Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Liveveto

live veto

Liveveto (live-vedonlyönti tai live-veikkaus) mullisti vedonlyönnin netissä nyt jo useampi vuosi sitten. Livevedon idea on yksinkertainen: voit lyödä vetoa eri pelitapahtumista pelin ollessa käynnissä. Pelattavaa löytyy mukavasti vuorokauden ympäri ja mikä parasta, pelaajan on mahdollista pysyä askeleen bookerin edellä.

Live-veikkauksessa voit pelata myös siitä kuka tekee seuraavan maalin, kulmapotkun, vaparin ja niin edelleen. Näistä saa tylsäänkin tv-peliin mukavasti maustetta.

Live vedonlyönti tuo jännitystä urheilutapahtuaan alusta loppuun saakka

Liveveto on hieno innovaatio vedonlyöntimarkkinoille ja tulee varmasti kasvattamaan vain suosiotaan jatkuvasti parantuvan mobiilipelaamisen myötä. Livevetojen kautta vedonlyöjä pääsee keskelle toimintaa myös ottelun aikana. Oikein analysoituna livevedoista voi tehdä myös hyvin voittoa.

Voit myös seurata monia otteluita suorana peliyhtiöiden omasta liveseurannasta. Parhaat liveveto-sivustot tarjoavat korkeat kertoimet, paljon pelattavaa ja hyvät tilastot liveotteluista. Lähes kaikki sivustot tarjoavat nykyään livevedonlyönnin, myös pienemmät bookerit. Uusista vedonlyöntisivuista erityisesti Betsamigo tarjoaa loistavan livevetopaketin.

Esimerkki livevedosta

Yllä on esimerkki vedonlyöntisivusto Mobilebetin liveveto näkymästä Valioliigan ottelussa Nottingham - Everton maaliskuulta 2023. Tavallisen 1X2 veikkauksen lisäksi tarjolla on kymmeniä muita kohteita, kuten maalimääriä, kulmapotkuja ja korttivetoja.

Liveveto netissä

Liveveto netissä on todella helppoa ja varsin hauskaa ajanvietettä. Tylsästä Veikkausliiga-ottelustakin tehdään Mestarien Liigan finaali pienellä livebetsauksella.

Liveveto osuu kuin naula päähän nettipelaamiseen, missä livevideot ja muu interaktiivinen toiminta ottaa isoja harppauksia koko ajan parantuvan teknologian myötä.

Live-vedonlyönnin kohdevalikoima on viime vuosina paisunut niin suureksi, että jokaiselle betsarille löytyy taatusti myös livestä mielekkäitä kohteita. Live-veikkaus tarjoaakin nykypäivänä valtavan määrän voittomahdollisuuksia sekä taattua lisäjännitystä lähes jokaiseen käynnissä olevaan matsiin!

Live-vedonlyönti mobiilissa

Live-veikkaus onnistuu mainiosti myös mobiililaitteilla ja kaikki live-kohteet ovat tarjolla myös mobiilissa. Isoilla näytöillä varustetut älypuhelimet toimivat loistavasti, mutta luonnollisesti tableteilla homma toimii myös hyvin. Nykypäivän teknologialla myös vaikkapa pankkitalletukset ja -kotiutukset onnistuvat vauhdikkaasti mobiililaitteilla, joten livevedot on helppo naputella nopeasti puhelimella tai tabletilla omalta sohvalta peliä seuraten.

Oman mausteensa livebetsaamiseen tuovat vedonlyöntisivustojen tarjoamat suorat ja ilmaiset livestreamit. Myös striimit on usein optimoitu nimenomaan pienemmille laitteille, joten vetojen asettaminen ottelua samalla livestriimistä katsoen on helppoa ja vaivatonta. Tämä tarjoaa loistavia mahdollisuuksia hyödyntää livevedonlyöntiä paikasta tai ajasta riippumatta.

