Vedonlyöntityökalut

Netistä löytyy joitain todella hyviä vedonlyöntityökaluja ja kaikki nämä työkalut auttavat sinua parantamaan vedonlyöntituloksiasi tavalla tai toisella.

Kaikkein parasta näissä työkaluissa on, että ne ovat (vihjepalveluiden vihjeitä lukuunottamatta) ilmaisia ja vaativat käyttäjältä vähäistä tietoa urheiluvedonlyönnistä ja sen termeistä. Listaamamme työkälujen joukossa on myös sellaisia joita ei heti mieltäisi työkaluiksi.


Kättä pidempää vedonlyöntiin


Alempana tällä sivulla on listattu vedonlyöntityökaluja, joita vedonlyöntiammattilaiset käyttävät ja jotka toivottavasti auttavat myös sinua voittamaan enemmän. Työkalut ovat oiva lisä niin viihdepelaajille, harrastajille, kuin ammattimaisemmin vedonlyöntiin suhtautuville pelaajille.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
4.Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt


Arvostelut


Vedonlyöntiarvostelut on hyvä tapa saada kokemuksia ja tietoa uusista vedonlyöntisivustoista sekä bonuksista. Voit katsoa kaikki arvostelut vedonlyöntisivustot -listauksestamme.

Usein varsinkin uusien vedonlyöntisivustojen osalta arvostelut ovat käteviä. Näet videoista heti hyvän kokonaiskuvan sivustosta ja voit myös lukea paljon lisätietoa bonuksien kierrätyksestä sekä esimerkiksi rahansiirroista.

Vedonlyöntilaskimet


1x2tools.com

1x2tools.comista löydät vain ja ainoastaan vedonlyöntilaskimia. Sivuilta löytyy:

 • Kellylaskin
 • Asian Handicap Kellylaskin
 • Hinnan muuntaja
 • Komission eliminoija
 • Komission lisääjä
 • Vedonasettajan riski
 • Suojausveto -laskin
 • Vetoyhdistelmä -laskin
 • Yksittäisveto -laskin
 • Haluttu tuotto -laskin
 • Kerroinkääntäjä
 • Vihjaajan painotus
 • Vetolaskin
 • Arbitraasilaskin

Annabet.com

Annabetin vedonlyöntityökalujen listalta löydät seuraavat apuvälineet:

 • 1×2 -vedon muuntaminen aasialaiseksi tasoitusvedoksi
 • 1×2 -vedon muuntaminen Moneyline -vedoksi
 • Vetosimulaattori
 • Vetopörssi -laskin
 • Kerroinvertailu joukkuehaulla
 • Randomizer
 • Wizard of Odds (sis. arbitraasi-, suojausveto- sekä kerroinkääntäjälaskimen)

Foorumit


Vedonlyöntifoorumit ovat loistavia paikkoja etsiä tietoa, vihjeitä, kokoonpanouutisia ja peli- sekä joukkueanalyysejä. Jokaisella foorumilla on myös oma alueensa hehkutuksille ja viime minuuttien bad beateille.

Ulkomaalaisia, isoja ja suositeltuja foorumeja:


Vedonlyöntisivustot


bettingadvice.com - Iso englanninkielinen vedonlyöntisivusto, jonka foorumilla on säpinää enemmän kuin varsinaisilla sivuilla.

bettingexpert.com - 1500 vetovinkkiä 25 eri urheilulajista päivittäin. Voit seurata vinkkaajien menestystä ja voittaa palkintoja menestymällä vinkkaajana.

blogabet.com - Englanninkielinen vedonlyöntisivusto, jossa käyttäjät voivat pitää omaa vetoblogia ja vinkata peleistä toisille käyttäjille. Parhaat vinkkaajat voivat rahastaa vihjeillään pieniä summia muilta käyttäjiltä.

covers.com - Amerikkalainen iso vedonlyöntisivusto

Vedonlyöntityökalut

Covers.com on esimerkki mainiosta vedonlyöntisivustosta, josta löytyy vedonlyöntivihjeitä, analyysia, artikkeleita ja paljon muuta pohjatietoa. Yhdysvaltalaisena sivustona pääpaine on rapakon takana, kuten NBA:ssa, NFL:ssä ja NHL:ssä.

