Valioliiga: Luton - Liverpool

Su 5.11. | klo 18:30 | Valioliiga | LUTON - LIVERPOOL

Kohde sulkeutuu: 05.11.2023 18:30


Piskuinen Luton yrittää kiusata Liverpoolia sunnuntaina!


Valioliigan sarjanousija Luton Town isännöi sunnuntaina Liverpoolia Kenilworth Roadilla. Rob Edwardsin luotsaamalle kotijoukkueelle Valioliigaympyrät ovat osoittautuneet odotetun haastaviksi, mutta sentään ei aivan heittopussista voida toistaiseksi puhua. Esimerkiksi Sheffield United on ollut selkeästi Edwardsin ryhmää heikompi kauden alkumetreillä.Yhtä kaikki, Luton on onnistunut voittamaan toistaiseksi ainoastaan Evertonin ja tämän voiton jälkeen on puserrettu kasaan yksi ainoa piste neljästä ottelusta. Pisteitä on yhteensä kasassa viisi ja tämä oikeuttaa tällä hetkellä 18. sijaan sarjataulukossa. Pisteitä tuskin on tulossa lisää kahdelta seuraavalta peliviikolta, kun vastaan asettuu Liverpoolin jälkeen Manchester United Old Traffordilla.

Kotijoukkueelta on sivussa sunnuntaina Dan Potts, Mads Andersen, Reece Burke, Luke Berry, Albert Sambi Lokonga, Jordan Clark ja Amari’i Bell. Todennäköisesti Edwards lyö lauteille kolme topparia eli aika syvällä Luton tulee tässä pelissä puolustamaan – tavoitteena on syödä Liverpoolilta ylimääräinen tila oman boksin tuntumasta.Luton lähti laulukuoroon jo aiemmin EFL Cupista, mutta Liverpool urakoi viikolla jatkopaikan Bournemouthin kustannuksella. Jürgen Klopp peluutti melko vahvaa ryhmää, joten hieman tulee rasitusta vieraille tästä hyvästä. Pelejä on muutenkin nyt Poolilla paljon, kun Eurooppa-liigakin on mukana yhtälössä. Kloppin suojatit ovat napanneet nyt neljä peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa ja maalinteko tuntuisi erityisesti maistuvan.

Vierailta on sivussa Stefan Bajcetic, Thiago Alcântara sekä Andy Robertson. Kostas Tsimikas urakoi isot minuutit viikolla, mutta vasempana pakkina taitaa kreikkalainen silti avata sunnuntainakin. Luis Díaz saattaa olla taas mukana kokoonpanossa. Kolumbialaislaiturin vanhemmat kidnapattiin ja viimeisimpien huhujen mukaan isäukkokin on pääsemässä vapaaksi.

Nappaako Liverpool rutiinivoiton?Pelivalintana sunnuntaille on alle 3,5 maalia. Pool napannee tietysti tästä parin maalin marginaalilla pisteet, mutta otteluja piisaa nyt niin paljon, että Kloppin ryhmä ei voi sata lasissa painaa jokaista peliä alusta loppuun. 0-2/0-3 tyydyttää takuuvarmasti vieraita. Lutonin on aika vaikea nähdä montaa hyvää maalipaikkaa luovan, joten vierasnolla on täyttä realismia.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Alle 3,5 maalia @1.93

Osuma
Betsamigo - Lue arvostelu

1.93

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.93

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.93

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.9

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo