Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ilmaisveto & riskitön veto

Pyrimme kokoamaan tälle sivulle ajantasaiset ilmaisvedot sekä riskittömät vedot, siten että ne ovat aina helposti löydettävissä. Lunasta oma tarjouksesi ja aloita voittava vedonlyönti ilmaiseksi!

Ilmaisveto tai riskitön veto on vedonlyöntisivustojen tarjoama vedonlyöntibonus. Molempia on tarjolla sekä uusille että vanhoille pelaajille, tarkista tarjoussivulla mainitut ehdot ennen kun poimit bonukset.

Ilmaisvedot ilman talletusta - käyttäjille kaikkein paras tarjous

Alla on kaikki tämän hetken ilmaisvedot ja riskittömät vedot vuodelle 2023. Yleissääntönä on käyttää ne vedot, missä ei vaadita lainkaan kierrätystä. Pidämme tätä listaa päivitettynä jatkuvasti. Taulukosta löydät myös linkit pelisivustojen puolueettomiin arvosteluihin, jotka helpottavat valitsemaan sinulle sopivimmat tarjoukset ja vedonlyöntisivustot.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Bonuskoodi
Kierrätys
Arvostelu
1
25€ riskitön ensitalletus
-
Ei kierrätystä
2
3x50€ kierrätysvapaa ilmaisveto
-
Ei kierrätystä
3
Pop
Jopa 100€:llä ilmaisvetoja
-
Ei kierrätystä
4
100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto
-
4x
5
Pop
30€ ilmaisveto
-
Ei kierrätystä
6
10€ ilmaisveto
-
1x
7
30€ ilmaisveto
-
Ei kierrätystä
8
100€ ilmaisveto
-
5x (T)
9
10€ ilmaisveto
-
1,5x (T)
10
10€ ilmaisveto
-
1x

Ilmaisveto

Vedonlyönti netissä vuonna 2023 on entistä parempaa ja helpompaa. Bonuksia sekä ilmaisvetoja tarjotaan lähes jokaisella sivustolla. Tarjolla olevat ilmaisvedot ovat kahdentyyppisiä sen mukaan, vaativatko ne totetutuakseen talletuksen vai eivät. Tämän ehdon tietysti sanelee pelifirma.

Käytännössä ilmaisveto tarkoittaa sitä, että saat pelitilillesi tietyn arvoisen vedon, jonka voit käyttää (yleensä) mihin tahansa vedonlyöntisivuston kohteeseen. Ilmaisvetoja on tarjolla niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille.

Talletuksen vaativat ilmaisvedot saattavat sisältää myös kierrätysvaatimuksia. Sinun tulee esimerkiksi kierrättää talletuksesi kerran vedonlyönnissä, ennenkuin ilmaisveto aktivoituu pelitilillesi. Tällöin usein kannattaa lyödä ensimmäinen veto hyvin “varmaan” kohteeseen, missä on pieni kerroin, jotta saisit voiton. Kun olet suorittanut ensimmäisen vetosi, saat lyödä sitten ilmaisvedon.

Ilmaisvedolla voi puolestaan kokeilla myös jotain kovaa kerrointa ja hakea isoa voittoa, sillä mikäli veto ei osu, saat panoksesi takaisin. Ilmaisvedot vedonlyöntiin tarjoavat ilmaisvedon suuruudesta riippuen monta eri mahdollisuusta joko maltilliseen veikkaamiseen tai vähän rohkeampaan ratkaisuun.

Betstro bonus

Uusimpana ilmaisvetoja tarjoavana sivustona tarjolle on tullut loistava Betstro, joka tarjoaa meidän kauttamme yksinoikeudella 30€ ilmaisvedon ilman kierrätystä.

Ilmaisvedoissa pelaajalle maksetaan usein nettovoitto

Kun pelaaja käyttää ilmaisen vedon vedonlyöntiin ja se osuu, vedonlyöntiyhtiö usein maksaa pelaajalle siitä nettovoiton, eli voittosumman ja panoksen erotuksen.

Jos saat siis esimerkiksi 50 euron arvoisen ilmaisvedon ja pelaat sen kohteeseen, missä on kerroin 5,00, on voittosumma 250€. Koska ilmaisvedossa maksetaan kuitenkin vain nettovoitto, vähennetään pelin panos (50€) voittosummasta. Näin ollen voittosi ilmaisella vedolla olisi siis: 50€ x 5,00 - 50€ = 200€. Nettovoittojen maksu on yleisesti käytössä monella sivustolla, vaikka kyseessä olisi ilmaisvedot ilman talletusta tai riskitön veto.

Riskitön veto

Ilmaisvedot ilman talletusta ja riskitön veto ovat periaatteessa täysin sama asia. Pieni ero kuitenkin löytyy.

Usein riskitön veto tarkoittaa sitä, että pelaaja saa lyödä välittömästi oman vetonsa täysin ilman riskiä. Eli esimerkiksi heti ensimmäinen 50€ veto on riskitön: mikäli veto osuu, saat pitää voiton. Mikäli veto ei osu, saat 50€ takaisin. Vedonlyöntisivutoilla riskitön veto bonuksena on yleistynyt ilmaisvedon lailla hurjasti.

