Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin

Jalkapallo on urheiluvedonlyönnin suosituin laji. Lainalaisuudet ymmärtämällä parannat mahdollisuuksiasi tehdä pelistäsi voittavampaa.
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin

Vedonlyönti netissä saattaa olla harrastus, millä moni pyrkii tappamaan aikaa ja voittamaan silloin tällöin rahaa. Oikein pelaamalla, se saattaa olla myös äärimmäisen hauskaa ja mukavaa jännitystä lisäävää toimintaa, samalla kun katsot jalkapalloa TV:stä tai koneeltasi.

Jalkapallo on ylivoimaisesti suosituin laji maailmanlaajuisessa urheiluvedonlyönnissä. Tämän vuoksi siihen tarjotaan myös ylivoimaisesti eniten erilaisia kohteita. Kannattaakin käyttää pelikohteiden laajuutta hyväksi vedonlyönnissä. Kannattaa katsoa myös jalkapallo live stream -sivumme, mistä löydät paljon tietoa vedonlyöntisivustoista, mitkä tarjoavat huippujalkapalloa ilmaisina lähetyksinä.

Jalkapallo -vihjeet vedonlyöntiin


Löydät sivustoltamme uusimmat jalkapallon vedonlyöntivihjeet. Katso alta uusimmat jalkapallo -vihjeet.


Jalkapallon tulevat arvokisat


Arvokisat ovat hauskinta aikaa jalkapallovedonlyöjälle. Kun MM-kisat tai EM-kisat ovat käynnissä, pelataan maailmalla vedonlyöntiä enemmän kuin minkään muun tapahtuman aikana.

Jalkapallon MM-kisat 2022 lähestyvät! Ne pelataan tänä vuonna Qatarissa, poikkeuksellisesti loppuvuodesta marras- ja joulukuun aikana. Lue kaikki kisaoppaastamme!

Jalkapallon EM-kisat 2024 Saksassa ovat vielä kaukainen asia, mutta siintävät jo monien futisfanien mielissä. Erityisesti Suomessa nälkä on kasvanut syödessä: saako Huuhkajien EM-taival jatkoa?

Uutena tulokkaana jalkapallo vedonlyönnin perheseen liittyy kaudella 2021-2022 UEFA Conference League eli Konferenssiliiga joka on eurooppalaisen seurajalkapalloilun kolmanneksi tärkein kilpailu.

Ohjeita jalkapallosta vetoa lyöville - ota nämä seikat huomioon!


Kotietu


Jalkapallossa kotietu on selkeästi yksi merkityksellisimmistä seikoista, mitä ei pidä koskaan aliarvioida. Muihin lajeihin, kuten jääkiekkoon verrattuna jalkapallon kotiedun merkitys on huomattavampi.

Tilastot vaihtelevat sarjoittain, mutta yleisesti jalkapallo-ottelut päättyvät noin 2-3 prosenttiyksikköä todennäköisemmin kotivoittoihin kuin vaikkapa jääkiekko-ottelut.

Kannattaa myös huomioida, että esimerkiksi derbyissä kotietu merkitys on pienempi. Myös, kun ottelun panos kasvaa suureksi, ei kotiedulla ole niin suurta merkitystä.

Ottelun panos


Ottelun panoksella on totta kai vaikutus kaikkiin lajeihin, mutta se näkyy selkeimmin jalkapallossa. Yleisesti voi sanoa, että mitä suurempi ottelun panos, sitä kovemmat paineet ja sitä varovaisempaa peliä. Jalkapallo kertoimet elävät myös vahvasti ottelun panoksen mukaan.

Kun joukkueet pelaavat virheitä välttelevää peliä, maalimääräodotus laskee reilusti ja tasapelin todennäköisyys kasvaa.
Getty:Jalkapallon vedonlyönti netissä


Ottelun panoksella on kuitenkin myös toinen huomattava merkitys vedonlyöjän kannalta: motivaatiotekijät. Mikäli toisella joukkueella on ottelussa toista joukkuetta suurempi panos, on se luonnollisesti huomattavasti kiinnostavampi peli-idea.

Tämä näkyy selkeimmin sarjojen loppuvaiheilla. Sarjan häntäpään joukkueet, mitkä taistelevat putoamista vastaan pelaavat usein elämästä ja kuolemasta. Mikäli vastassa on keskikastin joukkue, millä ei ole enää mahdollista nousta sarjassa ulos tai alas, on häntäpään joukkue luonnollisesti huomattavasti vaarallisempi.

Kuntopuntari ja sarjataulukko


Kuten kaikissa lajeissa, kuntopuntaria ja sarjataulukkoa on aina hyvä käyttää pelipäätöksen tukena.

