Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Voitollinen vedonlyönti netissä

vedonlyontisivu kuvituskuva

Urheiluvedonlyönti ja vedonlyönti netissä on nykyään äärimmäisen helppoa! Käytä hyväksesi aloittelijan opas ja opi voitolliseen vedonlyöntiin. Lue ohjeet ja valitse sopiva vedonlyöntiyhtiö heti!

Urheiluveikkauksella ja vedonlyönnillä tarkoitetaan tilannetta, jossa pelaaja ennustaa tietyn tapahtuman lopputulosta asettamalla sille jonkin panoksen. Uhkapeleistä puhuttaessa vedonlyönti, kuten pokerikin, voidaan luokitella taitopelien joukkoon. Toisin sanoen osaava pelaaja voi pitkässä juoksussa voittaa vedonlyönnistä.

Harrastuksena vedonlyönti on luultavasti yhtä vanha kuin se vanhin ammatti ja etenkin nykypäivänä kaikkine live- ja mobiilihöysteineen se tuo mukavan jännitysmomentin pelien seuraamiseen.

Vedonlyönti on nykyisin helppoa. Parhaat vedonlyöntisivustot, kuten kuvassa näkyvä Mobilebet palvelevat verkossa 24/7, kattavalla kohdevalikoimalla ja korkeilla kertoimilla!

Urheiluvedonlyönti - Lyö vetoa netissä

Urheiluvedonlyönti on viimeisen 10 vuoden aikana siirtynyt yhä enemmän internetiin. Ulkomaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat kotimaista vaihtoehtoa paremmat kertoimet ja julkaisevat enemmän kohteita päivää kohden.

Parhaat vedonlyöntisivustot palvelevat sinua tämän lisäksi kellon ympäri ja näillä sivustoilla asioiminen on tehty helpoksi. Voit käyttää rahansiirtoihin lukuisia eri maksutapoja ja tarjolla on myös maistuvia talletusbonuksia ja muita rahanarvoisia etuja. Valitse joku sivustoista ja aloita vedonlyönti!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Yläpuolella näet listaamiamme luotettavia vedonlyöntisivustoja. Nämä kaikki ovat toimineet alalla pitkään ja ne tarjoavat hyviä vedonlyöntibonuksia urheiluvedonlyöntiin.

Julkaisemme ensimmäisenä myös kaikki uudet vedonlyöntisivut. Löydät aina uusimmat vedonlyöntisivut kun niitä julkaistaan.

Voitollinen vedonlyönti: Vedonlyönti -opas

Termi voittava vedonlyönti on yleistynyt paljon, mutta harva todella ymmärtää, mihin sillä tähdätään. Ammattimaisille vedonlyöjille urheiluvedonlyönti ei ole uhkapelaamista, eikä gamblaamista. Sen sijaan se on ennen kaikkea sijoitustoimintaa, millä pyritään tasaisen tuoton saavuttamiseen pitkällä aikavälillä.

Voitollinen vedonlyönti on sijoitustoimintaa, ei uhkapeliä

Myös monien tutkimusten perusteella vedonlyönnistä kiinnostuneet ovat usein kiinnostuneita samalla tapaa sijoittamisesta. Vastaavasti joidenkin mielestä tällainen pelaaminen on myös äärimmäisen tylsää! Siksi kannattaakin miettiä, haluatko pelata vetosi rennosti vai pyrkiä ammattimaiseen peliin. On fakta, että todennäköisyyksien määrittäminen, robottimaisesti ylikertoimien etsiminen ja pelkästään positiivisen odotusarvon vetojen lyöminen numeroilla perustellen vaikuttaa tylsältä, mutta pitkässä juoksussa se on lähtökohtaisesti paras mahdollinen tapa tehdä tasaista tuottoa.

Olemme kirjoittaneet sinulle vedonlyönnin perusteita vedonlyöntiopas tyyppiseen tapaan tälle sivulle.

