Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Euroviisut 2024

Euroviisut 2024 järjestetään Malmö Arenalla

Euroviisut 2024 käydään Ruotsissa Malmö Arenalla toukokuussa 2024. Lue Viisujen infopaketti ja kaikki Euroviisu-vedonlyönnistä VL:n kisaoppaasta! Kuva: Muamer Osmanbegovic / Alamy Stock Photo

Windows95man edustaa Suomea Euroviisuissa 2024 – Sveitsi noussut uudeksi suosikiksi kevään aikana

Euroviisut 2024 järjestetään Ruotsissa Malmö Arenalla. Semifinaalit pidetään 7. ja 9. toukokuuta, finaalin koittaessa lauantaina 11. toukokuuta.

Kevään aikana uudeksi vetofirmojen suosikiksi on noussut Sveitsi. Aluksi kun kertoimet julkistettiin syksyllä 2023, niissä Israel oli asetettu suosikiksi, mutta on sittemmin valahtanut useita sijoja alaspäin. Alkuvuodesta Ukraina nousi jättisuosikiksi, jonka jälkeen Kroatia otti suosikinviitan itselleen ja nyt siis uusimpana Nemo kappaleellaan The Code. Tilanne Euroviisu-vedonlyönnissä elää hurjasti – katso kaikki kertoimet tästä.

Suomen edustaja selvisi 10. helmikuuta järjestetyssä UMK-finaalissa, jonka voittajaksi selviytyi yllätysnimi Windows95man! Tätä esitystä ei vedonlyöntiyhtiöissä todellakaan ennakoitu voittajaksi, ja jury-äänten lukemisen jälkeen No Rules olikin vielä pisteissä viimeisenä, mutta nousi yleisöäänien potilla muiden ohi. Kisan selvä ennakkosuosikki oli Sara Siipola.

Kokoonpano arpoi pitkään, lähteekö edes edustamaan Suomea Euroviisuihin, vaikka karsinnan voittikin. Lopulta kuitenkin päätös lähtemisestä tuli. Myöhemmin kalabaliikkia on herättänyt Windows-logo, joka pitää näillä näkymin peittää esityksessä, vaikka se kuuluu hahmon brändiin selkeänä osana. Suomelle ei anneta lähes mitään voittomahdollisuuksia vedonlyöntiyhtiöissä, sillä kerroin Suomen Viisu-voitolle on jopa 70.

Kisat menivät Ruotsiin sen jälkeen, kun Ruotsin Loreen lopulta voitti kilpailun viime vuonna, kuten vedonlyöntiyhtiöt ennakoivatkin. Loreen sai Tattoo-biisillään valtavat tuomariäänet, kun taas Suomen Käärijä voitti selvästi yleisöäänestyksen ja sai toiseksi eniten yleisöääniä Viisujen historiassa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt voittoon, vaan Suomelle jäi käteen karvas kakkossija – monen mielestä epäoikeudenmukaisesti.

🔗 Eurovision 2024: Viralliset kotisivut

Euroviisut 2024: Osallistujamaat ja edustajat

Tulevissa Euroviisuissa on mukana 37 maata. 2023 oli vastaavasti mukana 37 maata, mikä oli vähiten sitten vuoden 2014. Nyt mukaan tulee Luxemburg 31 vuoden tauon jälkeen, kun taas Romania jää viime vuoteen nähden pois. Finaaliin pääsevät automaattisesti viisi suurinta rahoittajamaata Ranska, Saksa, Iso-Britannia, Italia ja Espanja sekä viime vuoden voittaja Ruotsi.

Alta näet kaikki Euroviisut 2024 osallistujamaat sekä artistit ja kappaleet siltä osin, kun ne ovat tiedossa. Viiva tarkoittaa, ettei artisti, kappale tai kieli ole vielä tiedossa. Päivämäärä tarkoittaa päivää, jolloin tiedon pitäisi selvitä. SF tarkoittaa semifinaalia, johon maa osallistuu. Mikäli sarakkeen kohdalla on viiva, se tarkoittaa, että maa etenee suoraan finaaliin.