Ilmaisvedossa saat siis riskittömän vetosi vasta, kun olet ensin lyönyt yhden ehdot täyttävän vedon. Riskitön veto sen sijaan on välittömästi käytössäsi.
Riskitön veto -tarjouksissa ei myöskään käytetä nettovoittoa, vaan saat pitää koko voittosumman, minkä saavutat. Sen sijaan nimenomaan ilmaisvedoissa nettovoitto-systeemi on käytössä.

Kierrätysvaatimukset - vai ilman kierrätysvaatimusta?

Ilmaisvetojen ehtoina vaaditaan toisinaan bonusten kierrätykset ennen niiden kotiuttamista. Luonnollisesti kierrätysvapaat ilmaisvedot ovat vedonlyöjän kannalta huomattavasti edullisempia. Saat pelata ilmaisen vedon ja mikäli voitat, saat pitää rahasi ja tehdä kotiutuksen vaikka välittömästi. Jos taas häviät vedon, et häviä mitään, koskaan vetosi on ollut ilmainen.

Myös ilmaisvedot ilman talletusta kierrätysvaatimuksella kannattaa ehdottomasti käyttää. Tällöin saamasi etu ei ole yhtä suuri, mutta kuitenkin huomattava. Kierrätysvaatimuksia ja bonus-ehtoja on yhtä monta erilaista kuin on vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamia bonuksiakin. Ehtoihin on syytä tutustua ennen kuin aloittaa pelaamisen.

Ilmaisvetojen kierrätysehdoista

Jos ilmaisvedollesi on määritelty kierrätysehdot, kannattaa ne lukea tarkkaan ennen kuin tekee talletuksen tai aloittaa pelaamisen. Usein bonus-ehtoihin kuuluu ainakin kierrätysvaatimus, esimerkiksi x4. Tällöin sinun tulee pelata ilmaisvedon summa nelinkertaisesti ennen kuin voit tehdä ensimmäisen kotiutuksen pankkitilille.

Toinen yleinen kierrätysehto on 1-4x nettovoitto. Tällöin sinun tulee kierrättää se summa, minkä saavutat voittoa ilmaisvedollasi.

Esimerkki 1: Ilmaiseksi saamasi vedon suuruus on 25€. Kierrätysvaatimus on x4. Mikäli voitat ilmaisvedollasi 125€, tulee sinun pelata 4 x 25€ =100€, ennen ensimmäistä kotiutusta.

Esimerkki 2: Ilmaisen betsin suuruus on 25€. Kierrätysvaatimus on 1 x nettovoitto. Mikäli voitat ilmaisvedollasi 125€, tulee sinun pelata kerran 125€ ennen ensimmäistä kotiutusta.

Ilmaisvetojen minimikerroin

Ehtoja voi olla myös muunlaisia. Jotkut vedonlyöntisivustot ovat asettaneet kierrättämiselle minimikertoimia, millä kierrätys tulee suorittaa. Esimerkiksi jokainen lyömäsi veto tulee pelata vähintään kertoimella 1,80.

Esimerkki: Ilmaisvetosi suuruus on 25€. Kierrätysvaatimus on x4. Minimikerroin 1,80. Mikäli voitat ilmaisvedollasi, tulee sinun pelata 4 x 25€ = 100€, ennen ensimmäistä kotiutusta. Jokaisen lyömäsi vedon minimikerroin tulee olla 1,80, muuten asettamaasi vetoa ei lasketa kierrätykseen.

Muita yleisesti käytössä olevia bonus-ehtoja ovat myös peli-, talletus-, järjestelmä- ja aikarajoitukset. Esimerkkejä:

  • Peliyhtiö saattaa kieltää järjestelmien pelaamisen ilmaisvedoilla, eli sinun tulee pelata kohteet yksittäisvetoina (single).
  • Kierrättämiselle voi olla myös aikaraja (esim. 30 päivän sisällä)
  • Vain tietyt pelit lasketana: esimerkiksi ilmaisvedoilla saa lyödä vain 1x2-kohteita.
  • Maksutaparajoitus: jotkut vedonlyöntiyhtiöt eivät hyväksy Neteller- ja Skrill -talletuksia bonuksiin.

Ilmainen vedonlyönti

Usein sanotaan, että ilmaista lounasta ei olemassakaan, joten miksi voisi olla mahdollista lyödä vetoa ilmaiseksi? Ilmainen vedonlyönti tuleekin käsittää oikealla tavalla: kyseessä on nimenomaan vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamia ilmaislahjoja.

Nettivedonlyönnin koventuneen kilpailutilanteen vuoksi vedonlyöntiyhtiöiden tulee markkinoida sivustoaan entistä kovemmin, jotta pysyvät pelaajien huulilla. Tätä varten yhtiöt tarjoavat koko ajan parempia tarjouksia, mukaanlukien ilmaistarjouksia. Näillä tarjouksilla pyritään .
uusien asiakkaitten hankintaan. Ilmaisvedoilla vedonlyöntiyhtiöt saavat myös paljon näkyvyyttä.

