Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Pitkävetovihjeet

Pitkäveto on ollut pitkään Suomen suosituin vedonlyöntimuoto. Tältä sivulta löydät kaikki VL:n päivittäin julkaisemat maksuttomat, ammattilaisten tekemät pitkävetovihjeet koko urheilukentän laajuudelta. Vihjeet on laadittu, jotta voit hyödyntää niitä omassa veikkaamisessasi. Perehdy aina ensin kohteeseen huolella!

Suomalaisten suosikkisarjoihin erikoistuneet vinkkaajat ovat laatineet ennakot etukäteen pelattavimpiin kohteisiin netin luotettavimmilta vedonlyöntisivustoilta. Saatat päätyä tekemään omat johtopäätöksesi juuri niiden perusteella. Vihjeet soveltuvat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin pelajille. Varmistamme sen, että kaikki urheilun arvotapahtumat saavat arvonsa mukaisen vinkkikattauksen.

Päivän pitkävetovihjeet & vetovihjeet

Päivän pitkävedot vuoden jokaiselle päivälle! Vihjaajiemme haravoimat parhaat kertoimet kaikkiin vinkkeihinsä helpottamaan omaa urakkaasi.
Hae allaolevasta valikosta sinua kiinnostavimmat vihjeet urheilulajin mukaan!

Vetovihjeet - Tuoreeltaan joka lajiin

Vedonlyonti.com tarjoaa päivän kuumimmat veikkausvinkit lähes kaikkiin mahdollisiin lajeihin sekä koti- että ulkomaisiin kohteisiin. Oli kyseessä sitten maajoukkuetason ottelu tai kotimainen sarjaottelu, vinkit löydät meiltä, politiikka- ja viihdevedonlyönnin kohteita unohtamatta.

Aina kun vedonlyöntivihjeen kohde on pelattu ja vihje lopulta rauennut, vihjeen tekijä merkitsee lopputuloksen perusteella vihjeeseen aina Osuma- tai Huti-merkinnän. Näin pystyilmat seuraamaan vihjekohtaisesti, miten kyseisessä vihjeessä kävi ja osuiko vinkkimme oikeaan!

Vedonlyonti.com on aina mukana myös isoimmissa urheilutapahtumissa ja urheilun arvokisoissa. Vihjeet pyritään saamaan eetteriin niin tuoreeltaan kuin mahdollista, jolloin vähennetään lopullisiin kertoimiin vaikuttavia tekijöitä.

Saat päivittäin vetovihjeet eri lajeihin ja sarjoihin. Löydät niin jalkapallovihjeet, jääkiekkovihjeet, koripallovihjeet ja monet muut vetovihjeet pitkävetoon.
Katso myös muut vetovihjeemme seuraavista linkeistä:

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 200€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
Pop
Jopa 100€:llä ilmaisvetoja
5
Uusi
100% bonus 100€ asti
6
25€ riskitön ensitalletus
7
Uusi
100% bonus 200€ asti
8
25€ ilmaisveto
9
100% bonus 100€ asti
10
Uusi
100% bonus 100€ asti

Parhaat ja tuoreimmat vihjeet

Vedonlyonti.com tarjoaa päivittäin ilmaiset pitkävetovihjeet, runsaslukuisemmin kuin mikään muu kotimainen sivusto. Täältä löydät ajantasaisimmat ja ammattimaisimmat veikkausvinkit ja pelivihjeet 1X2 kohteisiin.

Johtavana vedonlyöntiportaalina saamme julkaisujamme varten varteenotettavimmat tarjoukset ja kampanjatarjoukset vedonlyöntifirmoilta. Siten jokaisessa vihjeessä on mukana markkinoiden sen hetken parhaat tarjoukset ja kertoimet kyseiseen kohteeseen. Skaala on todellakin Suomen laajinta luokkaa - suosittelemmekin vierailemaan sivuillamme usein ja tarkastamaan uusimmat vihjeet tarjouksineen vedonlyöntiin.

Ehdota mitä vihjeitä haluat mukaan!
Mikäli joku sinulle tärkeä laji tai sarja puuttuu listoiltamme, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Tältä näyttävät pitkävetovihjeiden tekijämme!
Tältä näyttävät pitkävetovihjeiden tekijämme!

Vetovihjeet - Mistä kaikesta voit lyödä vetoa?

Niin Suomessa kuin maailmalla suosituin vedonlyöntimuoto on lyödä vetoa ottelun voittajasta. Pitkäveto on perinteisesti tarkoittanut 1X2-vetoja, jossa 1 vastaa kotivoittoa, X tasapeliä ja 2 vierasvoittoa. Vuosien saatossa kohdevalikoima on laajentunut: nykyään voit lyödä vetoa esimerkiksi tasoituksella tai Draw No Bet -vetona sekä lyödä vetoa vaikkapa maalintekijöista ja jalkapallossa korteista, kulmista ja niin edelleen.

Asiantuntijamme laativat pitkävetovihjeet vankalla urheilu- ja vedonlyöntikokemuksella ja käyttävät kyseessä olevien joukkueiden ja pelaajien tilastoja ja kuntopuntareita niissä hyväkseen.

Varsinaisen pitkävedon kylkeen on muodostunut ajan saatossa myös paljon muita vedonlyöntimuotoja, kuten piste- ja maalimäärien yli/alle-vetoja sekä tasoitusvetoja. Näissä vetomuodoissa lyödään vetoa yksittäisestä tapahtumasta kuten esimerkiksi siitä, tehdäänkö ottelussa yli tai alle x.5 maalia.

Veikkaus onkin erittäin monipuolista nykyään, suosittelemme tutustumaan kunkin kohteen runsaaseen kohdetarjontaan niin pre-match kuin livevedonlyönnin osalta.

Pitkävetovihjeet myös Facebookissa
Vihjeitä kirjottaa suuri joukko kunkin lajin asiantuntijoita ja vedonlyönnin ammattilaisia. Vinkeistä voi käydä myös keskustelua Facebookin Pitkävetovihjeet -ryhmässä kirjoittajien ja muiden vedonlyöjien kanssa. Jos olet kiinnostunut vedonlyönnistä ja haluat liittyä keskusteluun tai vaikka vain seurata sitä, kannattaa liittyä mukaan!*

Pitkävetokertoimet ja niiden merkitys

Ylikertoimet kannattaa hyödyntää heti ennen kuin ne laskevat!

VL:n vetovihjeet perustuvat rajakertoimiin. Pyrimme poimimaan nimenomaan vinkeiksi nimenomaan ylikertoimia. Pitkävetovinkit on aina suunnattu pelisivustoille, jotka ovat luotettavia ja toimivia juuri suomalaisille pelaajille. Iso osa voitollista pelaamista on parhaiden kertoimien löytäminen ja niiden käyttäminen.

Vertailun vuoksi listaamme sinulle yleensä useammankin korkeimman kertoimen, jotka olemme löytäneet luotettavilta bookereilta. Viime kädessä päätös on sinun! Suosittelemme pitämään pelitilin aktiivisena useammalla vedonlyöntisivustolla parhaiden kertoimien käyttämiseksi, mutta toki voit pelata aina kohteet myös luottosivustollasi. Listaamme myös kaikki kokeilemisen arvoiset uudet vedonlyöntisivut 2024.

Vedonlyöjän muistilista:

 • Vertaa viime hetken kertoimia
 • Havaitse ylikertoimet
 • Laske todennäköisyyksiä pelikohteille
 • Pelaa aina parhaimmilla kertoimilla

Pelaamme itse vihjeemme aina ulkomaisilla vedonlyöntitoimistoilla, sillä niissä on lähes poikkeuksetta parhaat kertoimet. Kaikki sivustomme pitkävetovinkit tähtäävät siihen, että ne tuottavat pitkässä juoksussa mahdollisimman korkean palautusprosentin pelaajillemme. Myös vuonna 2022 vihjeemme olivat voitollisia!

Parhaat pitkävetovihjeet - Mistä ne erottaa?

