myös yleisellä tasolla korkeamman palautusprosentin kuin useimmat kilpailijat. Alta näet esimerkkejä sivuista, joilla yleisellä tasolla useimmiten on hyvinkin kilpailukykyiset kertoimet.

NimiBethardPinnacle SportsTonyBet
Bonus100% bonus 50€ astiEi bonusta100€ ilmaisveto
Kierrätys15x (T+B)-5x (T)
Cashback---
Pay n Play
Verovapaa
Bet builder

Myös bonukset ovat omiaan tekemään pelaajasta kuin pelaajasta voittavamman. Siksi jo ne riittävät syyksi liittyä useille eri sivustoille ja pitää silmät auki myös uusiin sivustoihin törmätessä.

Useimmiten vedonlyöntibonukset voi kuitenkin lunastaa vain kerran, siinä missä taas korkea kerrointaso on pysyvä ominaisuus.

Miksi sinun pitäisi käyttää ilmaisia vedonlyöntivinkkejä?

Uskallamme väittää, että VL.comin laadukkaiden ja täysin ilmaisten veikkausvihjeiden hyödyntäminen kannattaa aina. Ohessa muutamia perusteluja väitteelle.

 • Saat lisätietoa kohteesta. Lukemalla asiantuntevan ennakon ja pelivihjeen perusteluineen, saat vähintäänkin arvokasta lisätietoa. Esiin voi tulla myös näkökulmia, joita et ole itse ottanut huomioon.
 • Saat uutta näkökulmaa. Meillä ihmisillä on taipumus lukkiutua omiin mielipiteisiimme, olivat ne absoluuttisen oikeita, vääriä tai niinkuin yleensä jotain siltä väliltä. Lukemalla asiantuntevia vedonlyöntivinkkejä, saat muitakin näkökulmia kohteeseen kuin omasi. Päätät sitten hyödyntää vihjeen tai et, vertaileva näkemys ei koskaan ole pahasta.
 • Löydät parhaat kertoimet. Hyvän kertoimen vaikutusta tulokseen ei voi liikaa korostaa. Me listaamme aina kohteisiin markkinoiden parhaat kertoimet, joista saatat löytää nykyisiä veikkaussivustojasi huomattavasti parempia tarjouksia. Ne hyödyntämällä parannat automaattisesti tulostasi vedonlyönnissä. Samalla voit halutessasi hyödyntää myös uusia vedonlyöntibonuksia ja kasvattaa näin pelikassaasi.
 • Huomaat uusia pelikohteita. Nykypäivänä tarjolla on päivittäin usein satoja pelikohteita eri lajeista ympäri maailman. Kukaan ei pysty järkevästi seuraamaan kaikkea tätä. VL.comin asiantuntijatiimi seuraa kukin oman erikoisalansa lajeja ja kohteita ja kirjoittaa vinkkejä niistä. Näin löydät kätevästi myös hyviä pelikohteita omien suosikkilajiesi ulkopuolelta.

Vedonlyöntivinkit jääkiekkoon

Jääkiekko on maan suosituin urheilulaji penkkiurheilijoiden keskuudessa. Sama pätee myös vedonlyöntiin, jossa lätkä kerää vuodesta toiseen korkeimmat pelivaihdot. Jääkiekkovihjeet ovat myös Vedonlyonti.comin suosituinta sisältöä ja ne keräävät kaudesta toiseen suurimmat lukijamäärät.

Jääkiekon osalta vedonlyöntivinkkejä on tarjolla arvokisojen lisäksi erityisesti isoihin sarjoihin. Kotimaiset Liiga-vihjeet sekä NHL-vihjeet ovat tarjolla kierroksesta toiseen. Myös Euroopan muut laatusarjat, kuten SHL ja Sveitsin liiga ovat vihjeissämme esillä.

Vedonlyöntikohteet jääkiekkoon

Jääkiekkoveikkaajille löytyy lätkäkauden aikana kohteita laidasta laitaan. Normaalien 1X2- ja tasoitusvetojen lisäksi tarjolla on paljon muutakin pelattavaa.

Jääkiekon voittajavedot

Voittajaa on mahdollista veikata joko ennen kauden alkua tai sen aikana kaikkiin suurimpiin kiekkosarjoihin. Erityisen suosittua voittajaveto on kuitenkin jääkiekon arvokisoissa, kuten MM-turnauksessa ja olympialaisissa. Potentiaalisia mestarikandidaatteja on usein useampia ja kertoimetkin tämän vuoksi korkeita.