Vedonlyönnillä tienaaminen

Vedonlyönnillä tienaaminen vaatii paljon informaation analysointia

Vedonlyönti on varmasti yksi maailman haastavimmista ammateista. Jos haluat tehdä päiväelantosi veikkaamalla, vaatii se vuosien työn, etkä välttämättä siltikään onnistu. Vedonlyönti ammattina on pienen piirin hommaa ja vaatii todella paljon, mutta on mahdollista ja usein hyvin palkitsevaa osaajille.

Tuurilla ei ole vedonlyönnissä mitään sijaa, sillä pitkässä juoksussa onni ei kanna jatkoon. Kaikki on itsestäsi kiinni.

Suomessa on äärimmäisen vähän puhtaita vedonlyönnin ammattilaisia, jotka voivat käsi sydämellä sanoa tienaavansa elantonsa vedonlyönnillä. Sen sijaan mukavia lisätuloja hankkivia "puoliammattilaisia" tai vakavia harrastajia on paljon paljon enemmän.

Tunnetuin suomalainen ammattivedonlyöjä on Jorma Vuoksenmaa, joka on myös kirjoittanut loistavia opuksia urheiluvedonlyönnistä. Vuoksenmaan kirjat Pelaajalta Pelaajille sekä Urheiluvedonlyönti, voittajan opas ovat loistavia oppaita siitä, miten tienaava vedonlyöjä käyttää kaikkea informaatiota hyväkseen.

Vedonlyöntivinkit - näin lyöt vetoa netissä

Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse pyrkiä ammattilaiseksi. Vedonlyönti on parhaimmillaan, kun se on hauska harrastus!

Olit sitten ammattilaisuuteen tähtäävä aloittelija tai hauskanpitoon ja jännitykseen pyrkivä harrastaja, kannattaa perusasiat olla hallussa ennen vetojen lyömistä. Keräsimme kokoon kaikista tärkeimmät vedonlyöntivinkit urheiluvedonlyöjille. Lisäksi kannattaa erikseen lukea jokaisen päivän vetovihjeet sivustoltamme.

1. Hallitse pelikassasi

Kaikkien vedonlyöjien, sekä uusien että vanhojen, tärkein oppi on hallita oma pelikassa. Älä ikinä pelaa liian isoilla panoksilla, mikäli sinulla ei ole siihen varaa. Älä myöskään lyö yksittäiseen kohteeseen liian suurta panosta, vaikka se tuntuisi kuinka "varmalta" vedolta. Riskien ja kassanhallinta on kaikki kaikessa, kun tavoitellaan tuottoa pitkässä juoksussa.

2. Pidä kirjaa vedoistasi

Kirjanpito on veikkaajan toiseksi tärkein oppi. Pidä kirjaa vedoistasi alusta saakka, äläkä jätä mitään vetoja kirjaamatta ylös. Tarkkaile vetojesi osuvuutta pitkällä aikajänteellä (kuukausista useisiin vuosiin), jolloin saat parhaan kuvan siitä, kuinka olet vedonlyöjänä onnistunut.

3. Suosi single-kohteita

Moni aloitteleva vedonlyöjä haluaa paljon, heti ja välittömästi. Pelaamalla pitkiä rekkoja mahdollisuutesi osua voittoon ovat kuitenkin äärimmäisen pienet. Single-kohteilla saavutat pienempiä voittoja kerralla, mutta voittoja tulee useammin. Muista, että pienistä puroista kasvaa iso joki.

4. Pelaa vain parhailla kertoimilla

Yksinkertainen ohje, mutta liian moni vedonlyöjä ei ota tätä vakavasti. Kannattaa aina pelata vain markkinoiden parhailla kertoimilla! Luo siis useammalle vedonlyöntisivustolle pelitili ja vertaile kertoimia. Pelaa kohteesi siellä, missä saat parhaan tarjouksen.