Mitkä seikat tekevät sitten ne parhaat pitkävetovihjeet? VB:n vihjeet ovat lukijoillemme täysin ilmaisia ja vapaasti hyödynnettävissä. Haluamme tarjota netin parhaat vinkit ilmaiseksi joka päivä!

Paras pitkävetovihje vedonlyöjälle tarjoaa kattavasti tiettyyn kohteeseen tuoreeltaan päivitettyä taustatietoa ja tilastotietoa, joka vähentävät satunnaisiin arvauksiin nojautuvaa pelipäätöstä. Tietoon ja ammattitaitoon pohjautuvat analyysit parantavat ratkaisevasti vedon onnistumisen todennäköisyyttä. Varmoja vihjeitä ei ole olemassakaan - varianssi on urheilun ja vedonlyönnin suola!

Pitkävetovihjeistä on eniten hyötyä, kun olet pelaajana tehnyt ensin nämä asiat:

 • Perusta oma, erillinen pelikassa
 • Opettele oma pitkävetoon sopiva panostusasteikko
 • Pelaa sarjoja ja kohteita jotka tunnet
 • Älä ylireagoi
 • Vertaile kohteen kertoimia
 • Tee omia arvioita ja vertaa niitä muihin arvioihin
 • Pelaa mieluiten vain singlejä tai ylikertoimia
 • Pelaa harkitustki komboja ja tuplakohteita

Parhaiten hyödyt ilmaisista veikkausvihjeistä kun olet tehnyt ensin omat pohjatyöt kohdetta ajatellen. Tämän jälkeen voit verrata vihjeen vetoehdotuksia omiin ajatuksiisi ja tehdä tästä omat johtopäätöksesi. Vihjeestä löydät parhaat kertoimet valitsemiimme kohteisiin, mutta korostamme että jokaisesta ottelusta tai tapahtumasta löytyy paljon muutakin pelattavaa.

Pyrimme herättämään vedonlyönnin harrastajissa ja miksei ammattilaisissakin ajatuksia sekä uusia tapoja käsitellä uusia lajeja tai yksittäisiä kohteita. Tähän liittyy tiiviisti kattavat arviot otteluista perustuen tilastoihin ja kuntopuntareihin.

Saat päivittäin vetovihjeet eri lajeihin ja sarjoihin. Löydät niin jalkapallovihjeetjääkiekkovihjeetkoripallovihjeet ja monet muut vetovihjeet pitkävetoon.
Katso myös muut vetovihjeemme seuraavista linkeistä:

Pitkävetovihjeiden analysointi

Tärkeä osa vihjeidemme ja sivustomme läpinäkyvyyttä on pitkävetovihjeiden tarkka analysointi ja seuranta. Se on myös erinomainen tapa pyrkiä parantamaan vihjeiden laatua.

Osuma, huti vai push

Vihjaajamme käyvät vihjeensä läpi tuoreeltaan kohteiden ratkettua. Jokaisen vihjeen tulos merkitään ylös sen mukaan, miten vihje on osunut. Osuma tai huti kirjataan sitten järjestelmään, kuten myös push. Tämä tarkoittaa sitä, että vedosta on tullut "tasapeli" ja panos palautuu pelaajalle.

Tämän prosessin ansiosta VL.com tarjoaa seuraajilleen vihjeiden lisäksi myös tarkan ja luotettavan seurannan pitkävetovihjeiden tuotosta. Julkaisemme vihjeidemme palautusprosentin vähintään vuosittain, mutta tarvittaessa myös useammin ja esimerkiksi yksittäisten suurtapahtumien osalta.

Palautusprosentti

Tärkeä osa vihjeiden analysointia on niiden palautusprosentti. Sen perusteella määritellään, onko pelaaminen voitollista tai tappiollista. Matematiikka on tältä osin hyvin yksinkertaista. Jos vihjeiden palautusprosentti pitkässä juoksussa on yli sata, tuottavat vihjeet voittoa. Mikäli jäädään tämän kriittisen rajan alle, rahoitetaan vedonvälittäjien liiketoimintaa.

