Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin

Jalkapallo on urheiluvedonlyönnin suosituin laji. Lainalaisuudet ymmärtämällä parannat mahdollisuuksiasi tehdä pelistäsi voittavampaa.
Vedonlyönti netissä on harrastus, jonka avulla moni tuo lisäjännitystä urheilun seuraamiseen. Oikein pelaamalla siinä on lisäksi mahdollisuus voittaa rahaa samalla, samalla kun seuraa jalkapalloa TV:stä tai tietokoneella.

Jalkapallo on ylivoimaisesti suosituin laji maailmanlaajuisessa urheiluvedonlyönnissä. Tämän vuoksi siihen tarjotaan myös ylivoimaisesti eniten erilaisia kohteita. Kannattaakin käyttää pelikohteiden laajuutta hyväksi vedonlyönnissä.

Jalkapallovihjeet vedonlyöntiin


Löydät sivustoltamme uusimmat jalkapallon vedonlyöntivihjeet. Katso alta uusimmat jalkapallovihjeet.


Jalkapallon tulevat suurtapahtumat


Arvokisat ovat hauskinta aikaa jalkapallovedonlyöjälle. Kun MM-kisat tai EM-kisat ovat käynnissä, pelataan maailmalla vedonlyöntiä enemmän kuin minkään muun tapahtuman aikana.

Jalkapallon EM-kisat 2024 siintävät jo futisfanien mielissä. Tällä hetkellä käynnissä on karsinnat, jotka ovat myös todella jännittävä vaihe varsinkin Suomessa. Nälkä on kasvanut syödessä: saako Huuhkajien EM-taival jatkoa?

Jalkapallon MM-kisat 2026 ovat vielä kaukainen asia, mutta myös tuohon turnaukseen löytyy jo nyt vuosia etukäteen voittajakertoimet. Onko sinulla kanttia ennakoida voittajaa näin pitkän ajan päähän?

Pidemmäksi aikaa viihdykettä tarjoavat tietenkin monipuoliset Euroopan sarjat, joista Valioliiga on monen suosikki. Keskeisiä futiskalenterin osasia ovat myös eurocupit, joissa eri maiden parhaat joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga ovat uuden edessä, sillä pelimuoto vaihtuu reippaasti kaudelle 2024-25. Uusimpana tulokkaana mukaan on liittynyt Conference League eli Konferenssiliiga, johon myös suomalaisseuroilla on paremmat mahdollisuudet päästä mukaan.

Ohjeita jalkapallosta vetoa lyöville - ota nämä seikat huomioon!


Kotietu


Jalkapallossa kotietu on selkeästi yksi merkityksellisimmistä seikoista, jota ei pidä koskaan aliarvioida. Muihin lajeihin, kuten jääkiekkoon, verrattuna jalkapallon kotiedun merkitys on huomattavampi.

Tilastot vaihtelevat sarjoittain, mutta yleisesti jalkapallo-ottelut päättyvät noin 2-3 prosenttiyksikköä todennäköisemmin kotivoittoihin kuin vaikkapa jääkiekko-ottelut.

Kannattaa myös huomioida, että esimerkiksi derbyissä kotietu merkitys on pienempi. Myös kun ottelun panos kasvaa suureksi, ei kotiedulla ole yhtä suurta merkitystä. Tilastovertailua kannattaa tehdä, jotta näet, kuinka suuri vaikutus on veikkaamassasi ottelussa.

Ottelun panos


Ottelun panoksella on totta kai vaikutus kaikkiin lajeihin, mutta se näkyy erityisen selkeästi jalkapallossa. Yleisesti voi sanoa, että mitä suurempi ottelun panos, sitä kovemmat paineet ja sitä varovaisempaa peliä. Jalkapallokertoimet elävät myös vahvasti ottelun panoksen mukaan.

Kun joukkueet pelaavat virheitä välttelevää peliä, maalimääräodotus laskee reilusti ja tasapelin todennäköisyys kasvaa.


Ottelun panoksella on kuitenkin myös toinen huomattava merkitys vedonlyöjän kannalta: motivaatiotekijät. Mikäli toisella joukkueella on ottelussa toista joukkuetta suurempi panos, on se luonnollisesti huomattavasti kiinnostavampi peli-idea.

Tämä näkyy selkeimmin sarjojen loppuvaiheilla. Sarjan häntäpään joukkueet, mitkä taistelevat putoamista vastaan pelaavat usein elämästä ja kuolemasta. Mikäli vastassa on keskikastin joukkue, jolla ei ole enää mahdollista nousta sarjassa ulos tai alas, voi häntäpään joukkue olla vaarallisempi kenties heikommasta materiaalista huolimatta.

Kuntopuntari ja sarjataulukko


Kuten kaikissa lajeissa, kuntopuntaria ja sarjataulukkoa on aina hyvä käyttää pelipäätöksen tukena.

