Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Talismania

Päivitetty viimeksi: 2.7.2024 klo 13.01
Wazamba bonus: Avaa pelitili ja lunasta 200€!

Kierrätys 5x (T+B)

Talismania on näyttävän näköinen peliuutuus vuodelta 2024
 • 200€ vedonlyöntibonus
 • Paljon muita kampanjoita
 • 24/7 palvelu
 • Suomenkielinen
Talismania on näyttävän näköinen peliuutuus vuodelta 2024
 • 200€ vedonlyöntibonus
 • Paljon muita kampanjoita
 • 24/7 palvelu
 • Suomenkielinen
100% bonus 200€ asti
Pelaa
Hyvää
 • Monipuoliset maksutavat
 • Paljon tarjouksia
 • Taidokas toteutus
Huonoa
 • Curacaon lisenssi
 • Sivuston tiedoissa puutteita
Bonustiedot
Bonus:100% bonus 200€ asti
Kierrätys:5x (T+B)
Minimitalletus:20
Cashback:
Koodi:
Minimikerroin:2,00
Ominaisuudet
Verovapaa:
Lokalisoitu:
Livelähetykset:
Kotiutuksen kesto:0-72h
Pay n Play:
Bet builder:
Tiedot
Nimi:Talismania
Lisenssi:Curacao
URL:www.talismania.com
Perustettu:2024
Email:[email protected]
Operaattori:Rabidi N.V
Arvosanamme
Bonukset ja kampanjat:
Käyttö ja interface:
Pelivalikoima:
Asiakaspalvelu ja lokalisointi:
Maksutavat:
Yleisnäkemys:
Kehitimme tavan arvioida vedonvälittäjiä monista näkökulmista. 5 tähden arviointijärjestelmämme avulla näet tärkeimmät parametrit ja teet nopeasti päätöksen, missä lyödä vetoa.

Talismania bonukset

4

Talismania tarjoaa tervetulobonuksena monilta muilta saman operaattorin saiteilta tuttua liittymislahjaa, joka on 100% talletusbonus eli ensitalletuksen tuplaus 200€ asti. Mukaan pääsee minimissään 20€ talletuksella, mutta välttämättä aivan näin pienellä depolla ei kannata hyödyntää bonusta.

Muuten ehdot ovat tuiki tavalliset. Kannattaa huomata erityisehto, joka monilla muillakin sivuilla on käytössä: kun teet ensimmäisen oikean rahan talletuksen, se pitää ensin kierrättää vedonlyönnissä 1,50 minimikertoimella.

Kierrätysvaatimus5x bonus + talletus
Minimitalletus20 €
Maksimipanos50 €
Minimikerroin2,00 per kohde single-vedoissa ja 1,50 per kohde yhdistelmissä
Voimassa30 päivää
Muut ehdotEnsimmäinen oikean rahan talletus kierrätettävä vedonlyönnissä kertoimella 1,50, jonka jälkeen bonuksen saa käyttöön

Varsin mukavasti Talismania tarjoilee muitakin kampanjoita ja tarjouksia. Tarjolla on niin cashback, viikoittainen 50% reload-bonus 500€ asti, varhainen voitonmaksu kuin yhdistelmätehostaja. Sitten on vielä erilaisia muita palkitsemiseen liittyviä ominaisuuksia, kuten VIP-ohjelma, palkintokauppa ja vedonlyöntiturnaukset – joten bonuksista nauttiminen ei todellakaan ihan heti lopu kesken. Löydät ehdot näille eri eduille tarjoussivulta.

Talismania ulkoasu & käyttö

4.5

Talismania kuuluu Rabidi N.V -operaattorin portfolioon, jossa varsinkin uudet vedonlyöntisivustot ovat kautta linjan erittäin hyvännäköisiä. Tämänkertainen tuotos ei poikkea linjasta vaan on graafisesti erittäin viimeistellyn näköinen paketti. Toki jotta täysin rinnoin pääsisi nauttimaan sen visuaalisesta, on ehkäpä syytä olla enemmän tai vähemmän Egypti-teeman fani, sillä sitä ei ole sivuston teemassa pahemmin säästelty.