Monesti pelaajat kuitenkin ylireagoivat voitto- tai tappioputkiin. Harkitseva ja kokenut vedonlyöjä näkee myös tulosten taakse. Viiden pelin otannalla on vielä turha tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Rasitustasot


Yksi hyvin tärkeä seikka, millä voi tehdä kesken kauden hyvääkin tiliä. Esimerkiksi Valioliigan huippujoukkueet saattavat joutua kovaan otteluruuhkaan, kun samaan aikaan pelataan Valioliigaa, kahta Cup-turnausta ja Mestarien Liigaa.

Varsinkin, jos joukkue samalla kärsii loukkaantumista tai reservissä ei muuten ole kierrätyksen varaa, voi rasitustekijät muuttua hyvinkin merkittäviksi.

Kokoonpanot ja poissaolot


Yksittäisiin poissaoloihin ei kannata kiinnittää liikaa huomiota. On kuitenkin selvää, että joissain joukkueissa on vähemmän varaa menettää parhaita pelaajia telakalle.

Loukkaantumisista ja pelikielloista johtuvia poissaoloja tulee aina pohtia kokonaisvaltaisesti. Mieti mikä vaikutus pelaajan poissaololla on koko joukkueen kollektiiviseen peliin.
Loukkaantumiset vaikuttavat jalkapallossa vedonlyöntiin


Valmentajan vaihdokset


Ehkä pieni, mutta vedonlyöjän kannalta melko mielenkiintoinen nyanssi. Valmentajan vaihdoksen jälkeen jalkapallossa nähdään hämmästyttävän usein tietynlainen kuherruskuukausi, jonka aikana joukkue pärjää huomattavasti paremmin.

Suosituimmat pelimuodot - älä pelaa vain 1x2-kohteita


Kun ryhtyy lyömään veto jalkapallo-otteluista, kannattaa huomioida, että tarjolla on huomattava määrä erilaisia kohteita. Ei kannata siis jumittua vain 1x2-kohteisiin, kun tarjolla saattaa olla edullisempia kohteitakin. Juuri sinulle sopiva jalkapallo veto löytyy varmasti satojen eri kohteiden joukosta.

1x2-vedonlyönti


Ylivoimaisesti se suosituin vetomuoto. Mikäli valitset tämän, sinun tulee veikata, päättyykö ottelu kotivoittoon, vierasvoittoon vai tasapeliin.

Tasapelillä ei vetoa (Draw no bet)


Monta kertaa unohdettu, mutta äärimmäisen maksava pelimuoto! Tasapelillä ei veto -pelimuodossa poistetaan kokonaan tasapeli, eli risti. Mikäli haluat veikata toisen joukkueen voittoa, mutta pelkäät hieman tasapeliä, kannattaa valita ehdottomasti tämä pelitapa.

Mikäli oma joukkueesi voittaa, voitat vedon. Mikäli taas väärä joukkue voittaa, häviät vetosi. Mikäli ottelussa tulee tasapeli, saat panoksesi takaisin.

Tasoitukselliset vedot


Varsin mielekkäitä vetomuotoja monen vedonlyöjän mielestä. Tasoitusvedoissa joukkueellesi annetaan joko maali eteen tai he lähtevät maalin perässä otteluun.

Esimerkiksi HJK -1,5 - Ilves kohteessa HJK:n tulee voittaa kahdella maalilla että vetovalintasi HJK osuu. Vastaavasti valitessasi Ilveksen, riittää kun Ilves häviää tasan maalilla tai venyy yhtään sen parempaan tulokseen.

Maalimäärät


Yksi suosituimmista vedoista maailmanlaajuisesti. Sinun tulee veikata montako maalia ottelussa nähdään. Yleisin vetomuoto on alle/yli 2,5 maalia, missä sinun tehtäväsi on yksinkertaisesti veikata, nähdäänkö ottelussa enemmän vai vähemmän kuin 2,5 maalia.

Jalkapallon vedonlyönti on suosittua
Mr Green on hyvä jalkapallon vedonlyöntisivuVedonlyönti - Parhaita sivustoja jalkapallon vedonlyöntiin


Jalkapallo on niin massiivinen laji, että oikeastaan kaikkia vedonlyöntisivustoja voi suositella. Kaikilla netin vedonlyöntisivustoilla on nimittäin todella laadukkaasti kertoimia ja kohteita kuningaslajiin. Pieniä eroja toki löytyy ja paljon pelaavien kannattaa kokeilla monia eri sivustoja, minkä jälkeen voi valita parhaiten itselleen sopivan bookerin. Suosittelemme myös lukemaan ilmaiset pitkävetovihjeet, mitä jaamme sivuillamme päivittäin - myös jalkapalloon.

Jalkapallo vedonlyöntisivut


Pidämme parhaimpina sivustoina suosittuja sivustoja, kuten Mr Green ja William Hill. Näiltä sivustoilta saat maistuvat kertoimet kohteisiin ja tuntuvat vedonlyöntibonukset, joilla saat ylimääräistä pelirahaa vedonlyöntiin.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
4.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
5.Comeon!100% bonus 100€ asti10x (T+B)Pelaa nyt
6.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
7.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin