Politiikka vedonlyönti netissä

Politiikka vedonlyönti kasvattaa jatkuvasti suosiotaan! Lue mistä on kyse ja katso tulevat isot poliittiikka vedonlyöntikohteet vedonlyöntikertoimineen.

Mitä on politiikka?


Politiikka sana on varmasti kaikille tuttu. Kuten monet maailman mahtivimmat termit niin myös sanan ”politiikka” juuret ovat kreikan kielessä. Politiikka muodostuu sanasta politikos joka tarkoittaa kansalaista koskevaa. Yksinkertaisesti politiikka tarkoittaa yhteiskunnallista päätöksentekoa sekä eri aatteiden ajamista esimerkiksi puoluetasolla.

Politiikka vedonlyönti


Nykyajan ihmiset seuraavat poliittisia ilmiöitä ja poliittista päätöksen tekoa tarkemmin kuin koskaan aiemmin. Tästä saamme kiittää omalta osaltamme sosiaalista mediaa sekä yhteiskuntaa, jossa kaikki tieto on koko ajan saatavilla. Kun ihmiset ovat enenevissä määrin kiinnostuneet politiikasta niin myös vedonlyöntisivustot ovat ottaneet politiikka vedonlyönnin osaksi päivittäistä tarjontaansa.

Voittajaveto


Lähes kaikki poliittista vedonlyöntiä koskevat kohteet ovat muodoltaan voittajavetoja. Suosituimmat kohteet koskevat suuria vaaleja kuten esimerkiksi USA:n vuoden 2024 presidentinvaaleja. Eri maiden presidentinvaalien parissa voi luonnollisesti veikata seuraavaa istuvaa presidenttiä mutta myös esimerkiksi voittavaa puoluetta, äänimääriä tai tietyn itsehallintoalueen/osavaltion voittajaa.

Politiikka vedonlyönti Suomessa


Suomessa seuraavat merkittävät vaalit ovat vuoden 2023 eduskuntavaalit. Näiden vaalien parissa on odotettavissa paljon vedonlyöntimahdollisuuksia. Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon myös erilaisia uniikkeja mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita kotimaisen politiikan parissa. Esimerkiksi Keskustan uudesta puheenjohtajasta ja Sanna Marinin pääministerin viran pituudesta on ollut auki omat vedonlyöntikohteensa viime vuosina.

Politiikka Vedonlyönti - Erityispiirteet


Pitkän aikavälin veikkaamista


Politiikka vedonlyönnissä on tiettyjä erityispiirteitä esimerkiksi perinteiseen urheiluveikkaukseen verratessa. Huomattavin erikoisuus on se, että politiikka kohteiden kanssa ei tehdä niin sanottuja pikavoittoja vaan vedot ovat usein pitkän aikavälin kohteita. Esimerkiksi Britannian Brexit eron lopullisesta muodosta saattoi veikata monta vuotta ja USA:n Presidentinvaaliveikkaus aukeaa seuraaviin vaaleihin välittömästi edellisen vaalipäivän jälkeen. Parheet kertoimet USA:n presidentinvaali 2024 vetoihin saatkin juuri nyt!

Poliittista silmää omaava rohkea veikkaaja voikin haistella oikean pelikohteen jo jopa kuukausia tai vuosia ennen kohteen sulkeutumista. Tällöin veikkaaja saa kohteelle todennäköisesti huomattavasti isomman kertoimen kuin viikkoa ennen kohteen sulkeutumista.

Ulkoisten tekijöiden vaikutus


Toinen erityispiirre politiikka vedonlyönnissä on, että lopputulokseen vaikuttuvia ulkoisia tekijöitä on paljon enemmän kuin tulosurheilun parissa. Urheilussa urheilijat itse pääsääntöisesti määrittävät tuloskuntonsa ja kantavat vastuun suorituksistaan. Politiikassa kansansuosikki saattaa joutua nopeastikin sylkykupiksi vaikkapa ennen julkista uraa yksityiselämässä tehtyjen hölmöilyjen tai puoluetoverin töppäilyjen vuoksi jotka eivät tosiasiassa heikennä hänen kykyään hoitaa poliittista päätöksentekoa. Tietyn puoleen ennalta näyttävä vaalivoitto voi myös sulaa esimerkiksi arvaamaattoman kriisitilanteen vuoksi. Näin on käymässä esimerkiksi Saksan Liittopäivävaaleissa 2021 ennakkosuosikkina olleelle Armin Laschetille.

Parhaat polittiikka vedonlyöntisivustot


Politiikka vedonlyönti on tullut jäädäkseen vedonlyöntisivustojen valikoimiin. Syksyllä 2021 monilla isoilla bookereilla oli auki lähes sata erilaista vedonlyöntikohdetta kymmenestä eri maasta poliittista vedonlyöntiä koskien! Alla listattuna parhaimpia vedonlyöntisivustoja politiikka vedonlyöntiin. Muista lunastaa myös kunkin sivuston vedonlyöntibonukset!

Arvostelu

Bonus

Koodi

Pelaa

1.Mobilebet100% bonus 100€ astiEt tarvitsePelaa nyt
2.Betfair100% bonus 100€ astiZSKABWPelaa nyt
3.Campobet100% bonus 200€ astiEi bonuskoodiaPelaa nyt


Tulevia politiikan merkittäviä tapahtumia


Politiikan parissa on auki jatkuvasti mielenkiintoisia veikkauskohteita. Alla listattuna lähitulevaisuuden suurimpia ja mielenkiintoisimpia vaaleja joista voit lyödä vetoa!

  • Saksan liittopäivävaalit 2021 26.9.2022
  • Ranska presidenttivaalit 2022 – 7.5.2022
  • Ruotsin seuraavat valtiopäivävaalit - 1.9.2020
  • Tanskan parlamenttivaalit - 1.1.2023
  • Suomen eduskuntavaalit 2023 - 2.4.2023
  • Seuraava pääministeri Boris Johnson jälkeen - 1.1.2023
  • Suomen presidentinvaalit - 1.1.2024
  • Yhdistyneen kuningaskunnan yleisvaalit – 1.12.2024