Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Fantasy Premier League: 35. kierros

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 27.04 klo 15.00
Push
1Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

FPL:ssä pian isojen ratkaisujen aika!

Valioliigassa laitetaan lauantaina käyntiin kierros numero 35 eli ratkaisunpaikat ovat käsillä. Tämä pätee tietysti myös Fantasy Premier Leagueen ja nyt on aika hakea viimein niin kutsuttuja differentiaaleja, jos kimppojen kärkisijat tahtovat muuten karata! Viime kierroksella moni sai komeita pistepotteja joko free hitillä tai ilman!

Lauantaina alkavalla kierroksella on kaksi tuplaavaa joukkuetta – Tottenham sekä Chelsea. Varsinaista ”upsidea” näiden joukkueiden pelaajista ei kaikilta osin ole todennäköisesti revittävissä, mutta Cole Palmer ja Son Heung-min ovat sankareita, joiden kanssa ei kannata pelleillä – molemmat on syytä omistaa! Tottenhamin puolustajien suhteen kannattaa pyrkiä ennakoimaan hyökkäyspään antia eli Pedro Porron kaltaiset pelimiehet eivät ole hassumpia valintoja, jos vaikkapa villi kortti on nyt menossa käyttöön. Nollapelejä sen sijaan ei ole tulossa Spursille tälläkään kierroksella!

Aivan väkisin ei kannata yrittää tällä kierroksella survoa joukkueeseen kuutta tuplaajaa, sillä esimerkiksi Manchester Unitedin ja Newcastlen ottelut ovat ennalta arvioituna helppoja ja tämä kaksikko pelaa myös kierroksella 37 tuplat. Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Alejandro Garnacho, Alexander Isak ja Anthony Gordon ovat esimerkiksi mainioita hakuja koko loppukaudelle. ManUn ja Newcastlen puolustuspelaaminenhan on ollut sen verran karmaisevaa katseltavaa, että merkittävimpiä resursseja kannattaa mieluiten allokoida yläkertaan.

Liverpoolin pelurit alkavat tässä vaiheessa olla ns. ”hard sell”-osastoa. Peli ei tahdo Poolilla kulkea eikä otteluohjelmasta ole revittävissä minkäänlaisia etuja. Mohamed Salah, Darwin Núñez ja kumppanit on syytä laitella lihoiksi mitä pikimmiten, sillä muualta on lähtökohtaisesti revittävissä isompia pistepotteja.

Kapteeniksi joko Son tai Palmer?

Kapteenivalintoihin on pari ilmiselvää kandidaattia – Son ja Palmer! Isomman riskin differentiaalia voi hakea vaikkapa Isakista, mutta tosiaan Newcastlella on vain yksi ottelu tällä kierroksella. High risk & high reward-taktiikka on ilman muuta kyseessä. Tottenhamilla saattaa olla parikin isomaalista ottelua luvassa, joten Son vaikuttaa ennakkoon melko turvalliselta pistenikkarilta, vaikka viime aikoina aivan valtavia pistesaaliita ei eteläkorealainen olekaan haalinut. Allekirjoittaneen preferenssi on kuitenkin todennäköisesti sensaatiomaisesti maalipörssiä johtava Palmer!

1Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!