Monesti pelaajat voivat ylireagoida voitto- tai tappioputkiin. Harkitseva ja kokenut vedonlyöjä näkee myös tulosten taakse. Viiden pelin otannalla on vielä turha tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Rasitustasot


Yksi hyvin tärkeä seikka, millä voi tehdä kesken kauden hyvääkin tiliä. Esimerkiksi Valioliigan huippujoukkueet saattavat joutua kovaan otteluruuhkaan, kun samaan aikaan pelataan Valioliigaa, kahta cup-turnausta ja Mestarien liigaa.

Varsinkin jos joukkue samalla kärsii loukkaantumista tai reservissä ei muuten ole kierrätyksen varaa, voivat rasitustekijät muuttua hyvinkin merkittäviksi.

Kokoonpanot ja poissaolot


Yksittäisiin poissaoloihin ei kannata kiinnittää liikaa huomiota. On kuitenkin selvää, että joissain joukkueissa on vähemmän varaa menettää parhaita pelaajia telakalle.

Loukkaantumisista ja pelikielloista johtuvia poissaoloja tulee aina pohtia kokonaisvaltaisesti. Mieti mikä vaikutus pelaajan poissaololla on koko joukkueen kollektiiviseen peliin.


Valmentajan vaihdokset


Ehkä pieni, mutta vedonlyöjän kannalta melko mielenkiintoinen nyanssi. Valmentajan vaihdoksen jälkeen jalkapallossa nähdään hämmästyttävän usein tietynlainen kuherruskuukausi, jonka aikana joukkue pärjää huomattavasti paremmin.

Suosituimmat pelimuodot - älä pelaa vain 1x2-kohteita


Kun ryhtyy lyömään veto jalkapallo-otteluista, kannattaa huomioida, että tarjolla on huomattava määrä erilaisia kohteita. Ei kannata siis jumittua vain 1x2-kohteisiin, kun tarjolla saattaa olla edullisempia kohteitakin. Juuri sinulle sopiva jalkapallo veto löytyy varmasti satojen eri kohteiden joukosta.

1x2-vedonlyönti


Pitkäveto on se ylivoimaisesti suosituin vetomuoto. Mikäli valitset tämän, sinun tulee veikata, päättyykö ottelu kotivoittoon, vierasvoittoon vai tasapeliin.

Tasapeli ei vetoa (Draw no bet)


Monta kertaa unohdettu, mutta toisinaan äärimmäisen toimiva pelimuoto. Tasapeli ei vetoa- eli DNB-pelimuodossa poistetaan kokonaan tasapelin mahdollisuus. Mikäli haluat veikata toisen joukkueen voittoa, mutta pelkäät hieman tasapeliä, kannattaa valita ehdottomasti tämä pelitapa.

Mikäli oma joukkueesi voittaa, voitat vedon. Mikäli taas väärä joukkue voittaa, häviät vetosi. Mikäli ottelussa tulee tasapeli, saat panoksesi takaisin.

Tasoitusvedot


Varsin mielekkäitä vetomuotoja monen vedonlyöjän mielestä ovat tasoitusvedot. Tasoitusvedoissa joukkueellesi annetaan joko maali eteen tai he lähtevät maalin perässä otteluun.

Esimerkiksi HJK -1,5 - Ilves kohteessa HJK:n tulee voittaa kahdella maalilla, että vetovalintasi HJK osuu. Vastaavasti valitessasi Ilveksen, riittää kun Ilves häviää tasan maalilla tai venyy yhtään sen parempaan tulokseen. Lisää vaihtoehtoja tarjoaa aasialainen tasoitus.

Maalimäärät


Yksi suosituimmista vedoista maailmanlaajuisesti ovat totals-vedot. Siinä pelaajan tulee veikata, kuinka monta maalia ottelussa nähdään. Yleisin vetomuoto on alle tai yli 2,5 maalia, jossa tehtävänä on yksinkertaisesti veikata, nähdäänkö ottelussa enemmän vai vähemmän kuin 2,5 maalia.

Vedonlyönti - parhaita sivustoja jalkapallon vedonlyöntiin


Jalkapallo on niin massiivinen laji, että oikeastaan kaikkia vedonlyöntisivustoja voi suositella. Kaikilla netin vedonlyöntisivustoilla on nimittäin todella laadukkaasti kertoimia ja kohteita kuningaslajiin. Pieniä eroja toki löytyy ja paljon pelaavien kannattaa kokeilla monia eri sivustoja, minkä jälkeen voi valita parhaiten itselleen sopivan bookerin. Suosittelemme myös lukemaan ilmaiset pitkävetovihjeet, joita jaamme sivuillamme päivittäin - myös jalkapalloon.

Jalkapallo vedonlyöntisivut


Pidämme parhaimpina sivustoina suosittuja sivustoja, kuten Betsamigo ja Mobilebet. Näiltä sivustoilta saat maistuvat kertoimet kohteisiin ja tuntuvat vedonlyöntibonukset, joilla saat ylimääräistä pelirahaa vedonlyöntiin.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
4.Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt