Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Vedonlyöntisivustot

Vedonlyöntisivustot 2024

Tällä sivulla tutkimme eroavaisuuksia eri peliyhtiöiden välillä. Tarkastelemme valintaan vaikuttavien tekijöiden painoarvoa sivuston tarjoaman pelikokemukseen nähden. Kun yhdistät arvioihimme henkilökohtaiset mieltymyksesi, löydät varmasti sivuiltamme juuri sopivan toimittajan omiin tarpeisiisi!

Parhaat vedonlyöntisivut 2024

Vedonlyönti netissä on suositumpaa kuin koskaan ennen. Alla olevasta listasta löydät vaivattomasti kaikki tämän hetken parhaat vedonlyöntisivustot. Pääset myös lukemaan sivustoista lisää painamalla yhtiön logoa. Painallus vie sinut jokaisen pelisivuston omaan arvosteluun. Kierrätysehdot on myös kerrottu taulukossa: T+B = talletus + bonus.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Bonuskoodi
Kierrätys
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
-
5x (T+B)
2
Uusi
100% bonus 200€ asti
-
5x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
-
5x (T+B)
4
Uusi
100% bonus 100€ asti
-
5x (T+B)
5
100% bonus 100€ asti
-
5x (T+B)
6
25€ ilmaisveto
Ei kierrätystä
7
Pop
Jopa 100€:llä ilmaisvetoja
-
Ei kierrätystä
8
Uusi
100% bonus 200€ asti
-
5x (T+B)
9
25€ riskitön ensitalletus
-
Ei kierrätystä
10
100% bonus 200€ asti
-
5x (T+B)
11
100% bonus 100€ asti
-
5x (T+B)
12
Uusi
100% bonus 100€ asti
Ei tarvita
5x (T+B)
13
10€ ilmaisveto
-
Ei kierrätystä
14
Uusi
100% bonus 150€ asti
-
5x (T+B)
15
100% bonus 100€ asti
-
x5 (T+B)

Pelitilin avaaminen vedonlyöntisivustolle

Pelisivustolle liittyminen on todella helppoa ja yksinkertaista. Ensin sinun täytyy tietenkin valita haluamasi vedonlyöntisivustot. Helpoiten se onnistuu tämän sivun yläosassa olevan listan avulla, johon olemme koonneet kaikki parhaat bookkerit.

Kun olet klikannut itsesi linkin kautta sivustolle, avautuu ruudullesi yleisimmin rekisteröintisivu, johon sinun tulee täyttää vaadittavat tiedot. Toisinaan linkki siirtyy pelisivuston kotisivulle, jolloin sinun tulee klikata vielä “avaa tili” -linkkiä. Täytä tietosi tälle rekisteröintisivulle. Omat tiedot kannattaa täyttää rehellisesti oikein, sillä voittoja kotiutettaessa veikkaussivut ovat tarkkoja näiden tietojen paikkansapitävyydestä.

Kaikki sivustollamme mainitut sivustot ovat täysin turvallisia ja luotettavia - emme ikinä hyväksy sivuillemme huijaussivustoja. Kaikilla vedonlyöntisivustoilla on esimerkiksi asianmukainen pelilisenssi.

Kun olet suorittanut rekisteröitymisen sinun tulee toisinaan vielä vahvistaa sähköpostisi. Saat vahvistuslinkin yleensä parissa minuutissa sähköpostiisi, jota käytit rekisteröitymisen yhteydessä. Klikkaa tässä sähköpostissa olevaa linkkiä ja olet vahvistanut tilisi. Olet nyt valmis tekemään ensitalletuksesi ja aloittamaan itse vedonlyönnin.

Pikavedonlyönti - Rekisteröintivapaat vedonlyöntisivut

Alan uusimpia trendejä on ns. pikavedonlyönti tai pikapelaaminen, eli vedonlyönti ilman rekisteröintiä. Tämä tarkoittaa, että pelaajan ei tarvitse enää käydä rekisteröintiprosessia läpi eikä avata erikseen pelitiliä. Miten tämä on mahdollista?

