Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Allsvenskan 2023

Ruotsin Allsvenskan kausi 2023: Löydät tältä sivulta kaiken Ruotsin korkeimman jalkapallosarjan kaudesta: joukkueet, otteluohjelma ja televisioinnin.

Allsvenskan

Ruotsin Allsvenskan, tarkemmalta nimeltään Fotbollallsvenskan on Ruotsin jalkapallon korkein sarjataso. Allsvenskanista seuraava sarjataso on Superettan. Allsvenskan-nimellä Ruotsin jalkapallomestaruuksista on pelattu vuodesta 1925 saakka.

Hallitsevana mestarina kauteen 2023 lähtee BK Häcken. Vetomarkkinoiden suurin suosikki tämän kauden mestariksi on Malmö FF. Täksi kaudeksi Allsvenskaniin nousivat Superettanin kaksi parasta joukkuetta IF Brommapojkarna sekä Halmstads BK. Karsintojen jälkeen Varbergs BoIS sai pitää sarjapaikkansa. Superettaniin putosivat viime kauden päätteeksi Helsingborg ja GIF Sundsvall.

Allsvenskan 2023 - Vihjeet & Vedonlyönti

Alta löydät Allsvenskan -vihjeet kaudella 2023 sekä tarjouksia ja bonuksia, mitä voit käyttää vetoihisi. Allsvenskan vedonlyönti on Suomessa hyvin suosittua, sillä kesäaikaan Euroopan suurimmat jalkapallosarjat ovat tauolla.

Allsvenskanin vedonlyöntivihjeet löytyvät alta koko kauden 2023 ajan.

Tarjoukset

Allsvenskaniin on myös paljon erilaisia tarjouksia, mitä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sivuillaan. Me kokoamme yhteen parhaita tarjouksia sekä kerromme mm. kiinnostavimmista live stream -lähetyksistä sivuillamme. Alta löydät uusimpia tarjouksia juuri Allsvenskaniin

Allsvenskanissa pelaa kaudella 2023 tuttuun tapaan yhteensä 16 joukkuetta. Kaksi joukkuetta putoaa kauden päätteeksi suoraan Superettaniin sekä kolmanneksi viimeiseksi sijoittunut joukkue pelaa putoamiskarsinnassa.

Täksi kaudeksi Allsvenskaniin nousivat Superettanin kaksi parasta joukkuetta IF Brommapojkarna sekä Halmstads BK. Karsintojen jälkeen Varbergs BoIS sai pitää sarjapaikkansa. Superettaniin putosivat viime kauden päätteeksi Helsingborg ja GIF Sundsvall.

Allsvenskan 2023

JoukkueetKaupunki
AIKSolna
BK HäckenGöteborg
Degerfors IFDegerfors
Djurgårdens IFTukholma
Halmstads BKHalmstad
Hammarby IFTukholma
IF BrommanpojkarnaTukholma
IF ElfsborgBorås
IFK GöteborgGöteborg
IFK NorrköpingNorrköping
IFK VärnamoVärnamo
IK SiriusUppsala
Kalmar FFKalmar
Malmö FFMalmö
Mjällby AIFHällevik
Varbergs BoISVarberg

Allsvenskan suomalaiset

Ruotsin jalkapallosarjoissa on historian saatossa pelannut useita suomalaisia, kiitos lyhyen välimatkan ja ohuen kulttuurieron. Viime kaudella Allsvenskanissa pelasi jälleen lukuisia suomalaispelaajia. Päivitämme tähän alkavan kauden kaikki suomalaispelaajat myöhemmin.

Saku Ylätupa
Rasmus Schuller
Simon Skrabb
Robin Tihi

Kalmar FF
Djurgårdens IF
Kalmar FF
AIK

Allsvenskan 2023: Otteluohjelma

Päivitämme tälle sivulle otteluohjelman kokonaisuudessaan.

Allsvenskan 2023: Televisiointi

Allsvenskan-jalkapalloa ei ole perinteisesti näytetty Suomessa televisiosta. Näet kuitenkin kaikki Allsvenskanin ottelut suorana netissä vedonlyöntisivustojen live stream palveluiden kautta.

Uusimmat vihjeet - Jalkapallo

Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00