5. Käytä bonuksia alussa pelikassasi tukena

Ennen kaikkea aloittelevien pelaajien kannattaa käyttää bonukset hyväkseen! Vedonlyöntibonuksilla saat nopeasti pelikassastasi suuremman. Tällä tavoin teet pelisessioistasi pidempiä, vaikka häviäisitkin rahasi. Bonuksilla voit ikään kuin harjoitella ilmaiseksi (tai ainakin halvemmalla).

6. Luota itseesi

Tämä ohje voisi olla myös listan ykkösenä: luota aina ennen kaikkea itseesi! Veikkausvihjeitä on hyvä lukea netistä ja monesti ystävien kanssa on mukava spekuloida vetoideoita. Vihjeet ovat kuitenkin vain oman analyyttisen toimintasi tukena, ei sen korvaaja. Tee AINA lopullinen pelipäätös itsenäisesti.

7. Pelaa tuntemasi kohteet ja sarjat

Monen pelaajan isoin virhe on liiallinen pelaaminen. Saatat esimerkiksi hallita jääkiekon tilastot vedonlyönnin apuna täydellisesti, mutta häviät isossa kuvassa, koska pelaat myös koripalloa, pingistä, akankantoa ja Egyptin 6. divisioonaa, vaikka et ymmärrä näistä mitään. Pitämällä vedoistasi kirjanpitoa, näet mitkä lajit/sarjat ovat olleet sinulle voittoisia. Jatka siis niiden pelaamista ja pelaa muihin sarjoihin vähemmän, kunnes olet oppinut ne paremmin.

8. Katso otteluita ja seuraa urheilutapahtumia

Otteluita kannattaa katsoa ja niistä kannattaa oppia. Nykyään voi katsoa urheilua netissä suorana helposti ja ilmaiseksi monien live stream -palveluiden avulla, mikä onkin muokannut paljon vedonlyöntiä!

Tätä ennen on kuitenkin hyvä miettiä, mitä otteluista katsoo? Alla olevalla videolla Jorma Vuoksenmaa antaa omia ohjeita, mihin urheilutapahtumia katsoessa tulisi kiinnittää huomiota.

Kannattaa myös miettiä, kuinka paljon otteluita kannattaa seurata? Tähän saattaa mennä joskus tolkuttomasti aikaa, mikäli katsot kaiken urheilun omasta lajistasi. Monen tiedon saat helposti pelkistä tilastoista, eikä itse urheilutapahtumaa tarvitse edes katsoa. Mieti siis, mikä on sinulla tärkeä seurattava ja milloin sama aika olisi hyvä käyttää muuhun analysointiin.

9. Muista vastuullinen pelaaminen

Vedonlyönnissä kuten kaikessa rahapelaamisessa on kuitenkin aina myös vaara, että hauska ajanviete muuttuu ongelmaksi. Muista siis aina vastuullinen pelaaminen myös vedonlyönnissäsi.

Vastuullisen pelaamisen kulmakivi on itselle sopiva panostaso, pelaa siis vain panoksilla jotka voit huoletta hävitä. Vastuullista pelaamista voit edesauttaa myös valitsemalla vastuullisen pelisivuston. Näiltä sivustoilta löydät paljon työkaluja oman pelaamisen hallintaan. Jos pelaaminen tuntuu ongelmallisesti, pidä pelitauko!

Hyödynnä näkemyksiäsi livevedossa

Yksi nopeimmin kasvavista aloista vedonlyönnistä on reaaliaikaisesti tapahtuva vedonlyönti otteluiden aikana, eli live vedonlyönti. Kun katsot otteluita, voit löytää hyvin etua vedonlyöntimarkkinaan nähden. Varsinkin, jos pystyt havaitsemaan itse pelistä sellaisia asioita, joita muu markkina ei kenties havaitse.

Liveveto on juurikin niiden erikoisalaa, jotka eivät välttämättä ole mestareita tekemään tarkkoja analyyseja ennen otteluita, vaan osaavat reagoida asiantuntemuksellaan näkyvään peliin ja sen tapahtumiin. Voit lukea lisää livevedosta sivuiltamme.

