Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Pelivihjeet

Tältä sivulta löydät VL:n pelivihjeet Suomen laajimmasta vihjepalvelusta. Suosikkilajien ohella vedonlyöntifirmat tarjoavat valtavasti erilaisia vedonlyöntikohteita myös vähemmän pelatuista kohteista sekä kyseisellä hetkellä, pinnalla olevista yksittäisistä tapahtumista. Tarjoamme sinulle myös vedonlyöntivihjeet kaikkiin mielenkiintoisimpiin viihde- ja erikoiskohteisiin.

Parhaat pelivihjeet - miten voimme auttaa ?

Vedonlyonti on pitkävetovihjeiden ja vakiovihjeiden johtava tuottaja. Peruskohteiden lisäksi avaamme myös muiden pelikohteiden tarjontaa. Käytännössähän vetoa voi lyödä lähes mistä tahansa lajista ja tapahtumasta!

Suosittuja ovat erilaiset TV-ohjelmat, musiikki- ja kulttuuritapahtumat, joissa suorassa lähetyksessä saadaan voittajat selville. Näitä ovat mm. Tanssii Tähtien Kanssa, Suomen Big Brother, Emma-palkinnot, Oscar-patsaat, Jussi palkinnot, Venlat. Ei siis kannata yllättyä mikäli löydät jostain tunnetusta tapahtumasta tapahtumasta kertoimet omalta vedonlyöntisivulta!

Vaalit niin kotimaassa kuin ulkomailla ovat tuttuja ja suosittuja kohteita. Erikoiskohteisiin voi kuulua esimerkiksi USA:n vaalien osavaltiokohtaiset äänestyprosentit tai vaikkapa Suomessa Ahvenanmaan maakunnan vaaleihin äänestysprosentti.

Varsinaisia erikoiskohteita ovat myös erilaiset sääkohteet. Mikä on Juhannuksena lämpötila tietyssä paikassa ja montako senttiä lunta on Jouluna Joensuussa? Eri sivustot keskittyvät näihin eri tavalla.

Kenestä leivotaan seuraava Bond-näyttelijä ja mitä sanoja Suomen presidentti käyttää seuraavassa Uudenvuoden-puheessa? Erikoisvetojen skaala on todella laaja - valinnan varaa siis riittää!

Viihdevedot - Euroviisuista Nobel palkintoihin

Erikoisvetoja löytyy viihteen alalta mahtava määrä. Eri vedonlyöntisivustot pistävät kertoimet esille hyvinkin varhaisessa vaiheessa ja näiden osalta kannattaakin olla tarkkana. Aikaisessa vaiheessa lyöty veto voi tuoda huomattavasti isomman kertoimen kuin lähempänä tapahtumaa tapahtuva veto - tuolloin on saatu enemmän taustatietoa ja vedonlyöntikertoimien laskijatkin “viisastuvat” koko ajan! Katso ajankohtaiset Viihdevedot tästä!

Turnaus- ja kausivedot

Suuri osa erilaisten turnausten ja tapahtumien etukäteisvedoista ovat erilaisia voittajavetoja. Oli kyseessä sitten Formula 1 maailmanmestari, tai vaikkapa Jääkiekon MM-kisat, näiden voittajista voit lyödä vetoa ennen tapahtumien alkua. Toki voit lyödä vetoa myös tapahtumien ollessa jo käynnissä! Kertoimet kuitenkin muuttuvat koko ajan tapahtumien mukaan. Katso tuoreimmat turnaus- ja kausivedot!

Politiikka- ja vaalivedot

Politiikka ja vedonlyönti ovat jo pitkään kulkeneet käsi kädessä. Koko ajan tarjolle tulee yhä tarkempia vetokohteita. Voit lyödä vetoa esimerkiksi tietyn kaupungin äänestysprosentista, puolueen äänistä tai vaikkapa tietyn ehdokkaan äänimääristä! Kenestä leivotaan Suomen seuraava presidentti tai mikä puolue ottaa minkäkin maan vallan kahvasta kiinni? Katso tämän hetken politiikan vetokohteet!

Erikoisvedot

Erikoisvetoja onkin sitten laidasta laitaan. Näihin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi erilaiset erikoiskohteet jotka vedonlyöntiyhtiö päättää ottaa listoilleen jopa hieman yllättäen. Nämä kohteet sisältävät erikoisuuksia aina seuraavasta James Bondista tulevan Juhannuksen säähän, tältä osastolta voi löytää ihan oikeastaan mitä tahansa betsattavaa. Usein nämä kohteet eivät ole voimassa kauan, joten ole tarkkana! Katso viimeisimmät erikoisvedot ja kertoimet!

