Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Moniveto

moniveto

Moniveto tarkoittaa useamman kuin yhden ottelun tulosvetoa. Yleensä monivedossa veikataan 2-3 ottelua. Jos veikattavia otteluja on 4-6, on kyseessä SuperMoniveto.

Monivedossa voi hyvällä tuurilla voittaa isojakin summia. Kaikkein tärkeintä on löytää muilta huomaamatta jääneitä ylikertoimia. “Monari” on kimppapelien kuningas.

Moniveto voittoluokat

Monivedon voittoluokat menevät sen mukaan, kuinka monta ottelua veikataan. Normaalissa monivedossa on yksi voittoluokka, eli sinun tulee osua jokaisen ottelun lopputulos oikein. SuperMonivedossa, jossa otteluita on kupongilla enemmän, on kaksi voittoluokkaa. SuperMonivedossa riittää, jos yksi otteluista menee väärin ja saat silti toisen voittoluokan mukaisen voiton.

Moniveto tulokset

Monivedon tulokset tarkastat helpoiten Veikkauksen sivuilta, josta löydät kierroksen viralliset tulokset. Lisäksi löydät viralliset tulokset voitonjakoineen tämän kappaleen alappuolelta. Moniveto tulokset voi kuitenkin tarkastaa myös eri tulospalveluiden sivuilta tarkastamalla veikattujen otteluiden oikeat lopputulokset. Esimerkiksi internet-sivu livetulokset.com on oiva paikka tarkastaa niin jääkiekko, jalkapallo kuin vaikkapa koripallo-otteluiden lopputulokset.

Alla tuoreimmat moniveto tulokset, osuiko sinun moniveto veikkaus?

Monivetobonukset

Monivetoa ei valitettavasti voi pelata kunnon pelivaihdolla muualla kuin Veikkauksella. Ruotsin Svenska Spelillä on myös oma versio monivedosta, mutta kumpaankaan näihin yhtiöistä ei ole mahdollista saada veikkausbonusta.

Voit kuitenkin veikata useimmilla vedonlyöntisivuilla kahta tai useampaa tulosvetoa samalla kupongilla. Tämä ei täysin aja monivedon asiaa mutta se on tällä hetkellä parasta mitä on tarjolla. Alta löydät kattavan listan lunastamisen arvoisista vedonlyöntibonuksista joiden turvin voit veikata esimerkiksi tulosvetoa!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Moniveto vihjeet

Suoranaisia vedonlyöntivihjeitä monivetoon on tarjolla hyvin vähän. Hyvä vihje monivetoon on, että veikkaa vain sinulle ennestään tuttuja liigoja ja sarjoja. Muista myös pitää maltti mukana sillä kertoimet ovat monivedossa niin sanotusti aina kohdillaan eikä näin ollen pakko olla hakea iso numeroisia tuloksia isoilla kertoimilla. Paras vihje monivetoon on, että laitat samalle pelikupongille 2-3 maalimäärää per joukkue, jolloin kasvatat osuman mahdollisuutta. Eli pelaa useita rivejä samana lappuun.

Moniveto kertoimet

Koska monivedossa veikataan useampaa kuin yhden ottelun tulosta, nousee monivedon kertoimet todella suuriksi. Pienellä panoksella 0,1-0,2€ ja pelaamalla noin parinkympin järjestelmiä voi voittaa tuhansiakin euroja, kiitos isot moniveto kertoimet.

Kaikkien aikojen suurin monivetokerroin saatiin aikaiseksi vuonna 2013 ja se oli huimat 6 000 000. Kyseessä oli tuolloin neljän kohteen jääkiekkomoniveto ja oikea rivi oli seuraava:

1. Lukko-SaiPa 0-4
2. Jokerit-HPK 2-2
3. Kärpät-JYP 0-0
4. Tappara-Pelicans 4-3

Moniveto kertoimet eri tuloksille lasketaan seuraavanlaisesti:

palautus%*pelivaihto / tuloksen panossumma

Palautusprosentin ollessa 70%, pelivaihdon ollessa 310 000€ ja tulosyhdistelmälle pelatun panosmäärän ollessa 100€, on kerroin tällöin 0,70*310000/100 = 2170.

