Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Karhubasket - Seagulls

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: La 27.04 klo 19.30
Osuma
Ottelussa yhteensä alle 161,5 pistettä
2Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.96Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Erot Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen Karhubasketin välisessä Korisliigan semifinaalisarjassa ovat olleet äärimmäisen pienet. Karhubasket johtaa ottelusarjaa 2-1, mutta käytännössä sen ei voi todeta olleen varsinaisesti parempi joukkue. Toki se on tehnyt yhteensä kolme pistettä enemmän, joten paremmuutta sekin tietysti on.

Miksi Karhulla sitten on yksi otteluvoitto enemmän? Pienten marginaalien kääntymisen lisäksi iso asia on ehdottomasti ollut levypallopelaaminen. Se johtaa yhteenlasketuissa levypallomäärissä 19:n erolla, ja se on näissä toistaiseksi olemattomissa tasoeroissa hyvin merkittävä määrä.

Karhu on osunut kaukaa

Lisäksi kauhajokiset ovat onnistuneet hieman paremmin kolmen pisteen heitoissa. Sen onnistumisprosentti on ottelu ottelulta ollut 42, 31 ja 41, Seagullsin 38, 32 ja 32. Näistä syistä Karhubasketilla on ollut varaa muutamaan pallonmenetykseen vastustajaansa enemmän.

Lähempänä koria tilanteet ovat vaihdelleet. Ensimmäisessä ottelussa Karhu oli hieman tarkempi kakkosissaan, toisessa jo selvästi tarkempi. Tilanne kuitenkin kääntyi totaalisesti kolmannessa pelissä, jossa Seagulls voitti kakkosprosentit peräti 65-44. Karhun pelastus oli se, että joukkue sai napsittua niistä ohiheitoistaan runsaasti hyökkäyslevypalloja.

Yksilötasolla Seagullsin heittopelaaminen on jakautunut kahdessa edellisottelussa Shavon Colemanin tarkkuuteen ja Okko Järven epätarkkuuteen. Coleman on osunut kolmosissaan välieräsarjassa lukemilla 12/25, Järvi 7/19. Lisäksi Järven kahden edellispelin numerot ovat 2/11, eikä hän ole osunut juuri lainkaan lähempää koriakaan.

Taustatuki Nikkariselle on jäänyt vajaaksi

Lassi Nikkarinen on saanut nostettua koriin johtaneiden syöttöjen määräänsä. Samalla taustatuki on jäänyt lähes olemattomiin: Alterique Gilbert on tehnyt yhteensä vain 11 pistettä heikoilla heittoprosenteilla, eikä koriin johtaneita syöttöjäkään ole nähty juuri lainkaan. Peliminuutit jäivät kolmannessa ottelussa enää kahdeksaan.

Karhun tähtikategorian Samuel Givens & Topias Palmi ovat onnistuneet tasaisemmin. Nathaniel Pollard repii puolestaan ottelusta toiseen useita hyökkäyslevypalloja. Joukkue heittää jopa enemmän kolmosia kuin kakkosia, ja siksi onnistumisprosenttien on tietysti oltavakin korkealla.

Vielä pidemmässä juoksussa Karhu tuskin osuu aivan toistaiseksi nähdyn kaltaisesti. Eikä Seagulls toisaalta todennäköisesti ole yhtä suuressa alakynnessä levypallopelaamisessa. Jos se alkaa saada puolustuslevypalloja enemmän itselleen, peli kokonaisuudessaan hidastuu ja heittomäärät pienenevät.

Ottelussa yhteensä alle 161,5 pistettä
2Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.96Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0