Pelivihjeet vedonlyönti pelimuodottain

Vedonlyonti.com tarjoaa päivittäin ilmaisia ja perusteltuja pelivihjeitä vedonlyöntiin. Sivustollemme kirjoittaa pelivihjeitä joukko vedonlyönnin ja urheilun asiantuntijoita, joilla on vankka kokemus urheiluvedonlyönnistä.

Alla kaikista suosituimpia lajeja, mihin pelivihjeitä jaetaan. Löydät lajikohtaiset pelivihjeet myös aina omista osioistaan.

Pelivihjeet ovat aina perusteltuja ja ne pohjautuvat lajin kannalta tärkeisiin tilastoihin ja informaatioon. Tavoitteenamme on löytää parhaat pelivihjeet meille itsellemme ja kaikille lukijoillemme!

Pelivihjeet pitkäveto

Veikkauksen pitkäveto on edelleen suosituimpia pelimuotoja, ellei se kaikista suosituin. Vain Lotto ja
Keno tuntuvat vetävän enemmän peliä. Löydät sivustoltamme myös pitkävetovihjeet jokaiselle päivälle. Tältä osastolta löydät laajan kattauksen erilaisia vedonlyöntivihjeitä perinteiseen pitkävetoon. Mukana on sekä moneyline-, 1x2- ja yli/alle- kohteita.

Pelivihjeet vakio

Vakio on edelleen yksi suosituimmista pelimuodoista pitkävedon ohella. Vakio on vaikea saada kiinni, mutta osuessaan se maksaa hyvin. Löydät sivustoltamme myös vakiovihjeet jokaisella viikon kierrokselle. Vakioveikkauksen vihjeet löydät helposti vakiovihjeet -sivultamme.

Pelivihjeet moniveto

Tällä hetkellä sivustoltamme ei ikävä kyllä löydy lainkaan pelivihjeitä monivetoon. Moniveto on kuitenkin Veikkauksen peleistä yksi kannattavimmista, varsinkin mikäli sinulla on iso kassa käytössäsi tai haluat hakea pienillä panoksilla isoja voittoja.

Erikoiskohteet

Vedonlyöntimarkkina tarjoaa tavanomaisten pelikohteiden lisäksi paljon erilaisia erikoisvetoja. VL:n vedonlyöntiasiantuntijat omaavat hyvää silmää löytää näistä erikoiskohteista hyviä pelikohteita, joista saa usein todella hyviä kertoimia. Voit löytää pelivihjeistämme mm. maalintekijävetoja, pistemääriä, varoitusmääriä ynnä muita mielenkiintoisia kohteita. Kaikki normaalista poikkeavat vedot ja pelivihjeet löydät tältä sivulta.

Ilmaiset pelivihjeet

Vihjeosiomme on ja tulee aina olemaan ilmainen kaikille käyttäjille. Netissä on myös maksullisia vihjepalveluita, mutta nykyään pelivihjeitä saa ilmaiseksikin monelta eri taholta. Tosin vihjeiden laatu heittelee paljon ilmaisilla sivuilla. Netissä suosittuja varsinkin raveihin on is pelivihjeet ja iltalehti pelivihjeet. Löydät VL:ltä myös erilliseltä sivulta hyvät ravivihjeet.

Me olemme kuitenkin ylpeitä vihjeistämme sekä vihjeiden kirjoittajistamme. Pelivihjeemme ovat olleet pitkän matkaa voitollisia ja niitä tarjotaan todella kattavasti kaikkiin lajeihin. Löydät pelivihjeet pitkäveto kohteisiin niin yleisurheilu vedonlyönti kohteissa kuin erikoisempiin tapahtumiin kuten Oscar Gaalaan ja Euroviisuihin.

Ilmaiset pelivihjeet ovat aina suunnattu netin parhaille vedonlyöntisivustoille. Sivustot ovat katsottu tarkkaan, että ne ovat luotettavia ja toimivia juuri lukijoidemme makuun, niiltä löytyy parhaat kertoimet ja parhaat vedonlyöntibonukset. Listaamme myös kaikki uusimmat vedonlyöntisivustot.