Myös yksittäisen ottelun sisältä löytyy erikoiskohteita voittajavetoihin. Voit lyödä vetoa vaikkapa yksittäisen erän voittajasta. Voittajavetoja on myös mahdollista yhdistää muihin saman ottelun pelikohteisiin. Esimerkiksi ottelun voittajan ja maalimäärän yhdistäminen nostaa kohteen kerrointa hurjasti.

Pelaajavedot

Pelaajavedot ovat nostaneet valtavasti suosiotaan jääkiekkobetsarien lapuilla. Otteluiden seuraamiseen nämä erikoisvedot antavat ihan oman mausteensa. Pelaajavedoissa on mahdollista lyödä vetoa yksittäisen pelaajan suorituksista tietyssä matsissa. Yleisimpiä pelikohteita jääkiekon pelaajavetoihin ovat pelaajan maalit, pisteet ja laukaukset. Toisinaan tarjolla on myös kohteita vaikkapa pelaajan jäähyminuuttien määrästä.

Maalimäärävedot jääkiekossa

Jääkiekko on vaikkapa jalkapalloon verrattuna selvästi runsasmaalisempi laji, mikä tekee myös lätkän maalimäärävedoista mielenkiintoisia. Se yleisin maalimääräveto on ottelun kokonaismaalien veikkaaminen, vaikkapa yli/alle 5,5 maalia ottelussa. Myös yksittäisten erien maalimääristä on mahdollista lyödä vetoa, kuten myös ottelun tarkasta maalimäärästä.

Suosittu pelikohde ovat myös jääkiekon ns. Team Totalsit, eli joukkueiden maalimäärä. Myös näissä kohteissa on usein mahdollista lyödä vetoa joko joukkueen yli/alle maaleista tai tarkasta tehtyjen maalien määrästä matsissa.

Vedonlyöntivinkit jalkapalloon

Jalkapallovihjeet ovat toinen sivustomme kivijalka. Huuhkajien huima nousu Euroopan futiskartalle on nostanut kuningaslajin suosiota maassamme entisestään. Se näkyy myös jalkapallovedonlyönnissä, joka on aiemmin ollut vahvasti englantilaisen futiksen varassa.

Isoista jalkapallosarjoista Valioliiga-vihjeet ja Mestarien Liiga -vihjeet ovat huippusuosittuja. Tämän lisäksi tarjolla on viikottaisia vinkkejä myös esimerkiksi Serie A:n, Bundesliigan ja La Ligan matseihin. Eikä unohtaa sovi myöskään kotimaista futista, jonka keihäänkärkenä ovat Veikkausliiga-vinkit.

Jalkapallo on maailman ylivoimaisesti suosituin urheilulaji ja sama pätee myös vedonlyöntiin. Futisvetoja on tarjolla lähes kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä, joten pelkkiin otteluiden voittajien tai maalimäärien veikkaamisen ei todellakaan tarvitse tyytyä.

Jalkapallon voittajavedot

Voittajavedot eli ns. outright-vedot ovat myös jalkapallossa todella suosittuja. Isojen (ja pienempien) sarjojen voittajien (tai sarjasta putoajien) lisäksi on mahdollista veikata myös arvoturnausten voittajaa tai vaikkapa parhaan maalintekijän Kultainen Kenkä-palkinnon saajaa.

Voittajavedot ovat tarjolla myös live-vedonlyönnissä, joten omaa suosikkijoukkuetta on mahdollista betsata niin kauden/turnauksen alla kuin kesken kaudenkin. Esimerkiksi Argentiinan puolesta vetoa ennen turnausta lyöneet saivat vuoden 2022 MM-kisoissa panoksensa takaisin komealla noin 8 kertoimella.

Voittajavetoja löytyy myös yksittäisiin otteluihin monenlaisia. Vetoa voi lyödä vaikkapa puoliajan voittajasta tai johtoasemasta tietyssä vaiheessa matsia.

Pelaajavedot

Jalkapallon puolella pelaajavetoja on tarjolla runsaasti. Ne tutuimmat ovat varmasti yksittäisen pelaajan onnistuminen maalinteossa tai maalin syöttämisessä. Ainakin isompiin sarjoihin tarjolla on myös vetoja pelaajan saamista varoituksista, suorittamista laukauksista tai jopa taklauksista.

