Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: West Ham - Liverpool

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 27.04 klo 16.30
Osuma
West Ham +0,5
2.65100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.5530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Liverpool tukalassa paikassa! Vieläkö punapaidat nousevat taistelemaan mestaruudesta?

Tämän kauden kalkkiviivoilla pahasti hyytynyt Liverpool pyrkii vielä lauantaina pitämään viimeisiä Valioliigamestaruuden toivonrippeitä elossa, kun West Ham kohdataan vieraissa. Jürgen Kloppin miehistö on kolme pistettä kärjestä, mutta kakkosena majaileva Manchester City on pelannut yhden ottelun vähemmän – piste-eroa voisi olla siis lopulta viisi pongoa. West Ham halajaa sen sijaan vielä ensi kaudeksi Eurooppaan, joten Kloppin poppoo ei saa mitään ilmaiseksi!

David Moyesin käskyttämä Hammers on tällä kaudella ollut tuloksellisesti todella hyvä, mutta oikeastaan tuuriakin on ollut West Hamilla monesti matkassa eikä aivan näin ylös sarjataulukossa pitäisi olla mitään asiaa. Vain yhden ainoan pelin viimeisestä kahdeksasta kilpailullisesta pelistä voittanut West Ham otti viime viikonloppuna lukua Crystal Palacen vieraana peräti 5-2-lukemin. Omissa on Valioliigassa tällä sesongilla soinut jo 63 kertaa, mikä on turhankin paljon.

Nayef Aguerd on isäntien riveistä lasaretissa. Jarrod Bowen on kunnossa ja Konstantinos Mavropanoskin todennäköisesti kykenee avauskokoonpanoonkin asti nousemaan Kurt Zouman pariksi. Junnuista keväällä nostettu George Earthy lienee myös mukana penkillä.

Liverpool onnistui viime viikonloppuna kellistämään Fulhamin Craven Cottagella, mutta kylmää vettä tarjoiltiin taas niskaan urakalla Merseysiden derbyssä keskiviikkona Goodison Parkilla – Pool poistui 2-0-tappio niskassaan ja mestaruuskamppailulle voidaan aika pitkälti jo heittää hyvästit, vaikka piste-eroa ei sinänsä aivan valtavaa määrää olekaan. Pool putosi hiljattain myös Eurooppa-liigasta Atalantan käsittelyssä, joten todella karvas maku on Pool-kannattajille jäämässä kauden päätösmetreistä.

Poolilta on kauden lopuista peleistä poissa Joël Matip sekä Thiago. Conor Bradley ja Diogo Jota ovat myös kuntoutuksessa lauantaina. Cody Gakpo oli viikolla sivussa perhesyistä, joten hollantilainen voi jopa avata, kun keskiviikkona ei osuttu taas edes ladon seinään Luis Díazin, Mohamed Salahin ja Darwin Núñezin toimesta.

Poolin ohuille mestaruushaaveille luvassa viimeinen silaus?

Vetokupongille lähtee tällä kertaa West Ham +0,5 eli tasapelillä päästäisiin jo lunastamaan. Liverpool pelasi keskiviikkona ja piimää on jonkin verran pohkeissa. West Ham voi esimerkiksi Bowenin, Mohammed Kudusin tai Lucas Paquetán johdolla päästä tekemään kiusaa vieraalleen ja näillä kertoimilla kelpaa ottaa sijoitus kotijoukkueen puolesta.

West Ham +0,5
2.65100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.5530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.55100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.55100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.5100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!