Voitollinen vedonlyönti netissä

Urheiluvedonlyönti ja vedonlyönti netissä on nykyään äärimmäisen helppoa! Käytä hyväksesi aloittelijan opas ja opi voitolliseen vedonlyöntiin. Lue ohjeet ja valitse sopiva vedonlyöntiyhtiö heti!Urheiluveikkauksella ja vedonlyönnillä tarkoitetaan tilannetta, jossa pelaaja ennustaa tietyn tapahtuman lopputulosta asettamalla sille jonkin panoksen. Uhkapeleistä puhuttaessa vedonlyönti, kuten pokerikin, voidaan luokitella taitopelien joukkoon. Toisin sanoen osaava pelaaja voi pitkässä juoksussa voittaa vedonlyönnistä.

Harrastuksena vedonlyönti on luultavasti yhtä vanha kuin se vanhin ammatti ja etenkin nykypäivänä kaikkine live- ja mobiilihöysteineen se tuo mukavan jännitysmomentin pelien seuraamiseen.

Voitollinen vedonlyönti netissä

Vedonlyönti on nykyisin helppoa. Parhaat vedonlyöntisivustot palvelevat verkossa 24/7 suomenkielellä, kattavalla kohdevalikoimalla ja korkeilla kertoimilla!

Urheiluvedonlyönti - Lyö vetoa netissä


Urheiluvedonlyönti on viimeisen 10 vuoden aikana siirtynyt yhä enemmän internetiin. Ulkomaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat kotimaista vaihtoehtoa paremmat kertoimet ja julkaisevat enemmän kohteita päivää kohden.

Parhaat vedonlyöntisivustot palvelevat sinua tämän lisäksi suomen kielellä ja näillä sivustoilla asioiminen on tehty helpoksi. Voit käyttää rahansiirtoihin lukuisia eri maksutapoja. Valitse joku sivustoista ja aloita vedonlyönti!

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
4.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
5.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
6.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt


Yläpuolella näet listaamiamme luotettavia vedonlyöntisivustoja. Nämä kaikki ovat toimineet alalla pitkään ja ne tarjoavat hyviä vedonlyöntibonuksia urheiluvedonlyöntiin.

Julkaisemme ensimmäisenä Suomessa myös kaikki uudet vedonlyöntisivut. Löydät aina uusimmat vedonlyönti sivut kun niitä julkaistaan.

Voitollinen vedonlyönti: Vedonlyönti -opas


Termi voittava vedonlyönti on yleistynyt paljon, mutta harva todella ymmärtää, mihin sillä tähdätään. Ammattimaisille vedonlyöjille urheiluvedonlyönti ei ole uhkapelaamista, eikä gamblaamista. Sen sijaan se on ennen kaikkea sijoitustoimintaa, millä pyritään tasaisen tuoton saavuttamiseen pitkällä aikavälillä.
Voitollinen vedonlyönti on sijoitustoimintaa, ei uhkapeliä


Myös monien tutkimusten perusteella vedonlyönnistä kiinnostuneet ovat usein kiinnostuneita samalla tapaa sijoittamisesta. Vastaavasti joidenkin mielestä tällainen pelaaminen on myös äärimmäisen tylsää! Siksi kannattaakin miettiä, haluatko pelata vetosi rennosti vai pyrkiä ammattimaiseen peliin. On fakta, että todennäköisyyksien määrittäminen, robottimaisesti ylikertoimien etsiminen ja pelkästään positiivisen odotusarvon vetojen lyöminen numeroilla perustellen vaikuttaa tylsältä, mutta pitkässä juoksussa se on lähtökohtaisesti paras mahdollinen tapa tehdä tasaista tuottoa.

Olemme kirjoittaneet sinulle vedonlyönnin perusteita vedonlyöntiopas tyyppiseen tapaan tälle sivulle.

Vedonlyönnillä tienaaminen


Vedonlyönnillä tienaaminen vaatii paljon informaation analysointia
Vedonlyönti on varmasti yksi maailman haastavimmista ammateista. Jos haluat tehdä päiväelantosi veikkaamalla, vaatii se vuosien työn, etkä välttämättä siltikään onnistu. Vedonlyönti ammattina on pienen piirin hommaa ja vaatii todella paljon, mutta on mahdollista ja usein hyvin palkitsevaa osaajille.