Vedonlyöjä pyrkii etuasemaan

Vedonlyönti voidaan nähdä pelinä, jossa kaksi pelin osapuolta, vedonlyöjä ja vedonvälittäjä, pelaavat toisiaan vastaan. Vedonvälittäjä asettaa oman kertoimensa tietylle tapahtumalle, esimerkiksi jalkapallo-ottelun lopputulokselle, jonka jälkeen vedonlyöjä päättää oman panoksensa suuruuden tai jättää vedon kokonaan välistä.

Vedonvälittäjän asettamat vedonlyöntikertoimet perustuvat välittäjän todennäköisyyslaskelmiin tapahtuman lopputuloksesta ja ne on aina asetettu niin, että välittäjällä on vedossa voittomarginaali.

Pelaaja saavuttaa edun mikäli vedonvälittäjä arvioi tapahtuman todennäköisyyden virheellisesti ja asettaa tapahtumalle suuremman kertoimen mitä sille kuuluisi. Vedonlyöntikielellä ilmaistuna kyseessä on ylikerroin, joka pitkässä juoksussa palauttaa pelaajalle enemmän kuin tapahtumalle asetetun panoksen.

Etu voidaan saavuttaa esimerkiksi siten, että

1) vedonlyöjä erikoistuu yhteen lajiin ja kerää näin enemmän informaatiota tästä lajista kuin vedonvälittäjä.

2) vedonvälittäjät myös asettavat kertoimia päiviä varsinaista tapahtumaa aikaisemmin ja annettujen kertoimien jälkeen on tapahtunut jotakin mikä oleellisesti vaikuttaa tapahtuman lopputulokseen ja näin nostaa jo annetun kertoimen ylikertoimeksi.

3) vedonvälittäjä myös huomioi kertoimissaan oman riskinsä sekä suuren yleisön käyttäytymisen. Suuri yleisö veikkaa yleensä suurten suosikkien puolesta, jolloin on järkevää sekä pienentää suosikin kerrointa että nostaa altavastaajan kerrointa. Tällöin altavastaajan kerroin voi nousta ylikertoimeksi.

Voittava vedonlyönti perustuu todennäköisyyksien ja rajakerrointen laskentaan, joita sitten verrataan vedonvälittäjien kertoimiin. Mikäli vedonlyöjä löytää markkinoilta omaa rajakerrointaan suuremman kertoimen on kyseessä ylikerroin.

Tapahtuman pelattavuus voidaan nähdä myös sen odotusarvosta, joka lasketaan kaavalla todennäköisyys*kerroin. Mikäli odotusarvo on yli 1, on kerroin ylikerroin.

Panostaminen ja kassanhallinta

Panostaminen ja kassanhallinta ovat tärkeitä osa-alueita voittavassa vedonlyönnissä. Pelaajan tulee asettaa panoskokonsa tapahtumalle niin että se ottaa huomioon vedonlyöntikassan suuruuden sekä tapahtuman kertoimen ja todennäköisyyden.

Näin a) vältytään riskeeraamasta liian suurta osaa pelikassasta yhteen tapahtumaan b) kohdistetaan enemmän panoksia suuremman odotusarvon ja suuremman todennäköisyyden omaviin kohteisiin.

Oikea panostaminen vedonlyönnissä

Pelkkä vedon odotusarvo ei kuitenkaan vielä riitä määrittämään oikeaa panostasoa. Jokaisessa vedossa pitää muistaa myös riskin ja tuoton suhde. Isokertoimiseen kohteeseen ei tule panostaa yhtä paljon, kuin usein osuvaan pieneen kertoimeen, vaikka vedon odotusarvo olisi sama. Monen harrastelijan pahin sudenkuoppa onkin hakea liian suuria kertoimia esimerkiksi vedon kohdemäärää lisäämällä.

