Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Miamin Masters: Emil Ruusuvuori - Yannick Hanfmann

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Pe 22.03 klo 0.10
Huti
Emil Ruusuvuoren voitto -3,5 pelin tasoituksella
2.21100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Emil Ruusuvuori (ATP-48) on palaamassa epävarmuustekijöiden kera ATP-kiertueelle. Nämä epävarmuustekijät ovat siis läsnä ainakin ulkopuolisen silmin, kun erilaiset hankaluudet ovat vieneet menestysmahdollisuudet mennessään viimeisimmän kuukauden ajalta.

Dohan puolivälierä oli pakko jättää kesken jo sen alkuvaiheissa. Sen jälkeen Ruusuvuori on kuukauden aikana pelannut vain yhden virallisen ottelun eli Indian Wellsin Mastersin avauskierroksen kamppailun. Siinä kyyti oli olosuhteiden osalta hyvin hankalaa ja pelillisesti kylmää Dusan Lajovicia vastaan. Loppunumerot 5-7, 2-6 olivat iso pettymys.

Onneni on olla Mannarinoa vastassa

Miamin Mastersin kaavio näyttäisi sinänsä mahdollistavan hyvänkin menestyksen. Sitä tarvittaisiinkin ranking-pisteiden puolustamiseen, kun viime vuonna Ruusuvuori eteni aina puolivälierään asti. Se on kiistatta hänen uransa paras saavutus varsinkin ATP-pisteiden osalta.

Ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee Yannick Hanfmann (ATP-56). Urallaan vahvasti massapelaajaksi profiloitunut saksalainen olisi täysin terveelle ja hyvävireiselle Ruusuvuorelle varsin vaivaton voitettava kovalla alustalla.

Jos ja kun pohdinnoissa mennään pidemmälle, olisi toisella kierroksella edessä varmuudella sijoitettu pelaaja. Kun tässä tapauksessa kyseessä olisi Adrian Mannarino, on onni tässä kohdassa hyvää luokkaa.

Lisäksi seuraavatkaan kierrokset eivät näyttäisi aivan mahdottomilta. Grigor Dimitrov & Hubert Hurkacz olisivat potentiaalisia voitettavia ennen puolivälierävaihetta.

On silti syytä muistaa, että jo avauskierros voi olla kovan työn takana selvitettäväksi. Täysin tarkkaa tietoa suorituskyvystä kun ei välttämättä ole tällä hetkellä Ruusuvuorella itselläänkään.

Hanfmann on siis vahvasti massapelaajan maineessa. Asia näkyy jo siitäkin, että hän lähti tänä vuonna menestyksen hakuun amerikkalaiselle tiilimurskakentille eurooppalaisten hallien sijaan.

Myös voitto- ja tappiotilastot tukevat tätä asetelmaa. ATP-massaotteluista Hanfmann on voittanut yli 56 prosenttia, kovien kenttien vastaavista alle 26 prosenttia.

Yhdysvaltain yliopistotennistä pelannut Hanfmann teki ATP-pääsarjadebyyttinsä vasta 25-vuotiaana 2017. Sittemmin hän tahkosi enimmäkseen haastajakisoja mahtuen välillä Grand Slam -pääsarjoihin.

Viimevuotisessa Rooman massa-Mastersissa tärähti sitten kunnolla. Puolivälieräpaikka oli kaikkeen aiempaan peilattuna melkoinen yllätys tuolloin 31-vuotiaalta mieheltä.

Kupletin juoni on selvä

Tuon saavutuksen puolustaminen onkin sitten haastava homma tämän kauden alunkin perusteella. Tulokset eivät missään nimessä ole olleet kaksisia.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Niinpä kupletin juoni on selvä. Hyvällä tasolla pelatessaan Ruusuvuori voittaa tämän isollakin erolla. Tasoitusveto on hyvä senkin takia, että jos ottelu jäisi kesken, panokset palautettaisiin. Lisäksi Casino Win Bigin kerrointarjous oli vihjettä kirjoittaessa kovastikin edukseen erottuva.

Emil Ruusuvuoren voitto -3,5 pelin tasoituksella
2.21100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.