Liveveto

Liveveto (live-vedonlyönti tai live-veikkaus) mullisti vedonlyönnin netissä nyt jo useampi vuosi sitten. Livevedon idea on yksinkertainen: voit lyödä vetoa eri pelitapahtumista pelin ollessa käynnissä. Pelattavaa löytyy mukavasti vuorokauden ympäri ja mikä parasta, pelaajan on mahdollista pysyä askeleen bookerin edellä.

Live-veikkauksessa voit pelata myös siitä kuka tekee seuraavan maalin, kulmapotkun, vaparin ja niin edelleen. Näistä saa tylsäänkin tv-peliin mukavasti maustetta.

Live vedonlyönti tuo jännitystä urheilutapahtuaan alusta loppuun saakka


Liveveto on hieno innovaatio vedonlyöntimarkkinoille ja tulee varmasti kasvattamaan vain suosiotaan jatkuvasti parantuvan mobiilipelaamisen myötä. Livevetojen kautta vedonlyöjä pääsee keskelle toimintaa myös ottelun aikana. Oikein analysoituna livevedoista voi tehdä myös hyvin voittoa.

Voit myös seurata monia otteluita suorana peliyhtiöiden omasta liveseurannasta. Parhaat liveveto-sivustot tarjoavat korkeat kertoimet, paljon pelattavaa ja hyvät tilastot liveotteluista. Lähes kaikki sivustot tarjoavat nykyään livevedonlyönnin, myös pienemmät bookerit. Uusista vedonlyöntisivuista erityisesti Betsamigo tarjoaa loistavan livevetopaketin.

Esimerkki livevedosta


Liveveto

Yllä on esimerkki vedonlyöntisivusto Mobilebetin liveveto näkymästä Valioliigan ottelussa Nottingham - Everton maaliskuulta 2023. Tavallisen 1X2 veikkauksen lisäksi tarjolla on kymmeniä muita kohteita, kuten maalimääriä, kulmapotkuja ja korttivetoja.

Livevetokertoimet


Livevetokertoimet muuttuvat pelitilanteiden ja -ajan myötä. Mutta kun kerran olet saanut livevedon hyväksytysti sisään, kerroin ei tämän jälkeen enää muutu. Ja tässä juuri piilee live vedonlyönnin nerokkuus veikkaajan kannalta.

Ennen ottelua esimerkiksi jääkiekko-ottelun ennakkosuosikki voi saada todella alhaiset kertoimet ottelun voitolle mutta jos altavastaaja siirtyykin ensimmäiselle erätauolle johtoasemassa niin voit poimia ennakkosuosikille huomattavasti paremman voittajakertoimen livevedosta!

Parhaat kertoimet livevetoon löydät ulkomaisilta peliyhtiöiltä. Lisäksi ulkomaiset yhtiöt tarjoavat kertoimia kymmeniin livekohteisiin joka päivä.

Livevedot - Palautusprosentti


Livevedon palautusprosentti Veikkauksella on 90%. Ulkomaisilla peliyhtiöillä yleensä tätä korkeampi aina 98% asti.

Livevetobonukset


Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
4.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
5.Comeon!100% bonus 100€ asti10x (T+B)Pelaa nyt
6.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
7.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt


Bonukset livevetoihin annetaan yleensä ilmaisvetona (riskitön veto) ja talletusbonuksena. Ilmaisvedolla saat veikata ottelua ilman riskiä. Vedon hävitessä panoksesi palautetaan sinulle ja saat uuden mahdollisuuden.

Vedonlyöntibonuksilla saat itsellesi enemmän pelirahaa ja mahdollisuuksia voittoihin.