Euroviisuedustajat 2024

MaaArtisti(t)KappaleKieliSF
🇳🇱 AlankomaatJoost KleinEuropapahollanti2
🇦🇱 AlbaniaBesaZemrën n'dorëalbania2
🇦🇲 ArmeniaLadanivaJakoarmenia2
🇦🇺 AustraliaElectric FieldsOne Milkali (One Blood)englanti, yankunytjatjara1
🇦🇿 AzerbaidžanFahree feat. Ilkin DovlatovÖzünlə aparenglanti, azeri1
🇧🇪 BelgiaMustiiBefore the Party's Overenglanti2
🇪🇸 EspanjaNebulossaZorraespanja-
🇬🇪 GeorgiaNutsa BuzaladzeFirefighterenglanti2
🇬🇧 Iso-BritanniaOlly AlexanderDizzyenglanti-
🇮🇪 IrlantiBambie ThugDoomsday Blueenglanti1
🇮🇸 IslantiHera BjörkScared of Heightsenglanti1
🇮🇱 IsraelEden GolanHurricaneenglanti, heprea2
🇮🇹 ItaliaAngelina MangoLa noiaitalia.-
🇦🇹 ItävaltaKaleenWe Will Raveenglanti2
🇬🇷 KreikkaMarina SattiZarikreikka, englanti2
🇭🇷 KroatiaBaby LasagnaRim Tim Tagi Dimenglanti1
🇨🇾 KyprosSilia KapsisLiarenglanti1
🇱🇻 LatviaDonsHollowenglanti2
🇱🇹 LiettuaSilvester BeltLuktelkliettua1
🇱🇺 LuxemburgTaliFighterranska, englanti1
🇲🇹 MaltaSarah BonniciLoopenglanti2
🇲🇩 MoldovaNatalia BarbuIn the Middleenglanti1
🇳🇴 NorjaGåteUlvehamnorja2
🇵🇹 PortugaliIolandaGritoportugali1
🇵🇱 PuolaLunaThe Towerenglanti1
🇫🇷 RanskaSilmaneMon amourranska-
🇸🇪 RuotsiMarcus & MartinusUnforgettableenglanti-
🇩🇪 SaksaIsaakAlways on the Runenglanti-
🇸🇲 San MarinoMegara11:11espanja, italia2
🇷🇸 SerbiaTeya DoraRamondaserbia1
🇸🇮 SloveniaRaivenVeronikaslovenia1
🇫🇮 SuomiWindows95manNo Rulesenglanti1
🇨🇭­ SveitsiNemoThe Codeenglanti2
🇩🇰 TanskaSabaSandenglanti2
🇨🇿 TshekkiAikoPedestalenglanti2
🇺🇦 UkrainaAlyona Alyona & Jerry HeilTeresa & Mariaukraina1
🇪🇪 Viro5miinust & Puuluup(Nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagiviro2

Euroviisut Vedonlyönti: Kertoimet, vihjeet & bonukset

Viihdekohteiden suosio on räjähtänyt ja parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat kattavasti erilaisia mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita Euroviisuihin - ovathan Viisut varmasti viihdevedonlyönnin ykkönen maailmanlaajuisesti.

Voittajaveto on totta kai se suosituin, mutta lähempänä tapahtumaa aukeaa myös muita kertoimia. Voittajan lisäksi voit asettaa esimerkiksi Head to Head -vedon eli veikata kahden maan välillä, kumpi kahdesta maasta suoriutuu paremmin.

Aluksi vetofirmojen suosikki oli Israel. Helmikuussa vedonlyöntimarkkinan kirkkaaksi suosikiksi nousi toissa vuoden voittaja Ukraina. Sittemmin ykköspaikan on ottanut hieman yllättäen Kroatia, jonka edustaja on Baby Lasagna kappaleellaan Rim Tim Tagi Dim. Tässä on ehkä vähän sellaista Käärijämäistä meininkiä! Ukrainan ja Kroatian lisäksi alle kympin kertoimella ovat Italia ja Sveitsi.

