Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Nyrkkeily Vedonlyönti

Nyrkkeily Vedonlyönti

Nyrkkeily vedonlyönti on suosittu vedonlyöntilaji ja etenkin isoimmat megaottelut tarjoavat paljon erilaisia vedonlyöntikohteita ja kertoimia lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Suomalaisia vedonlyöjiä kiinnostaa luonnollisesti myös Suomen pitkäaikaisen ykkösnyrkkeilijä Robert Heleniuksen megaottelut. Nyrkkeilyä löytyy vedonlyöntilistoilta lähes joka viikko, samoin suurimmat tapahtumat ja turnaukset ovat erinomaisesti edustettuina.

Nyrkkeily - suosituimmat tapahtumat ja kilpailut

Nyrkkeily jaetaan ammattilais- ja amatöörinyrkkeilyyn. Molemmista luonnollisesti löytyy paljon erilaisia tapahtumia ja turnauksia joista voi lyödä vetoa. Amatöörinyrkkeilyn puolella isoin tapahtuma on kesäolympialaiset, joissa useassa eri painoluokassa nähdään paljon otteluita niin miesten kuin naisten puolella. Samaa voi sanoa toki myös Maailmanmestaruus- ja Euroopan mestaruuskisoista sekä Suomessa SM-kisoissa. Kotimaisiin tunnettuihin turnauksiin kuuluvat mm. Helsingissä järjestettävä GeeBee -turnaus ja Tampereella järjestettävä Tammer Turnaus.

Kansainvälisiä huippuotteluita vuonna 2024:

6.1.2024, Las Vegas
Vergil Ortiz - Fredrick Lawson

13.1.2024, Quebec City, Kanada
Jason Moloney - Saul Sanchez

13.1.2024, Quebec City, Kanada
Artur Beterbiev (c) - Callum Smith

20.1.2024, Liverpool, Englanti
Natasha Jones (c) - Mikaela Mayer

27.1.2024, Phoenix, Arizona, USA
Jaime Munguia - John Ryder

3.2.2024, Wembley, Lontoo
Joshua Buatsi - Dan Azeez

17.2.2024, Riyadh, Saudi Arabia
Tyson Fury (c) - Oleksander Usyk (c)

Tyson Fury - Oleksander Usyk

Vuoden ensimmäinen megaottelu otellaan Riadissa, Saudi-Arabiassa 17.2.2024. Ottelussa kohtaavat Tyson "The Gypsy King" Fury ja Oleksandr Usyk. Ottelussa 35-vuotias Fury kohtaa 36-vuotiaan Oleksander Usykin.

Molemmat ovat tottuneet tyrmäämään, sillä Furyn 34-0-1 saldosta 24 on tullut tyrmäyksellä, Usykin saldo on puolestaan 24-0 ja siitä 21 tyrmäyksillä.

Katso lisätietoja sivuiltamme, Fury vs Usyk ennakosta!

Nyrkkeilyä Pariisin Olympialaisissa 2024

Olympialaisissa nyrkkeily on vahvasti mukana. Tarjolla on useita otteluluokkia ja matsejahan riittää todella runsas kattaus niin miehissä kuin naisissakin.

Ennen olympialaisia käydään kahdet karsintaturnaukset:

- World Qualification Tournament 1, 29.2.-12.3. Meksiko
- World Qualification Tournament 2, 23.5.-5.6. Thaimaa

Pariisin Olympialaisissa nyrkkeilyä on luvassa 27.7. - 10.8.2024.

Nyrkkeilyvedonlyönnin pelimuodot

Nyrkkeily ja vedonlyönti sopivat hyvin yhteen, sillä tässäkin lajissa haetaan sitä voittajaa ja käytännössä tuo tapahtuu rankimmalla mahdollisella tavalla eli tappelemalla nyrkein. Nyrkkeilyssä tasapeli tai ratkaisematon on erittäin harvinainen ja mikäli ottelusta ylipäänsä on kertoimet tarjolla, on tasapelikerroin usein todella korkea. Käytännössä pelaaja lyö vetoa ottelun voittajasta ottelukertoimien avulla.