Prosentteina panoksia voi hahmotella vaikkapa niin, että yksittäisen vedon maksimi on 3% pelikassasta. Eli esimerkiksi tuhannen euron kassalla maksimiveto olisi tällöin 30€. Panos voi tuntua pieneltä, mutta varianssi iskee lujaa myös voittaviin pelaajiin. Tällöin kassanhallinnan on oltava kunnossa, jos meinataan selvitä kuivin jaloin.

Ammattilaisten suosima Kellyn kaava on toinen hyvä lähtökohta oikeaan panostamiseen. Tällöin panos riippuu pelikassan koon lisäksi myös kohteen tarjoamasta edusta verrattuna omaan todennäköisyysarvioon. Toimiakseen oikein kaava tarvitsee luonnollisesti auringontarkat todennäköisyysarviot, mikä on useimmalle harrastajalle liikaa vaadittu. Ei siis ole mikään häpeä panostaa konservatiivisesti.

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntibonukset jaetaan yleensä kahteen kategoriaan: ilmaisvetoihin ja talletusbonuksiin ja ne ovat varsinkin vasta-alkajille hyvä keino hankkia lisää pelirahaa.

Ilmaisvetobonus tarjotaan sinulle yleensä tilinteon jälkeen ja voit käyttää sen ensimmäisen vedon yhteydessä. Lyöt ensimmäinen vetosi normaalisti ja mikäli vetosi voittaa saat kertoimen mukaisesti voittoja. Mikäli häviät vedon, pelitiliäsi ei veloiteta. Ilmaisvedolla et siis voi hävitä - vain voittaa. Lisää aiheesta ilmaisvedot ilman talletusta sivulta.

Talletusbonus tarjotaan yleensä ensimmäisen talletuksesi yhteydessä ja se lisää pelirahaa talletuksesi päälle. Esimerkiksi 100% talletusbonus tuplaa 50€ talletuksesi, jonka jälkeen sinulla on 100€ pelirahaa käytössäsi.

Vedonlyöntiä harrastaessa on syytä muistaa, ettei moni pelaajista voita rahaa pitkällä aikavälillä. Muista siis pelata vastuullisesti ja tarkkailla pelikäyttäytymistäsi. Fiksusti pelattuna vedonlyönti on nimittäin erittäin mukavaa puuhaa.

Todennäköisyyksien ja kertoimen laskeminen

Mikäli et ole pelkästään hupipelaaja, vaan pyrit nimenomaan ammattimaisuuteen, tulee sinun heti alusta alkaen ymmärtää todennäköisyyksien ja odotusarvon sekä kertoimen laskeminen. Tämä on pohjana kaikille pelipäätöksillesi.

Yksinkertaisesti sanottuna homma toimii niin, että sinun tulee pelata kohteesi vain, mikäli sinun laskemasi todennäköisyys jonkun tapahtuman toteutumiselle on suurempi, mitä peliyhtiön laskema todennäköisyys. Näin voitat odotusarvoa.

Vertaamalla itse tekemiäsi todennäköisyyksiä vedonlyöntiyhtiön laskemiin kertoimiin, saat odotusarvon, mikä on voitollisen vedonlyönnin perusta.

Mikä on vedon todellinen hinta?

Jokaisen vedonlyöjän tavoitteena on varmasti ensisijaisesti voittaa. Silti varsinkaan aloittelevat vedonlyöjät eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota kertoimiin ja vedonlyöntisivustojen palautusprosentteihin.

Fakta on, että pitkällä aikavälillä vetojen todellisen hinnan määrää palautusprosentti. Suuret katteet syövät vedonlyöjien voittoja, kun taas pienemmät katteet lisäävät voittosummia pelaajille. Jokaisen vedonlyöjän tulisi olla tietoinen, mitä palautusprosentti ja kate tarkoittaa ja miten ne lasketaan.

