Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ykkösliiga: SalPa - MP

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 28.04 klo 18.00
Osuma
SalPan otteluvoitto
2.25Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.15100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Kaksi kappaletta Palloilijoita, Salon ja Mikkelin, ovat mielenkiintoisissa asemissa ykkösliigakaudella. Periaatteessa molemmilla joukkueilla on mahdollisuus toistaa MP:n viime kauden sensaatio, ja samaan aikaan kumpikin voi löytyä kauden päätteeksi sarjataulukosta myös matalilta sijoilta.

Kausi ei ole alkanut kummallakaan joukkueella missään nimessä huippuluokan pelaamisella. SalPan saldo kolmesta ottelusta on tuloksellisesti kohtalainen eli yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. Toisaalta kaikki vastustajat ovat olleet sarjan heikompaan puoliskoon etukäteen povattuja eli Jippo, KäPa ja JäPS.

Molemmilla paranemaan päin

Yhtä lailla voi toki todeta, että etenkin Jippo on ollut positiivinen yllättäjä muissakin otteluissa. Joka tapauksessa SalPan pelillinen käyrä on ollut ehdottomasti nouseva. Kotiavaus Jippoa vastaan oli 0-3-pohjanoteeraus, KäPa-kohtaamisessa peliesitys parani selvästi loppua kohti.

Järvenpäässä ottelutapahtumat olivat varsin hyvin SalPan kontrollissa. Aivan loppuvaiheissa JäPS pystyi ottamaan vahvan otteen, ja 2-3-kavennusmaali oli osuva palkinto siitä. Yhtä lailla oikeutettua oli kuitenkin myös salolaisvoitto.

SalPalla on tällä kaudella kapea materiaali. Toistaiseksi se on ollut onnekas, kun pelaajat ovat pysyneet terveinä kapteeni Joonas Meuraa lukuun ottamatta.

Siten päävalmentaja Jordi Aluja on pystynyt tekemään valintoja pelaajiston suhteen. Hän totesi SalPan otteluennakossa, ettei tässä vaiheessa tarvitse vielä miettiä esimerkiksi kuormitusasioita erityisen paljoa.

MP:n päävalmentaja Juha Pasoja on sen sijaan toisilla linjoilla. "Paso" kertoo MP:n ennakossa, että tiiviin ottelutahdin myötä pelaajistossa tapahtuu niin sanottua kierrätystä.

"Empeen" jättimenestys viime kaudella perustui osittain lainapelaajiin, joista esimerkiksi Santeri Stenius & Otto Ruoppi onnistuivat. Suurin osa viime kauden maalien tekijöistä on lähtenyt muihin maisemiin eli tässä tapauksessa veikkausliigaseurojen rostereihin.

Talvi ja luminen alkukevät ovatkin olleet vaikeita. Ykkösliigacupissa MP oli KäPan kanssa tuloksellisesti huonoin joukkue selvällä erolla muihin. Eikä Ykkösliiga ole lähtenyt käyntiin sikäli juurikaan paremmin, että yksi piste kolmesta ottelusta oikeuttaa suoran putoajan paikkaan eli kymmenenteen sijaan.

SalPa on MP:n kierrättäessä suosikki

Lohdullista on kuitenkin ehdottomasti se, että peliesitykset ovat olleet nousujohteisia. Vielä avauspeli KTP:tä vastaan päättyi kiistattomaan 0-4-tyrmäykseen, mutta 0-1-vierastappiossa Turussa oli jo positiivisiakin seikkoja. Pasoja näytti joukkueen muuntautumisvalmiutta tavallisuudesta poikenneella puolustuslinjalla.

Hallissa tullut 1-1-tasapeli Jippoa vastaan oli pelitapahtumiin nähden oikeutettu. Eli ei MP:tä miksikään heittopussiksi sarjaan luonnollisesti julisteta siis.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Mutta kun joukkue lähtee huilauttamaan joitain avainpelaajia, kyllä SalPa tässä selkeähkö suosikki on.

SalPan otteluvoitto
2.25Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.15100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.