Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ligue 1: Lyon - Monaco

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 28.04 klo 22.00
Osuma
Lyon +0
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.79Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Nousujohteinen Lyon saa vieraakseen sunnuntaina sarjakakkosen!

Ranskan Ligue 1:ssa on vielä neljä pelikierrosta jäljellä ja eurokamppailu käy kuumana! Lyon isännöi sunnuntaina AS Monacoa, jolla on Mestarien liigan paikka jo ensi kaudeksi pitkälti haarukassa, mutta sunnuntaina tappio voisi tarkoittaa homman hankaloitumista, kun neljännelle sijalle ei ole aivan valtavasti matkaa – Monaco on joka tapauksessa vähintään mukana UCL:n karsinnoissa! Lyonkin pyrkii vielä europeleihin, mutta Lens on viiden pisteen päässä kuudentena, joten vaikealta näyttää.

Lyonilla on Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen parempi mahdollisuus Coupe de Francen kautta – finaalissa Pierre Sagen miehistö kohtaa ensi kuun lopussa PSG:n. Liigasijoitus tiedetään jo tuossa vaiheessa, joten nyt on tärkeintä keskittyä hilaamaan sijoitusta loppukauden ajan mahdollisimman korkealle. Lyon onkin ollut kelpo vedossa keväällä osin talven kovien satsausten takia, mutta viime kierroksella koettiin kuitenkin karvas tappio juuri PSG:n vieraana.

Nicolás Tagliafico on kärsinyt pelikieltonsa, joten argentiinalaispakki tulee takaisin avaukseen puolustuslinjan vasempaan laitaan. Alexandre Lacazette jatkaa piikissä ja tulitukea tarjoilevat muun muassa Saïd Benrahma ja huippulupaava Ernest Nuamah.

PSG:n jälkeen toiseksi eniten maaleja tällä kaudella latonut Monaco on pelannut fantastisen kauden ja kakkossija vaikuttaa Adi Hütterin suojateille jopa varsin todennäköiseltä loppusijoitukselta, kun Brestiin on revitty jo viiden pongon kaula. Monaco on voittanut nyt neljä matsia peräjälkeen ja tämän kalenterivuoden puolella on hävitty vain kahdesti.

Vierasjoukkueelta kärsivät pelikieltoja Eliesse Ben Seghir sekä Wilfried Singo. Caio Henrique palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä, mutta Aleksandr Golovin ja Ismail Jakobs ovat lasaretissa. Krépin Diatta avaa vasempana pakkina, jos Caio Henrique ei ole riittävän hyvässä kunnossa avaukseen. Wissam Ben Yedder ja Folarin Balogun jatkavat näillä näkymin kärkiparina.

Kotikertoimiin kiinni!

Vetoihin otetaan näillä kertoimilla Lyonia tasapelivarmistuksella. Monacolla on muutamia tärkeitä poissaoloja, joista kuuluu voimasuhdearvioissa verottaa. Nousujohteinen Lyon on jälleen yksi sarjan parhaista joukkueista – ei kannata siis antaa sarjasijoituksen tässä kohtaa liikaa hämätä!

Lyon +0
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.79Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.77100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!