Nykypäivänä vedonlyöntiyhtiöt tarjovat usein livekohteidensa tueksi myös numeerista dataa käynnissä olevan ottelun tapahtumista. Tämä on erityisen käyttökelpoista ottelunaikaisessa mobiiliveikkauksessa, jos et esimerkiksi ole ehtinyt katsoa ottelua. Tilastoista saa nopeasti jonkinlaisen yleiskuvan matsin tapahtumista ja pelipäätöksiin näin lisäperusteita.

Livevetokertoimet

Livevetokertoimet muuttuvat pelitilanteiden ja -ajan myötä. Mutta kun kerran olet saanut livevedon hyväksytysti sisään, kerroin ei tämän jälkeen enää muutu. Ja tässä juuri piilee live vedonlyönnin nerokkuus veikkaajan kannalta.

Ennen ottelua esimerkiksi jääkiekko-ottelun ennakkosuosikki voi saada todella alhaiset kertoimet ottelun voitolle mutta jos altavastaaja siirtyykin ensimmäiselle erätauolle johtoasemassa niin voit poimia ennakkosuosikille huomattavasti paremman voittajakertoimen livevedosta!

Parhaat kertoimet livevetoon löydät ulkomaisilta peliyhtiöiltä. Lisäksi ulkomaiset yhtiöt tarjoavat kertoimia kymmeniin livekohteisiin joka päivä.

Livevedot - Palautusprosentti

Livevedon palautusprosentti Veikkauksella on 90%. Ulkomaisilla peliyhtiöillä yleensä tätä korkeampi aina 98% asti.

Livevetobonukset

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 50€ asti
15x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Bonukset livevetoihin annetaan yleensä ilmaisvetona (riskitön veto) ja talletusbonuksena. Ilmaisvedolla saat veikata ottelua ilman riskiä. Vedon hävitessä panoksesi palautetaan sinulle ja saat uuden mahdollisuuden.

Vedonlyöntibonuksilla saat itsellesi enemmän pelirahaa ja mahdollisuuksia voittoihin.

Livevedot - Livevedonlyönnin oikea strategia

Livevedossa kannattaa tarkkailla nimenomaan ottelun tilastoja ja verrata kuinka hyvin ne ovat linjassa annettuihin kertoimiin. Saatavilla saattaa olla esimerkiksi seuraavat tilastot:

  • laukaukset maalia kohti
  • laukaukset ohi maalin
  • hyökkäykset
  • vaaralliset hyökkäykset

Katsoitpa peliä tai et, näistä saa kohtalaisen hyvän kuvan kumpi joukkueista on hallinnut peliä. Silloin tällöin peliyhtiön kertoimenlaskija nukkuu eikä ole muuttanut kertoimia vastaamaan pelitilannetta ja sinulla on paikka iskeä tähän. Liveveto-ammattilaiset käyttävät hyväkseen suurimmaksi osaksi pelkästään näitä tilastoja, sillä kymmenien ottelujen yhtäaikainen katsominen olisi mahdotonta.

Tilastojen lisäksi livevedonlyönnissä kannattaa huomioida peliaika. Ottelun peliaika vähentyy jatkuvasti ja tämän myötä tietyt tapahtumat tulevat tapahtumaan erittäin todennäköisesti tai erittäin epätodennäköisesti. Toisin sanoen kertoimet pienentyvät ja kasvavat rajustikin peliajan käydessä umpeen.

Kannattaa myös muistaa, että kaikki live-lähetykset eivät välttämättä ole täysin livejä, vaan niissä voi esiintyä pientä viivettä. Tietyt tapahtumat muuttavat kertoimia paljonkin ja tässä voi joskus haksahtaa lyömään vedon, jonka ottelua livenä seuraava olisi taatusti jättänyt lyömättä.

Säännöt

Veikkauksen livevedossa on nykyisin tarjolla aiempaa enemmän otteluita. Panosrajat ovat kuitenkin melko pieniä ja vedon hyväksyminen montaa muuta sivustoa hitaampaa. Ulkomaisilla peliyhtiöillä nämä rajat ovat huomattavasti korkeammat ja vedot hyväksytään vauhdilla. Lisäksi suurimmat yhtiöt tarjoavat kymmenittäin liveveto-otteluita pelattavaksi joka päivä.

Livevetosäännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Livevetosäännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.

