Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Tietoa meistä

VL logo

Vedonlyonti.com on vuonna 2013 perustettu vedonlyöntiin keskittyvä sivusto, joka julkaisee päivittäin kymmeniä laadukkaita vedonlyöntivihjeitä sekä tarjouksia. Ja mikä parasta, kaikki julkaisut ovat lukijoilleen ilmaisia!

Sivuston taustalla toimii tällä hetkellä toistakymmentä eri alan osaajaa. Sisällöstä vastaavat henkilöt lyövät vetoa urheilutapahtumista ammatikseen, mutta tiimistä löytyy myös toimittajaa, rekkakuskia, hakukoneoptimoijaa, tapahtumatuottajaa ja projektipäällikköä.

Vedonlyonti.com tarjoaa ajankohtaisia vedonlyöntiuutisia Suomesta ja maailmalta, rahanarvoisia pelaajaetuja veikkaussivuille sekä laadukkaita, perusteltuja vedonlyöntivihjeitä. Kaikki tämä täysin ilmaiseksi.

Kaikki sivustollamme esiintyvät vedonvälittäjät ovat luotettavia ja turvallisia vaihtoehtoja nettivedonlyöntiin. Tutustumalla tarkemmin arvosteluihimme löydät varmasti itsellesi sopivan pelipaikan ja pääset tutustumaan vedonlyönnin mielenkiintoiseen maailmaan hetkessä.

Olemme tosissaan liikkeellä ja pyrkimyksenämme onkin jatkuvasti parantaa sivustoamme keskittyen käyttäjäystävällisyyteen ja helppouteen. Tavoitteena meillä ei ole yhtään sen vähempää, kuin olla alan suurin suomenkielinen toimija.

Tervetuloa viihtymään ja voittamaan kanssamme!

Ota meihin yhteyttä:

Markkinointi ja sisältö: [email protected]
Facebook: Pitkävetovihjeet
Twitter: @vedonlyonti_com
Youtube: Vedonlyonti

Miksi valintasi on Vedonlyonti.com?

1. Tietotaito: VL-tiimi koostuu aktiivisista urheilun seuraajista, jotka lyövät vetoa päivittäin ja pelaavat itse kaikki sivustolla vihjatut pelit. Olemme todellisia urheilu- ja vedonlyöntifaneja!

2. Pelaajaedut: Uutisten, vihjeiden ja artikkeleiden lisäksi tarjoamme sinulle lisäarvoa erinomaisten pelaajaetujen muodossa. Hyödynnä kauttamme uniikit vetokisat, bonukset ja muut tarjoukset.

3. Luotettavuus: Esittelemme sivustollamme vain ja ainoastaan ansioituneita ja luotettavia vedonlyöntiyhtiötä, joiden välityksellä myös me itse lyömme vetoa.