Suomi on nykyään jo Euroviisujen eräänlainen kulttimaa, vaikka voittoja maamme historiassa onkin vasta yksi. Tämä johtuu pitkälti UMK:n kovasta tasosta vuodesta toiseen. Tänäkin vuonna Suomen sijoitus oli Cha Cha Chan menestyksen jälkeen mukavasti 7., ennen kuin edustajat julkaistiin. Vielä Windows95manin UMK-voiton selvittyä sijoitus oli mukiinmenevä, mutta sittemmin se on romahtanut, eikä Suomelle anneta oikein mitään mahdollisuuksia Viisu-voittoon 2024 enää. Kertoimeksi No Rulesin voitolle saa betsifirmoilta jopa 60,00.

Euroviisu kertoimet

Euroviisut 2024: Voittaja (Kertoimet 18.4.)
SveitsiKerroin 3,02tonybet
KroatiaKerroin 4,25posido
ItaliaKerroin 6,00nords casino
HollantiKerroin 8,00Slotshammer
UkrainaKerroin 11,00posido
RanskaKerroin 26,00posido
KreikkaKerroin 29,00posido
IsraelKerroin 34,00posido
BelgiaKerroin 34,00posido
RuotsiKerroin 50,00

Vihjeet

VL tarjoaa jälleen tänäkin vuonna myös vedonlyöntivihjeen tai useampia Euroviisuihin. Löydät vihjeet automaattisesti alta, kun sellaisia julkaistaan. Katso tästä kaikki pelivihjeet.

Ohjeita vedonlyöntiin Euroviisuista

Huomioi ero urheiluvedonlyöntiin

Euroviisut, kuten monet muutkin viihdekohteet, eroavat hieman normaalista urheiluvedonlyönnistä. Euroviisuissa menestys ratkaistaan äänestyksellä, ja tämä luo vedonlyöntiin omanlaisensa aspektin, kun suurin osa euroviisujen pelivaihdosta koostuu niin sanotuista fanivedoista.

Puolet Euroviisuissa annetuista äänistä tulee maiden raadeilta ja puolet yleisöäänistä. Jokaisella maalla on oma jurynsa, joka jakaa esityksille pisteet 1-8, 10 ja 12. Tämän lisäksi maan yleisöäänet lasketaan yhteen ja paljastetaan juryäänten jälkeen.

Normaalisti urheiluvedonlyönnissä on fiksumpaa pitkässä juoksussa erottua joukosta ja mennä isoja massoja vastaan, mutta äänestämällä ratkaistavissa kilpailuissa tilanne on hieman erilainen. Euroviisuissa puolet äänistä annetaan puhelinäänestyksellä, jonka tulokseen jokainen katsoja voi vaikuttaa. Monet äänestävät fanittamaansa kappaletta ja useat myös lyövät vetonsa saman kappaleen puolesta.

Jos koet tuntevasi musiikkimarkkinaa hyvin, voit löytää kertoimista mahdollisia ylikertoimia ja poimia joukosta ne maat, joilla näet olevan enemmänkin potentiaalia.

Muista kerroinvertailu

Harrastuksensa tosissaan ottavat veikkaajat tekevät muutenkin usein kerroinvertailua eli vertaavat, miltä bookerilta saa parhaan kertoimen kuhunkin kohteeseen. Euroviisujen kohdalla se on tavallistakin tärkeämpää, sillä varsinkin altavastaajien tapauksessa kertoimet vaihtelevat erittäin merkittävästi. Ero kertoimissa voi kahden sivuston välillä olla jopa yli nelinkertainen!

Hyödynnä vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat pelaajille satojen eurojen edestä ilmaista pelirahaa, jolla pääset lyömään vetoa pienemmällä riskillä tai toisinaan jopa kokonaan ilman riskiä. Myös Euroviisujen vedonlyönnissä kannattaa ehdottomasti hyödyntää erilaiset veikkausbonukset.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
2
100€ ilmaisveto
5x (T)
3
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Parhaat pelimuodot

Mikään ei pakota veikkaamaan nimenomaan voittajaa, vaan voit pelata myös enemmän varman päälle ja kokeilla hieman pienemmällä kertoimella tietyn edustajan top-3- top-5- tai top-10-sijoitusta. Näille ei kuitenkaan vielä ole kertoimia.

