Eurojackpot tulokset & numerot

Lotto ja Viking lotto ovat kuuluneet suomalaiseen veikkausperinteiseen jo vuosikymmeniä. Hieman tuoreempi tuttavuus sen sijaan tottelee nimeä Eurojackpot. Tätä monikansallista lottoa muistuttavaa peliä on pelattu Suomessa vuodesta 2012 alkaen. Suomen lisäksi Eurojackpot numerot pelataan peräti kahdeksassatoista Euroopan maassa, mikä takaa sen että Eurojackpot päävoitto kipuaa viikoittain 10 – 90 miljoonan suuruiseksi.

Eurojackpottia voi pelata Suomen lisäksi Saksassa, Alankomaissa, Italiassa, Espanjassa, Tanskassa, Virossa, Sloveniassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Kroatiassa, Puolassa, Tšekeissä, Unkarissa ja Slovakiassa. Suomalaisittain merkittävä asia on se että Eurojackpot arvonta suoritetaan vuoden jokaisena perjantai-iltana Helsingissä.

Eurojackpot arvonta


Eurojackpot tulokset julkistetaan joka perjantai kello 22:00 ja arvontaa voi katsoa suorana lähetyksenä internetistä. Välittömästi arvonnan jälkeen Eurojackpot tulokset löytyvät niin Veikkauksen kotisivuilta kuin Teksti-TV:ltä. Löydät Eurojackpot tulokset tänään myös alta olevasta viikoittain päivittyvästä tulospalvelustamme.Eurojackpot voitonjako ja todennäköisyydet


Eurojackpotissa pääsee käsiksi miljooniin suomalaisen loton tavoin kuin veikkaa seitsemän numeroa oikein. Eurojackpotissa on kuitenkin hieman enemmän vaikeuskerrointa sillä arvonta suoritetaan numeroiden 1-50 väliltä. Ensin arvotaan 5 niin sanottua päänumeroa ja sen jälkeen vielä kaksi tähtinumeroa väliltä 1-10. Kun olet veikannut kaikki 5+2 oikein niin olet Eurojackpot voittaja! Alta näet todennäköisyydet eri voittojenluokkien osumille sekä tulosten keskimääräiset voittosummat.Suurimmat Eurojackpot voitot


Eurojackpot historian tähän mennessä suurin voitto on mukavasti suomalaisten nimissä. Vuonna 2019 Suomeen napsahti peräti 91,9 miljoonan euron jättipotti! Kierroksella 34/2019 pelattu kuponki napsahti Siilinjärveläiselle porukalle ja voitto meni jakoon 50 osuuden kesken. Potin jakamisesta huolimatta kaikille osuuden lunastaneille jäi käteen mukava summa. Alla listattuna TOP 10 Eurojackpot voitot.Eurojackpotin päävoitto on virallisesti 90 000 000 miljoonaa euroa, Siilnjärven jättipotissa mukana olivat myös järjestelmäkupongin alempien voittoluokkien palkintosummat. Jättipottitilastoissa puhutaan kuitenkin maksimissaan 90M€ voitosta.