VL.com on aina ollut avoin vihjeidensä palautusprosentin osalta ja vihjeet ovat myös olleet voitollisia. Yli 100% nouseva palautusprosentti on merkittävä myös siinä mielessä, että vihjattuja kohteita on vuosittain valtavasti. Pienikin prosentuaalinen siivu isosta määrästä lyötyjä vetoja tietää huomattavaa rahallista voittoa.

Vedonvälittäjät puolestaan kilpailevat pelaajia vastaan niin ikään palautusprosentilla. Tätä ei kannata sekoittaa vihjeiden palautusprosenttiin. Voit lukea lisää vedonlyöntisivustojen katteesta ja palautusprosentista täältä >>

Vihjeet urheilulajeittain - 2022

Julkaisimme vuoden 2022 tammikuusta lokakuuhun sivuillamme yhteensä 3 253 vedonlyöntivihjettä. Ehdottomasti suosituimpia lajeja olivat jälleen jalkapallo ja jääkiekko. Jalkapallo on muutenkin suosittu laji, mutta erityisesti otteluiden suuri määrä nostaa volyymia myös vihjauksen osalta. Toki muutkin lajit kiinnostavat, ja meille VB:llä onkin erittäin tärkeää pitää lajivalikoima monipuolisena, ja siksi haluamme kattaa myös muun muassa talviurheilun, F1:n ja kamppailulajit!

STATS 2022 FOOTBALL 2022

Muut lajit

 • Pesäpallo 1,8 %
 • Amerikkalainen jalkapallo 1,3 %
 • Yleisurheilu 1,2 %
 • Lentopalllo 1,1 %
 • Baseball 0,8 %
 • Kamppailulajit 0,7 %

Ilmaiset pitkävetovihjeet

Vedonlyonti.com on ylpeä myös omista ilmaisista vihjeisistään. Ilmaiset pitkävetovihjeet ja -tipsit ovat tietysti aina parhaita, sillä ne ovat helposti saatavilla. Nykyään onkin netissä paljon eri sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia vihjeitä. Hyviä vihjeitä voi etsiä esimerkiksi Googlen hakupalvelun kautta. Yksi vaihtoehto hakea ilmaiset pitkävetovihjeet on palvelu, joka kokoaa vihjeet useista eri lähteistä samaan paikkaan.

Myös monet englanninkieliset sivustot tarjoavat loistavia vihjeitä. Esimerkiksi NBA:n, NFL:n ja NHL:n otteluihin löytyy internetistä hyviä vihjesivustoja ilmaiseksi, joita voi etsiä myös hakukoneella. Veikkaus on suosittua ympäri maailmaa, joten luonnollisesti näitä vihjepalveluitakin löytyy maailman joka kolkasta ja internet on niiden etsimiseen oivallinen paikka.

Janin Vinkkicast

Vinkkicast on jalkapalloon ja jääkiekkoon niin kaikkitietäville kuin noviiseillekkin kohdistettu podcast vedonlyöntiaiheista. Jani niputtaa kuulijoille parhaat palat päättyneistä huipputapahtumista ja vinkkaa seuraavan kierroksen kohokohdista.

Kuuntele Spotifyssa!

Podcasterista
Jani 42v
- Paikallinen jalkapalloromantikko
- Välimeren auringossa jo lähes 15 vuotta paahtunut entinen vedonlyöntijohtaja, jonka veri vetää pikkustadioneille etsimään futiskulttuuria. YNWA ja Äijänsuo...
Motto: Jokaisesta ottelusta löytyy aina se yksi veto.

Pitkävetotipsit ja ohjeet aloittelijoille

Kun aloitat pelaamisen, kannattaa tietyt lainalaisuudet olla hallussa. Hyvän pitkävetopelaajan tärkein taito on eittämättä kassanhallinta, mutta myös moneen muuhun yksittäiseen asiaan huomiota kiinnittämällä voi parantaa tuloksiaan huomattavasti.