Tilastot apuna vedonlyönnissä


Tilastot ovat ammattimaisemman vedonlyönnin selkäranka. Niidenkin käytössä on kuitenkin oltava tarkkana. Vale, emävale, tilasto on tuttu sanonta, mikä antaa osviittaa tilastojen käytön vaikeudesta.

Ylikerroin.com -verkkosivulla on tarjolla yksi erittäin kattava artikkeli tilastojen ja muun tiedon käytöstä palloilulajien vedonlyönnissä. Pitkä artikkeli antaa ohjeet kuinka yksi sarja ja sen joukkueet arvotetaan kuluvalle pelikaudelle.

Tämän jälkeen näitä ottelukohtaisia tietoja hyväksikäyttäen tilastot ja muu tieto kiteytetään prosenttiarvioiksi, joista ylikertoimet seuloutuvat pelattaviksi. Artikkelin avulla saa hyvän kuvan tilastojen käytöstä ja siitä työmäärästä mitä ammattimainen vedonlyönti vaatii.

Tilastosivustot


Netti on pullollaan eri lajeihin keskittyviä tilastosivuja. Lisäksi monien urheilusarjojen perustilastot löytyvät sarjojen omilta nettisivuilta. Ahkeralle vedonlyöjälle kaikki tarvittavat tilastot ovatkin nykyisellään korkeintaan parin klikkauksen päässä.

Jättimäisiä usean lajin tilastosivuja ovat mm. Betinf.com ja Sports-reference.com, joista löydät tilastot Euroopan isoihin jalkapallosarjoihin, Pohjois-Amerikan isoihin lajeihin sekä vaikkapa tennikseen.

Lajikohtaisia erikoistuneempia sivustoja ovat mm. Soccerway.com (jalkapallo), Daily Faceoff (NHL) ja matchstat.com (tennis).

Jos yksittäisen sarjan tilastot kiinnostavat, saattaa helpoin tapa usein olla vierailla sarjan omilla sivuilla. Esimerkiksi NFL.com, Liiga.fi ja Englannin Valioliiga tarjovat melko kattavan tilastoinnin ko. sarjojen tapahtumista.

Ammattilaisten blogit ja vihjeet


Ammattilaisten blogeista voi löytää arvokkaita vinkkejä kuinka ammattimaista vedonlyöntiä tulisi tehdä. Blogeissa voidaan jakaa myös ilmaisvihjeitä. Ilmaisvihjeitä ja tietopaketteja NBA-koripallosta löydät yhtenä Suomen parhaimmista vedonlyöjistä pidetyn Sukkelan blogista.

Muita seurattavia blogeja:


Vihjepalveluiden vihjeet


Maksullisten vihjepalveluiden vihjeitä voidaan myös pitää työkaluna, sillä niistä löytyy suorien vinkkien lisäksi analyysiapua omiin pohdintoihin. Vihjeitä ja perusteluja lukemalla voi myös oppia ammattilaisten työtavoista ja -menetelmistä.


Liveseurantasivustot


Voit katsoa monelta sivustolta urheilua netissä suorana täysin ilmaiseksi 24/7. Lisäksi liveseurantapalveluiden kautta pääset jännittämään pelejä, joihin olet lyönyt vetoa. Otteluiden livekuvaa kannattaa käyttää myös joukkueiden ja pelaajien sen hetkisen kunnon analysointiin.

Kerroinvertailusivustot


Lue meidän “Kerroinvertailu vedonlyönnissä” -artikkeli.

Twitteristäkin voi olla jonkin verran apua, vaikka se ei Suomessa olekaan niin suosittua. Etenkin Pohjois-Amerikassa sitä käytetään paljonkin ja Twitterin kautta voi saada arvokasta tietoa viime hetken kokoonpanouutisista ja poissaoloista nopeammin kuin mistään muualta. Seuraa ihmisiä, jotka seuraavat läheltä NHL-, NBA-, NFL- ja MLB -joukkueita ja pystyt reagoimaan uutisiin ennen markkinoita.

Yllä mainituilla työkaluilla pääset jo hyvin alkuun ja käy nyt ainakin tsekkaamassa VB:n ikiomat pitkävetovihjeet, vakiovihjeet ja muut pelivihjeet ilmaiseksi.

Sivu päivitetty: Tammikuu 2024