Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Real Betis - Sevilla

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 29.04 klo 0.00
Osuma
Alle 2,5 maalia
1.73100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.7130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Sevillan derby La Liga-kierroksen helmenä!

La Liga-sunnuntai päätetään tällä kertaa varsin komealla välienselvittelyllä, kun Real Betis ja Sevilla kohtaavat Sevillan tulikuumassa derbyssä! Betis on tällä hetkellä La Ligassa seitsemäntenä vain pisteen edellä Valenciaa, joten europelejä ei vielä missään nimessä ole varmistettu ensi kaudeksi. Sevillan europelihaaveet on sen sijaan jo pirstaleina, kun alkukausi tarvottiin syvissä soissa, mutta Betisin eurorattaisiin halutaan varmuudella iskeä kapuloita!

Betis on esiintynyt paikalliskilpailijansa tavoin tällä kaudella nuhaisesti eikä seitsemännen sijan yläpuolelle pitäisi pelillisen annin valossa olla mitään asiaa. Viime viikonloppuna Manuel Pellegrinin ryhmä kuitenkin otti tärkeät pisteet juuri Valenciasta, joten tulosta on tullut kuitenkin oikeilla hetkillä. Real Sociedadiin on kolme pistettä matkaa, joten laadukkaalla runilla kauden loppusuoralla Betis voisi vielä nousta jopa Eurooppa-liigan paikoille.

Betisiltä jatkavat sunnuntaina sivussa Héctor Bellerín, talvihankinta Chimy Ávila sekä Marc Bartra, mutta Sergi Altimira on kunnossa. Pablo Fornals napannee jälleen oikean laitahyökkääjän paikan ja Ayoze Pérez ajaa hanakasti sisään toiselta laidalta. Cédric Bakambulla on parhaat mahdollisuudet avata piikissä.

Syksyllä jopa putoamisvaaraan hetkeksi joutunut Sevilla on hilattu Quique Sánchez Floresin käskytyksessä kuiville, mutta sen enempää pelattavaa Los Nervionensesilla ei enää loppukaudesta ole, kun eurokentille ei ole enää mitään jakoja. Formi näyttää kuitenkin Sevillalla mukavasti vihreää, kun peräkanaa on voitettu Getafe, Las Palmas sekä Mallorca. Nämä nyt eivät tietenkään kovin vaikuttavia päänahkoja ole, mutta pisteet maistuvat silti varmuudella.

Vierasjoukkueelta eivät kykene kynnelle Nemanja Gudelj, Adrià Pedrosa, Djibril Sow sekä Óliver Torres. Lucas Ocampos avannee jälleen wingbackin tontilla vasemmalla, mutta myös Marcos Acuña voidaan tässä roolissa nähdä – tällöin Ocampos liikkuisi todennäköisesti kenttäryhmityksessä ylemmäs.

Pelataanko Sevillan kuumassa illassa jälleen vähämaalisesti?

Sevillan derbyissä ei ole viime vuosina kamalan paljon päästy todistamaan maaleja eikä rehellisesti sanottuna maaliodotusarvo ole tälläkään kertaa kovin korkealla. Sevilla lähtee Benito Villamarínille joka tapauksessa konservatiivisella pelisapluunallaan, jossa on aina kolme topparia ja pari keskikentän pohjapelaajaa huolehtimassa tasapainosta. Pelataan näillä kertoimilla pienimaalisuutta!

Alle 2,5 maalia
1.73100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.7130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.69100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!