Pelaajavedoissa houkuttelevaa on viihdearvon lisäksi korkeat kertoimet. Valitsemalla hiemankin yllättävämmän maalintekijän kupongille puhutaan osuman sattuessa jo ihan mukavasta lunastuksesta.

Erikoisvedot jalkapallossa

Jalkapallokohteet ovat täynnä myös eksoottisempia pelivaihtoehtoja. Vetoa voi lyödä vaikkapa yksittäisen joukkueen tai koko ottelun kulmapotkujen, paitsioiden tai varoitusten määrästä.

Koripallo vedonlyöntivihjeet

Koripallo on kasvattanut hurjasti suosiotaan Susijengin ja Lauri Markkasen NBA-menestyksen myötä. Tämä näkyy myös koripallovedonlyönnissä, jossa pelivaihdot ovat kasvaneet valtavasti.

Koripallon osalta kotimainen Korisliiga, maajoukkueen ottelut sekä Pohjois-Amerikan huippusarja NBA muodostavat korisvihjeidemme kovan ytimen.

NBA-vedonlyöntivinkkejä

NBA on vedonlyöntimielessä yksi maailman suurimmista sarjoista ja kiinnostus on kovaa myös Suomessa. Nostamme säännöllisesti vihjeissämme esiin kierroksen kiinnostavimpia pelikohteita. NBA-vedonlyöntivinkit ovatkin jatkuvasti kasvattaneet suosiotaan lukijoidemme keskuudessa.

eSports-vedonlyöntivinkkejä

Elektroninen urheilu eli eSports on jatkuvasti kasvava alue, johon myös vedonlyöntisivustot ovat viime vuosina satsanneet kovasti. Kaikki vähänkään merkittävät eSports-turnaukset löytyvätkin nykyisin sivustojen kohdevalikoimasta ja eSports-vedonlyönnin suosio kasvaa räjähdysmäisesti. Me tarjoamme mielenkiintoisimpiin matseihin eSports-vedonlyöntivinkit perusteluineen ja kertoimineen.

CS:GO-vedonlyöntivinkkejä

Counter-Strike: Global Offensive eli tutummin CS:GO on varmasti se tunnetuin eSportsin laji. Pelistä on parissakymmenestä vuodesta tullut huippusuosittua viihdettä ja onhan ENCE:n ja HAVU:n myötä CS:GO:ssa nähty myös suomalaismenestystä. CS:GO on myös suosituin eSportsin alalaji ja vedonlyöntivinkeillekin on siten kysyntää. Perustellut vihjeet lajin suurtapahtumiin löydät sivuiltamme.

Tennisvihjeet

Tennis on lähes täydellinen laji vedonlyöntiin ja yksi suosituimmista betsilajeista maailmassa. Tennisvihjeet ovat nekin varsin suosittuja, erityisesti silloin jos suomalaispelaajia tai maailman ehdottomia huippuja nähdään areenalla. Lajin neljä suurta Grand Slam-turnausta keräävät suurimman pelivaihdon ja lukukerrat.

Vedonlyöntivinkit moottoriurheiluun

Olemme moottoriurheilukansaa ja tämä näkyy myös moottoriurheilun suosiossa vedonlyönnissä. F1-vihjeet ja rallin MM-sarjan vihjeet ovat kuumaa kamaa kaudesta toiseen.

Muut vedonlyöntivihjeet

Urheilun lisäksi tarjolla on vihjeitä lukuisiin muihin tapahtumiin. Viihdevedonlyönti on nostanut vahvasti päätään viime vuosina ja esimerkiksi Euroviisu-vihjeet tai vedonlyöntivihjeet politiikkaan ovat keränneet paljon lukukertoja.

Korotetut kertoimet

Pyrimme vihjeissämme käsittelemään mahdollisuuksien mukaan myös vedonlyöntisivustojen tarjoamia korotettuja erikoiskertoimia. Näiden tarjousten avulla varsinkin aloitteleva pelaaja pääsee nopeasti kasvattamaan pelikassaansa. Kannattaakin aina tsekata mahdolliset korotetut kertoimet myös omalta sivustoltasi.

Mistä koostuvat hyvät vedonlyöntivihjeet?

