Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Cash Out vedonlyönnissä

cash out

Cash Out -toiminto mahdollistaa voittojen saamisen ennen kohteen varsinaista päättymistä. Voiton suuruus riippuu siitä, kuinka paljon kohteessa on peliaikaa jäljellä ja minkälainen tilanne kohteen lopputuloksen kannalta on verrattuna omaan vetoosi. Lue lisää Cash Out -toiminnosta ja koska sitä voi ja kenties kannattaa käyttää.

Mikä on vedonlyönnin Cash Out -toiminto?

Cash Out -toiminto vedonlyönnissä on yksi viime vuosien isoimmista uudistuksista vedonlyönnin saralla. Vedonlyönti netissä on mahdollistanut pelaamisen livenä reaaliajassa, ja sen myötä myös Cashoutista on tullut vedonlyönnin työkalu. Aivan kaikki vedonlyöntisivustot eivät toimintoa tarjoa, mutta suurin osa kylläkin. Sen lisäksi bookereiden välillä on suurta vaihtelua siinä, kuinka usein ne tarjoavat toimintoa saataville ja mikä on niiden oma kate toiminnon osalta.

Cash Out antaa pelaajalle mahdollisuuden lunastaa voiton (tai rajata tappiot) ennen kohteen varsinaista päättymistä. Pelaaja voi tilanteen mukaan arvioida omaa mahdollisuuttaan saada kupongin alkuperäisen ja täysimääräisen voiton, tai seurata kohteita livessä ja tehdä tarpeen tullen cashout ja lunastaa ainakin osan voitosta. Parhaimmillaan cashoutilla varmistetaan voitolle jääminen ja minimoidaan häviöt, mutta riskinä on potentiaalisen voittosumman pieneneminen.

Miksi vedonlyöntisivustot tarjoavat Cash Outia?

Cash outin yleistymisen syynä on yksinkertaisesti sen suosio pelaajien keskuudessa. Pelaajat käyttävät toimintoa paljon minimoidakseen tappioitaan ja varmistaakseen voittojaan. Cash out antaa vedonlyöjille viihdykettä ja antaa varsinkin livenä pelejä seuraaville mahdollisuuden reagoida pelin tapahtumiin nopeasti ja vaikuttaa omiin voittoihin. Se on "peli pelin sisällä": alkuperäisen vedon olet jo lyönyt, mutta nyt voit vielä käydä uhkapeliä siitä, katsotko sen loppuun.

Toinen syy on vedonlyöntitoimistojen voittomarginaalit. Cash out -toiminto parantaa vedonvälittäjien palautusprosenttia heidän näkökulmastaan, sillä he tarjoavat cashout-summaksi vähemmän kuin heidän laskennallisesti kuuluisi. Tämän voit huomata siitä, jos katsot cash out -summaa heti alkuperäisen vedon lyötyäsi: jos lyöt vedon esimerkiksi sadan euron panoksella, saat vain sekunti myöhemmin cash outiksi yleensä enää 95 euroa, vaikka eihän kohteen todennäköisyys ole vielä muuttunut mitenkään.

Kannattaako cash out?

Kuten edeltäkin pystyi rivien välistä lukemaan, matemaattisesti cash outia ei useinkaan kannata käyttää. Toki se kuitenkin tuo toisinaan mukavaa mielenrauhaa, mitä ei välttämättä voi rahassa mitata. Lisäksi siitä on hyötyä, jos tulet katumapäälle tai tarvitset sittenkin pelirahojasi muuhun käyttöön.

Periaatteessa ei ole kuitenkaan järkeä, että asettaa esimerkiksi viiden kohteen yhdistelmän, ja kun neljä kohdetta on mennyt oikein, ottaa cashoutin ennen viidennen kohteen alkamista. Näin tekemällä menettää rahaa siihen nähden, että olisi alun perinkin lyönyt vain ensimmäiset neljä kohdetta kupongille!

Cash out toisaalta tarjoaa myös mahdollisuuden näkemyksen ottamiseen livevedonlyönnissä. Jos katsot matsia ja aistit, että alkuperäinen pre-match vetosi ei pelitapahtumien valossa ole hyvä, voit ottaa kantaa näkemyksesi puolesta lunastamalla itsesi ulos cash outilla.

Bethard tarjoaa toimivan cashout-toiminnon, jolla lunastat voittosi ajoissa!

Mitkä sivustot tarjoavat cashoutia?

Cash Out alkaa olla jo todella yleinen näky kaikkien sivustojen valikoimissa. Alla esimerkkejä parhaista cashout-sivustoista.

Mitä tarkoittaa osittainen cash out?

Cash out -toiminto koski aiemmin pelkästään vetoa sen täydellä panoksella. Jos teit cashoutin, sait tarjottavan voiton ja veto oli ratkennut täysin.

Nykyään cashout-toimintoon on kuitenkin tullut joillakin sivustoilla uudistus, jossa voit päättää kuinka suuren osan panoksestasi haluat vielä jättää kyseiseen vetoon. Voit esimerkiksi ottaa puolet tarjottavasta voitosta ulos ja jättää puolet panoksesta sisään vetoon siltä varalta, että veto osuu kohteen päätyttyä. Näin ollen riskiä voi pienentää ja kontrolloida.

Osittainen cashout ei ole toiminnassa kaikilla sivustoilla. Saatat törmätä siihen esimerkiksi iBetillä, mutta toiminto on osittain vielä koevaiheessa. Odotamme, että se yleistyy pian ja kerromme tällä sivulla, kun se tapahtuu!

Cashout-toiminnon säännöt

Eri sivustot ovat asettaneet hieman eri sääntöjä omalle cash out toiminnolleen. Jotkin sivustot antavat cashout-mahdollisuuden lähes kaikille vedoille, kun taas muut myöntävät cashouttia esimerkiksi ainoastaan singlevedoilla, eivät yhdistelmävedoille ollenkaan. Jos strategiasi on jo etukäteen käyttää cashouttia kohteen aikana, on hyvin suositeltavaa varmistaa vedonvälittäjän säännöistä, että kohteeseen saa cashout-toiminnon. Maalintekijävedoissa ja vastaavissa ei voiton lunastaminen etukäteen yleensä onnistu.

cashouttti
(Monet vedonvälittäjät näyttävät jo hyvissä ajoin etukäteen kohdelistallaan, mihin kohteisiin cash out on tarjolla)

Vaikutus kampanjoihin ja tarjouksiin

Tärkeä seikka cashoutin käytössä on, että se kumoaa kaikilla sivustoilla erilaisiin kampanjoihin ja tarjouksiin osallistuneet vedot. Kampanjoissa vetojen tulee aina ratketa kohteen varsinaiseen päättymiseen saakka ja cashoutin käyttäminen sulkee vedon kampanjan ulkopuolelle. Jos siis esimerkiksi kierrätät bonusta, älä käytä cash outia!