1X2

Kaikista otteluista ei ole kattavaa valikoimaa erilaisia kertoimia, tuolloin niistä löytyy lähinnä perus pitkävetokertoimet 1X2. Sen lisäksi voi olla ”draw-no-bet” vetoja, eli mikäli ottelu sattuisi päättymään tasapeliin, panokset palautettaisiin. Näiden lisäksi vähänkin isommat ja isommin suurta yleisöä kiinnostavat ottelut tarjoavat paljon muitakin vetoja.

Erävedot

Nyrkkeilyvetoja voivat voittajavedon lisäksi olla ottelussa käytettyjen erien over ja under vedot. Näissä yli / alle vedoissa pelaajan tulee veikata montako erää ottelussa otellaan, minkä erän tai eräryppään jälkeen voitto tulee? Voit siis lyödä vaikka vetoa että ottelu päättyy 4.5 erän jälkeen tai vaikkapa 10.5 erän jälkeen.

Toki valittavana on myös erä tai erärypäs missä ottelu päättyy eli ns. eräveto. Päättyykö se 12 erän ensimmäisellä puoliskolla vai toisella puoliskolla vai kenties kolmannella neljänneksellä. Ja kumman ottelijan toimesta? Nyrkkeilyvedonlyöntiin on saatu mainiosti erilaisia vedonlyöntikohteita tarjolle.

Ottelun ratkeamistapa ja erikoisvedot

Nyrkkeilyvetoihin kuuluu myös olennaisesti se, millä tavalla ottelu ratkeaa. Onko se tuomaripäätös, tyrmäys tai vaikkapa sääntörikkomus tai joku muu, näihin kertoimet löytyvät ainakin isommissa otteluissa. Termit KO, TKO, DQ ovat tuttuja myös vedonlyöntilistoilta!

Käytännössä voit nyrkkeilyssä lyödä vetoa ainakin voittajasta, sen lisäksi tarjolla on voittoerävetoja, ottelun kesto kertoimia ja voittotapa vedonlyöntiä. Isoimmissa otteluissa voi näiden lisäksi olla erittäin mielenkiintoisia erikoisvetoja, esimerkiksi montako kertaa tietty nyrkkeilijä käy kanveesissa tai montako kertaa ottelija saa osuman menemään tuomareiden mukaan perille.

Nyrkkeily kertoimet

Nyrkkeily on siis kiinnostava vedonlyöntilaji, mutta varsin usein kertoimet löytyvät vain otteluvedosta ja "draw-no-bet" vedosta. Ottelun täytyy olla hieman isompi ja kiinnostavampi matsi jotta siitä löytyisi runsaammin vedonlyöntikertoimia. Nyrkkeily ei välttämättä ole niin monipuolinen vedonlyöntilaji kuin jalkapallo tai jääkiekko, mutta pääasia on että voittajasta pääsee lyömään vetoa ja otteluun saa lisäjannitystä. Katso mitä kaikkia nyrkkeilykohteita näillä sivustoilla löytyy. Isoimpien otteluiden yhteydessä voit löytää näiltä sivustoilta vedonlyöntibonuksia tai kilpailuja jotka liittyvät suoraan tiettyyn otteluun.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Parhaat vinkit nyrkkeily vedonlyöntiin

Nyrkkeilyvedonlyönnin kertoimet perustuvat aina vedonlyöntiyhtiöiden tekemiin todennäköisyysarvioihin. Nyrkkeily on kuitenkin siitä mielenkiintoinen laji, että ottelun lähtökohdat voivat ottelun aikana muuttua salamannopeasti mikäli esimerkiksi altavastaajista osuu yhdellä lyönnillä ennakkosuosikin heikkoon kohtaan. Kyseessä onkin siis melkoisen poikkeuksellinen vedonlyöntikohde, jos sitä verrataan esimerkiksi jalkapalloon tai johonkin muuhun joukkuelajiin. Tai vaikkapa hieman rauhallisempiin yksilölajeihin kuten vaikkapa ampumahiihtoon.

Juuri tämän takia lajista hyvin perillä oleva vedonlyöjä voi saada etua vedonlyöntisivustoon nähden ja lajitietämyksestä voi olla korvaamaton apu kun betsejä asetellaan ja analysoidaan.

