Koripallon vedonlyönti netissä

Koripallo on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista ja siksi siitä myös lyödään paljon vetoa.
Vedonlyönti netissä on nykyään helppoa ja turvallista. Näillä ohjeilla lyöt helposti vetoa koripallosta.

Urheilutapahtumat - Koripallo:


Koripallon suosituimmat urheilutapahtumat ovat suomalaisittain EM- ja MM-kisat, joissa 2010-luvulla myös Suomen koripallomaajoukkue Susijengi on taistellut mukana. Kesällä 2021 koripallo on mukana jälleen myös Tokion kesäolympialaisten ohjelmassa. Sitä seuraava koripallon arvoturnaus on vuoden 2022 EM-kisat.

NBA kausi 2022-23


NBA viihdyttää isosti käynnissä olevalla kaudella 2022-23! Lauri Markkanen Utahissa loistavaa kautta ja on matkalla allstar-peliin. Hän on tehnyt useina iltoina aivan huikeita suorituksia joukkueensa hyväksi. VB tarjoaa ilmaiset vedonlyöntivihjeet NBA:han lähes joka kierrokselle ja seuraa tiiviisti NBA:n etenemistä – keskiössä totta kai oma poikamme The Finnisher.

NBA:ssa pelaa 30 joukkuetta jaettuna kahteen konferenssiin. Lue lisää NBA:n kauden kulusta ja vedonlyönnistä erilliseltä NBA-sivultamme.Korisliiga


Kotimaisen koripallon ykkössarja on Korisliiga. Uusi kausi alkoi lokakuussa ja Suomen mestari on selvillä toukokuun alkupuolella. Mukana on 12 joukkuetta, joista menestynein on Helsingin Seagulls.

Koripallo Olympialaisissa


Koripallo on kuulunut olympialaisten ohjelmaan jo Berliinin kisoista 1936. Seuraavat kesäolympialaiset järjestetään Tokiossa 2021. Kaupunki on suomalaisille mielekäs, sillä Suomen koripallomaajoukkue venyi vuonna 1964 Tokion Olympialaisiin ensimmäisenä suomalaisena palloilujoukkueena.

Vedonlyöntimuodot


Moneyline

Suosituin ja yleisin vedonlyöntimuoto on moneyline. Tarkoituksena on yksinkertaisesti veikata sitä, kumpi joukkueista voittaa ottelun. Tasapelejä ei lasketa mukaan, vaan pelkkä lopullinen voittaja jatkoaika mukaan lukien.
Koripallo ja vedonlyönti


Tasoitusveto

Tasoitusvedot ovat koripallossa äärimmäisen mielenkiintoisia. Vedonvälittäjä tarjoaa toiselle joukkueelle tasoituslukeman, esimerkiksi +6,5 pistettä. Homma toimii samoin kuin esimerkiksi jääkiekon tai jalkapallon tasoitusvedoissa.

Pistemäärät

Viimeinen yleinen vetomuoto on pistemäärät. Yksinkertaisesti tarkoituksesi on veikata, paljonko ottelussa nähdään pisteitä. Esimerkiksi NBA-otteluissa yleinen linja on veikata nähdäänkö ottelussa alle vai yli 210,5 pistettä.

Liveveto

Koripallo on äärimmäisen intensiivinen laji ja siitä mukava lyödä vetoa myös livenä. Pelinhallinta vaihtelee usein reilusti ja pitkät runit voivat muuttaa huomattavasti tilannetta. Tämän vuoksi tappiolla olevia joukkueita on usein mukava pelata isoilla kertoimilla livestä.

Susijengi


Suomessa koripallo on kasvattanut huomattavasti suosiotaan Susijengin loistavan menestyksen vuoksi. Suomessa on tehty isoja satsauksia koripallon maajoukkueeseen, mikä on tuonut loistavaa tulosta.

Susijengin peleissä on usein nähty melko vähän pisteitä. Suomi pelaa täysin omalaatuisella pelitaktiikalla, mitä ei ole aiemmin pahemmin koripallossa nähty. Tämän vuoksi vedonlyönnissä on usein tehnyt hyvää tiliä alle-vedoilla sekä tasoituskohteilla.Hyviä sivustoja koripallon vedonlyöntiin


Koripallossa suosituinta on pelata läpi talven kestävää NBA-sarjaa. NBA:n otteluista tarjoaa loistavia kohteita sekä kertoimia useampi vedonvälittäjä. Monilla sivustoilla näkee myös ilmaiseksi ottelut livestream -palvelun kautta.

Viime vuosina suosiotaan on nostanut kovasti myös parhaiden eurooppalaisten joukkueiden Euroleague. Maarajat ylittävässä sarjassa on kauden mittaan tarjolla todella mielenkiintoisia ja laadukkaita matseja sekä valtavasti pelattavaa myös vedonlyöntiin. Kannattaa lukea myös VB:n päivän pitkävetovihjeet, mitä jaetaan myös koripalloon.

Parhaat sivustot


Löydät alta kymmenen parasta sivustoa, joita suosittelemme koripallon vedonlyöntiin. Monilta sivustoilta,löydät NBA:han live stream lähetyksiä. Suosittelemme hyödyntämään myös sivustojen tarjoamat tervetuliaistarjoukset, joilla saat satoja euroja ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin. Katso parhaat vedonlyöntibonukset täältä.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
Koripallon vedonlyönti netissä