Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Voittajaveto

Voittajaveto on peli, jossa veikataan kilpailujen voittajaa tai voittajia. Ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä voittajaveto on ollut listoilla jo vuosikymmeniä. Veikkaukselle voittajaveto otettiin vuonna 1994. Ensimmäinen veikattava kilpailu oli muuten Lillehammerin olympialaisten naisten 15km vapaahiihto.

Veikkauksen voittajavedossa voi peruspelin lisäksi pelata Superkaksaria, Supertriplaa, Päivän Paria ja Päivän Trioa.

Suurimmat voitot voittajavedossa

Suurin kiinni saatu kerroin Veikkauksen voittajavedossa on vuodelta 2008 F1:n Saksan GP:stä, kun Supertripla Hamilton - Piquet - Massa palautti panoksen kertoimella 94 958,50 takaisin.

Suurimpia voittajaveto-voittoja ulkomailla on nähty paljon. Alla yksi niistä:

Ravit ovat voittajavetoa parhaimmillaan ja hevosilla pelatessa voi onnikin potkia. Näin kävi 60-vuotiaalle brittipelaajalle, kun hän veikkasi 0,5 punnalla 8 voittajaa oikein ja kotiutti 2 000 000 kertoimella miljoona puntaa.

Voittajavetobonukset

Voittajavetoa voit pelata myös bonuksella. Lähes jokainen vedonlyöntisivusto monopoliyhtiöitä lukuunottamatta tarjoaa pelaajilleen vedonlyöntibonuksia.

Vedonlyöntibonukset tarjotaan yleensä ilmaisvetoina tai talletusbonuksina. Silloin tällöin bonus antaa korkeamman kertoimen ensimmäiseen vetoosi uudella sivustolla.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 50€ asti
15x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Voittajavetokertoimet

Voittajavedon kertoimet ovat joko kiinteitä tai muuttuvia. Ulkomaisilla peliyhtiöillä kertoimet ovat aina kiinteitä, Veikkauksella muuttuvia tai kiinteitä.

Muuttuvat kertoimet lasketaan kaavalla: palautus%*pelivaihto / tuloksen panossumma. Esimerkiksi palautusprosentin ollessa 85%, pelivaihdon ollessa 310 000€ ja voittajalle pelatun panosmäärän ollessa 52 000€, on kerroin tällöin 0,85*310000/52000 = 5,06.

Esimerkki voittajavedosta

Yllä on jääkiekon Liigan voittajakertoimet vedonlyöntisivusto LightCasinolta ennen uuden kauden alkua elokuussa 2023. Hallitseva mestari Tappara on hienoinen suosikki kertoimella 5.80. Viime kauden hopeajoukkue Pelicans saa puolestaan kertoimen 12.00. Tämä kuvaa hyvin voittajavetoa, melko pienilläkin yllätyksillä kerroin nousee hurjasti.

Palautusprosentti

Veikkauksen voittajavedon palautusprosentti on 85%. Päivän Parin ja Superkaksarin 80%.

Ulkomaisilla peliyhtiöillä palautusprosentit vaihtelevat 88-98% välillä.

Voittajaveto-ohjeet

Voittajavedossa kuten pitkävedossakin kannattaa pelata kilpailuja singlenä eli veikata vain yhden kilpailun voittajaa kerrallaan. Tällöin pienentää analyysivirheitä vetoa kohden ja lyhentää mahdollisia tappioputkia.

Etsi aina kilpailuja, joissa suuri yleisö on veikannut mielestäsi väärää voittajaa. Yleensä massat pelaavat ennakkosuosikkeja ja omia joukkueitaan ja maitaan. Vältä tätä ja voitat enemmän.

Säännöt

  • Veikkauksen voittajavedossa voit veikata myös Superkaksaria, Päivän Paria ja Päivän Trioa.
  • Superkaksarissa veikkaat kilpailun voittajaa ja toiseksi tulevaa paremmuusjärjestyksessä.
  • Supertriplassa taasen kolmea parasta paremmuusjärjestyksessä.
  • Päivän Parissa veikkaat kahden eri kilpailun voittajia.
  • Päivän Triossa veikkaat kolmen eri kilpailun voittajia.
  • Voittajavetoa voi pelata sekä yksittäisrivinä kuin järjestelmällä.

Voittajavetokohteet

Suomalaiset ovat aina tykänneet veikata jalkapalloa, jääkiekkoa, talvilajeja sekä formulaa voittajavedossa.

Voittajavedon kohteissa veikataan yleensä kilpailujen, liigojen ja maalipörssien voittajia. Myös urheilun ulkopuolisia kohteita voi veikata voittajavedossa. Euroviisut ja politiikka ovat hyviä esimerkkejä tälläisistä voittajavetokohteista.

Voittajaveto netissä

Voittajaveto netissä on hauskempaa kuin kioskilla, koska

  • voit veikata kilpailuja livenä
  • voit pelata mobiilina missä ja milloin tahansa
  • saat talletuksillesi bonusta
  • pelaat aina hyvillä kertoimilla, joten osuessasi voitat enemmän

Kaikki muu kuten rahansiirrot, asiakaspalvelu, vetosivuston käyttäminen toimii aivan samoin kuin kotimaisella peliyhtiöllä.

Tämän takia voittajavedon pelaaminen netissä ulkomaisilla peliyhtiöillä on helppo valinta.

Mobiili

Mobiilipelaaminen on jo nyt todella suosittua ja tulee vain kasvattamaan suosiotaan tulevaisuudessa. Voittajaveto mobiilina pelattuna on helppoa ja voit tehdä sitä mistä vain milloin vain. Suosittelemme Veikkaushuonetta mobiilipelaamiseen.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

1. Mitä on voittajaveto?

Voittajavedossa lyödään vetoa kilpailun tai tapahtuman voittajasta.

2. Mitä kohteita voittajavedossa voi veikata?

Voittajavedot ovat usein urheilukilpailun tai viihdetapahtuman voittajan veikkaamista. Voittajaa on mahdollista veikata niin isoihin sarjoihin (Valioliiga, Mestarien liiga, NHL jne.), kuin yksittäisiin tapahtumiin kuten vaikkapa hiihdon MM-kisojen viidellekympille. Myös viihdekohteet kuten Euroviisut ovat kasvattaneet suosiotaan voittajavedossa.

3. Ovatko voittajavedon kertoimet kiinteitä?

Kyllä ja ei. Kotimaisella Veikkauksella kertoimet ovat usein muuttuvia. Ulkomaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat pääosin kiinteitä kertoimia voittajavetoon.