Lähempänä kisoja monet vedonlyöntisivustot tarjoavat useampia eri pelimuotoja Euroviisuihin. Perinteisen voittajavedon lisäksi tarjolla on mielenkiintoisia ja usein tuottavia qualifier- ja sijavetoja. Hyvällä esitutkimuksella euroviisuista löytää hyvin todennäköisiä jatkoonmenijöitä semifinaaleista pelattavilla kertoimilla. Lisäksi saatat törmätä head to head -vetoihin, joissa vertaillaan, kumpi kahdesta annetusta maasta suoriutuu paremmin.

Euroviisut 2024: Semifinaalit

Viisuviikolla järjestetään kaksi semifinaalia, joista parhaat maat etenivät Euroviisu-finaaliin. Semifinaaleista ensimmäinen järjestetään tiistaina 7. toukokuuta ja toinen torstaina 9. toukokuuta. Vaikka satunnaisen Viisu-katsojan huomio keskittyy pitkälti finaaliin, löytyy myös semeistä rutkasti jännitettävää niin katsojalle kuin vedonlyöjälle.

Maiden jako eri semfinaaleihin ja semien esiintymisjärjestys arvottiin helmikuussa. Suomi kisaa huomattavasti kovatasoisemmassa 1. semissä, jossa sen vuoronumero on 10/15, toisin sanoen toisen puoliskon kolmantena.

Euroviisut 2024: Finaali

Euroviisufinaali kisataan lauantaina 11. toukokuuta. Finaalin pääsee jälleen tuttuun tapaan varmasti viimekertainen voittaja Ruotsi sekä Big 5 -maat eli Ranska, Saksa, Iso-Britannia, Italia ja Espanja. Loput finalistit selviävät samalla viikolla järjestettävissä semifinaaleissa.

Euroviisut tulokset

Euroviisut äänestys ratkaisee Viisu-voittajan. Kuten sivuillamme aiemmin mainituissa Euroviisut vedonlyönti -ohjeissa kerroimme, Euroviisut äänestys kattaa kaksi osaa: puolet äänistä tulee raadilta ja puolet yleisöäänestyksestä. Jokaisella maalla on oma asiantuntijaraatinsa, joka jakaa kaikille maille pisteet 1-8, 10 ja 12. Saman tekee tämän jälkeen myös jokaisesta maasta kerätty Euroviisut yleisöäänestys.

Päivitämme Euroviisu tulokset sivuillemme, kun Euroviisut finaali on päättynyt ja Euroviisu voittaja on selvillä!

YLE Euroviisut televisiointi: näin katsot Euroviisut!

Euroviisut näkyvät Suomessa jälleen YLE TV2 -kanavalla ja Yle Areenassa ilmaisina suorina lähetyksinä. Suomi Euroviisut juontaja on jälleen kerran Mikko Silvennoinen.

Euroviisut 2024: Karsinnat

Euroviisu-maat pitävät omia kansallisia karsintojaan, joiden kautta erilaiset asiantuntijaraadit ja yleisö äänestävät oman maansa Euroviisu-edustajan. Suomessa Euroviisu-karsinnat tunnetaan nimellä Uuden musiikin kilpailu. Vuoden 2024 UMK pidettiin 10. helmikuuta, ensimmäistä kertaa Tampereen Nokia Arenalla.

Karsinnan voitti Windows95man, vaikka hänen kertoimensa oli koko ajan ennen finaalia yli 10. Muut mukana olleet artistit ja yhtyeet olivat Cyan Kicks, Sexmane, Sara Siipola, Jesse Markin, Sini Sabotage sekä Mikael Gabriel & Nublu.

Lue myös: UMK Vedonlyönti

UMK:ssa yleisöäänillä on 75 prosentin painoarvo ja ammattiraadin äänillä vastaavasti 25 prosenttia. Aikaisemmin suhde on ollut 50-50.

Suomen kovimmat Viisu-fanit seuraavat myös Melodifestivalen-kilpailua, joka on Ruotsin Euroviisu-karsinta. Pitkällinen monivaiheinen kilpailu ratkeaa länsinaapurissamme UMK:ta myöhemmin. Eräs seurattu karsinta on Italian valtavan pitkällinen esikarsinta San Remo Festival.

Ruotsi voitti Euroviisut 2023

Ruotsi karkasi lopulta Euroviisujen voittoon viime keväänä Loreenin kappaleella Tattoo. Loreen oli voittanut Viisut jo aiemmin, vuonna 2012 kappaleellaan Euphoria.

