Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

FIFA Club World Cup 2022

Jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskisat käydään seuraavan kerran vuonna 2022. Katso FIFA Club World Cup turnauksen joukkueet, vihjeet vedonlyöntiin, otteluohjelma & paljon muuta tietoa kisoista.

Nimihirviö FIFA Club World Cup eli jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut on jalkapalloturnaus, johon osallistuvat nimensä mukaisesti parhaista parhaimmat seurajoukkueet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että turnaukseen pääsee mukaan kansainvälisen jalkapalloliiton eli FIFA:n, kuuden maanosajärjestön parhaat joukkueet sekä turnauksen isäntämaana toimivan sarjan mestari.

Seuraavat jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut todennäköisesti vuonna 2022 Kiinassa. FIFA on suunnitellut että seuraavat kisat olisivat laajennnetut 24 joukkueen kilpailut joilloin mukana olisi jokaisesta maanosasta useampi joukkue ja Euroopasta joukkeita tulisi peräti kahdeksan kappaletta. Eurooppalaiset suurseurat eivät ole tästä järin innoissaan ja eikä vielä ole täyttä varmuutta mikä seuraavan FIFA Club World Cupin lopullinen formaatti on.

FIFA Club World Cup - Vedonlyönti

Kuten kaikkien jalkapallon suurten turnausten parissa niin myös jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailuiden parissa lyödään kiivaasti vetoa. Vedonlyöntisivustot tarjoavat turnaukseen niin voittajaveto kuin kertoimia yksittäisiin otteluihin. Löydät sivuiltamme vihjeet kaikkiin turnauksen otteluihin sekä mestaruuskertoimet.

FIFA Club World Cup - Otteluohjelma 2022

Seuraavan seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailuden otteluohjelma on vielä arvoitus. Mikäli FIFA saa tahtonsa läpi ja turnauksessa on mukana 24 joukkuetta niin se tarkoittaa että turnaus tarjoaa monta huippuottelua. Kisat pelataan Kiinassa ja kisa-areenoita on nimetty turnaukseen peräti kahdeksan kappaletta.

FIFA Club World Cup historia

Jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2000 ja sen jälkeen mestaruuspokaali on jaettu 16 kertaa. Eniten mestaruuksia ovat haalineet luonnollisesti eurooppalaiset joukkueet ja La Liga seurat Real Madrid ja FC Barcelona ovat olleet isoimmat palkintorohmut. Madrilaiset ovat vieneet turnauksen nimiinsä 4 kertaa kun katalonialaiset ovat olleet maailmanmestareita kolmesti. Alla listattuna kaikki turnauksen voittajat.

JoukkueMestaruusvuosi
Corinthians (Brasilia)2000
Sao Paolo (Brasilia)2005
Internacional (Brasilia)2006
AC Milan (Italia)2007
ManU (Englanti)2008
FC Barcelona (Espanja)2009
Inter Milan (Italia)2010
FC Barcelona (Espanja)2011
Corinthians (Brasilia)2012
Bayern München (Saksa)2013
Real Madrid (Espanja)2014
FC Barcelona (Espanja)2015
Real Madrid (Espanja)2016
Real Madrid (Espanja)2017
Real Madrid (Espanja)2018
Liverpool (Englanti)2019
Bayern Munchen (Saksa)2021

Tässä parhaat palat vuoden 2019 finaalista Liverpool - Flamengo:

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

1. Milloin on jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut?

Jalkapallon seuraavat seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan vuonna 2022.

2. Missä jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan?

Jalkapallon seuraavat seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan Kiinassa. Pelipaikkoja on kahdeksan.

3. Mistä näkee jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut?

Jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut eli FIFA Club World Cup ottelut on nähtävillä C More palvelun live stream lähetyksinä

4. Mikä joukkue on seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailut ennakkosuosikki?

5. FIFA Club World Cup turnauksen ennakkosuosikkeja ovat Mestarien liigan voittaja sekä Etelä-Amerikan mestari. Eurooppalaiset ja Etelä-Amerikkalaiset joukkueet ovat dominoineet tätä kilpailua vuosien ajan

5.Miten lyödä vetoa jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailuista?

Kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat valtavan määrän kohteita arvoturnauksiin, kuten myös FIFA Club World Cup turnaukseen. Tarjolla on paljon kertoimia ja rahanarvoisia etuja sekä vedonlyöntibonuksia.

Uusimmat vihjeet - Jalkapallo

Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00