Tarjolla on myös erillinen mobiiliversio, joka noudattelee samaa laadukasta linjaa työpöytäsivuston kanssa. Erillistä sovellusta siitä ei ole kehitetty, mutta pelaaminen sujuu mallikkaasti suoraan mobiililaitteen selaimessa.

Talismania kokemuksia

3

Huono pelibrändi ei missään nimessä ole kyseessä Rabidin vuoden 2024 uutuudessa. Talismania on osoitus siitä, että edelleenkin pelisivustojen visuaalinen ilme ja tekninen toteutus sen kuin kehittyy kehittymistään. Toisaalta mitä tulee tarjontaan, bonuksiin ja käyttöliittymään yleisesti, on kyseessä aikamoinen sisarsivustojen kopio.

Se mistä Talismanialle lähtee isommin noottia on se, kuinka ikävästi se pimittää lisenssi- ja operaattoritietojaan, jotka ovat tärkeitä asioita nettikasinossa ja vedonlyöntisivuissa, ja jotka niiden ilman muuta tulisi kyllä kertoa sivun alalaidassa, kuten tapana on. Jopa käyttöehdoista saa lisenssiä etsiä kissojen ja koirien kanssa, mikä lopulta siis paljastuu Curacaoksi. Operaattoria sen sijaan ei löydy lainkaan, mikä on hyvin outoa, sillä eipä tällä kokeneella laatusivustojen tekijällä mitään syytä pitäisi olla pitää kynttilää vakan alla!

Talismania FAQ

Mikä on Talismanian lisenssi?

Talismania käyttää Curacaon toimilupaa sivustollaan.

Toimiiko Talismania ilman rekisteröitymistä?

Ei, Talismania ei ole Pay N Play -sivusto.

Kuinka kauan Talismania kotiutus kestää?

Nostot Talismanialta voivat kestää

Vertaile vedonlyöntisivuja

NimiTalismaniaWazambaSpinanga
Bonus100% bonus 200€ asti100% bonus 200€ asti100% bonus 200€ asti
Kierrätys5x (T+B)5x (T+B)5x (T+B)
Cashback--10% cashback 500€ asti
Pay n Play
Verovapaa
Bet builder
Keskustelualue vedonlyöjille: kommentit, kysymykset ja valitukset
Alue missä pelaajat voivat jakaa kokemuksiaan peliyhtiöistä

✔️Mikäli sinua kiinnostaa kertoa omista pelikokemuksistasi, voit kilkata "Paina tästä jakaaksesi arvostelun" -välilehteä ja jättää arvostelun. Kerro, mistä pelifirmasta on kyse ja millaisia kokemuksia sinulla on ollut, oli sitten kysymys bonuksista, kotiutuksista tai vaikka vain käyttöjärjestelmästä tai pelitarjonnasta.

✔️Voit myös pyytää VL.comin tiimiä ottamaan yhteyttä pelisivustoon puolestasi. Klikkaa "Paina tästä ja tee valitus" -välilehteä ja kuvaile tapaus mahdollisimman tarkasti. Anna meille myös lupa lähettää ilmoituksesi ja sähköpostiosoitteesi ao. pelisivustolle. Sähköpostiosoitettasi ei sisällytetä näkyvään osioon.

Emme voi luvata, että pyyntö johtaa tuloksiin. Pelitilisi tiedot pysyvät salassa. Teemme parhaamme auttaksesi asiassa, mutta on huomattava että emme toimi virallisena välittäjätahona.

Liittykää rohkeasti mukaan jakamaan käytttökokemuksia sekä ottamaan osaan keskusteluun.
Pelaajien arvostelut: 0