Kyseessä oli varsinainen Suomi-Ruotsi-maaottelu, sillä kisaa käytiin lähinnä Käärijän ja Loreenin välillä. Lopulta kävi niin, kuten vedonlyöntiyhtiöt ennakoivat: Cha Cha Cha vei yleisöäänet selvästi, Tattoo puolestaan tuomariäänet ja niiden myötä koko kisan. Loreen olikin pitkään vetofirmojen suosikki voittamaan kisan ja niin lopulta tapahtui. Myös Käärijä käväisi välillä suosikin paikalla.

Tilanne oli suomalaiskatsojille hieman kitkerä ja jopa koominen, kun vielä Loreenin saapuessa lavalle voiton jälkeen, huusi yleisö lähinnä Käärijän nimeä. Monelle tuli mieleen jopa salaliittoteoriat: oliko voitto pedattu Ruotsiin niin ikään aikoinaan Euroviisut voittaneen ABBAn 50-vuotisjuhlia ajatellen.

Suomen kakkossija oli kuitenkin maamme kaikkien aikojen toiseksi paras, heti Lordin vuoden 2006 voiton jälkeen.

Euroviisu-voittajat nykyisellä pistelaskulla

Euroviisuissa on kilpailtu vuodesta 1956 saakka. Ensimmäisen Eurovision-laulukilpailu järjestettiin Luganossa, Sveitsissä. Isäntämaa Sveitsi voitti tuolloin ensimmäiset Euroviisut edustajanaan Lys Essia kappaleella Refrain.

Euroviisut Suomi on voittanut kerran vuonna 2006, kun Lordi vei euroviisuvoiton kappaleella Hardrock Hallelujah. Alta näet kaikki Euroviisu-voittajat nykyisellä aikakaudella, jossa finalistit on ratkaistu semifinaalien kautta eli vuodesta 2004 alkaen. Katso tästä historian kaikki Euroviisu-voittajat.

VuosiVoittajamaaArtistiKappale
2004UkrainaRuslanaWild Dances
2005KreikkaHelena PaparizouMy Number One
2006SuomiLordiHard Rock Hallelujah
2007SerbiaMarija SerifovicMolitva
2008VenäjäDima BilanBelieve
2009NorjaAlexander RybakFairytale
2010SaksaLena Meyer-LandrutSatellite
2011AzerbaidzanEll&NikkiRunning Scared
2012RuotsiLoreenEuphoria
2013TanskaEmmelie de ForestOnly Teardrops
2014ItävaltaConchita WurstRise Like a Phoenix
2015RuotsiMåns ZelmerlöwHeroes
2016UkrainaJamala1944
2017PortugaliSalvador SobralAmar Pelos Dois
2018IsraelNetta BarzilainToy
2019HollantiDuncan LaurenceArcade
2020peruttu
2021ItaliaMåneskinZitti e buoni
2022UkrainaKalush OrchestraStefania
2023RuotsiLoreenTattoo

Suomen Euroviisu-edustajat

Suomi on osallistunut Euroviisuihin vuodesta 1961 lähtien. Suomen ensimmäinen euroviisuedustaja oli Laila Kinnunen kappaleella Valoa ikkunassa. Suomesta on ollut Euroviisu-edustaja jokaisena vuonna vuoden 1961 jälkeen, eivätkä yhdetkään järjestetyt Euroviisut ole jäänyt väliin. Euroviisut Suomi on järjestänyt kerran vuonna 2007 Lordin voittovuoden jälkeen.

Suomen edustajat nykyisellä pistelaskulla

Alta näet Suomen edustajat ja sijoituksen nykyisellä aikakaudella, jona finalistit on valittu semifinaalien kautta eli vuodesta 2004 alkaen.

