Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Allsvenskan: Malmö - AIK

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 28.04 klo 17.00
Osuma
Malmö AH-1
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.76100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Allsvenskanissa kuudennella kierroksella kohtaavat kärkijoukkueet Malmö ja AIK toisensa Eleda Stadionilla sunnuntaina kello 15:00.

Malmö jatkaa täpärästi puhtaalla pelillä

Henrik Rydströmin luotsaama Malmö otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan täpärästi Djurgårdenin 1-0 Tele2 Arenalla torstaina. Voittomaalin puski riparista isäntien maalin perukoille Erik Botheim, joka sai kuulan ulottuvilleen DIF-vahti Jabob Widell-Zetterströmin sylkemänä veskarin torjuttua ensin Derek Corneliusin puskun kulman jälkitilanteesta lisäajan viidennellä minuutilla. Botheimilla oli hetkeä aikaisemmin ollut tuhannen euron paikka jo naulata peli, mutta silloin vielä Widell-Zetterström sai refleksitorjunnalla eliminoitua sen yrityksen. Tobias Gulliksenilla boksin sisällä sekä Samuel Leach Holmilla oli Djurgårdenin pelaajista avausjaksolla erinomaiset tilaisuutensa viedä isännät johtoon, mutta kumpikin tunaroi DIF:in parhaat tekopaikat harakoille pallot vedettyään. Malmö vei maaliodottaman (xG) edukseen 1,56-0,22. DIF:ille ei kirjattu yhtään vetoa maalia kohti mikä kertoo tylyä kieltään MFF:n puolustuksen vahvuudesta.

Malmö on kaatanut muissa peleissään Norrköpingin 5-1 Platinumcars Arenalla, Hammarbyn 2-0 kotonaan Eleda Stadionilla, Värnamon 4-0 Borås Arenalla sekä Våsteråsin 1-0 Eleda Stadionilla. Viime kaudella 16 osumallaan Allsvenskanin maalikuninkuuden vienyt Isaac Kiese Thelin on ollut skånelaisten maaliruisku neljällä osumallaan ennen kolmesti vastustajien maaliverkkoja soittaneita Botheimia ja Sebastian Nanasia.

Malmön (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Dahlin; Jansson, Cornelius, Busanello; Stryger Larsen, Rosengren, Johnsen, Nanasi; Berg, Botheim, Jörgensen.

Voittoputkessa oleva AIK yhä tappioitta

Henning Bergin luotsaama liigakakkonen AIK jatkoi erinomaisia esityksiä ottaen jo kolmannen voittonsa viidestä pelistään lyötyään Värnamon 2-0 kotiluolassaan Friends Arenalla viime keskiviikkona eli vain kolme päivää sen jälkeen, kun tukholmalaiset olivat kukistaneet samoin lukemin paikallisvastustajansa Djurgårdenin samalla stadionilla.

AIK iski molemmat osumansa jo avausjaksolla norjalaispakin Eskil Edhin avattua maalihanat ensin 19.minuutilla. Tanskalaistoppari Benjamin Tiedemann sinetöi Bersant Celinan esityöstä loppulukemat juuri ennen taukoa. 

AIK on lyönyt tällä kaudella liigassa kotonaan Västeråsin 1-0 sekä siis Djurgårdenin 2-0 Värnamon ohella. Vieraissa puolestaan Brommapojkarnan kanssa tasattiin pinnat 2-2 Tele2 Arenalla sekä Mjällbyn kanssa puolestaan 1-1 lukemin Strandvallenilla.

Tukholmalaisten maalitilaston kärjestä löytyvät kaksi osumaa latoneet Rui Modesto ja Ioannis Pittas.

AIK:sta ovat telakalla viimeksi Svenska Cupissa puolustajista helmikuussa viimeksi Örebrota vastaan pelannut Alexander Milosevic, maaliskuussa Kalmaria vastaan myös cupissa tositoimissa nähty keskikentän Martin Ellingsen sekä hyökkääjistä pitkäaikaisloukkaantunut Alexander Fesshaie.

AIK:n (4-4-2) mahdollinen avausrosteri: Nordfeldt; Edh, Tiedemann, Papagiannopoulos, Björnström; Modesto, Celina, Jonsson Saletros, Ayari; Andersson, Pittas.

Malmö tuskin taipuu, pelitahti voi pitää pelin tasaisena

Malmö on kaatanut AIK:n kolmena edellisenä kautenaan kotonaan järjestyksessä vanhimmasta tuoreimpaan 1-0, 3-0 ja 3-1. AIK:n kotipeleissä on puolestaan tulokset olleet 1-1, 2-0 ja 0-0. Molemmat ovat siis pelanneet tappioitta kotiluolissaan eikä ole mitään syytä epäillä, etteikö Malmö pystyisi pelaamaan tappioitta tälläkin kertaa Eleda Stadionilla, missä AIK:lla ei ole parina viime kautena ollut mitään palaa skånelaisia vastaan ja nyt tukholmalaisten kauden avaustappio tuleekin olemaan enemmän kuin lähellä vieraiden erinomaisesta startista huolimatta. Toisaalta tiukka pelitahti voi tehdä temppunsa ja pitää lukemat viime kausia tasaisimpina.

Malmö AH-1
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.76100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.66100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.66100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.