Rekisteröintivapaat vedonlyöntisivustot toimivat suoraan verkkopankkitunnuksilla. Jo useat sivustot ovat ottaneet ominaisuuden käyttöön, mikä helpottaa varsinkin pelaamisen aloittamista huomattavasti. Sivustoille, kuten LightCasino tai Fastbet kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla pelitili on luotu automaattisesti.

Talletuksen pikapelisivustoille voi tehdä suoraan verkkopankin kautta ja kotiutukset onnistuvat samalla tavalla. Ei siis turhaa odottelua tai dokumenttien lähettelyä. Mikä parasta, pikapelisivustoilla myös rahansiirrot ovat useimmiten salamannopeita.

Mitä hyötyä on pelaamisesta ilman rekisteröintiä?

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä tarjoaa useita etuja. Suurin etu on tietenkin pelaamisen aloittamisen nopeutuminen. Tämä tulee siitä, että rekisteröintiprosessia ei tarvitse enää tehdä. Sivustot eivät enää vaadi dokumenttien lähettelyä henkilöllisyyden todistamiseksi, vaan homma käy heti verkkopankkitunnistautumisen avulla nopeasti ja turvallisesti.

Sivustot eivät myöskään kerää henkilötietojasi, ellet niitä erikseen heille anna. Tämä tarkoittaa, että et vastaanota ärsyttäviä markkinointiviestejä sähköpostiin tai tekstiviesteillä. Rekisteröintivapaita vedonlyöntisivuja on jo monia ja löydät niistä parhaat alta.

+ Pelaaminen nopeampaa
+ Nopeat talletukset ja kotiutukset
+ Ei dokumenttien lähetystä
+ Ei rekisteröintiprosessia
+ Ei markkinointiviestejä

#
Peliyhtiö
Julkaistu
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
Uusi
2024
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
2
2023
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
3
Uusi
2023
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
4
2023
25€ ilmaisveto
Ei kierrätystä
5
2020
100% bonus 150€ asti
5x (T+B)
6
Uusi
2022
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
2021
100% talletusbonus 200€ asti
5x (T+B)
8
Pop
2022
30€ ilmaisveto
Ei kierrätystä
9
2016
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
10
2021
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)

Miten määräytyy vedonlyöntisivustojen paremmuus?

On mahdotonta määrittää yksiselitteisesti, mikä on markkinoiden johtava vedonvälittäjä eli booker. Vedonlyöjät arvostavat eri asioita; jotkut haluavat nimenomaan hyvät bonukset, toiset haluavat mahdollisimman laajan pelivalikoiman ja kolmas taas mahdollisimman toimivan live- ja mobiilipelaamisen. Monille on myös tärkeää että vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat paljon erilaisia kohteita, jopa politiikkaan eikä aina vain urheiluvedonlyöntiin.

Alkuvuosi 2024 tarjoaa jälleen paljon kuumia vedonlyöntikohteita, kuten jalkapallon suursarjat Valioliiga ja Mestarien liiga. Suomalaisittain se ykkönen on kuitenkin jälleen jääkiekon kotimainen pääsarja Liiga 2023-24, joka on nykyisin isossa roolissa myös ulkomaisten vedonlyöntisivustojen kohdevalikoimassa.

Luotettavat ja turvalliset sivustot

Kaikki sivuillamme löytyvät vedonlyöntisivustot ovat luotettavia ja turvallisia. Tiedot ja tarjoukset ovat päivitettyjä, helposti ymmärrettäviä, voittojen kotiutukset ovat aina pelaajan pankkitilillä ajallaan. Monet peliyhtiöistä ovat toimineet markkinoilla toistakymmentä vuotta.