VuosiArtistiKappaleSijoitus
2004Jari SillanpääTakes 2 To TangoSemifinaali 14/24
2005Geir RönningWhy?Semifinaali 18/25
2006LordiHard Rock HallelujahFinaali 1/1
2007Hanna PakarinenLeave Me AloneFinaali 17/24
2008TeräsbetoniMissä miehet ratsastaaFinaali 22/25
2009Waldo's PeopleLose ControlFinaali 25/25
2010KuunkuiskaajatTyölki ellääSemifinaali 11/17
2011Paradise OskarDa Da DamFinaali 21/25
2012Pernilla KarlssonNär Jag BlundarSemifinaali 12/18
2013Krista SiegfriedsMarry MeFinaali 24/26
2014SoftengineSomething BetterFinaali 11/26
2015Pertti Kurikan NimipäivätAina mun pitääSemifinaali 16/16
2016SandhjaSing It AwaySemifinaali 15/18
2017Norma JohnBlackbirdSemifinaali 12/18
2018Saara AaltoMonstersFinaali 25/26
2019Darude Ft. Sebastian RejmanLook AwaySemifinaali 17/17
2020Aksel KankaanrantaLooking BackKilpailu peruttiin
2021Blind ChannelDark SideFinaali 6/26
2022The RasmusJezebelFinaali 21/25
2023KäärijäCha Cha ChaFinaali 2/25
2024Windows95manNo Rules

Lordi Euroviisut 2006

Suomi voitti historiallisesti ensimmäistä kertaa Euroviisut legendaarisissa vuoden 2006 Viisuissa. Tuolloin Lordi siivitti Suomen voittoon kappaleella Hardrock Hallelujah.

Euroviisut 2024: Usein Kysytyt Kysymykset

1. Missä ja milloin Euroviisut 2024 järjestetään?

Euroviisut 2024 pidetään Ruotsin Malmö Arenalla. Ensimmäinen semifinaali on 7. toukokuuta ja toinen 9. toukokuuta. Jännittävä finaali nähdään lauantaina 11. toukokuuta.

2. Mistä kaikesta voin lyödä vetoa Euroviisuissa?

Ennen Euroviisuja voit lyödä vetoa siitä mitkä esitykset pääsevät finaaliin semifinaaleista ja tietysti siitä, mikä maa voittaa koko kilpailun. Joillain sivustoilla voit lähempänä kisoja veikata myös kahden maan välillä sitä, kumpi suoriutuu paremmin tai esimerkiksi parasta Pohjoismaata. Tällä hetkellä kertoimet löytyy vain Euroviisujen voittajasta, mutta kohteita tulee lisää toukokuun lähestyessä.

3. Mitkä vedonlyöntisivut tarjoavat kertoimet Euroviisuihin?

Suurin osa vedonlyöntisivuista tarjoaa ainakin voittajavedon kertoimet Euroviisuihin. Jotkut sivustot tarjoavat myös muita vedonlyöntimuotoja ja kertoimia. Suosittelemme Euroviisut vedonlyöntiin isoja sivustoja, kuten Bethard.

4. Mikä maa voittaa Euroviisut 2024?

Tapahtumaan on vielä kuukausia aikaa, joten ennustaminen on haastavaa. Vedonlyöntiyhtiöiden suosikki on tällä hetkellä Sveitsi.

5. Kuka on Suomen Euroviisuedustaja vuonna 2024?

Suomen Euroviisu-edustaja on Windows95man kappaleellaan No Rules.

Euroviisu-voittajat

VuosiVoittajamaaKappale
2013TanskaEmmelie de Forest - Only Teardrops
2014ItävaltaConchita Wurst - Rise Like a Phoenix
2015RuotsiMåns Zelmerlöw - Heroes
2016UkrainaJamala - 1944
2017PortugaliSalvador Sobral - Amar Pelos Dois
2018IsraelNetta - Toy
2019AlankomaatDuncan Laurence - Arcade
2021ItaliaMåneskin - Zitti e buoni
2022UkrainaKalush Orchestra - Stefania
2023RuotsiLoreen - Tattoo

Suomen Euroviisu-edustajat

VuosiArtistiKappale
2014SoftengineSomething Better
2015Pertti Kurikan NimipäivätAina Mun Pitää
2016SandhjaSing It Away
2017Norma JohnBlackbird
2018Saara AaltoMonsters
2019DarudeLook Away
2020Aksel KankaanrantaLooking Back
2021Blind ChannelDark Side
2022The RasmusJezebel
2023KäärijäCha Cha Cha
2024Windows95manNo Rules