Muuta kertoimet todennäköisyyksiksi

Mitenkä palautusprosentin ja katteen saa selville? Vedonlyönnin matematiikka on yksinkertaista plus-, miinus-, kerto- ja jakolaskua. Selvität helposti palautusprosentin 1x2-kohteiden kertoimista.

Ensimmäiseksi sinun tulee muuttaa olemassa olevat kertoimet todennäköisyyksiksi, eli prosenteiksi. Tämä käy helposti kääntämällä kertoimet käänteisluvuksi eli jakamalla 100% eli kokonaisluku 1 kohteen kertoimella.

Otetaan esimerkki Mobilebetin kohteesta jalkapallon Mestarien liigaan. Mobilebet tarjoaa yhden markkkinoiden korkeimmista palautusprosenteista, eli pelaajan kannalta sivusto on yksi parhaista paikoista pelata.

Liverpool - Real Madrid

21.2.2023 pelatun Mestarien liigan ottelun Liverpool - Real Madrid päätöskertoimet näyttivät Mobilebetillä tältä:

Kotivoitto: 2,25 --> 1/2,25 = 0,444 ~ 44,4%
Tasapeli: 3,50 --> 1/3,50 = 0,286 ~ 28,6%
Vierasvoitto: 3,10 --> 1/3,10 = 0,323 ~ 32,3%

1. Laske kate

Kate = (1/kotivoiton kerroin) + (1/vierasvoiton kerroin) + (1/tasapelin kerroin) - 1

Esimerkki: (0,444 + 0,286 + 0,323) - 1 = 0,0438 ~ 5,3%

2. Laske palautusprosentti

Palautusprosentti = 100% - kate

Esimerkki: 100% - 5,3% = 94,7%

Vedonlyöntisivustot ottavat aina katteen kaikista vedoista, mutta palautusprosentti vaihtelee voimakkaasti eri sivustojen ja sivustojen sisälläkin lajien välillä. Samalla sivustolla voi siis olla eri palautusprosentti esimerkiksi jalkapallossa ja jääkiekossa.

Edellämainitussa esimerkissä palautusprosentti on sieltä korkeammasta päästä, johtuen siitä että Mestarien liigan kohde kerää valtavasti pelivaihtoa ja markkina on siten erittäin "tehokas". Myös kilpailu sivustojen välillä on kovaa ja kertoimet on tällaisissa otteluissa pidettävä korkealla. Hieman pienempikin siivu isosta pelivaihdosta on parempi, kuin isompi siivu selvästi pienemmästä vaihdosta.

Yli 100% palautusprosentti tarkottaa, että oikealla panostuksella et voi hävitä vedossa yhtään. Mitä lähempänä palautusprosentti siis on 100%, sitä edullisempia vedot ovat sinulle pitkällä aikavälillä.

Omaa henkilökohtaista palautusprosenttia on kaikista helpoin nostaa hyödyntämällä pelisivustojen vedonlyöntibonukset. Valitse ensiksi jokin vedonlyöntibonus sivustolle, missä on hyvä palautusprosentti ja aloita pelaaminen. Korkeilla palautusprosenteilla ja korkeilla vedonlyöntibonuksilla voi nopeasti tehdä ison tilin.

Vertaile palautusprosentteja

On siis hyvin selvää, että kertoimien vertailu ja palautusprosenttien on laskeminen on järkevää pelaajan kannalta. Tämä myöskin tarkoittaa sitä, että pelaajalla kannattaa olla useampia pelitilejä useammilla sivustoilla, sillä saatat löytää kohteisiin parempia palautusprosentteja ja kertoimia eri sivustoilta.

Toisinaan on mahdollista löytää myös ns. arbitraaseja, joissa voit lyödä samaan kohteeseen eri sivustoille eri lopputuloksia ja saada näin voittoa täysin ilman riskiä. Tässä kohdin tulee kuitenkin muistaa aina tarkistaa vedonlyöntisivustojen ehdot kohteen osalta, jottei tule ikäviä yllätyksiä. Arbitraasivedonlyöntiä voikin suositella vain kokeneille pelaajille.