Ottelijoiden eri ominaisuudet ovat tärkeässä roolissa, samoin monet muut tekijät. Tarkkaile esimerkiksi näitä eri pointteja:

  • Ottelijan profiili, eli minkä tyyppinen ottelija on kyseessä. Onko kyseessä alta pois juokseva, vastaiskua kyttäävä nopeanyrkkinen ottelija, vai onko kyseessä kovanyrkkinen pommittaja? Ja miten se sopii juuri tässä ottelussa vastassa olevaa nyrkkeilijää vastaan? Onko puolustuksessa heikkoja kohtia, miten jalkatyö verrattuna vastustajaan? Onko taipumusta nukahtaa ottelun puolivälin jälkeen? Kaikki nämä vaikuttavat.
  • Fyysinen kunto. Nykyään kun käytössä ovat kaikki sosiaalisen median kanavat, on helppo saada materiaalia, joissa paljastuu nyrkkeilijän sen hetkinen kunto. Onko olut maistunut vai onko otettu muuten vaan löysin rantein? Meinasiko tulla sparraajalta turpaan? Nämä kaikki kannattaa ottaa huomioon.
  • Missä ottelu pelataan? Onko kotietua kummallakaan ottelijalla? Oma kotiyleisö voi tietenkin antaa buustia itse otteluun jokaiselle nyrkkeilijälle, joillekin se voi tuoda lisäpaineita. Miten on juuri näiden ottelijoiden kohdalla?
  • Onko erikoisosaamisia? Tunnetaanko ottelija pommisarjasta joka tulee jossain kohtaa ottelua väkisinkin, väsyttääkö ottelija perinteisesti toisen ottelijan nurkkaan ja hakeeko vain puhtaita osumia tai tähtääkö tyrmäykseen kolmen ensimmäisen erän aikana. Isoja asioita jokaisessa ottelussa.
  • Liian iso suosikki? Onko kohde pelattu jo heti alkuun liian pienelle kertoimelle, eli onko nyt menty massojen mukana? Liian alhaiset kertoimet nostavat altavastaajan kertoimia ja usein se paras kohde pelaamiselle löytyykin nimenomaan altavastaajan puolelta.

Nyrkkeily ilmainen livestream

Jotkut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat satunnaisesti joihinkin otteluun ilmaisia lähetyksiä. Suurimmaksi osaksi ilmaista nyrkkeilyä voi seurata Youtuben tai esimerkiksi YLE:n kanavilta isommista kansainvälisistä amatööritapahtumista. Vallitseva trendi on se, että isoimmat ammattilaisturnaukset ovat maksumuurin takana ja mm. V Sport ja Viaplay näyttää näitä otteluita tilaajilleen. Kaikkin suurimmat ottelut voivat olla mallia PPV eli Pay Per View, yhden ottelutapahtuman maksuna voi olla jopa 49,95€.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

1. Mitkä vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimet nyrkkeilyyn?

Lähes jokainen sivuiltamme löytyvä vedonlyöntisivusto tarjoaa vähintään peruskertoimet kaikkein suurimpiin nyrkkeilyotteluihin. Tarkasta tilanne kuitenkin omalta sivustoltasi.

2. Mistä kaikesta voin lyödä vetoa nyrkkeilystä?

Nyrkkeilyvedonlyönti koostuu usein pelkästään ottelun voittajavedosta. Sen lisäksi joistain otteluista voi lyödä myös monipuolisemmin vetoa, esimerkiksi siitä miten ja missä erässä ottelu päättyy. On olemassa myös nyrkkeilyn vedonlyöntikohteet joissa on tarjolla erikoisvetoja.

3. Mitä tarkoittavat vahvistamattomat ottelut vedonlyöntilistalla?

Nämä ovat otteluita joita huhutaan tulevan ottelulistalle, mutta virallista varmistusta ei ole vielä tarjolla. Nyrkkeilyssä voit siis lyödä vetoa otteluista joista ei tiedetä järjestetäänkö ne.

4. Onko Robert Helenius nyrkkeilyvedonlyönnin kohteina?

Todennäköisesti kyllä, sillä kyseessä on huippunyrkkeilijä ja Helenius ottelee maailman huippuja vastaan. Kannattaa seurata tilannetta milloin nämä nyrkkeilijät ottelevat ja sen jälkeen suunnata omalle vedonlyöntisivustolle etsimään kohdevalikoimaa näistä otteluista.

Uusimmat vihjeet - Nyrkkeily

Nyrkkeily: Sarjat ja arvokisat