Jokainen pelisivusto on oma kokonaisuutensa

Eroavaisuuksia toimittajien välillä löytyy, tarjouksissa ja ehdoissa on jatkuvasti muutoksia, joskus parempaan, useasti myös huonompaan suuntaan. Onkin suositeltavaa luoda pelitili usealle eri sivustolle, sillä myös pelivalikoimat ja kertoimet vaihtelevat paljon. Kun sinulla on pelitili usealla eri vedonlyöntisivustolla, on kertoimien vertailu helppoa ja pystyt pelaamaan haluamaasi kohdetta parhaalla kertoimella.

Ensitallettajille tarjottavat talletusbonukset antavat lisäksi uudelle vedonlyöjälle helpon tilaisuuden kasvattaa pelitiliään. Katso myös kaikki uudet vedonlyöntisivut vuodelle 2024.

Huonot vai hyvät vedonlyöntisivustot?

Hyvät vedonlyöntisivustot rakentavat sivustojaan ensisijaisesti pelaajaa ajatellen. Tämä tarkoittaa käytännössä ainakin seuraavia asioita:

 1. Korkea palautusprosentti ja tätä kautta korkeat kertoimet
 2. Laaja pelivalikoima
 3. Sujuvasti toimiva käyttöliittymä sekä pöytäkoneella että mobiililaitteilla käytettynä
 4. Lokalisoitu pelisivusto
 5. Talletukset ja kotiutukset
 6. Bonukset ja muut edut pelaajille
 7. Live-vedot ja kohteiden reaaliaikainen seuraaminen
 8. Verovapaus ja pelilisenssit
 9. Muu pelivalikoima

1. Vedonlyöntisivuston kertoimet ja palautusprosentti

Kertoimet voidaan muuttaa helposti todennäköisyyksiksi. Otetaan esimerkiksi Lukko - Tappara ottelu ja kuvitteelliset kertoimet:

 • Lukko kotivoitto, kerroin 2.09
 • Tasapeli, kerroin 3.80
 • Tappara vierasvoitto, kerroin 3.30

Laskukaavalla: 1 jaettuna kertoimella, saadaan prosenttiluku aikaiseksi, joka on siis vedonlyöntiyhtiön arvio kyseiselle tapahtumalle.

 • Lukko kotivoitto, kerroin 2.09 - > 1/2.09 = 0,478 = 47,8%
 • Tasapeli, kerroin 3.80 -> 1/3.80 = 0.263 = 26,3%
 • Tappara vierasvoitto, kerroin 3.30 -> 1/3.30 = 30,3%

Kohteen palautusprosentti ja vedonlyöntisivuston kate

Palautusprosentti määrittelee, kuinka paljon kokonaispelivaihdosta jaetaan voittoina takaisin pelaajille. Se voidaan laskea suoraan sivuston kertoimien avulla. Matemaattinen kaava palautusprosentin laskemiseen perinteisissä 1X2 -peleissä on:

Palautusprosentti = (1/kotivoiton kerroin)*100 + (1/tasapelin kerroin)*100 + (1/vierasvoiton kerroin)*100

Esimerkiksi Liiga-kohteessa Lukko - Tappara -jääkiekkopeliin kertoimet ovat 2.09 Lukolle, 3.8 tasapelille varsinaisen peliajan jälkeen ja 3.3 Tapparan voitolle.

Yhteensä näistä tulee todennäköisyysprosenteista 104,4%. Tästä lukemasta voidaan nähdä suoraan pelisivuston kate, joka on tässä tapauksessa 104,4% - 100% eli 4,4%. Palautusprosentti on puolestaan 100% vähennettynä katteella eli laskukaavalla 100% - 4.4% eli 95,6%.

Esimerkin pelikohteessa palautusprosentti on siis mainio 95,53. Vedonlyöntisivuston palautusprosentit (ja siis kertoimet) ovatkin markkinoiden parhaimpia Liiga-peleihin. Palautusprosenteissa ja kertoimissa on pelisivustojen välillä suuriakin eroja, joten niiden vertailussa saavuttaa pitkällä aikavälillä todella merkittäviä rahallisia hyötyjä!

Vedonlyöntisivustot ilmoittavat koko sivuston keskimääräiset palautusprosentit, mutta kohdekohtaiset erot voivat tehdä vedonlyönnistä entistäkin tuottavampaa.

