Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Tottenham - Arsenal

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 28.04 klo 18.00
Osuma
Yli 3 maalia
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.8100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Pohjois-Lontoon derby sunnuntain huipennuksena!

Viikonlopun Valioliigakierroksen herkkupala on sunnuntai-iltapäivän Tottenham – Arsenal eli North London Derby! Lähtökohdat peliin eivät voisi juuri jännittävämmät olla, kun Tottenham pyrkii vielä nappaamaan Aston Villan nenän edestä Mestarien liigaan oikeuttavan neljännen sijan ja Arsenal kamppailee yhä kuumeisesti mestaruudesta Manchester Cityn ja näennäisesti myös Liverpoolin kanssa. Kuumia tunteita on luvassa takuuvarmasti!

Ange Postecogloun käskyttämä Tottenham on ollut ilman muuta yksi sarjan viihdyttävimpiä joukkueita tällä kaudella ja tulostakin on tietysti tullut, mutta ajoittain Spurs on nukahdellut pahasti etenkin vieraspeleissä. Viimeisin näyte on parin viikon takaa, kun Newcastle murjoi liljanvalkoiset maanrakoon peräti 4-0-luvuin. Nyt Spurs on päässyt latailemaan akkuja, joten ainakin lepotilanne on Postecogloun ryhmällä hyvä.

Ottelun alla Richarlison ja Pedro Porro ovat kyenneet osallistumaan täysipainoisesti harjoituksiin ja kaksikko on Postecogloun valittavana sunnuntaina. Destiny Udogie on kauden lopuista peleistä sivussa ja kun Ryan Sessegnonkin puuttuu, on Ben Davies lähtökohtaisesti avaava vasen pakki. Oliver Skipp, Manor Solomon ja Fraser Forster täydentävät sairastuvan kokoonpanon.

Arsenal sen sijaan vaikutti toipuneen mainiosti Mestarien liiga-exitistään, kun ensin Wolves hoidettiin vieraissa 0-2 ja Chelsealle annettiin sapiskaa tiistaina urakalla! Mikel Arteta ja Tykkimiesten rosteri ovat osoittaneet, ettei viime kausi ollut suonenveto vaan Arsenal on noussut Valioliigan kärkikahinoihin pysyvästi! Tällä kaudella Arsenalin puolustuspelaamista voi kehaista sarjan parhaaksi, mutta voi silti olla, että Manchester City vetää lopulta jälleen pidemmän korren.

Jurriën Timber saattaa tehdä sunnuntaina viimein paluun kokoonpanoon, mutta ei Arteta tietenkään hollantilaiselle ole montaa minuuttia vielä antamassa, kun alla on monen kuukauden kuntoutusrupeama. Muutoin Arsenal pääsee peliin terveellä kokoonpanolla!

Maalirikas derby jälleen agendalla!

Vetokupongille otetaan sunnuntain matsiin overia. Syksyllä ladottiin Emiratesilla neljä osumaa ja vaikka Arsenal kykenee luutimaan huikealla tasolla omassa päässä, on Spursilta kuitenkin tulossa sen verran kovaa painetta, että tuskin David Raya sentään on nollia pitämässä. Tasapelihän tässä ei maistu kummallekaan osapuolelle eli voittoa on molempien haettava ahnaasti.

Yli 3 maalia
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.8100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.75Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.7530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!