Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Tulosveto

tulosveto

Tulosveto on peli, jossa veikataan yhden ottelun oikeaa lopputulosta varsinaisella peliajalla. Mikäli veikkaus kohdistuu useampaan otteluun samanaikaisesti, on kyseessä moniveto. Parhaat kertoimet tulosvetoon löydät netistä.

Tulosveto kohteet

Veikkauksen ja ulkomaisten peliyhtiöiden tulosvetotarjonnassa on suuria eroja - ulkomaisten peliyhtiöiden hyväksi.

  • Netin vedonlyöntisivustot tarjoavat kiinteitä tulosvetokertoimia, joten tiedät aina lopullisen kertoimesi vetoa lyödessäsi
  • Saat netistä paljon paremmat kertoimet
  • Kohteita on tarjolla enemmän
  • Saat bonuksia talletuksillesi
  • Suuremmat panosrajat

Tulosvetokohteita löytyy kaikista suurimmista lajeista, mutta myös pienemmistä tapahtumista. Tulosvedossa voit veikata jalkapalloa, jääkiekkoa, pesäpalloa, koripalloa ja joskus jopa salibandyakin. Nykyisin myös e-urheilu löytyy vedonlyöntisivustojen tulosvetovalikoimasta.

Esimerkki tulosvedosta


Vedonlyöntisivusto Mobilebet tarjosi seuraavia tulosvetovaihtoehtoja 5.3.2023 pelattuun otteluun Liverpool - Manchester United. Matsin lähtökohdat olivat tasaiset, joten myös sekä koti- että vierasvoittojen tulosvetokertoimet ovat melko lähellä toisiaan. Pelaamalla tuloksen 1-1 saa kertoimeksi 5.75, eli vaikkapa 10€ panoksella lopullinen voitto on 57,50€

Jalkapallon tulosvetoa voi pelata kaikista suosituista sarjoista ja kilpailuista kuten Valioliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta, Allsvenskanista, Veikkausliigasta sekä Mestareiden Liigasta. Mestaruussarjojen lisäksi tarjolla on kohteita myös ala-divisioonista. Jääkiekossa tarjolla NHL:ää, SM-Liigaa, KHL:ää ja muita eurooppalaisia sarjoja.

Internetin vedonlyöntitoimistot ovat luotettavia, tarjoavat nopeat nettipankkisiirrot, suomenkielisen asiakaspalvelun, paremmat kertoimet, suuremman kohdevalkoiman sekä live-lähetyksiä otteluihin. Miksi siis pelaisit Veikkauksella?

Monista isommista sarjoista ja tapahtumista voit lyödä tulosvetoa myös livenä otteluiden aikana. Liveveto tarjoaa tällä hetkellä eniten voittomahdollisuuksia kaikista vedonlyönnin muodoista ja tämä on mahdollista vain netissä.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Tulosveto kertoimet

Kuinka tulosvedon kertoimet määräytyvät? Kiinteät kertoimet määräytyvät kertoimenlaskijoiden analyysin mukaan.

Muuttuvat kertoimet lasketaan kaavalla: palautus%*pelivaihto / tuloksen panossumma. Esimerkiksi palautusprosentin ollessa 85%, pelivaihdon ollessa 310 000€ ja tulokselle 1-1 pelatun panosmäärän ollessa 52 000€, on kerroin tällöin 0,85*310000/52000 = 5,06.

Kuten yllä mainitsimme internetin vedonlyöntitoimistot tarjoavat kiinteitä tulosvetokertoimia. Näin ollen tiedät heti lopullisen kertoimesi ja voit valikoida ylikertoimet pois.

Tarkasta myös vedonlyöntipörssien tulosvedot. Vetopörssit tarjoavat toisinaan perinteisiä vedonlyöntitoimistoja parempia tulosvetokertoimia. Mikäli pelin vaihto vain riittää, löydät näistä paljon pelattavaa. Parhaat tulosveto kertoimet löytyvät siis useimmiten kiinteistä kertoimista.

Palautusprosentti

Miksi ulkomaisilla peliyhtiöillä on Veikkausta suuremmat tulosvedon kertoimet? Koska niillä on suurempi tulosvedon palautusprosentti. Veikkauksen tulosvedon palautusprosentti on 80, kun se kansainvälisesti vaihtelee 85-88% välillä.

Tulosvetobonukset

Tulosvedon bonukset tarkoittavat tervetulias- ja talletusbonuksia. Vedonlyöntibonuksia tarjoavat ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt uusille asiakkailleen.

Tervetuliaisbonukset ovat yleensä talletusbonksia tai ilmaisvetoja sekä riskittömiä vetoja. Riskittömällä vedolla veikkaat tiettyä tulosta ja mikäli veto ei voita, saat panoksesi takaisin.

Tulosvetobonus annetaan sinulle usein myös extraa talletuksen yhteydessä. Esimerkiksi teet talletuksen ja saat tuplasti enemmän pelirahaa pelitilillesi.

Mobiili

Tulosvetokohteita löytyy myös mobiililaitteilla pelattuna. Nykyiset älypuhelimet ja tabletit alkavat olemaan jo erittäin käteviä laittei tulosvetojen iskemiseen.

Silloin tällöin mobiiliveikkaajille on tarjolla erikoisbonuksia ja -tarjouksia. Näitä kannattaa tarkkailla ja hyödyntää ehdottomasti.

Tulosveto-ohjeet

Tulosvedon muotoja Veikkauksella ovat hajarivi, säästöjärjestelmä ja järjestelmä. Hajarivissä veikkaat yhtä maalimäärää kummallekin ottelun joukkueelle.

Järjestelmässä valitset enemmän kuin yhden maalimäärän joukkueille ja säästöjärjestelmässä voit sulkea pois tasapelin, koti- tai vierasvoiton veikkauksestasi.

Säännöt

Tulosvetosäännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Tulosvetosäännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.

Tulosvetovihjeet

Varsinaisia vihjeitä tulosvetoon on hankalampi löytää kuin pitkävetoon. Yleisenä vihjeenä voi kuitenkin sanoa kolme asiaa.

  1. Avaa tili usealle vedonlyöntitoimistolle, jotta voit verrata niiden kertoimia ja pelata aina korkeimpaan kertoimeen
  2. hyödynnä tulosvetobonukset ja ilmaisvedot
  3. muista tarjota kaverillekin, kun isompi veto napsahtaa.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

1. Mikä on tulosveto?

Tulosvedossa veikataan valitun ottelun oikea lopputulos (maalit/pisteet) varsinaisella peliajalla. Tulosvedon kertoimet voivat olla joko kiinteitä tai muuttuvia.

2. Missä on parhaat tulosveto kertoimet?

Tulosveto kertoimissa on eroavaisuuksia eri vedonlyöntisivujen välillä ja näitä vertailemalla löydät parhaat kertoimet. Useimmat sivustot tarjoavat kiinteät kertoimet, jotka eivät enää muutu ennen ottelun alkua. Suosi näitä niin sinun ei tarvitse pelätä voittojesi pienevän.

3. Mistä parhaat tulosveto vihjeet?

Yleisesti ottaen tulosveto vihjeet ovat paljon harvinaisempi näky kuin pitkävetovihjeet. Seuraa kuitenkin Vedonlyonti.com sivua niin voit löytää parhaat tulosveto vihjeet. Kysy ja keskustele tulosveto vihjeistä myös Facebook-ryhmässämme.