Lue lisää aiheesta artikkelistamme.

2. Pelivalikoima

Laaja pelivalikoima on tottakai erittäin tärkeää. Jotkin sivustot saattavat panostaa tiettyihin lajeihin ja tapahtumiin, kun taas toiset keskittyvät tarjoamaan mahdollisimman kattavan pelivalikoiman. Käytännössä nykyisin jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa kohteet kaikkiin isoihin lajeihin ja tapahtumiin, erot syntyvät lähinnä pienempien lajien kohdevalikoimasta.

Moni sivusto on profiloitunut tarjoamaan kiinnostavia pelikohteita nimenomaan pohjoismaisille pelaajille. Nämä sivustot tarjoavat laajemmin pelattavia kohteita esimerkiksi jääkiekkoon ja hiihtoon sekä muihin talvilajeihin. Toiset sivustot taas saattavat profiloitua vaikkapa e-urheilukohteisiin ja tarjota siltä saralta laajaa valikoimaa.

3. Selkeä käyttöliittymä

Sivujen selkeys ja käytettävyys on todella tärkeä mittari, kun mietit, mille sivustolle haluat pelaamaan. Sivustojen grafiikka ja ulkoasu eroavat yleensä toisistaan, mutta tärkeintä on nimenomaan niiden selkeys ja helppokäyttöisyys.

Nykyaikaiset bookkerit ovat rakentaneet itselleen myös toimivan tavan pelata mobiilissa. Niinpä mobiilivedonlyönti on useilla vedonvälittäjillä vähintään yhtä helppoa kuin perinteinen tietokoneella tehtävä vedonlyönti.

4. Pelisivun lokalisointi ja asiakaspalvelu

Suosittelemamme pelisivustot tarjoavat asiakaspalvelua useille eri kielillä, monet jopa kellon ympäri. Lisäksi, lähes kaikki vedonlyöntisivustot ovat tänä päivänä lokalisoitu useille kielille. Tällä pyritään palvelemaan mahdollisimman hyvin pelaajia eri maailmankolkista.

Asiakaspalvelua voidaan tyypillisesti tarjota kolmella eri tavalla, jotka ovat livechat, puhelin ja sähköposti. Livechat on vedonlyöntisivujen ylläpitämä pikaviestiohjelma, jonka välityksellä apua, ohjeita ja lisätietoa on yksinkertaista tiedustella reaaliajassa.

5. Nopeat ja helposti sujuvat talletukset ja kotiutukset

Vedonlyöntisivut pyrkivät tekemään rahansiirrot netissä pelaajille mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Laaja valikoima maksutapoja ja nopeat käsittelyajat ovat kilpailukeinoja nekin ja useimmat sivustot suhtautuvatkin asiaan vakavasti.

Kaikille listaamillemme sivustoille voit tehdä talletuksia tutuilla maksutavoilla, kuten luottokorteilla sekä verkkopankkisiirroilla. Myös nettilompakot sekä etukäteen maksettu Paysafecard ovat hyväksyttyjä talletusmenetelmiä useimmilla sivustoilla. Talletukset ovat pääosin välittömästi näkyvissä pelitililläsi.

Kotiutuksen täytyy turvallisuussyistä tehdä yleensä samalla menetelmällä, millä teit talletuksesi. Kotiutusajat vaihtelevat käyttämästäsi menetelmästä riippuen, mutta yleisesti ottaen ne vaihtelevat parin tunnin ja muutaman päivän välillä. Kaikista nopeiten ja helpoiten kotiutukset onnistuvat Trustlyn avulla suoraan verkkopankkiisi.

6. Vedonlyöntibonukset sekä talletusbonukset

Vedonlyöntibonukset antavat tilaisuuden kartuttaa saldoasi heti pelitilin avaamisen jälkeen. Tarjolla on talletusbonuksia sekä ilmaisia ja riskittömiä vetoja. Bonusten lisäksi useat vedonlyöntisivut tarjoavat asiakkailleen myös monia muita etuja ja arvontoja. Bonussumman lisäksi olenaista on myös tutustua sen ehtoihin, näiden tulee olla sopivassa tasapainossa omaa pelistrategiaasi ajatellen.