Livevetokohteet

Livetokohteet vaihtelevat laidasta laitaan. Tarjolla on usein jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, koripalloa, lentopalloa. Joskus myös krikettiä, pöytätennistä ja jopa keilaustakin.

Livevetokohteet ovat usein myös seurattavissa peliyhtiön omassa liveseurannassa. Liveseurannassa voit katsoa otteluita ilmaiseksi. Yleensä tämä vaatii sen, että sinulla on edes jonkin verran rahaa pelitililläsi tai voimassa oleva veto sisässä.

Jalkapallon liveveto

Jalkapallo on selkeästi suosituin vedonlyöntilaji ja se näkyy myös livevedonlyönnissä. Suurin osa matseista on auki myös livebetseille ja tarjolla on kohteita laidasta laitaan. Myös tilastoja ja muita aputyökaluja löytyy futiksen livevetoihin rutkasti.

Ottelun lopputuloksen lisäksi jalkapallon livevedoissa on mahdollisuus lyödä vetoa parhaimmillaan jopa kymmenistä muista matsin tapahtumista. Oikea lopputulos, eri puoliaikojen tapahtumat, tai vaikkapa laukausten sekä kulmapotkujen määrä ovat peruskauraa ainakin isompien sarjojen livekohteissa.

Jääkiekon liveveto

Suomalaisille pelaajille varsinkin Liiga on erittäin suosittu sarja myös livevedossa. Myös muut Euroopan isot kiekkosarjat sekä tietysti tarunhohtoinen NHL löytyvät lähes kaikkien vedonlyöntisivustojen liveveto-valikoimasta.

Jääkiekon livekohteet ovat selvästi jalkapalloa rajoitetummat, mutta valikoimaa löytyy silti mukavasti. Matsien voittaja ja ottelun maalimäärä ovat ne selkeästi suosituimmat vaihtoehdot. Myös veto ottelun seuraavan maalin tekijästä tarjoaa mainiota viihdettä varsinkin, jos samalla katsoo matsia livenä!

Tennis liveveto

Tennis on livebetsarien kestosuosikki ja isot ottelut keräävätkin valtavat pelivaihdot myös livenä. Myös tarjontaa on tenniksessä valtavasti, isoja ja pienempiä turnauksia on käynnissä lähes kaiken aikaa. Useimmat näistä löytyvät myös livevedonlyönnin kohteista.

Tennis on myös livevetojen osalta melko suoraviivainen laji. Suosituimmat kohteet ovat ottelun voittaja suoraan tai tasoituksella, sekä pelattujen erien tai pelien määrä. Vielä nopeampaa toimintaa hakevalle tarjolla livevedoissa on usein vaikkapa seuraavan pelin voittaja tai jopa yksittäisten pisteiden voittaja tietyssä kohtaa.

Koripallon livevedonlyönti

Myös koripallon livevedonlyönti on varsin suosittua. Kohdevalikoimassa koris ei edellämainituille lajeille pärjää, mutta kyllä livebetsit silti sisään saadaan. Ottelun voittaja ja tehtyjen pisteiden määrä ovat peruskohteita. Eksoottisempia livekohteita hakeville tarjolla on vaikkapa matsin pistemäärän päätyminen parilliseen tai parittomaan lukuun.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

1. Mikä on liveveto?

Livevedossa lyödään vetoa ottelun tapahtumista tai lopputuloksesta ottelun ollessa käynnissä.

2. Mitä livevedossa voi veikata?

Livevedon parissa voi veikata vedonlyöntisivustosta riippuen esimerkiksi ottelun lopputulosta, seuraavaa maalintekijää, seuraavaa varoitettavaa pelaajaa, maalimääriä. Liveveto kohteiden kirjo on valtava ja koko ajan kasvava.

3. Muuttuvatko livekertoimet?

Kyllä ja ei. Ottelun vedonlyöntikertoimet elävät koko ajan ottelun mukana mutta kun olet napannut kohteesta kiinni tietyllä kertoimella niin se jää voimaan veikkauksen lopputuloksen ratkeamiseen asti.