Ilmaisveto & Riskitön Veto

Pyrimme kokoamaan tälle sivulle ajantasaiset ilmaisvedot sekä riskittömät vedot, siten että ne ovat aina helposti löydettävissä. Lunasta oma tarjouksesi ja aloita voittava vedonlyönti ilmaiseksi!
1. XLBet

Bonus

5x20€ ilmaisveto

Kierrätys

0x

Koodi

Ei tarvita

Lue arvostelu Lunasta bonus
1. Galaksino

Bonus

25€ kierrätysvapaa ilmaisveto

Kierrätys

0x

Koodi

Ei tarvita

Lue arvostelu Lunasta bonus
Ilmaisveto tai riskitön veto on vedonlyöntisivustojen tarjoama vedonlyöntibonus. Molempia on tarjolla sekä uusille että vanhoille pelaajille, tarkista tarjoussivulla mainitut ehdot ennen kun poimit bonukset.

Ilmaisvedot ilman talletusta - käyttäjille kaikkein paras tarjous


Alla on kaikki tämän hetken ilmaisvedot ja riskittömät vedot vuodelle 2023. Yleissääntönä on käyttää ne vedot, missä ei vaadita lainkaan kierrätystä. Pidämme tätä listaa päivitettynä jatkuvast. Taulukosta löydät myös linkit pelisivustojen jäävittömiin arvosteluihin, jotka helpottavat valikoimaan sinulle sopivimmat tarjoukset ja vedonlyöntisivustot.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Koodi

Pelaa

1.Lucky Casino25€ riskitön bonusEi kierrätystäEi bonuskoodiaPelaa nyt
2.Winning.io25€ riskitön vetoEi kierrätystä!RiskFreebetPelaa nyt
BluechipJopa 150€ ilmaisvetoinaEi kierrrätystä!Ei tarvitaPelaa nyt
XLBet5x20€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Ei tarvitaPelaa nyt
5.Mozzart100%/100€ + 20€ ilmaisveto!4xEt tarvitse erillistä bonuskoodiaPelaa nyt
Betstro30€ ilmaisvetoEi kierrätystäEi tarvitsePelaa nyt
7.Galaksino25€ kierrätysvapaa ilmaisvetoEi kierrätystä!Ei tarvitaPelaa nyt
RedAxePlay10€ ilmaisveto1xEi tarvitaPelaa nyt
9.NetBetIlmaisveto 30€ asti!Ei kierrätystäEi bonuskoodiaPelaa nyt
10.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusEi tarvitaPelaa nyt
11.BetTarget10€ ilmaisveto1,5x (T)Ei tarvitaPelaa nyt
PriveWin10€ ilmaisveto1xEi tarvitaPelaa nyt
13.Bet Dukes10€ ilmaisveto1xEi bonuskoodiaPelaa nyt
21LuckyBet40€ ilmaisveto0xPelaa nyt
15.BetVictor30 €:lla ilmaisvetoja Ei kierrätystäEi bonuskoodiaPelaa nyt
Vbet20€ ilmaisvetoEi kierrätystäEi bonuskoodiaPelaa nyt


Ilmaisveto


Vedonlyönti netissä vuonna 2023 on entistä parempaa ja helpompaa. Bonuksia sekä ilmaisvetoja tarjotaan lähes jokaisella sivustolla.

Karkeasti voidaan sanoa, että tarjolla olevat ilmaisvedot ovat kahdentyyppisiä sen mukaan vaativatko ne totetutuakseen talletuksen vai eivät. Tämän ehdon tietyst sanelee pelifirma. Talletuksella vaativia ilmaisvetoja kutsutaan joskus myös termillä riskitön veto.

Homma toimii usein niin, että kun luot uuden pelitilin, tulee sinun ensin tehdä talletus ja lyödä mikä tahansa veto esimerkiksi 25€ panoksella. Kun olet lyönyt tämän vedon, osui se tai ei, saat lyödä kerran samalla panoksella yhden vedon ilmaiseksi. Esimerkkinä toimii mm. NetBet ilmaisveto. Vuonna 2022 vedonlyöntitoiminnan aloittanut Mozzart sen sijaan tarjoaa perinteisen 100%/100€ talletubonuksen lisäksi uusille asiakkaille 20€ suuruiset ilmaiset vedot. Tämänkaltaiset bonukset tunnetaan myös termillä ilmaisveto rekisteröityessä.