Alla olevalta videolta voit katsoa havainnollisessa muodossa, kuinka talletusbonus toimii:

7. Livelähetykset - suoratoisto-striimit

Lähes kaikki vedonvälittäjät mahdollistavat pelaamisen myös ottelun tai muun urheilutapahtuman aikana eli livenä. Monet sivustot tarjoavat pelaajilleen usein myös suoria lähetyksiä useisiin jännittäviin otteluihin. Live-vedonlyönti on nykyään erittäin suosittua ja em. live-streamit ovat hyvä keino tehdä vedonlyönnistä entistäkin jännittävämpää ja hauskempaa.

Lajivalikoima on laaja, sillä tarjolla on esimerkiksi eurooppalaista huippujalkapalloa, NBA-koripalloa, jääkiekkoa, snookeria ja paljon muuta. Sivustojen asiakkaana voit katsoa suorana ja ilmaiseksi jopa jääkiekon MM-kisat!

LUE LISÄÄ: LIVE STREAM - ILMAISET NETTILÄHETYKSET

8. Verovapaat vedonlyöntisivustot sekä pelilisenssit

Pelisivustoilta saatavien voittojen veronalaisuuteen vaikuttaa se, mistä maasta vedonlyöntisivusto on saanut pelilisenssinsä. Mikäli pelilisenssin myöntänyt valtio sijaitsee ETA-alueella, voittosi ovat verovapaita. Useat sivustoista on rekisteröity Maltalle, ja niiltä hankitut voitot ovat siis täysin verovapaita suomalaiselle vedonlyöjälle.

Mikäli vedonvälittäjän lisenssi on hankittu ETA-alueen ulkopuoliselta maalta, kuuluu voitoista maksaa verot. Kaikista kotiutuksista ei tarvitse kuitenkaan maksaa veroa, vaan veronalaiset veikkausvoitot syntyvät talletusten ja kotiutusten erotuksena.

9. Muu pelivalikoima

Urheiluvedonlyönnin lisäksi lähes kaikilta peliyhtiöiltä löytyvät myös Casino, Livekasino, Bingo Pokeri ja kenties muitakin pelimahdollisuuksia. Sikäli, kun pelaaja on kiinnostunut myös näistä, on eduksi, jos kaikki löytyvät yhden palveluntarjoajan katon alta.

Ulkomaiset sivustot vs. Veikkaus

Suomessa rahapelien osalta on käytössä monopoli, eli Suomessa rahapelejä saa lain mukaan tarjota vain Veikkaus. Laki ei kuitenkaan estä ulkomaisia peliyhtiöitä tarjoamasta erilaisia rahapelejä ulkomailta käsin. Internetin välityksellä pelaajille on tarjolla kymmeniä erilaisia vedonlyöntisivustoja. Näistä osa tarjoaa vedonlyöntikertoimien lisäksi myös erilaisia kasinopelejä ja muita rahapelejä.

Veikkauksen rahapeleissä on usein huomattavasti heikompi palautusprosentti, eli käytännössä huonommat kertoimet. Tämä johtuu osittain lain vaatimuksista, mutta vapaan kilpailun kannalta ulkomaiset peliyhtiöt tarjoavat huomattavasti paremmat edellytykset voittaa vedonlyönnissä. Veikkauksen toimintaa on kritisoitu viime aikoina mainostamisen, fyysisten kolikkopelien ja voitonjakojen osalta. Pelimonopolin vastustajien määrä on kasvanut viime vuosien aikana rajusti.

