Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Lentopallon vedonlyönti netissä

Lentopallo äärimmäisen mielenkiintoinen laji seurattavaksi sekä myös todella kannattava laji vedonlyönnin kannalta. Pelaamalla markkinoiden parhailla kertoimilla ja opettelemalla lajin lainalaisuudet, olet vahvemmilla.

Lentopallo on yksi maailman suurimmista ja seuratuimmista lajeista. Ennen kaikkea Brasiliassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa laji on äärimmäisen suosittu.

Myös Suomessa lentopalloa seurataan väkimäärään nähden paljon, mutta ehkä katsojista suurin osa on enemmän vanhempaa kuin nuorempaa sukupolvea. Suomen paras saavutus MM-kisoista on yhdeksäs sija (2014) ja EM-kisoista neljäs sija (2007).

Kaikkien aikojen menestyneiden maa (MM-mitaleilla mitattuna) on Venäjä (Neuvostoliiton mitalit mukaan laskettuna). Lisäksi Brasilia, Italia, Tshekki ja Bulgaria ovat menestyneet vuosien saatossa hyvin.

Nykyään myös Puola on äärimmäisen kova luu ja maassa lentopallo on noussut yhdeksi suosituimmista lajeista. Puolassa järjestettiin MM-kisat 2014 ja isäntämaa nappasi sensaatiomaisen kultamitalin.

Lentopallon suosituimmat tapahtumat ja kilpailut

EM-kisat

Lentopallon EM-kisat 2021 järjestetään neljän maan kesken Belgiassa, Ranskassa, Hollannissa ja Sloveniassa ja ne ovat seuraava isoin lentopallon arvoturnaus. EM-kilpailut käydään aina kahden vuoden välein. Suomi on mukana tämän vuoden 2021 EM-kisoissa yhtenä isäntämaana.

Olympialaisten lentopallo

Lentopallo on seuraavan kerran Olympialaisissa vuonna 2021. Kesäolympialaiset 2021 järjestetään Tokiossa, Japanissa.

MM-kisat

Seuraavat lentopallon MM-kisat 2022 järjestetään Puolassa ja Sloveniassa (Venäjä alkuperäisäntänä evättiin). Suomi pyrkii saavuttamaan paikkansa Lentopallon MM-karsinnoissa. MM-kilpailut käydään neljän vuoden välein. Edelliset kisat käytiin 2018 Bulgariassa ja Italiassa. Suomi sijoittui viime MM-kisoissa sijalle 16.

Maailmanliiga

Lentopallon Maailmanliiga on kansainvälisen FIVB:n järjestämä vuosittainen kilpailu, mitä on käyty aina vuodesta 1990.

Suosituimmat vedonlyöntimuodot:

Lentopallossa yleisintä on pelata voittajaa, mutta myös muita vetomuotoja löytyy reilusti. Käymme nopeasti läpi kaikista yleisimmät pelimuodot.

Moneyline:

Tarkoituksenasi on veikata, kumpi ottelun voittaa. Yksinkertaista. Kannattaa huomioida, että lentopallossa tasoerot saattavat olla äärimmäisen suuret.

1x2:

Yksinkertainen vetomuoto, missä veikkaat myös ottelun voittajaa. Tasapeli (x) syntyy, mikäli ottelu etenee viidenteen erään. Moneyline on yleisempi ja houkuttelevampi pelikohde monesti.

Totals - erämäärät:

Montako erää nähdään? Lentopallossa pelataan aina paras viidestä -erät, eli ottelussa voidaan nähdä joko kolme, neljä tai viisi erää. Tarjolla on paljon erimäärien alle/yli -kohteita, mitkä ovat usein kaikista edullisimpia vedonlyöjälle.

Tasoitusvedot

Tasoitusvedot ovat usein varsin osuvia. Mikäli et aivan usko joukkueesi voittoon, mutta uskot että he vievät ainakin yhden erän, voit pelata joukkuettasi tasoituksella +2,5. Vastaavasti mikäli uskot, että joukkueesi murskaa vastustajan puhtaasti 3-0, voit pelata joukkueesi voittoa negatiivisella tasoituksella -2,5. Usein juuri positiiviset tasoituskohteet ovat kannattavampia.

Ohjeita vedonlyöjille

Lentopallossa tasoerot saattavat olla varsin seurajoukkueiden kohtaamisissa äärimmäisen suuret, mikä kannattaa ottaa huomioon.

Sattuman todennäköisyys lajissa on varsin pieni, mikä tekee siitä vedonlyöjälle suotuisan ympäristön. Suosikit ovatkin tässä lajissa usein meheviä peli-ideoita. Onnella ei ole samanlaista merkitystä kuin muissa lajeissa.

Lentopallon vedonlyönti perustuu usein lyhyisiin turnauksiin, eikä niinkään pitkiin sarjoihin. Tämän vuoksi joukkueiden kunnon ajoitus on kaiken a ja o. On syytä pelata joukkueita, mitkä ovat osoittaneet nousukuntoa juuri ennen kisoja. Myös niin sanotut "flow"-joukkueet ovat oivia ideoita. Lyhyissä turnauksissa henkinen tila on tärkeämmässä osassa.

Lentopallossa myös loukkaantumiset ovat isommassa osassa. Ratkaisupelaajia on usein joukkueissa vain pari, joten mikäli avainpaikalta tärkein pelaaja loukkaantuu, on se mittava menetys joukkueelle. Lentopallossa kollektiivisella pelillä on hankalampi kompensoida tähtipelaajien poissaoloja.

Lyhyet ohjeet:

  • Huomioi suuret tasoerot
  • Pelaa lähtökohtaisesti suosikkeja
  • Kiinnitä huomiota loukkaantumisiin
  • Tunnista flow-joukkueita

Hyviä vedonlyöntisivustoja lentopalloon?

Laadukkaimmat suomalaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat kotimaiseen SM-liigan ja muihin tapahtumiin todella laadukkaat kohteet sekä kertoimet.

Kannattaa katsoa vedonlyöntisivustot-sivumme, missä on esitelty kaikki netissä toimivat parhaat vedonlyöntisivut. Suosittelemme myös hyödyntämään sivustojen tarjoamat vedonlyöntibonukset, joista saat ylimääräistä pelirahaa reiluin mitoin vedonlyöntiin!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Uusimmat vihjeet - Lentopallo