Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Politiikkavedonlyönti netissä

Politiikkavedonlyönti kasvattaa jatkuvasti suosiotaan! Lue mistä on kyse ja katso tulevat isot vedonlyöntikohteet politiikasta Vedonlyonti.comissa.

Politiikka vedonlyönti

Sana politiikka on varmasti kaikille tuttu. Kuten monien mahtavimpien termien, ovat myös tämän sanan juuret kreikan kielessä. 'Politiikka' on johdettu sanasta politikos, joka tarkoittaa kansalaista koskevaa. Yksinkertaisesti politiikka tarkoittaa yhteiskunnallista päätöksentekoa sekä eri aatteiden ajamista esimerkiksi puoluetasolla.

Nykyajan ihmiset seuraavat poliittisia ilmiöitä ja poliittista päätöksen tekoa tarkemmin kuin koskaan aiemmin. Tästä saamme kiittää omalta osaltamme sosiaalista mediaa sekä yhteiskuntaa, jossa kaikki tieto on koko ajan saatavilla. Kun ihmiset ovat enenevissä määrin kiinnostuneet politiikasta, myös vedonlyöntisivustot ovat ottaneet politiikkavedonlyönnin osaksi päivittäistä tarjontaansa.

Voittajaveto

Lähes kaikki poliittista vedonlyöntiä koskevat kohteet ovat muodoltaan voittajavetoja. Suosituimmat kohteet koskevat suuria vaaleja kuten esimerkiksi USAn presidentinvaali 2024. Eri maiden presidentinvaalien parissa voi luonnollisesti veikata seuraavaa istuvaa presidenttiä, mutta myös esimerkiksi voittavaa puoluetta, äänimääriä tai tietyn itsehallintoalueen/osavaltion voittajaa.

Politiikkavedonlyönti Suomessa

Suomessa seuraavat merkittävät vaalit ovat vuoden 2024 presidentinvaalit. Näiden vaalien parissa ei ole odotettavissa yhtä paljon veikkausmahdollisuuksia kuin eduskuntavaaleissa, mutta suuri tapaus on totta kai kyseessä.

Eduskuntavaaleissa veikkaaminen onnistuu luonnollisesti huomattavasti laajemmasta määrästä kohdevaihtoehtoja. Viime eduskuntavaaleissa 2023 pystyi jälleen lyömään vetoa esimerkiksi Keskustan uudesta puheenjohtajasta, ääniharavista tai voittavista puolueista.

Politiikkavedonlyönti - Erityispiirteet

Pitkän aikavälin veikkaamista

Politiikka vedonlyönnissä on tiettyjä erityispiirteitä esimerkiksi perinteiseen urheiluveikkaukseen verratessa. Huomattavin erikoisuus on se, että politiikkakohteiden kanssa ei tehdä niin sanottuja pikavoittoja, vaan vedot ovat usein pitkän aikavälin kohteita. Esimerkiksi Britannian Brexit eron lopullisesta muodosta saattoi veikata monen vuoden ajan. Saman huomaa Yhdysvaltain presidentinvaaliveikkauksessa, jossa kertoimet seuraaviin vaaleihin aukeavat välittömästi edellisen vaalipäivän jälkeen.

Poliittista silmää omaava rohkea veikkaaja voikin haistella oikean pelikohteen jo kuukausia tai jopa vuosia ennen kohteen sulkeutumista. Tällöin veikkaaja saa kohteelle todennäköisesti huomattavasti isomman kertoimen kuin viikkoa ennen kohteen sulkeutumista. Pelaa kuitenkin näitä kohteita vain vakiintuneilla sivustoilla, niin ei ole vaaraa, että sivusto menee konkurssiin tai lopettaa toimintansa ennen kohteen ratkeamista.

Ulkoisten tekijöiden vaikutus

Toinen erityispiirre politiikkavedonlyönnissä on, että lopputulokseen vaikuttuvia ulkoisia tekijöitä on paljon enemmän kuin tulosurheilun parissa. Urheilussa urheilijat itse pääsääntöisesti määrittävät tuloskuntonsa ja kantavat vastuun suorituksistaan. Politiikassa kansansuosikki saattaa joutua nopeastikin sylkykupiksi vaikkapa ennen julkista uraa yksityiselämässä tehtyjen hölmöilyjen tai puoluetoverin töppäilyjen vuoksi, jotka eivät tosiasiassa heikennä hänen kykyään hoitaa poliittista päätöksentekoa. Tietyn puoleen ennalta näyttävä vaalivoitto voi myös sulaa esimerkiksi arvaamaattoman kriisitilanteen vuoksi. Näin kävi esimerkiksi Saksan Liittopäivävaaleissa 2021 ennakkosuosikkina olleelle Armin Laschetille.

Parhaat vedonlyöntisivustot politiikkaan

Politiikka vedonlyönti on tullut jäädäkseen vedonlyöntisivustojen valikoimiin. Syksyllä 2021 monilla isoilla bookereilla oli auki lähes sata erilaista vedonlyöntikohdetta kymmenestä eri maasta poliittista vedonlyöntiä koskien. Alla listattuna parhaimpia vedonlyöntisivustoja politiikka vedonlyöntiin. Muista lunastaa myös kunkin sivuston vedonlyöntibonukset!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Bonuskoodi
Arvostelu
1
2x10€ ilmaisveto
-

Tulevia politiikan merkittäviä tapahtumia

Politiikan parissa on auki jatkuvasti mielenkiintoisia veikkauskohteita. Alla listattuna lähitulevaisuuden suurimpia ja mielenkiintoisimpia vaaleja, joista voit lyödä vetoa!

  • Suomen presidentinvaalit - 1/2024
  • Yhdistyneen kuningaskunnan parlamenttivaalit - 12/2024
  • USAn presidentinvaali - 12/2024