Pelivihjeet sisältävät aina vähintään kolme parasta kerrointa, mitä netin vedonlyöntisivustoilta löytyy. Teemme kerroinvertailun sinun puolestasi valmiiksi. Pelivihjeistä pääset suoraan hyödyntämään netin parhaat kertoimet ja parannat näin voittomahdollisuuksiasi.

Keskustele pelivihjeistä sosiaalisessa mediassa

Vedonlyonti.comin vihjeet löydät myös sosiaalisesta mediasta Facebookin Pitkävetovihjeet[/url] -ryhmästä. Ryhmä on suljettu, mutta mikäli liityt siihen, pyyntösi hyväksytään varmasti nopeasti.

Ryhmässä käydään yleisesti keskustelua vihjeistä ja vedonlyönnistä. Ryhmässä voit myös käydä kommentoimassa VL:n laatimia pelivihjeitä ja käydä vedonlyönti-aiheista debattia vihjaajien kanssa.

Betsit

Betsit on urbaani termi, millä tarkoitetaan yleisesti vedonlyöntiä. Sanana betsit on nostanut päätään muun muassa Twitterin ja esimerkiksi Suomipopin myllytyksen avustuksella. Twitterissä voi seurata käyttäjien omia vetoja sekä monien vihjesivustojen laatimia pelivihjeitä hashtagin #betsit alta.

Betsi-vihjeet sosiaalisessa mediassa ovat kuitenkin hyvin vaihtelevia, joten niihin kannattaa aina suhtautua pienellä varauksella. Usein Googlen[/url] kautta löytääkin parhaat pelivihjeet.

Lukemalla vihjeitä tunnistaa kuitenkin nopeasti hyvät sivustot ja ne henkilöt, keitä kannattaa seurata enemmän. Ikävä kyllä hashtagin alla on nykyään myös paljon spämmiä, mutta rasittavat seurattavat on helppo estää tai blokata Twitter-palvelussa.

Myös Vedonlyontit löytyy luonnollisesti Twitterin puolelta ja voit seurata meitä etsimällä käyttäjän @vedonlyonti_com tai siirtymällä Twitter-profiiliin tästä. Oikein käytettynä Twitter onkin hyvä paikka tiedonetsintään ja vihjeiden poimintaa. Parhaat betsit ovat kuitenkin aina ne, mitkä keksit ja luot itse!

Pelivihjeet - Usein kysytyt kysymykset

Mistä kaikista lajeista voin lyödä vetoa?

Vetoa voit tänä päivänä lyödä lähes mistä lajista tai tapahtumasta tahansa. Vedonlyönti ei ole rajoittunut vain urheiluun, sillä voit lyödä vetoa erilaisista viihde- ja politiikkatapahtumista, säästä tai oikeastaan ihan mistä vaan. Vetokohteiden määrä laajenee myös koko ajan.

Mitä tarkoitetaan viihdevedoilla?

Viihdevedot ovat vedonlyöntiä viihteen eri kohteista. Kyseessä voi olla vedonlyönti esimerkiksi viihdealan palkinnot tai vaikkapa jonkun ohjelman voittaja. Katso kertoimet seuraamiesi viihdeohjelmien vedonlyöntiin!

Ovatko pelivihjeet ilmaisia?

Kaikki Vedonlyonti-sivun pelivihjeet ovat ilmaisia. Tutustu laajaan ja asiantuntevaan vihjevalikoimaan ja tee oma vedonlyöntipäätös vinkkiemme ja omien ajatustesi perusteella!

Mistä löydän kohteet erilaisiin erikoiskohteisiin?

Vetovihjeet erikoiskohteisiin löydät sivuiltamme ja itse kohteet löydät vedonlyöntisivustojen kertoimet-osastolta. Kohteita voi löytyä omien laijivalikoiden alaisuudesta, joten kannattaa kahlata kohdevalikoimaa läpi. Viihdevedot löydät luonnollisesti viihdevedot osastolta ja politiikkakohteet politiikka-osastolta.

Mitkä ovat suosituimmat vedonlyöntilajit?

Suosituin vedonlyöntilaji kohdemääriltä mitattuna on ehdottomasti kuningaslaji jalkapallo. Suomalaisten pelaajien keskuudessa myös jääkiekko ja erilaiset muut joukkuelajit ovat todella suosittuja. Lajivalikoima on niin laaja että jokaiselle lajille löytyy omat pelaajat, oli kyseessä sitten raviurheilu, viihdevetot tai vaikkapa vedonlyönti tulevista vaaleista.