Usein kannattaa lyödä ensimmäinen vetosi johonkin hyvin “varmaan” kohteeseen, missä on pieni kerroin, jotta saisit voiton. Kun olet suorittanut ensimmäisen vetosi, saat lyödä sitten ilmaisvedon.

Ilmaisvedolla voi kokeilla myös jotain kovaa kerrointa ja hakea isoa voittoa, sillä mikäli veto ei osu, saat panoksesi takaisin. Ilmaisvedot vedonlyöntiin tarjoavat ilmaisvedon suuruudesta riippuen monta eri mahdollisuusta joko maltilliseen veikkaamiseen tai vähän rohkeampaan ratkaisuun.

Ilmaisvedoissa pelaajalle maksetaan usein nettovoitto


Kun pelaaja käyttää ilmaisen vedon vedonlyöntiin ja se osuu, vedonlyöntiyhtiö usein maksaa pelaajalle siitä nettovoiton, eli voittosumman ja panoksen erotuksen.

Jos saat siis esimerkiksi 50 euron arvoisen ilmaisvedon ja pelaat sen kohteeseen, missä on kerroin 5,00, on voittosumma 250€. Koska ilmaisvedossa maksetaan kuitenkin vain nettovoitto, vähennetään pelin panos (50€) voittosummasta. Näin ollen voittosi ilmaisella vedolla olisi siis: 50€ x 5,00 - 50€ = 200€. Nettovoittojen maksu on yleisesti käytössä monella sivustolla, vaikka kyseessä olisi ilmaisvedot ilman talletusta tai riskitön veto.

Riskitön veto


Ilmaisvedot ilman talletusta ja riskitön veto ovat periaatteessa täysin sama asia. Pieni ero kuitenkin löytyy.

Usein riskitön veto tarkoittaa sitä, että pelaaja saa lyödä välittömästi oman vetonsa täysin ilman riskiä. Eli esimerkiksi heti ensimmäinen 50€ veto on riskitön: mikäli veto osuu, saat pitää voiton. Mikäli veto ei osu, saat 50€ takaisin. Vedonlyönti riskitön veto on yleistynyt ilmaisvedon lailla hurjasti nykyisillä markkinoilla.

Ilmaisvedossa saat siis riskittömän vetosi vasta, kun olet ensin lyönyt yhden ehdot täyttävän vedon. Riskitön veto sen sijaan on välittömästi käytössäsi.

Riskitön veto -tarjouksissa ei myöskään käytetä nettovoittoa, vaan saat pitää koko voittosumman, minkä saavutat. Sen sijaan nimenomaan ilmaisvedoissa nettovoitto-systeemi on käytössä.

Kierrätysvaatimukset - vai ilman kierrätysvaatimusta?


Ilmaisvetojen ehtoina vaaditaan bonusten kierrätykset ennen niiden kotiuttamista. Toisinaan niistä kuitenkin luovutaan kokonaan. Luonnollisesti kierrätysvapaat ilmaisvedot ovat vedonlyöjän kannalta huomattavasti edullisempia. Saat pelata ilmaisen vedon ja mikäli voitat, saat pitää rahasi ja tehdä kotiutuksen vaikka välittömästi. Jos taas häviät vedon, et häviä mitään, koskaan vetosi on ollut ilmainen.

Myös ilmaisvedot ilman talletusta, missä on kierrätysvaatimus, kannattaa käyttää. Tällöin saamasi etu ei ole yhtä suuri, mutta kuitenkin huomattava. Kierrätysvaatimuksia ja bonus-ehtoja on yhtä monta erilaista kuin on vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamia bonuksiakin. Ehtoihin on syytä tutustua ennen kuin aloittaa pelaamisen.

Ilmaisvetojen kierrätysehdoista:


Jos ilmaisvedollesi on määritelty kierrätysehdot, kannattaa ne lukea tarkkaan ennen kuin tekee talletuksen tai aloittaa pelaamisen. Usein bonus-ehtoihin kuuluu ainakin kierrätysvaatimus, esimerkiksi x4. Tällöin sinun tulee pelata ilmaisvedon summa nelinkertaisesti ennen kuin voit tehdä ensimmäisen kotiutuksen pankkitilille.