Livevedot - Livevedonlyönnin oikea strategia


Livevedossa kannattaa tarkkailla nimenomaan ottelun tilastoja ja verrata kuinka hyvin ne ovat linjassa annettuihin kertoimiin. Saatavilla saattaa olla esimerkiksi seuraavat tilastot:

  • laukaukset maalia kohti
  • laukaukset ohi maalin
  • hyökkäykset
  • vaaralliset hyökkäykset

Katsoitpa peliä tai et, näistä saa kohtalaisen hyvän kuvan kumpi joukkueista on hallinnut peliä. Silloin tällöin peliyhtiön kertoimenlaskija nukkuu eikä ole muuttanut kertoimia vastaamaan pelitilannetta ja sinulla on paikka iskeä tähän. Liveveto-ammattilaiset käyttävät hyväkseen suurimmaksi osaksi pelkästään näitä tilastoja, sillä kymmenien ottelujen yhtäaikainen katsominen olisi mahdotonta.

Tilastojen lisäksi livevedonlyönnissä kannattaa huomioida peliaika. Ottelun peliaika vähentyy jatkuvasti ja tämän myötä tietyt tapahtumat tulevat tapahtumaan erittäin todennäköisesti tai erittäin epätodennäköisesti. Toisin sanoen kertoimet pienentyvät ja kasvavat rajustikin peliajan käydessä umpeen.

Kannattaa myös muistaa, että kaikki live-lähetykset eivät välttämättä ole täysin livejä, vaan niissä voi esiintyä pientä viivettä. Tietyt tapahtumat muuttavat kertoimia paljonkin ja tässä voi joskus haksahtaa lyömään vedon, jonka ottelua livenä seuraava olisi taatusti jättänyt lyömättä.

Säännöt


Veikkauksen livevedossa on nykyisin tarjolla aiempaa enemmän otteluita. Panosrajat ovat kuitenkin melko pieniä ja vedon hyväksyminen montaa muuta sivustoa hitaampaa. Ulkomaisilla peliyhtiöillä nämä rajat ovat huomattavasti korkeammat ja vedot hyväksytään vauhdilla. Lisäksi suurimmat yhtiöt tarjoavat kymmenittäin liveveto-otteluita pelattavaksi joka päivä.

Livevetosäännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Livevetosäännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.

Livevetokohteet


Livetokohteet vaihtelevat laidasta laitaan. Tarjolla on usein jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, koripalloa, lentopalloa. Joskus myös krikettiä, pöytätennistä ja jopa keilaustakin.

Livevetokohteet ovat usein myös seurattavissa peliyhtiön omassa liveseurannassa. Liveseurannassa voit katsoa otteluita ilmaiseksi. Yleensä tämä vaatii sen, että sinulla on edes jonkin verran rahaa pelitililläsi tai voimassa oleva veto sisässä.

Liveveto netissä


Liveveto netissä on todella helppoa ja varsin hauskaa ajanvietettä. Tylsästä Veikkausliiga-ottelustakin tehdään Mestarien Liigan finaali pienellä livebetsauksella.

Liveveto osuu kuin naula päähän nettipelaamiseen, missä livevideot ja muu interaktiivinen toiminta ottaa isoja harppauksia koko ajan parantuvan teknologian myötä.

Mobiili


Live-veikkaus onnistuu mainiosti myös mobiililaitteilla. Isoilla näytöillä varustetut älypuhelimet toimivat loistavasti, mutta luonnollisesti tableteilla homma toimii myös hyvin. Ensitalletus on helpompi hoitaa pöytäkoneelta, mutta livevedot voikin sitten naputella puhelimella tai tabletilla omalta sohvalta peliä seuraten.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mikä on liveveto?

Livevedossa lyödään vetoa ottelun tapahtumista tai lopputuloksesta ottelun ollessa käynnissä.

+2. Mitä livevedossa voi veikata?

Livevedon parissa voi veikata vedonlyöntisivustosta riippuen esimerkiksi ottelun lopputulosta, seuraavaa maalintekijää, seuraavaa varoitettavaa pelaajaa, maalimääriä. Liveveto kohteiden kirjo on valtava ja koko ajan kasvava.

+3. Muuttuvatko livekertoimet?

Kyllä ja ei. Ottelun vedonlyöntikertoimet elävät koko ajan ottelun mukana mutta kun olet napannut kohteesta kiinni tietyllä kertoimella niin se jää voimaan veikkauksen lopputuloksen ratkeamiseen asti.Sivu päivitetty: Maaliskuu 2023