Näin saat parhaan hyödyn irti ilmaisvedoista

Ilmaiseksi myönnettyä vetoja voi hyödyntää monella eri tavalla. Ilmaisvedon voi iskeä “varmalle kohteelle” vedonlyöntisivuston määrittämän minimikertoin puitteissa tai hakea isoa kalaa riskittömästi veikkaamalla esimerkiksi ennakkoon selvää altavastaajaa voittajaksi 5.00 kertoimella.

Yksi varsin toimiva keino on etsiä eri vedonlyöntisivustojen kertoimista niin sanottuja arbitraasikohteita. Jos sinulla on esimerkiksi käytössä 100€ arvoinen riskitön veto niin voit käyttää sen tuottoisasti seuraavasti:

Tutustu vedonlyöntisivustojen kertoimiin ja etsi moneyline arbitraasikohde. Jos vedonlyöntisivu A tarjoaa joukkueen X voitolle kertoimen 2.0, ja vedonlyöntisivu B joukkueen Y voitolle kertoimen 3.0 niin voit lyödä toisella sivulla X:lle 200€ vedon ja vedon osuessa voitat 100€, toiselle sivulle voit lyödä Y:lle 100€ riskittömän vedon ja voitat 300€. Näin ollen jäät varmasti joko omillesi tai voitat 100€.

Alla olevalla videolla vedonlyöntiekspertti esittää selkällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla, miten pystyt maksimoimaan ilmaivetoihin perustuvat bonustarjoukset. Kannattaa katsoa se tarkkaan ja vetää omat johtopäätökset siitä miten itse haluat toimia asiassa:

Miksi vedonlyöntitoimistot tarjoavat ilmaisvetoja?

Vedonlyöntisivustojen parhaat vedonlyöntibonukset, ilmaisvedot ilman talletusta ja riskittömät vedot ovat usein sisäänheittotuotteita. Näillä siis pyritään saamaan uusi asiakas vedonlyöntisivustojen asiakkaaksi.

Ennen kaikkea uudet vedonlyöntisivut tarjoavat usein maistuvia tarjouksia sekä ilmaisvetoja markkinointi mielessään. Vuosi 2023 on tuonut monia uusia sivustoja sekä bonuksia pelaajille ja nähtäväksi jää saavatko markkinoilla nähdyt ilmaisveto ilman talletusta 2023 kampanjat vielä ensi vuonna jatkoa.

Toinen syy vedonlyöntibonusten tarjoamiseen voi olla vanhojen pelaajien aktivointi. Eli peliyhtiöt saattavat tarjota myös vanhoille asiakkailleen ilmaisvetoja, jotta pelaajat eivät unohtaisi vedonlyöntisivustojen olemassaoloa.

Joskus peliyhtiöt tarjoavat myös täysin poskettomia tarjouksia: esimerkiksi 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia. Tällöin kysymys on enemmänkin markkinointitempauksesta. Vastaavanlaisia tarjouksia voivat saada myös VIP-pelaajat. Vedonlyöntisivustot palkitsevat paljon pelaavia asiakkaitaan usein erikoiskampanjoilla.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

1. Mikä on riskitön veto?

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat lyödä tiettyyn summaan, esimerkiksi 100€, asti riskittömän vedon. Jos vetosi osuu saat pitää voiton, mikäli veto ei osu saat panoksesi takaisin.

2. Voinko saada riskittömän vedon?

Voit. Tutustu sivullamme esiteltyihin riskittömiin vetoihin ja lunasta omasi! Riskittömiä vetoja on tarjolla sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

3. Mitä ovat ilmaisvedot ilman talletusta?

Ilmaisveto on yksi vedonlyöntisivustojen parhaista vedonlyöntibonuksista ja loistava tapa aloittaa vedonlyönti. Ilmaiseksi tarjottu veto tarkoittaa sitä, että saat pelitilillesi ilmaisen vedon ilman talletusvaatimusta. Ilmaisvedon osuessa sinulle maksetaan nettovoitot, vedon mennessä huti et menetä itse mitään. Ilmaisvetoja on tarjolla usein vain uusille asiakkaille mutta välillä niitä tarjotaan myös vanhoille pelaajille.

4. Mistä voin saada riskittömän vedon tai ilmaisvedon?

Riskittömiä vetoja ja ilmaisvetoja on tarjolla lukuisilla eri vedonlyöntisivustoilla. Pidä silmällä tuoreimpia ilmaisvetotarjouksia Vedonlyonti.com sivulla.

5. Miten lunastaa ilmaisvedot ilman talletusta?

Ilmaisvedon lunastaminen ilman talletusta onnistuu yksinkertaisesti pelitilin avaamisen yhteydessä. Avaa pelitili ilman rekisteröintiä tai perinteisellä tavalla ilmaisia vetoja tarjoavalla vedonlyöntisivulla ja saat välittömästi itsellesi ilmaisvedon ilman talletusvaatimusta