Mitkä seikat ovat avainasemassa kun puhutaan hyvistä vedonlyöntivihjeistä? Vedonlyonti.com vedonlyöntivihjeet ovat ensinnäkin täysin ilmaisia. Toiseksi vedonlyöntivihjeet on aina kohdistettu luotettaville ja hyväksi todetuille vedonlyöntisivustoille. Emme vihjaa yhtäkään vedonlyöntivihjettä huonoille ja epäluotettaville veikkaussivuille.

Hajauttamalla pelikassaasi eri sivustoille, mahdollistat aina parhaan kertoimen pelaamisen. Suosittelemmekin avaamaan pelitilin useammalle vedonlyöntisivustolle, jotta voit lyödä parhaita kertoimia eri sivustoilla. Listaamme parhaiden sivustojen lisäksi myös kaikki uudet vedonlyöntisivut 2024.

VL:n voitolliset vedonlyöntivihjeet ovat tuottavia, joten olemme varmistaneet että suosittelemamme vedonlyöntisivut sekä rahansiirrot toimivat luotettavasti ja voitonmaksut onnistuvat ilman ongelmia. Teemme myös aina vedonlyöntivihjeisiimme kerroinvertailun. Kerroinvertailu on todella hyvä tapa varmistaa, että löydät vedonlyöntimarkkinasta aina parhaan mahdollisen kertoimen pelikohteelle.

Vedonlyöntitermit

Varsinkin aloittelevalle pelurilla vedonlyönnin sanasto saattaa kuulostaa oudolta. Ohessa yleisimpiä alan termejä selitettynä.

 • Kerroin. Vedonvälittäjän asettama luku, jolla kuvataan tietyn lopputuloksen todennäköisyyttä. Kerroin määrittää sen, kuinka paljon pelaaja osuessaan voittaa. Esimerkiksi 10€ panos kertoimella 3 tuottaa osuessaan 10€ x 3 = 30€.
 • Ylikerroin. Mikäli kerroin on suurempi kuin oma todennäköisyysarviomme kohteelle puhutaan ylikertoimesta. Mikäli ovat arviomme ovat kunnossa, tuottaa tällaisten kohteiden pelaaminen pitkässä juoksussa voittoa. Ylikertoimen vastakohta puolestaan on alikerroin, jossa kerroin on arviotamme pienempi.
 • Odotusarvo. Kohteen kertoimesta ja todennäköisyysarviosta johdettu luku, joka kuvaa tietyn kertoimen tuottoa pitkässä juoksussa. Odotusarvo saadaan kertomalla tarjolla oleva kerroin todennäköisyysarviolla. Mikäli kertolaskun tulos on yli yhden, kyseessä on positiivisen odotusarvon kohde ja pitkässä juoksussa hyvä pelikohde.
 • Pitkä juoksu. Olet varmasti jo tälläkin sivulla törmännyt riittävästi tähän termiin. Mikä sitten on pitkä juoksu? Mitään eksaktia lukua termille ei ole, mutta vedonlyönnissä vaikkapa tuhat pelattua vetoa on jo hyvä mittari. Tällöin sattuman merkitys putoaa jo hyvin pieneksi ja tulos on suunnilleen se, mikä sen "kuuluukin" olla vetojen laadun perusteella.
 • Pelikassa. Pelaamiseen varatut rahat. Pelikassa on syytä pitää visusti erillään ns. "talousrahoista", jo ihan pelkästään kirjanpidon helppoudenkin vuoksi. Pelikassan hallinta on vedonlyöjän yksi tärkeimpiä työkaluja, yhteen kohteeseen ei tule panostaa kuin korkeintaan muutama prosentti kassasta.
 • Varianssi. Ystävä ja vihollinen. Voittoputkien aikana olo on kuolematon, tappioputket puolestaan yllättävät rajuudellaan kokeneimmatkin betsarit. Tähän syyllinen on varianssi, joka kuvaa lopputulosten satunnaista poikkeamaa odotusarvosta. Varianssia voi vedonlyönnissä taklata pelaamalla kaikki kohteet singleinä.

Kuinka tunnistaa hyvät vedonlyöntivinkit

 • Asiantuntevuus
 • Selkeys
 • Ymmärrys kertoimista ja niiden vertailu
 • Säännöllisyys
 • Seuranta

Netti on pullollaan vedonlyöntivihjeitä, mutta kuinka tunnistaa ne oikeasti hyvät vinkit massasta? Ylläoleva lista antaa osviittaa. Vihjeen asiantuntevuus näkyy usein vinkin perusteluissa. Pelkästään tilastoihin tai pelillisiin seikkoihin ei voittavia vihjeitä useinkaan voi perustaa. Kun nämä kuitenkin yhdistää selkeäksi kokonaisuudeksi niin avot.

