Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

MM-kisat: Ronnie O'Sullivan - Ryan Day

Pena
Kirjoittanut:
Pena
Snooker - Vedonlyöntiopas
Tapahtuma päättynyt: Su 28.04 klo 13.30
Huti
Ryan Day +5.5 framea
2.2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.2100% bonus 250€ asti Lue arvostelu Pelaa

Snookerin MM-kisoissa on siirrytty toisen kierroksen otteluihin. Sunnuntaina tulessa on myös turnauksen suurin voittajasuosikki Ronnie O'Sullivan. Kahdeksatta maailmanmestaruuttaan hakeva "The Rocket" saa vastaansa walesilaisen Ryan Dayn. O'Sullivan on ottelun jättimäinen suosikki, mutta parhaat valinnat vedonlyöntiin löytyvät haastajan puolelta.

O'Sullivanilta räjähtävä startti

Historiallista kahdeksatta maailmanmestaruutta metsästävä O'Sullivan aloitti turnauksen tyrmäävästi. Myös avauskierroksella The Rocket sai vastaansa walesilaispelurin, kun nuori Jackson Page yritti haastaa mestarin. Pagelle ei kuitenkaan juuri pöytäaikaa suotu, kun O'Sullivan takoi nopeaan tahtiin tiskiin hurjat voittoluvut 10-1.

O'Sullivan ei avausmatsiin mitään pistetykitystä kuitenkaan suoritttanut, eikä toki tarvinnutkaan. Vain yksi yli sadan pisteen breikki kuitenkin hieman hämää, sillä legenda oli ehdottomasti aivan huippuvireessä. Page ei missään vaiheessa saanut mahdollisuuksia kääntää ottelua, sillä O'Sullivan iski omista paikoistaan tyrmäävän tehokkaasti.

Toiseen otteluun haasteen pitäisi kuitenkin koventua selkeästi. Day on kokenut pelaaja, joka on urallaan voittanut isojakin turnauksia. Viime ajat ovat kuitenkin olleet hankalampia ja sijoitus maailmanrankigissakin on siten pudonnut suoraan MM-paikkaan oikeuttavan top-16 sijoituksen huonommalle puolelle.

Day avasi turnauksen oikein kelvollisesti voittamalla Barry Hawkinsin tiukassa matsissa 10-8. Day teki tuohon matsiin kahdeksan vähintään kuudenkympin lyöntisarjaa, jotka yleensä riittävät erävoittoon. Ilahduttavaa oli myös Dayn kokonaisvaltainen pelaaminen. O'Sullivania vastaan myös turvapelin täytyy olla timanttista ja siltäkin osin walesilaisen tekeminen on hyvällä tasolla juuri nyt.

Day antaa tiukan vastuksen?

Mitä tästä toisen kierroksen matsista sitten voi odottaa? O'Sullivan on tottakai erittäin iso suosikki ja hyvin todennäköinen jatkaja. Silti vedonlyöntikertoimet mielestämme vähättelevät Dayn mahdollisuuksia. Otteluvoitto voi olla liikaa vaadittu, mutta kyllä Daylla on kaikki eväät pitää matsi suhteellisen tasaisena. Kokenut peluri ei myöskään Crucible-teatterin painekattilaa pelkää.

Pitkistä uristaan huolimatta tämä kaksikko on kohdannut ammattilaisina yllättävän harvoin. Isoissa turnauksissa keskinäisiä matseja on vain yhdeksän, joista O'Sullivan on vienyt nimiinsä seitsemän ja Day kaksi. Ainoa keskinäinen ottelu MM-kisoissa on vuodelta 2006, jolloin O'Sullivan oli parempi lukemin 13-10. Jotain samansuuntaista voisi olla tiedossa tälläkin kertaa.

Vedonvälittäjät eivät walesilaiselle etukäteen juuri saumoja anna. Mennään siis vastapalloon ja otetaan kupongille Dayn tasoituksellinen kohde. Viiden ja puolen freimin suuruinen tasoitus vaikuttaa lähinnä loukkaavalta Dayta kohtaan. Kokenut peluri pystyy kyllä kiusaamaan legendaa pitkään ja avauskierroksen perusteella haastajan virekin on ihan kohdillaan.

Ryan Day +5.5 framea
2.2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.2100% bonus 250€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.14100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.