Toinen yleinen kierrätysehto on 1-4x nettovoitto. Tällöin sinun tulee kierrättää se summa, minkä saavutat voittoa ilmaisvedollasi.

Esimerkki: Ilmaiseksi saamasi vedon suuruus on 25€. Kierrätysvaatimus on x4. Mikäli voitat ilmaisvedollasi 125€, tulee sinun pelata 4 x 25€ =100€, ennen ensimmäistä kotiutusta.

Esimerkki 2: Ilmaisen betsin suuruus on 25€. Kierrätysvaatimus on 1 x nettovoitto. Mikäli voitat ilmaisvedollasi 125€, tulee sinun pelata kerran 125€ ennen ensimmäistä kotiutusta.

Ilmaisvetojen minimikerroin:


Ehtoja voi olla myös muunlaisia. Jotkut vedonlyöntisivustot ovat asettaneet kierrättämiselle minimikertoimia, millä kierrätys tulee suorittaa. Esimerkiksi jokainen lyömäsi veto tulee pelata vähintään kertoimella 1,80.

Esimerkki: Ilmaisvetosi suuruus on 25€. Kierrätysvaatimus on x4. Minimikerroin 1,80. Mikäli voitat ilmaisvedollasi, tulee sinun pelata 4 x 25€ = 100€, ennen ensimmäistä kotiutusta. Jokaisen lyömäsi vedon minimikerroin tulee olla 1,80, muuten asettamaasi vetoa ei lasketa kierrätykseen.

Muita yleisesti käytössä olevia bonus-ehtoja ovat myös peli-, talletus-, järjestelmä- ja aikarajoitukset. Esimerkkejä:

  • Peliyhtiö saattaa kieltää järjestelmien pelaamisen ilmaisvedoilla, eli sinun tulee pelata kohteet yksittäisvetoina (single).
  • Kierrättämiselle voi olla myös aikaraja (esim. 30 päivän sisällä)
  • Vain tietyt pelit lasketana: esimerkiksi ilmaisvedoilla saa lyödä vain 1x2-kohteita.
  • Maksutaparajoitus: jotkut vedonlyöntiyhtiöt eivät hyväksy Neteller- ja Skrill -talletuksia bonuksiin.

Ilmainen vedonlyönti


Usein sanotaan, että ilmaista lounasta ei olemassakaan, joten miksi voisi olla mahdollista lyödä vetoa ilmaiseksi? Ilmainen vedonlyönti tuleekin käsittää oikealla tavalla: kyseessä on nimenomaan vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamia ilmaislahjoja.

Nettivedonlyönnin koventuneen kilpailutilanteen vuoksi vedonlyöntiyhtiöiden tulee markkinoida sivustoaan entistä kovemmin, jotta pysyvät pelaajien huulilla. Tätä varten yhtiöt tarjoavat koko ajan parempia tarjouksia, mukaanlukien ilmaistarjouksia. Näillä tarjouksilla pyritään .
uusien asiakkaitten hankintaan.

Ilmaisvedoilla vedonlyöntiyhtiöt saavat myös paljon näkyvyyttä, mitä muuten harvemmin yhtiöille Suomessa tarjotaan tiettyjä poikkeustapauksia, kuten USA:n presidentinvaalit vedonlyöntiä tai vastaavia lukuunottamatta.

Näin saat parhaan hyödyn irti ilmaisvedoista


Ilmaiseksi myönnettyä vetoja voi hyödyntää monella eri tavalla. Ilmaisvedon voi iskeä “varmalle kohteelle” vedonlyöntisivuston määrittämän minimikertoin puitteissa tai hakea isoa kalaa riskittömästi veikkaamalla esimerkiksi ennakkoon selvää altavastaajaa voittajaksi 5.00 kertoimella.

Yksi varsin toimiva keino on etsiä eri vedonlyöntisivustojen kertoimista niin sanottuja arbitraasikohteita. Jos sinulla on esimerkiksi käytössä 100€ arvoinen riskitön veto niin voit käyttää sen tuottoisasti seuraavanlaisesti:

Tutustu vedonlyöntisivustojen kertoimiin ja etsi moneyline arbitraasikohde. Jos vedonlyöntisivu A tarjoaa joukkuee X:n voitolle kertoimen 3.0, ja vedonlyöntisivu B joukkueen Y voitolle kertoimen 3.00 niin voit löydä toisella sivulla X:lle 200€ vedon ja vedon osuessa voitat 100€, toiselle sivulle voit lyödä Y:lle 100€ riskittömän vedon ja voitat ilmaisvedon nettovoiton eli 200€. Näin ollen jäät varmasti joko omillesi tai voitat 100€.