Varteenotettavia ohjeistuksia aloittelijoille:

 1. Hallitse pelikassa: älä pelaa liian isoilla panoksilla
 2. Pidä kirjaa vedoistasi
 3. Suosi single-vetoja - ei rekkoja
 4. Pelaa aina markkinoiden parhaalla kertoimella
 5. Hyödynnä vedonlyöntibonukset
 6. Pelaa vain otteluita, mitkä tunnet - ei hakuammuntaa!

Olemme rakentaneet sivustollemme myös kattavan vedonlyönti-oppaan, missä voit tutustua vedonlyönnin perusohjeisiin sekä vinkkeihin.

Vastuullinen vedonlyönti

Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa myös vastuullisen vedonlyönnin tärkeydestä. Vihjeemme ovat olleet useimpina vuosina voitollisia, mutta se ei luonnollisestikaan takaa voittoja tulevaisuudessa. Suosittelemme siis suhtautumaan kaikkeen rahapelaamiseen ennen muuta viihteenä. Taitavat pelaajat saavat vedonlyönnistä mukavasti lisätuloja, mutta kaikesta huolimatta suurin osa pelaajista häviää rahaa pitkässä juoksussa.
Vaikeina aikoina ei ole mikään häpeä pitää vaikkapa pientä taukoa pelaamisesta. Vedonlyöntisivustojen vastuullisen pelaamisen työkaluilla pelaamista on mahdollista rajoittaa joko aika- tai rahamääräisesti. Tärkeintä on, että pelaaminen pysyy hauskanpidon puolella!

Pitkävetovihjeet - Usein kysytyt kysymykset

Mistä parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet?

Pitkävetovihjeitä löytyy todella paljon erilaisista lähteistä. Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet löytyvät usein sivustoilta, jotka julkaisevat rehellisesti osumaprosentit. Vedonlyonti.com on julkaissut jo vuosia voitollisia vihjeitä ja sivullamme on tarkka laadunvalvonta sekä avoimet palautusprosentit. Kaikki vihjeemme julkaistaan myös "Pitkävetovihjeet" Facebook-ryhmässä kirjoittajan omilla profiileilla mikä kuvastaa VB:n avoimuutta.

Millainen on hyvä pitkävetovihje?

Hyvä pitkävetovihje on selkeästi kirjoitettu kokonaisuus jossa ottelun/tapahtuman lopputulosta on pohdittu eri näkökulmia hyödyntäen. Hyvä pitkävetovihje pohjautuu faktoihin ja analyyseihin eikä ole vain ”musta tuntuu” asenteella tehty. Hyvässä pitkävetovihjeessä on esitelty myös useampi kuin yksi sivusto missä veikata vihjettä, jotta veikkaaja voi tehdä kertoimien vertailua.

Mistä parhaat pitkäveto kertoimet?

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat luonnollisesti eri kokoisia vedonlyöntikertoimia pitkävetokohteisiin. VL:n pitkävetovihjeissä on aina esitelty 5 - 10 eri vedonlyöntisivuston kertoimet vihjatulle kohteelle. Näin voit varmistaa, että pelaat pitkävetoa aina parhaalla mahdollisella kertoimella.

Miten veikata voitokkaasti?

Tee oma analyysi kohteesta, jota aiot veikata tai löydä oma veikkauskohde sivustomme pitkävetovihjeiden joukosta. VL:n kokonaispalautusprosentti vuonna 2020 oli voitollinen, joten pelaamalla jokaista julkaisemaamme vihjettä on mahdollista veikata voitokkaasti.

Voiko pitkävedolla tienata?

Voi tienata. Pitkävetoa veikkaamalla voi tienata suuriakin summia mutta pitää muistaa, että tarjolla ei ole pikavoittoja vaan tienaamisen eteen sanan varsinaisessa merkityksessä pitää tehdä pitkäjänteistä työtä. Veikatessa pitää muistaa: huolehtia omasta pelikassasta, välttää ylilyöntejä, pelata singlekohteita tai ylikertoimia ja pitää mielessä, että varminkaan veto ei aina mene maaliin.