Tuurilla ei ole vedonlyönnissä mitään sijaa, sillä pitkässä juoksussa onni ei kanna jatkoon. Kaikki on itsestäsi kiinni.


Suomessa on äärimmäisen vähän puhtaita vedonlyönnin ammattilaisia, jotka voivat käsi sydämellä sanoa tienaavansa vedonlyönnillä. Muutamat tähän toki ovat pystyneet, mutta vasta vuosien järjestelmällisen toiminnan jälkeen. Tunnetuin suomalainen ammattivedonlyöjä on Jorma Vuoksenmaa, joka on myös kirjoittanut loistavia opuksia urheiluvedonlyönnistä.

Vuoksenmaan kirjat Pelaajalta Pelaajille sekä Urheiluvedonlyönti, voittajan opas ovat loistavia oppaita siitä, miten tienaava vedonlyöjä käyttää kaikkea informaatiota hyväkseen.

Vedonlyöntivinkit - näin lyöt vetoa netissä


Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse pyrkiä ammattilaiseksi. Vedonlyönti on parhaimmillaan, kun se on hauska harrastus!

Olit sitten ammattilaisuuteen tähtäävä aloittelija tai hauskanpitoon ja jännitykseen pyrkivä harrastaja, kannattaa perusasiat olla hallussa ennen vetojen lyömistä. Keräsimme kokoon kaikista tärkeimmät vedonlyöntivinkit urheiluvedonlyöjille. Lisäksi kannattaa erikseen lukea jokaisen päivän vetovihjeet sivustoltamme.

1. Hallitse pelikassasi


Kaikkien vedonlyöjien, sekä uusien että vanhojen, tärkein oppi on hallita oma pelikassa. Älä ikinä pelaa liian isoilla panoksilla, mikäli sinulla ei ole siihen varaa. Älä myöskään lyö yksittäiseen kohteeseen liian suurta panosta, vaikka se tuntuisi kuinka "varmalta" vedolta. Riskien ja kassanhallinta on kaikki kaikessa, kun tavoitellaan tuottoa pitkässä juoksussa.

2. Pidä kirjaa vedoistasi


Kirjanpito on veikkaajan toiseksi tärkein oppi. Pidä kirjaa vedoistasi alusta saakka, äläkä jätä mitään vetoja kirjaamatta ylös. Tarkkaile vetojesi osuvuutta pitkällä aikajänteellä (kuukausista useisiin vuosiin), jolloin saat parhaan kuvan siitä, kuinka olet vedonlyöjänä onnistunut.

3. Suosi single-kohteita


Moni aloitteleva vedonlyöjä haluaa paljon, heti ja välittömästi. Pelaamalla pitkiä rekkoja mahdollisuutesi osua voittoon ovat kuitenkin äärimmäisen pienet. Single-kohteilla saavutat pienempiä voittoja kerralla, mutta voittoja tulee useammin. Muista, että pienistä puroista kasvaa iso joki.

4. Pelaa vain parhailla kertoimilla


Yksinkertainen ohje, mutta liian moni vedonlyöjä ei ota tätä vakavasti. Kannattaa aina pelata vain markkinoiden parhailla kertoimilla! Luo siis useammalle vedonlyöntisivustolle pelitili ja vertaile kertoimia. Pelaa kohteesi siellä, missä saat parhaan tarjouksen.

5. Käytä bonuksia alussa pelikassasi tukena


Ennen kaikkea aloittelevien pelaajien kannattaa käyttää bonukset hyväkseen! Vedonlyöntibonuksilla saat nopeasti pelikassastasi suuremman. Tällä tavoin teet pelisessioistasi pidempiä, vaikka häviäisitkin rahasi. Bonuksilla voit ikään kuin harjoitella ilmaiseksi (tai ainakin halvemmalla).

6. Luota itseesi


Tämä ohje voisi olla myös listan ykkösenä: luota aina ennen kaikkea itseesi! Veikkausvihjeitä on hyvä lukea netistä ja monesti ystävien kanssa on mukava spekuloida vetoideoita. Vihjeet ovat kuitenkin vain oman analyyttisen toimintasi tukena, ei sen korvaaja. Tee AINA lopullinen pelipäätös itsenäisesti.