Alla olevalla videolla vedonlyöntiekspertti esittää selkällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla miten pystyt maksimoimaan ilmaivetoihin perustuvat bonustarjoukset. Kannattaa katsoa se tarkkaan ja vetää omat johtopäätökset siitä miten itse haluat toimia asiassa:Miksi vedonlyöntitoimistot tarjoavat ilmaisvetoja?


Vedonlyöntisivustojen parhaat vedonlyöntibonukset, ilmaisvedot ilman talletusta ja riskittömät vedot ovat usein sisäänheittotuotteita. Näillä siis pyritään saamaan uusi asiakas vedonlyöntisivustojen asiakkaaksi, eikä bonuksia voi hyödyntää kuin uudet pelaajat.

Ennen kaikkea uudet vedonlyöntisivut tarjoavat usein maistuvia tarjouksia sekä ilmaisvetoja markkinointi mielessään. Vuosi 2023 on tuonut monia uusia sivustoja sekä bonuksia pelaajille ja nähtäväksi jää saavatko markkinoilla nähdyt ilmaisveto ilman talletusta 2023 kampanjat vielä ensi vuonna jatkoa. Uusimpana ilmaisvetoja tarjoavana sivustona tarjolle on tullut loistava Betstro bonus, joka tarjoaa meidän kauttamme yksinoikeudella 30€ ilmaisvedon ilman kierrätystä.

Toinen syy vedonlyöntibonusten tarjoamiseen voi olla vanhojen pelaajien aktivointi. Eli peliyhtiöt saattavat tarjota myös vanhoille asiakkailleen ilmaisvetoja, jotta pelaajat eivät unohtaisi vedonlyöntisivustojen olemassaoloa.

Joskus peliyhtiöt tarjoavat myös täysin poskettomia tarjouksia: esimerkiksi 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia. Tällöin kysymys on enemmänkin markkinointitempauksesta. Vastaavanlaisia tarjouksia voivat saada myös VIP-pelaajat. Vedonlyöntisivustot palkitsevat paljon pelaavia asiakkaitaan usein erikoiskampanjoilla.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mikä on riskitön veto?

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat lyödä tiettyyn summaan, esimerkiksi 100€, asti riskittömän vedon. Jos vetosi osuu saat pitää voiton, mikäli veto ei osu saat panoksesi takaisin.

+2. Voinko saada riskittömän vedon?

Voit. Tutustu sivullamme esiteltyihin riskittömiin vetoihin ja lunasta omasi! Riskittömiä vetoja on tarjolla sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

+3. Mitä ovat ilmaisvedot ilman talletusta?

Ilmaisveto on yksi vedonlyöntisivustojen parhaista vedonlyöntibonuksista ja loistava tapa aloittaa vedonlyönti. Ilmaiseksi tarjottu veto tarkoittaa sitä, että saat pelitilillesi ilmaisen vedon ilman talletusvaatimusta. Ilmaisvedon osuessa sinulle maksetaan nettovoitot, vedon mennessä huti et menetä itse mitään. Ilmaisvetoja on tarjolla usein vain uusille asiakkaille mutta välillä niitä tarjotaan myös vanhoille pelaajille.

+4. Mistä voin saada riskittömän vedon tai ilmaisvedon?

Riskittömiä vetoja ja ilmaisvetoja on tarjolla lukuisilla eri vedonlyöntisivustoilla. Pidä silmällä tuoreimpia ilmaisvetotarjouksia Vedonlyonti.com sivulla.

+5. Miten lunastaa ilmaisvedot ilman talletusta?

Ilmaisvedon lunastaminen ilman talletusta onnistuu yksinkertaisesti pelitilin avaamisen yhteydessä. Avaa pelitili ilman rekisteröintiä tai perinteisellä tavalla ilmaisia vetoja tarjoavalla vedonlyöntisivulla ja saat välittömästi itsellesi ilmaisvedon ilman talletusvaatimustaSivu päivitetty: kesäkuu 2023