Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: IFK Mariehamn - Ilves

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 28.04 klo 20.30
Osuma
1x2: Ilves
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Veikkausliigassa neljännellä kierroksella kohtaavat IFK Mariehamn ja Ilves toisensa Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina kello 18:30.

Grönvitt taipui niukasti Klubille

Bruno Romaon luotsaama IFK Mariehamn on viihtynyt kolmessa liigakauden ensimmäisessä pelissään runsasmaalisissa otteluissa, kun EIF:istä otettua 3-2 kotivoittoa sekä KuPSin kanssa pelattua 2-2 kotitasuria Wiklöf Holding Arenalla seurasi kolmannella kierroksella varsin odotettu avaustappio, kun Klubi kaatoi Grönvittin 2-1 kotiluolassaan Bolt Arenalla.

Klubia vastaan loppulukemat mairittelevat saarelaisia vieraiden iskettyä ainoan osumansa Adam Larssonin maalinedusruuhkasta kuulan verkkoon pelin lopussa maaliviivan tuntumasta tyrkättyään. Maali syntyi vieraiden pelatessa viimeiset minuutit miesylivoimalla, kun kaikki vaihtonsa jo suorittanut Klubi joutui yllättäen vajaalukuiseksi Atomu Tanakan satutettua itseään eikä jalka kestänyt enää pelaamista ja näin kotifanien suuresti arvostama japsi joutui jättämään harmillisesti kentän. 

Sitä ennen isännät olivat dominoineet peliä vahvasti ja vain huono tuuri oli estänyt Klubia maalaamasta enempää osumia mitä Joona Toivion ja Topi Keskisen maaleilla lopulta kolme pistettä plakkariinsa napanneet isännät saivat tehdyksi. Erityisesti näyttävä Keskisen osuma, missä vikkeläkinttuinen maalikone kiersi karkuun Luke Plangen esityöstä livahtanut taituri harhautti ensin puolustajan sekä kiersi sitten vielä kylmäpäisesti veskarin kunnes nosti kuulan vierasmaalin kattoon räjäytti fanit huutomyrskyyn! Keskisen hintalappu oli talvella 1,5 miljoonaa euroa, kun Hollannin Eredivisienin seura Heerenveen sekä Englannin Mestaruussarjan Blackburn olivat 21-vuotiaasta nuorukaisesta kiinnostuneita, mutta Klubi hinaa seiirtosummaa ylemmäksi mitä useammin verkot soivat. Tällä hetkellä GM Aki Riihilahti joukkoineen pyytää Keskisestä parin millin korvausta, kun siirtoikkuna kesällä aukeaa ja silti Keskisen uskotaan menevän kuin kuumille kiville.

Grönvitin (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Riikonen; Raitanen, Nurmi, Machado, Auvinen; Sid, Patut, Dahlström; Cardoso, Larsson, Olawale.

Ilves kynnet tylsinä liigajumbona

Joonas Rantasen luotsaama Ilves lähti liigakauteen yhtenä sen ns. mustista hevosista hastajaksi suurelle ja mahtavalle Klubille yhdessä KuPSin ja FC Interin kanssa, mutta on ollut toistaiseksi Veikkausliigan suurimpia pettymyksiä sen löytyessä tukevasti EIF:in kanssa tasapistein liigan hänniltä pistepussin täytyttyä yhdellä tasuripisteellä.

Toisaalta vaikka Ilves kärsikin SJK:lle niukan vierastappion 0-1 lukemilla OmaSP Stadionilla viimeksi ei esitys ollut huono. SJK osoitti viimeistään seuraavassa pelissään Klubia (3-3) vastaan, että siitä on uhkaamaan tasapäisesti liigan kärkijoukkueita pelipäälle sattuessaan ja seinäjokisten paikka liigakärjessä osoittaa noita hyviä päiviä todella sattuneen pohjalaisille ihan mukavasti. SJK-tappiota edeltäneet Ilveksen kotipelit kahdella ensimmäisellä kierroksella niin FC Lahtea (0-0) kuin liigan keltanokkaa Gnistania (4-6) vastaan olivat huomattavasti puistattavampia esityksiä, vaikka kieltämättä jälkimmäisessä pelissä neljä tehtyä maalia olisi ehdottomasti pitänyt riittää voittoon.

SJK:n voittomaalin iski Jaime Moreno pilkusta avausjaksolla. Vaikka Ilves hallitsi peliä hienokseltaan ja loi useita maalipaikkoja, mistä olisi pitänyt onnistua jäi sillä kuparinen rikkomatta.

Ilveksen (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Virtanen; Mäenpää, Miettunen, Pikkarainen; Jukkola, Popovitch, Arifi, Jorginho; Riski, Haarala, Veteli.

Joko Ilves herää keväthorroksesta?

Veikkausliigan sarjataulukon ei pidä antaa hämätä. Ilveksellä ei todellakaan ole noin huono nippu mitä tämänhetkinen sijoitus antaa ymmärtää. Pallolisesti hyvin pelaavat manselaiset ovat kohdanneet lahtelaisia lukuunottamatta vahvasti kautensa startanneet joukkueet Gnistanin saatua roppakaupalla lisää itseluottamusta avauskierroksen voitostaan Interistä ja se kaatoi samassa myötätuulessa sitten kaikkiaan kymmenen osuman maalimyräkässä Tupsukorvat. Lahtelaisia vastaanhan Ilves teki lopussa maalin, mutta se hylättiin maalia edeltäneen rikkeen takia ja kiikarit olivat tuosta tuloksena. SJK puolestaan johtaa liigaa ja kotivahvana joukkueena se pisti itselleen Klubillekin kunnolla hanttiin 3-3 päättyneessä kamppailussa, joten niukka tappio seinäjokisille ei suoranaisesti ollut Ilvekseltä mikään shokkitappio. 

Vaikka Grönvitt on startannut kautensa tuloksia pläräten ihan kelvollisesti ne määrätyissä mielessä mairittelee erityisesti tuon Klubi-vieraspelin osalta, missä isännät olivat ylikylä seoten kuitenkin pelillisesti lopussa kahden maalin johdossa joutuen yllättäen pelaamaan vajaalla ja Grönvitt pääsi tuurimaalilla maalin päähän. Saarelaiset ovat sitäpaitsi päästäneet kaikissa liigapeleissään paljon maaleja mitä voi pitää huolestuttavana asiana sekä sen pitäisi pistää varoituskellot soimaan. Olihan puolustus Romaon suojattien paras osa-alue vielä pre-seasonilla. Siitäkin huolimatta, että Grönvittin kotikenttä on totinen paikka monille vieraille, kuten esimerkiksi KuPS joutui todistamaan yltäessään vaivoin siellä 2-2 tasuriin ajaa voittamisen kiima Ilvestä eteenpäin naapurien ja kylähullujen jo ilkkuessa sille heikon alkukauden jälkeen sen lähdettyä suurin odotuksin uuden upean stadionin pönkittämänä tähän kauteen. Luotetaankin siihen, että vieraat ottavat vihdoinkin tässä pelissä kauden avausvoittonsa!

1x2: Ilves
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.97Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.94100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.