7. Pelaa tuntemasi kohteet ja sarjat


Monen pelaajan isoin virhe on liiallinen pelaaminen. Saatat esimerkiksi hallita jääkiekon tilastot vedonlyönnin apuna täydellisesti, mutta häviät isossa kuvassa, koska pelaat myös koripalloa, pingistä, akankantoa ja Egyptin 6. divisioonaa, vaikka et ymmärrä näistä mitään. Pitämällä vedoistasi kirjanpitoa, näet mitkä lajit/sarjat ovat olleet sinulle voittoisia. Jatka siis niiden pelaamista ja pelaa muihin sarjoihin vähemmän, kunnes olet oppinut ne paremmin.

8. Katso otteluita ja seuraa urheilutapahtumia


Otteluita kannattaa katsoa ja niistä kannattaa oppia. Nykyään voi katsoa urheilua netissä suorana helposti ja ilmaiseksi monien live stream -palveluiden avulla, mikä onkin muokannut paljon vedonlyöntiä!

Tätä ennen on kuitenkin hyvä miettiä, mitä otteluista katsoo? Alla olevalla videolla Jorma Vuoksenmaa antaa omia ohjeita, mihin urheilutapahtumia katsoessa tulisi kiinnittää huomiota.

Kannattaa myös miettiä, kuinka paljon otteluita kannattaa seurata? Tähän saattaa mennä joskus tolkuttomasti aikaa, mikäli katsot kaiken urheilun omasta lajistasi. Monen tiedon saat helposti pelkistä tilastoista, eikä itse urheilutapahtumaa tarvitse edes katsoa. Mieti siis, mikä on sinulla tärkeä seurattava ja milloin sama aika olisi hyvä käyttää muuhun analysointiin.Hyödynnä näkemyksiäsi livevedossa


Yksi nopeimmin kasvavista aloista vedonlyönnistä on reaaliaikaisesti tapahtuva vedonlyönti otteluiden aikana, eli live vedonlyönti. Kun katsot otteluita, voit löytää hyvin etua vedonlyöntimarkkinaan nähden. Varsinkin, jos pystyt havaitsemaan itse pelistä sellaisia asioita, joita muu markkina ei kenties havaitse.

Liveveto on juurikin niiden erikoisalaa, jotka eivät välttämättä ole mestareita tekemään tarkkoja analyyseja ennen otteluita, vaan osaavat reagoida asiantuntemuksellaan näkyvään peliin ja sen tapahtumiin. Voit lukea lisää livevedosta sivuiltamme.


Vedonlyöjä pyrkii etuasemaan


Vedonlyönti voidaan nähdä pelinä, jossa kaksi pelin osapuolta, vedonlyöjä ja vedonvälittäjä, pelaavat toisiaan vastaan. Vedonvälittäjä asettaa oman kertoimensa tietylle tapahtumalle, esimerkiksi jalkapallo-ottelun lopputulokselle, jonka jälkeen vedonlyöjä päättää oman panoksensa suuruuden tai jättää vedon kokonaan välistä.

Vedonvälittäjän asettamat vedonlyöntikertoimet perustuvat välittäjän todennäköisyyslaskelmiin tapahtuman lopputuloksesta ja ne on aina asetettu niin, että välittäjällä on vedossa voittomarginaali.

Pelaaja saavuttaa edun mikäli vedonvälittäjä arvioi tapahtuman todennäköisyyden virheellisesti ja asettaa tapahtumalle suuremman kertoimen mitä sille kuuluisi. Vedonlyöntikielellä ilmaistuna kyseessä on ylikerroin, joka pitkässä juoksussa palauttaa pelaajalle enemmän kuin tapahtumalle asetetun panoksen.

Etu voidaan saavuttaa esimerkiksi siten, että

1) vedonlyöjä erikoistuu yhteen lajiin ja kerää näin enemmän informaatiota tästä lajista kuin vedonvälittäjä.

