Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Kataja - BC Nokia

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Ma 29.04 klo 20.00
Osuma
BC Nokian otteluvoitto
2.03Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Korisliigan välierät etenevät ensinnäkin erilaisessa ottelutahdissa ja lisäksi tuloksiltaan peilikuvina toisiinsa verrattuna.

BC Nokia ja Kataja ovat kohdanneet maanantaihin mennessä kolmesti, kun taas Seagulls ja Karhubasket ovat ehtineet pelata neljästi. Katajan kotiareena oli varattu viikonloppuna muuhun käyttöön, joten kolmannen ja neljännen semifinaalin väliin tulee tässä parissa neljän päivän tauko.

Se saattaa olla Katajan pelastus tai sitten etu BC Nokialle. Syy pelastusskenaariolle: sentteri Elijah Lufile loukkaantui edellisen ottelun toisella neljänneksellä eikä palannut enää peliin. Hänen nilkkansa koki kolhun levypallotilanteessa, ja nyt jää nähtäväksi, pystyykö mies pelaamaan. Ellei pysty, kasvaa Hannes Pöllän vastuu paljon suuremmaksi kuin hänet polvivamman kuntoutusvaiheessa hankittaessa kuviteltiin.

Pöllä pelasi Nokialla kyseisen episodin myötä jo 22 minuuttia, ja ottelua kohti yhä isomman vastuun kantaa myös Thomas Tumba. Nuorehko mies on pelannut Katajan suurimmat minuutit kaikissa kolmessa ottelussa.

Pitkähkö tauko ottelujen välissä voi siis kääntyä myös BC Nokian eduksi. Ottakaamme katsaus ottelukohtaisiin peliminuutteihin välierissä: Kahron Ross 35, 32, 36. Both Gach 36, 30, 33. Tucker Richardson 30, 33, 28.

Nokialle olisi supertärkeää saada sarja poikki nopeasti

Isoilla mennään siis, mutta tällä tahdilla ylivoimaista rasituskuormaa ei ehdi kertyä. Homma kuitenkin muuttuu tästä eteenpäin: maanantaina pelataan siis Joensuussa, keskiviikkona Nokialla ja tarvittaessa taas perjantaina Joensuussa. BC Nokian finaalimahdollisuuksien kannalta olisi siis ensiarvoisen tärkeää, että se saisi välierät poikki mahdollisimman nopeasti.

Se peilikuva-asia Seagulls-Karhuun verrattuna on koti- ja vierasvoittojen suhde. Nokia ja Kataja ovat edenneet kolme peliä suhteellisen odotetusti kotivoitoilla, Seagulls ja Karhu suorastaan sensaatiomaisesti neljä ottelua pelkillä vierasvoitoilla.

Nokian ja Katajan voimasuhteet ovat vaihdelleet hyvin paljon riippuen siitä, missä ottelut on pelattu. Yksi kiinnostava seikka on, että kaukoheittojen osumatarkkuus on ollut pääsääntöisesti varsin heikkoa.

Gach on ollut ykkönen

Kotipelissään Kataja onnistui kolmosissa oivallisesti 46 prosentin saldolla, ja Nokian luku 37 oli sekin suhteellisen hyvä. Muuten sihti on kuitenkin ollut hukassa, sillä Nokian kotipelien prosentit ovat olleet 23 ja 23. Kataja osui avauspelissä 27-prosenttisesti mutta romahti kolmannessa 17:ään.

Yleisesti välierien ykköspelaaja on ollut Both Gach. Hän on päässyt ja onnistunut viimeistelemään korin läheltä mainiolla tarkkuudella.

Kataja taas hyökkäsi kotipelissä laajalla rintamalla, mutta vieraissa tilanne on ollut täysin toinen. Molempien pelien tehtyjen pisteiden määrä on jäänyt alle 70:ään. Tilanne ei ole ollut suinkaan ainutlaatuinen runko- ja jatkosarjoihin verrattuna.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Muistetaan edelleen, että BC Nokia hallitsi myös välieriä edeltäneitä neljää kohtaamista enimmäkseen varsin selkeästikin. Jos Lufile ei pysty pelaamaan, on Nokia vieraskentälläkin suosikki.

BC Nokian otteluvoitto
2.03Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.