Kertoimet ja niiden ymmärtäminen on tottakai elintärkeää. Jos vedonlyöntivinkissä todetaan vain kohteen olevan vaikkapa "tykkikohde" peilaamatta tätä mitenkään kertoimiin, voinee päätellä vihjaajan olevan heikoilla jäillä. Kun hyvin perusteltuja ja kertoimet huomioivia vinkkejä puolestaan sitten tarjotaan säännöllisesti ja pitkä ajan seurannan kera, puhutaan kaikella tavalla hyvästä paketista. Me VL.comissa pyrimme juuri tähän, korkeaan laatuun ja jatkuvuuteen.

Veikkausvihjeet - keskustele somessa

Sen lisäksi, että Vedonlyonti.com tarjoaa päivittäin parhaat veikkaus vihjeet vedonlyöntiin, voit tulla kanssamme keskusteleman veikkaus vihjeistä jo yli 16 000 jäsenen Pitkävetovihjeet Pitkävetovihjeet Facebook-ryhmään. Ryhmässä jaamme veikkaus vihjeet kaikille jäsenille päivittäin, jonka lisäksi löydät ryhmästä tarjouksia ja kilpailuja.

Ryhmässä voit myös antaa omat näkemyksesi ja jakaa omat veikkaus vihjeet ja veikkausvinkit! Lisäksi ylläpidämme Twitter-tiliä.

Kaikki netin vedonlyöntivihjeet löydät pallomeri.net-sivustolta!

Facebook ryhmästä löydät kaikki parhaat veikkaus vihjeet ja vedonlyöntivinkit!

Usein kysytyt kysymykset

1. Mihin panostaa tänään?

Löydät sivuiltamme päivittäin parhaat vedonlyöntivihjeet eri lajeihin ja tapahtumiin. Veikkausvihjeet antavat myös hyvän kuvan päivän tarjonnasta ja voit käyttää ne sellaisenaan tai oman pelipäätöksesi tukena.

2. Mikä on paras vedonlyöntistrategia?

Paras strategia vedonlyöntiin on keskittyä perusasioihin. Tunne kohteet joita pelaat, hyödynnä ilmaiset veikkausvihjeet, pelaa kohteet parhailla kertoimilla pelikassasi puitteissa ja ole kärsivällinen. Tällä yhdistelmällä tulos on väkisinkin hyvä.

3. Kuinka saada tarkkoja vedonlyöntivinkkejä?

Vedonlyonti.com tarjoilee päivittäin asiantuntevat ja perustellut vinkit vedonlyöntiin täysin ilmaiseksi. Tiimissämme on useiden lajien asiantuntijoita, joten vihjeet ovat tarkasti pureskeltuja ja pitkällisen työn ja osaamisen tulos.

4. Kuinka tarkkoja vedonlyöntivinkit ovat?

Vedonlyöntivinkit ovat kaikesta huolimatta vain ihmisen tekemiä arvioita. Auringontarkkaa totuutta ei tässä tapauksessa ole olemassakaan, mikä osaltaan tekeekin vedonlyönnistä niin hienoa. Pitkän linjan asiantuntijat pystyvät kuitenkin useimmiten arvioimaan ottelun tai muun tapahtuman todennköisyydet hyvin tarkasti.

5. Kuinka voittaa vedonlyöntivinkeillä?

Pelaamalla VL.comin vedonlyöntivinkit sellaisenaan parhailla kertoimilla teet todennköisesti ihan kelpo tulosta. Voit kuitenkin parantaa vihjeiden kannattavuutta tutkimalla, löytyisikö jostain vielä parempi kerroin kohteeseen. Myös vedonlyöntibonukset ovat oiva keino kasvattaa voittoja, varsinkin aloittelevilla pelaajille.

6. Ovatko vedonlyöntivinkit laittomia?

Eivät missään nimessä. Vedonlyöntivinkit ovat asiantuntijoiden antamia pelisuosituksia, joiden hyödyntäminen on täysin pelaajan vastuulla. Kehotamme joka tilanteessa myös vastuullisuuteen kaikessa rahapelaamisessa. Pelaa vain rahoilla jotka voit huoletta hävitä!