2) vedonvälittäjät myös asettavat kertoimia päiviä varsinaista tapahtumaa aikaisemmin ja annettujen kertoimien jälkeen on tapahtunut jotakin mikä oleellisesti vaikuttaa tapahtuman lopputulokseen ja näin nostaa jo annetun kertoimen ylikertoimeksi.

3) vedonvälittäjä myös huomioi kertoimissaan oman riskinsä sekä suuren yleisön käyttäytymisen. Suuri yleisö veikkaa yleensä suurten suosikkien puolesta, jolloin on järkevää sekä pienentää suosikin kerrointa että nostaa altavastaajan kerrointa. Tällöin altavastaajan kerroin voi nousta ylikertoimeksi.

Voittava vedonlyönti perustuu todennäköisyyksien ja rajakerrointen laskentaan, joita sitten verrataan vedonvälittäjien kertoimiin. Mikäli vedonlyöjä löytää markkinoilta omaa rajakerrointaan suuremman kertoimen on kyseessä ylikerroin.

Tapahtuman pelattavuus voidaan nähdä myös sen odotusarvosta, joka lasketaan kaavalla todennäköisyys*kerroin. Mikäli odotusarvo on yli 1, on kerroin ylikerroin.

Panostaminen ja kassanhallinta


Panostaminen ja kassanhallinta ovat tärkeitä osa-alueita voittavassa vedonlyönnissä. Pelaajan tulee asettaa panoskokonsa tapahtumalle niin että se ottaa huomioon vedonlyöntikassan suuruuden sekä tapahtuman kertoimen ja todennäköisyyden.

Näin a) vältytään riskeeraamasta liian suurta osaa pelikassasta yhteen tapahtumaan b) kohdistetaan enemmän panoksia suuremman odotusarvon ja suuremman todennäköisyyden omaviin kohteisiin.

Vedonlyöntibonukset


Vedonlyöntibonukset jaetaan yleensä kahteen kategoriaan: ilmaisvetoihin ja talletusbonuksiin ja ne ovat varsinkin vasta-alkajille hyvä keino hankkia lisää pelirahaa.

Ilmaisvetobonus tarjotaan sinulle yleensä tilinteon jälkeen ja voit käyttää sen ensimmäisen vedon yhteydessä. Lyöt ensimmäinen vetosi normaalisti ja mikäli vetosi voittaa saat kertoimen mukaisesti voittoja. Mikäli häviät vedon, pelitiliäsi ei veloiteta. Ilmaisvedolla et siis voi hävitä - vain voittaa. Lisää aiheesta ilmaisvedot ilman talletusta sivulta.

Talletusbonus tarjotaan yleensä ensimmäisen talletuksesi yhteydessä ja se lisää pelirahaa talletuksesi päälle. Esimerkiksi 100% talletusbonus tuplaa 50€ talletuksesi, jonka jälkeen sinulla on 100€ pelirahaa käytössäsi.

Vedonlyöntiä harrastaessa on syytä muistaa, ettei moni pelaajista voita rahaa pitkällä aikavälillä. Muista siis pelata vastuullisesti ja tarkkailla pelikäyttäytymistäsi. Fiksusti pelattuna vedonlyönti on nimittäin erittäin mukavaa puuhaa.

Todennäköisyyksien ja kertoimen laskeminen


Mikäli et ole pelkästään hupipelaaja, vaan pyrit nimenomaan ammattimaisuuteen, tulee sinun heti alusta alkaen ymmärtää todennäköisyyksien ja odotusarvon sekä kertoimen laskeminen. Tämä on pohjana kaikille pelipäätöksillesi.

Yksinkertaisesti sanottuna homma toimii niin, että sinun tulee pelata kohteesi vain, mikäli sinun laskemasi todennäköisyys jonkun tapahtuman toteutumiselle on suurempi, mitä peliyhtiön laskema todennäköisyys. Näin voitat odotusarvoa.

Vertaamalla itse tekemiäsi todennäköisyyksiä vedonlyöntiyhtiön laskemiin kertoimiin, saat odotusarvon, mikä on voitollisen vedonlyönnin perusta.