Vedonlyöntisivustojen palautusprosenttien vertailua:

Kuten mainittua, sivustojen palautusprosentti vaihtelee lajien ja tapahtumien mukaan. Alla on vertailu muutamien tunnettujen sivustojen palautusprosenttia, kun mukaan otetaan kaikki merkittävät vedonlyöntilajit ja -tapahtumat. Nyrkkisääntönä voi pitää, että isoissa paljon pelivaihtoa keräävissä tapahtumissa palautusprosentti on keskiarvoa korkeampi ja vähempivaihtoisissa tapahtumissa jäädään keskiarvon alle.

Taulukosta on myös helppo huomata, että isojen ja laadukkaiden sivustojen palautusprosentit ovat keskimäärin hyvin lähellä toisiaan.

MobileBet: 93,42%
ComeOn!: 93,40%
Posido: 93,20%
LightCasino: 92,73%
Veikkaus: ~ 90%

Vedonlyönti netissä

Vedonlyönti netissä on helpompaa kuin ikinä ja informaatiota sekä tilastoja saa kaivettua lajeista ja sarjoista nykyään jopa liikaakin. Teknologian, live stream palveluiden ja vedonlyöntisivustojen käytettävyyden paraneminen ei kuitenkaan palvele pelkästään ammattipelaajia, vaan enemmänkin jopa tavallisia viihdepelaajia.

Tavallisen vedonlyönnistä kiinnostuneen pelaajan on entistä helpompi löytää kohteita, vertailla kertoimia eri vedonlyöntiyhtiöiden välillä ja hyödyntää mitä parhaimpia tarjouksia. Vedonlyönti netissä myös tuo urheilulähetykset lähemmäksi vedonlyöjää, sillä monet sivustot ovat integroineet urheilun livelähetyksiä suoraan omille sivuillensa.

Myöskin uutuutena on tullut vedonlyönti ilman kirjautumista. Näillä sivustoilla ei vaadita perinteistä tilinavausta, vaan homma toimii erittäin nopeasti suoraan pankkitunnusten avulla. Arpajaislain muutoksesta pankkimaksujeen suhteen voi lukea Arpajaislaki uudistus tuo Suomeen maksublokit artikelista.

Vedonlyöntiyhtiöt - mihin pelisivujen voitot perustuvat

Miksi voitollinen vedonlyönti, eli vedonlyöntisivustojen lyöminen sitten on niin vaikeaa? Suurin syy on tietysti palautusprosentti, jonka pelisivustot asettavat luonnollisesti itselleen edulliseksi. Eli suomeksi selvästi alle sataan. Mikäli sivuston palautusprosentti on vaikkapa 95%, jää vedonlyöntiyhtiölle jokaista sataa panostettua euroa kohden viitisen euroa voittoa.

Myös pelaajien hinku hakea isoja kertoimia useamman kohteen "rekoilla" sataa suoraan peliyhtiöiden laariin. Ei siis ihme, että useat sivustot kannustavat yhdistelmien pelaamiseen vaikkapa voitonkorotuksilla. Analyyttinen pelaaja valitsee yksittäiset kohteet ja suorittaa vielä eri pelisivustojen osalta kattavan kerroinvertailun päälle.

Pelisivustot tarjoavat usein sivustollaan myös muita tuotteita kuin vedonlyönti. Esimerkiksi kasinopelit ovat peliyhtiöille huomattavan paljon kannattavampia, sillä näissä peleissä raha kiertää nopeasti ja ehdot pelaajalle ovat usein korkeintaan keskinkertaiset. Kasinopelit voivat olla toisinaan hauskaa ajankulua, mutta vakavasti pelaamiseen suhtautuvan on syytä pitää moinen harrastelu minimissä.

