Allsvenskan 2022

Ruotsin Allsvenskan kausi 2022: Löydät tältä sivulta kaiken Ruotsin korkeimman jalkapallosarjan kaudesta: joukkueet, otteluohjelma ja televisioinnin.
Allsvenskan 2022Allsvenskan


Ruotsin Allsvenskan, tarkemmalta nimeltään Fotbollallsvenskan on Ruotsin jalkapallon korkein sarjataso. Allsvenskanista seuraava sarjataso on Superettan. Allsvenskan-nimellä Ruotsin jalkapallomestaruuksista on pelattu vuodesta 1925 saakka.

Hallitsevana mestarina kauteen 2022 lähtee Malmö FF, joka on suurin ennakkosuosikki myös tällä kaudella. Täksi kaudeksi Allsvenskaniin nousivat Superettanin kaksi parasta joukkuetta IFK Värnamo ja GIF Sundsvall. Karsintojen kautta myös Helsingborgs IF nousi korkeimmalle sarjatasolle. Tilaa näille joukkueille tekivät Halmstads BK, Örebro SK ja Östersunds FK.

Allsvenskan alkaa vuonna 2022 tuttuun tapaan huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Allsvenskan 2022 - Vihjeet & Vedonlyönti


Alta löydät Allsvenskan -vihjeet kaudella 2022 sekä tarjouksia ja bonuksia, mitä voit käyttää vetoihisi. Allsvenskan vedonlyönti on Suomessa hyvin suosittua, sillä kesäaikaan Euroopan suurimmat jalkapallosarjat ovat tauolla.

Allsvenskanin vedonlyöntivihjeet löytyvät alta koko kauden 2022 ajan.


Tarjoukset


Allsvenskaniin on myös paljon erilaisia tarjouksia, mitä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sivuillaan. Me kokoamme yhteen parhaita tarjouksia sekä kerromme mm. kiinnostavimmista live stream -lähetyksistä sivuillamme. Alta löydät uusimpia tarjouksia juuri Allsvenskaniin


Allsvenskan 2022: Joukkueet


Allsvenskanissa pelaa kaudella 2022 tuttuun tapaan yhteensä 16 joukkuetta. Kaksi joukkuetta putoaa kauden päätteeksi suoraan Superettaniin sekä kolmanneksi viimeiseksi sijoittunut joukkue pelaa putoamiskarsinnassa.

Täksi kaudeksi Allsvenskaniin nousivat IFK Värnamo ja GIF Sundsvall. Karsintojen kautta myös Helsingborgs IF nousi korkeimmalle sarjatasolle. Tilaa tekivät Halmstads BK, Örebro SK ja Östersunds FK.Allsvenskan suomalaiset


Ruotsin jalkapallosarjoissa on historian saatossa pelannut useita suomalaisia, kiitos lyhyen välimatkan ja ohuen kulttuurieron. Viime kaudella Allsvenskanissa pelasi jälleen lukuisia suomalaispelaajia. Päivitämme tähän alkavan kauden kaikki suomalaispelaajat myöhemmin.

Saku Ylätupa
Jasse Tuominen
Joona Toivio
Albin Granlund
Leo Väisänen
Carljohan Eriksson
AIK
BK Häcken
BK Häcken
Örebro SK
IF Elfsborg
Mjällby AIFAllsvenskan 2022: Otteluohjelma


Allsvenskanin otteluohjelmaa ei olla vielä varmistettu kokonaisuudessaan koko kaudelle. Päivitämme tälle sivulle otteluohjelman kokonaisuudessaan sen varmistuttua.

Allsvenskan 2022: Televisiointi


Allsvenskan-jalkapalloa ei ole perinteisesti näytetty Suomessa televisiosta, mutta myös kaudella 2022 joitakin otteluita tullaan näkemään suorina lähetyksinä kanavalla KUTONEN. Kaikkia pelejä ei kuitenkaan näytetä.

Näet kuitenkin kaikki Allsvenskanin ottelut suorana netissä vedonlyöntisivustojen live stream palveluiden kautta.
Allsvenskan 2022