ULKOMAISET SIVUSTOTVS.KOTIMAINEN VEIKKAUS
+ 100% luotettavia+ 100% luotettava
+ Helppoa pelata+ Helppoa pelata
+ Vedonlyöntibonuksia- Ei bonuksia
+ Paremmat palautusprosentit- Huono palautusprosentti
+ Neteller- / Skrill-talletus- Heikosti talletusvaihtoehtoja
- Ei esim. vakioveikkausta+ Voittajaveto, vakio, moniveto!
- Tulosvetojen kiinteät kertoimet+ Tulosvedon vaihtuvat kertoimet

Monopolista lisenssimalliin 2026?

Veikkauksen rahapelimonopoli Suomessa päättyy näillä näkymin vuonna 2026. Tällöin kotimainen rahapelimarkkina avataan kilpailulle lisenssimallilla, jossa toimiminen vaatii ulkomaisilta peliyhtiöiltä lisenssin. Lisenssijärjestelmän yksityiskohdat eivät vielä ole selvillä, mutta Ruotsin mallin mukaan jatkossa lisenssinhaltijalla lienee ainakin oikeus mainostaa ja sponsoroida Suomessa.

Virallisesti lisenssijärjestelmää perustellaan pelaamisen haittojen vähentämisellä ja valvonnan lisäämisellä. Tärkein syy lienee todellisuudessa kuitenkin siivun saaminen lisenssimaksuina ja verotuloina siitä valtavasta rahapotista, joka tällä hetkellä valuu monopolin ohi ulkomaalaisille peliyhtiöille.

Vedonlyöntipörssit - Mikä on vetopörssi?

Vedonlyöntipörssi (pelaajapörssi, vetopörssi) on paikka, jossa vedonlyöjät voivat ostaa ja myydä vedonlyöntikertoimia toistensa kanssa. Toisin sanoen vedonlyöntipörssissä vedonlyöntisivusto ei aseta kertoimia, vaan ainoastaan tarjoaa luotettavan markkinapaikan vedonlyöjille.

Olitpa sitten kiinnostunut markkinoiden parhaimmista kertoimista tai omien kertoimien asettamisesta ja myymisestä, sinun on syytä tarkastaa vedonlyöntipörssien tarjonta. Parempaa mahdollisuutta isompiin voittoihin on vaikea hakea. Vedonlyöntipörssejä ovat esimerkiksi Matchbook ja Betfair.

Vedonlyöntipörssien toimintaan voi tutustua helpoiten, kun siirtyy yksinkertaisesti jonkun vedonlyöntipörssin sivuille pelaamaan. Mikäli aihe on tuntematon, kannattaa myös katsoa alta löytyvä video.

Vedonlyöntipörssi - bonukset, kertoimet ja palautusprosentti

Tällä hetkellä molemmat isot vetopörssit Matchbook ja Betfair tarjoavat uusille pelaajille samanlaista tarjousta. Voit lyödä ensimmäisen 20€ vetosi pörssissä riskittömästi. Mikäli veto ei voita, panoksesi palautetaan pelitilillesi. Nyt on siis erinomainen sauma kokeilla vedonlyöntipörssejä riskittä.

Vetopörsseistä saat usein perinteisiä vedonlyöntitoimistoja huomattavasti (jopa 20-30%) parempia kertoimia. Kertoimissa täytyy kuitenkin ottaa huomioon vedonlyöntipörssin komissio, joka yleensä on 5% tai alle. Komissio vähennetään joko pelkästään voittavan pelaajan osuudesta tai molemmilta pelaajilta.

Matchbookin palautusprosentti on 98%. Se ottaa komissiota vain 1% sekä myyjältä että ostajalta. Matchbookin ehdot ovatkin pelaajan kannalta markkinoiden parhaat. Betfairin palautusprosentti on 95%. Betfair ottaa komissiota voittavasta vedosta 5%, jota VIP-pelaajat saattavat saada alennettua. BetDaqin palautusprosentti on 97% johtuen heidän ottamasta 3% komissiosta.