Vedonlyöntikertoimet prosenteiksi


Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kertoimia omien todennäköisyysarvioiden mukaan. Kannattaa huomiota, että näiden todennäköisyyksien summa on suurempi kuin sata, sillä vedonlyöntiyhtiöt pidättävät kaikista kohteista itsellään tietyn osuuden. Käydään yksinkertaisen esimerkin avulla läpi, miten kertoimet voi muuttaa prosenteiksi.

Esimerkki: Vedonlyöntisivusto tarjoaa seuraavat kertoimet. Saat ne muutettua prosenteiksi yksinkertaisen kaavan mukaan: 1/kerroin x 100.

Kohde & kertoimet: HIFK 2,80 - Tasapeli 3,80 - Tappara 2,39

Prosentit: HIFK (1 / 2,80 x 100) = 35,7% - Tasapeli (1 / 3,80 x 100) = 26,3% - Tappara (1 / 2,39 x 100) = 41,8%

Nyt, mikäli oma arviosi HIFK:n voitolle olisi esimerkiksi 40%, sinun kannattaisi pelata HIFK:n voittoa, koska kyseessä on näkemyksesi mukaan ylikerroin ja odotusarvo vedolle on voitollinen.

Lue lisää vedonlyönnin kertoimien laskennasta ja odotusarvosta artikkelistamme: Voitollinen odotusarvo vedonlyönnissä.

Vedonlyönti netissä


Vedonlyönti netissä on helpompaa kuin ikinä ja informaatiota sekä tilastoja saa kaivettua lajeista ja sarjoista nykyään jopa liikaakin. Teknologian, live stream palveluiden ja vedonlyöntisivustojen käytettävyyden paraneminen ei kuitenkaan palvele pelkästään ammattipelaajia, vaan enemmänkin jopa tavallisia viihdepelaajia.

Tavallisen vedonlyönnistä kiinnostuneen pelaajan on entistä helpompi löytää kohteita, vertailla kertoimia eri vedonlyöntiyhtiöiden välillä ja hyödyntää mitä parhaimpia tarjouksia. Vedonlyönti netissä myös tuo urheilulähetykset lähemmäksi vedonlyöjää, sillä monet sivustot ovat integroineet urheilun livelähetyksiä suoraan omille sivuillensa.

Myöskin uutuutena on tullut vedonlyönti ilman kirjautumista. Näillä sivustoilla ei vaadita perinteistä tilinavausta, vaan homma toimii erittäin nopeasti suoraan pankkitunnusten avulla. Arpajaislain muutoksesta pankkimaksujeen suhteen voi lukea Arpajaislaki uudistus tuo Suomeen maksublokit artikelista.

Yhteenveto:


Kuten sanottua, vedonlyönti on kenties maailman haastavin ammatti. Mikäli haluat pyrkiä ammattilaisuuteen, vaatii se vuosien työn. Todennäköisyyksien laskeminen on haastavaa puuhaa, mutta yllä olevan kaavan perusteella ymmärrät alkeellisimmat perusteet.

Suurimmalle osalle kansaa vedonlyönti on nimenomaan hauska harrastus, mikä tuo jännitystä elämään. Veikkaamalla teet urheilun seuraamisesta hauskempaa ja pelaamalla fiksusti et häviä paljon tai saatat jäädä jopa voitolle. Ymmärtämällä lainalaisuuksia pääsee jo pitkälle ja vedonlyönnillä voi kerätä pientä lisätienestiä samalla kun pitää hauskaa.

Miljoonavoittoihin tai edes päiväelantoon vaaditaan kuitenkin valtava työsarka, johon ryhtyminen on sinun omissa käsissä. Pohdi, haluatko sinä alkaa täysipäiväiseksi ammattilaiseksi, vai oletko satunnaisesti vetoja iskevä viihdebetsari.

Pelasit sitten taidolla tai tuurilla, pyrkii jokainen pelaaja varmasti voittoihin. Vedonlyöntikäyttäymisestäsi riippumatta tärkeintä on kuitenkin aina, että vedonlyönti on hauskaa!

Toivottavasti ohjeistamme on sinulle hupia ja hyötyä! Onnea (ja taitoa) peleihin!

Tätä sivua päivitetään säännöllisesti, jotta lukijamme saisivat aina ajankohtaisinta tietoa pelaamisesta.

Sivu päivitetty: Kesäkuu 2023