Yhteenveto:

Kuten sanottua, vedonlyönti on kenties maailman haastavin ammatti. Mikäli haluat pyrkiä ammattilaisuuteen, vaatii se vuosien työn. Todennäköisyyksien laskeminen on haastavaa puuhaa, mutta yllä olevan kaavan perusteella ymmärrät alkeellisimmat perusteet.

Suurimmalle osalle kansaa vedonlyönti on nimenomaan hauska harrastus, mikä tuo jännitystä elämään. Veikkaamalla teet urheilun seuraamisesta hauskempaa ja pelaamalla fiksusti et häviä paljon tai saatat jäädä jopa voitolle. Ymmärtämällä lainalaisuuksia pääsee jo pitkälle ja vedonlyönnillä voi kerätä pientä lisätienestiä samalla kun pitää hauskaa.

Miljoonavoittoihin tai edes päiväelantoon vaaditaan kuitenkin valtava työsarka, johon ryhtyminen on sinun omissa käsissä. Pohdi, haluatko sinä alkaa täysipäiväiseksi ammattilaiseksi, vai oletko satunnaisesti vetoja iskevä viihdebetsari.

Pelasit sitten taidolla tai tuurilla, pyrkii jokainen pelaaja varmasti voittoihin. Vedonlyöntikäyttäymisestäsi riippumatta tärkeintä on kuitenkin aina, että vedonlyönti on hauskaa!

Toivottavasti ohjeistamme on sinulle hupia ja hyötyä! Onnea (ja taitoa) peleihin!

Tätä sivua päivitetään säännöllisesti, jotta lukijamme saisivat aina ajankohtaisinta tietoa pelaamisesta.

Usein kysytyt kysymykset

1. Voiko vedonlyönnissä voittaa?

Kyllä voi. Vedonlyönti on taitopeli ja tarjoaa näin osaavalle pelaajalle mahdollisuuden voitolliseen tulokseen myös pidemmän päälle. Voitollinen vedonlyönti vaatii pitkässä juoksussa kuitenkin valtavan määrän työtä.

2. Vaatiiko vedonlyönti onnea?

Yksittäisten vetojen osalta onni näyttelee merkittävää osaa tuloksessa. Pitkässä juoksussa runsas kohdemäärä kuitenkin tasoittaa onnen merkityksen. Tuhansien vetojen jälkeen kokonaistulos on kiinni pelkästään taidosta.

3. Voiko vedonlyönti olla ammatti?

Vedonlyontiammattilaisia on Suomessakin jonkin verran. Suurimmalle osalle pelaajista vedonlyönti on kuitenkin erityisesti hauska harrastus, joka voi tarjota myös lisätuloja.

4. Mitä on livevedonlyönti?

Live-vedonlyönnillä tarkoitetaan ottelun tai muun tapahtuman aikaista vedonlyöntiä käynnissä olevasta kohteesta. Voit esimerkiksi lyödä vetoa lätkämatsista, jota olet katsomassa paikan päällä. Live-vedot suosivat pelaajia, jotka osaavat reagoida pelin tapahtumiin.

5. Mitä on kassanhallinta?

Vedonlyöjälle kassanhallinta tarkoittaa sitä, että yksittäiseen pelikohteeseen sijoitetaan vain hyvin rajallinen osuus omasta pelikassasta. Panokseen vaikuttaa myös oma todennäköisyysarvio. Näin ei koskaan riskeerata liikaa yhteen tapahtumaan ja toisaalta hyödynnetään reilummin parempia pelikohteita.

Vedonlyönti opas
nopeasti

1. Hallitse pelikassa
2. Pidä kirjanpitoa
3. Suosi single-kohteita
4. Käytä parhaat kertoimet vedonlyöntiin
5. Hyödynnä vedonlyöntibonukset
6. Luota itseesi
7. Pelaa vain tuntemasi kohteet
8. Katso otteluita ja seuraa tapahtumia