Voit lukea lisää Matchbook-vetopörssistä arvostelustamme: Matchbook bonus & arvostelu

Vedonlyöntipörssi ohjeet

Kertoimien ostaminen on periaatteltaan aivan samanlainen tapahtuma kuin tiettyyn kertoimeen panostaminen perinteisellä vedonlyöntitoimistolla. Vedonlyöntipörssin nettisivulla näet kohteen sen hetkisen korkeimman kertoimen sekä rahasumman, jonka maksimissaan voit kertoimeen panostaa. Tämän jälkeen vain klikkaat haluamasi kertoimen kohdalta ja asetat panoksen.

Englanninkielellä kertoimen osto on merkitty “back” -termillä.

Kertoimen myynnissä tai asettamisessa sinun tulee päättää ylin kerroin, jolla tulet kohdetta myymään sekä riskitasosi. Riskitasosi kertoo kuinka paljon olet valmis maksimissaan häviämään, mikäli vetosi ostanut pelaaja sattuu voittamaan vedollaan.

Esimerkiksi tarjoat vierasvoittoa kertoimella 3 ja määrität riskitasosi 150 euroon. Tällöin pelaajat voivat ostaa sinun asettamaasi/myymääsi vierasvoitto -kerrointa 3 yhteensä 50 eurolla. Tämä 50€ lisätään näin ollen maksimisummaan, jonka muut pelaajat voivat kertoimeen 3 lyödä.

Englanninkielellä kertoimen myynti on merkitty “lay”-termillä.

Usein kysytyt kysymykset

1. Miten löytää parhaat vedonlyöntisivustot?

Vedonlyonti.com sivustolle olemme listanneet kaikki parhaat vedonvälittäjät. Sivuston valinnassa tulee ottaa huomioon monia seikkoja, kuten sivuston luotettavuus, turvallisuus, kertoimet, pelivalikoima sekä tietysti bonukset. Voit katsoa kattavan listan luotettavia toimijoita sivustoltamme.

2. Onko vedonlyönti netissä laillista ja turvallista?

Vedonlyönti on täysin laillista ja turvallista pelaajille netissä, kunhan pelaa luotettavien toimijoiden sivustoilla. Kaikilla Vedonlyonti.comille listatuilla sivustoilla on myös asianmukainen pelilisenssi, joka takaa vedonlyönnin ja muidenkin rahapelien turvallisuuden ja luotettavuuden.

3. Mitä tulee huomioida uutta vedonlyöntisivustoa valitessa?

Ensin tulee varmistaa, että sivusto on asianmukaisesti lisensoitu. Tämän jälkeen kannattaa tutustua sivuston kohdevalikoimaan ja kertoimiin. Mikäli haluat lunastaa vedonlyöntibonuksen, katso että se on juuri sinulle sopiva. Kaiken tämän tiedon voit myös helposti lukea sivustomme arvosteluista.

4. Mistä saan parhaan vedonlyöntibonuksen?

Vedonvälittäjien bonustarjoukset vaihtelevat paljon. Talletusbonusten lisäksi tarjolla on ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja ja muitakin tarjouksia. Lukemalla listaamiemme sivustojen arvostelut, voit varmistaa juuri itsellesi parhaan bonuksen vedonlyöntiin.

5. Voinko pelata ilman bonusta?

Tottakai. Mikäli haluat vain lyödä vetoa sitomatta rahojasi vedonlyöntibonusten ehtoihin, voit täysin vapaasti liittyä vedonlyöntisivustolle ja lyödä vetosi myös ilman bonusta.

6. Kuinka avaan uuden pelitilin?

Pelitilin avaaminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee täyttää rekisteröintisivulle omat tietosi, mahdollisesti vahvistaa sähköpostisi ja halutessasi tehdä ensimmäinen talletus. Tämän jälkeen olet valmis pelaamaan!

7. Mikä on vedonlyöntipörssi?

Vedonlyöntipörssi on paikka, jossa veikkaajat voivat ostaa ja myydä vetoja toistensa kanssa. Vedonlyöntipörssi ei itse tarjoa vedonlyöntikertoimia, vaan tarjoaa ainoastaan alustan vedonlyöjille. Tunnetuin vedonlyöntipörssi on Betfair.