Palautusprosentti

Monivedon palautusprosentti on 70. Kahden voittoluokan monivedossa ylempi voittoluokka saa 50% ja alempi 20% vaihdosta.

Moniveto-ohjeet

Monivedossa veikataan 2-6 ottelun oikeita tuloksia varsinaisella peliajalla. Voit veikata yksittäisiä rivejä, järjestelmiä useilla tuloksilla per ottelu sekä säästöjärjestelmillä, jolloin ottelusta voi sulkea pois koti-, vierasvoiton tai tasapelin mahdollisuuden.

Monivetoriviä laatiessa kannattaa tarkastella pelijakaumaa eli sitä kuinka paljon eri maalimääriä on pelattu. Välttämällä eniten pelattuja tuloksia parannat mahdollisuuksiasi voittaa pitkässä juoksussa. Monet monivetovihjeet ja moniveto ohjeet pelaamiseen mitä pelaajille tarjotaan, eivät monestikaan ota tätä seikkaa huomioon tarpeeksi ja pelaajan tuleekin miettiä tarkemmin, mikä merkitys pelijakaumilla on kertoimiin.

Moniveto säännöt

Monivedon säännöt koskevat suurelta osin voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Nykyisin moniveto perutaan ja panokset palautetaan vain siinä tapauksessa, jos pelattavien otteluiden määrä on vähemmän kuin 2. Ennen panokset palautettiin jo yhden ottelun peruuntumisen seurauksena.

Moniveto kohteet

Jalkapallo ja jääkiekko soveltuvat kaikkein parhaiten monivedon kohteiksi. Mitä enemmän otteluita veikattavana sen suurempia on myös monivedon kertoimet.

Ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla voit itse valita monivedon kohteesi yhdistämällä tulosvetoja keskenään. Näin ollen voit valita vaikkapa kaksi SM-liigaottelua sekä yhden Mestareiden Liiga -ottelun kupongillesi. Siinä missä moniveto kohteet olivat pitkään niin sanottu kahden kauppa lätkän ja futiksen kanssa niin nykyään valikoima on laaja ja muun muassa salibandy on löytänyt tiensä moniveto kohteiden valikoimaan.

Suurimmat monivetovoitot

Monivedossa ylikertoimien löytäminen on aloittelijalle helpompaa kuin muissa veikkausmuodoissa. Vältä pelaamasta niin sanottuja helppoja tuloksia ja panosta yllätyksiin. Näistä tuloksista löytyy myös monivedon suurimmat voitot ja ylikertoimet.

Suurin monivetovoitto voitettiin vuonna 2007 Siuntiossa. Oikeat tulokset kolmen jääkiekko-ottelun monivedossa oli tuolloin Lukko-Ässät 5-1, KalPa-JYP 1-8 ja Salamat-K-Vantaa 2-5. Kerroin oli huima 3 208 430,7.

Tähän suurimpaan monivedon voittopottiin oli lisätty 174 519€ lisäosuus. Näitä lisärahakierroksia kannattaa seurata, sillä ne nostavat oleellisesti monivedon kannattavuutta.

Top-5 suurimmat monivetovoitot

1) 642 000€ Siuntio 42/2007
2) 413 000€ Espoo 40/2001
3) 360 000€ Tampere 30/1998
4) 308 000€ Satakunta 11/2013
5) 291 000€ Siuntio 20/2007

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

1. Mikä on moniveto?

Moniveto tarkoittaa yhden kuin useamman ottelun tulosvetoa.

2. Missä voi pelata monivetoa?

Monivetoa voit pelata Veikkauksella. Voit kuitenkin veikata usemman kuin yhden ottelun tulosvetoa useimmilla vedonlyöntisivustoilla. Tutustu eri sivustoihin sivuillamme.

3. Mistä löydän moniveto tulokset?

Löydät moniveto tulokset esimerkiksi Vedonlyonti.com sivuilta tai tarkastamalla otteluiden lopputulokset otteluiden virallisista tulospalveluista.