Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Dallas Stars - Pittsburgh Penguins

Miro
Kirjoittanut:
Miro
nhl
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 23.03 klo 4.30
Osuma
Dallas Stars yli 3,5 maalia
1.95200% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9525€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Dallas Stars kohtaa Pittsburgh Penguinsin sunnuntain vastaisena yönä jääkiekon NHL:ssä. Stars on matkalla kohti NHL:n pudotuspelejä, kun puolestaan Penguinsin mahollisuudet ovat enää muutaman prosentin luokkaa. Näkyykö motivaatioetu yön ottelussa, ja kuinka Penguins taipuu tehokkaan Starsin käsittelyssä?

Stars nuiji Coyotesin - hyökkäyspelaaminen tehokasta

Dallas Starsin edellinen ottelu oli torstain vastaisena yönä Arizona Coyotesia vastaan. Stars lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta ensimmäisen erän 10-6 voitetuista laukauksista huolimatta erätauolle siirryttiin Arizonan 1-0 johtolukemista.

Toisessa erässä Stars laittoi kuitenkin isompaa vaihdetta silmään, eikä mennyt kauaakaan kun lukemat olivat kotijoukkueelle 3-1. Maaleista vastasivat Logan Stankoven, Jamie Benn sekä Tyler Seguin. Viimeisessä erässä nähtiin vielä muutama maali - Dallas voitti ottelun lopulta maalein 5-2.

Vasta 21-vuotias Stankoven on ollut Dallasille oiva vahvistus, ja hän on uran 12:ssa pelaamassaan NHL-ottelussa iskenyt tehopisteet 6+4=10. AHL:ssa Texas Starsin riveissä Stankoven paukutti 47 otteluun tehot 24+34=58. Nuori ja lahjakas kaveri, joka voi vielä hieman vastustajilleen tuntemattomana pelaajana hyvinkin yllättää pudotuspeleissä.

Stankovenin ollessa kokoonpanossa Stars on ollut hyvässä vireessä. Edellisestä 10 ottelusta Dallas on voittanut seitsemän. Tappiot tulivat kotona New Jersey Devilsille sekä Florida Panthersille, sekä helmikuun lopussa Colorado Avalanchelle vieraissa. Stars on ollut hyökkäyssuuntaan todella tehokas, sillä viimeisen 10 sekä 20 ottelun otannalla he ovat tehneet keskimäärin 3,61 maalia per ottelu, joka on NHL:n kolmanneksi paras lukema.


Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Jason Robertson tehoin 24+47=71. Suomalaisista Roope Hintz on tämän kauden 67 ottelussa tehnyt pisteet 26+31=57, joka on joukkueen pörssissä neljänneksi parhaiten.

Penguinsin tappio Devilsille oli karu kolaus pudotuspelihaaveille

Viimeinen naula Penguinsin pudotuspelihaaveille saatiin edellisessä Metropolitan divisioonan ottelussa, jossa Penguins kohtasi New Jersey Devilsin. Joukkueet löytyivät divisioonasta peräkkäisiltä sijoilta, ja Penguins olisi ehdottomasti tarvinnut ottelusta pisteet säilyttääkseen edes jonkinlaisia haaveita pudotuspeleihin.

Toisin kuitenkin kävi, Devils otti komennon heti ottelun alussa Dawson Mercerin osumalla ja vei isännät 1-0 johtoon. Penguins sinnitteli kyydissä, ja onnistui tulemaan toisessa erässä tasoihin Marcus Petterssonin kauden neljännellä maalilla, mutta tämä oli lopulta vain laiha lohtu. Devils rankaisi vielä toisen erän loppuun, ja sinetöi ottelun voiton kolmannen erän alkupuoliskolla kahdella maalilla.

38 kertaa kohti Devilsin maalia pommittanut Penguins oli taas jälleen vaikeuksissa maalinteon kanssa, jonka lisäksi huono vire puolustussuuntaan sai jatkoa. Penguins on edellisessä 10 ottelussaan päästänyt kammottavat 44 maalia, joka on koko itäisen konferenssin toiseksi eniten. Vastustajan verkkoa on puolestaan heiluteltu vaatimattomat 26 kertaa, joka on konferenssin kolmanneksi heikoiten.

Penguins saa alkaa viimein hautomaan haaveet pudotuspelipaikasta, joka hyvin todennäköisesti saattaa ilmetä loppukaudesta heikkona suorittamisena.

Stars vahvempi joukkueiden aikaisemmassa kohtaamisessa

Dallas Stars ja Pittsburgh Penguins ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin tällä kaudella, kun Stars kävi hakemassa täyden pistepotin PPG Paints Arenalta tylyllä 4-1 voitolla. Stars ja Penguins ovat pelanneet keskenään viime kausien aikana vähämaalisia otteluita, joissa Dallas on usein ollut parempi. Edellisestä viidestä ottelusta tähtipaidat ovat voittaneet neljä.


Merkittävä tilasto joukkueiden historiasta löytyy myös Dallasin kotivoitoista, sillä Stars on kurittanut Penguinsia kotonaan vuodesta 2010 lähtien voittamalla 8/11 joukkueiden kohtaamisista American Airlines Centerissä.

Vierasjoukkueen huonon vireen ja motivaationpuutteen vuoksi, sekä Starsin tehokkuuden vuoksi pelivalinnaksi valikoituu että Dallas Stars tekee ottelussa yli 3,5 maalia jatkoaika sekä rangaistuslaukauskilpailu mukaan lukien.

Dallas Stars yli 3,5 maalia
1.95200% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9525€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.