Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Bundesliiga: RB Leipzig - Dortmund

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 27.04 klo 18.30
Huti
Dortmund +1
1.83100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.82Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Bundesliigan nelospaikasta käydään lauantaina huima taisto!

Bundesliigan eurotaistossa haetaan askelmerkkejä kauden loppusuoraa varten ja RB Leipzigin ja Borussia Dortmundin välillä selvitellään lauantaina mahdollisesti neljännen sijan kohtalo. Ensi kauden Mestarien liigan kannalta tällä ottelulla ei olekaan välttämättä kamalasti merkitystä, kun Saksa on saamassa viidennen suoran UCL-paikan, mutta ei vara venettä niin sanotusti kaada! Leipzig johtaa kahdella pisteellä lauantain vierastaan.

Marco Rosen käskyttämä Die Roten Bullen on pelannut aivan mukiinmenevän kauden niin Saksassa kuin Euroopassakin. UCL:ssä tuli lähtö neljännesvälierissä Real Madridin käsittelyssä ja Bundesliigassa meno on ollut pelillisesti ja tuloksellisesti riittävän vahvaa kärkinelikkoon. Viimeksi Leipzig on hävinnyt Bayern Münchenille vieraissa helmikuussa eli parisen kuukautta on porskutettu ilman tappiota kaikissa kilpailuissa.

Tanskalaishyökkääjä Yussuf Poulsen palaa isäntien kokoonpanoon, mutta Christopher Lenz ei ole pelikykyinen. Loïs Openda ja Benjamin Sesko avaavat mitä luultavimmin kärkiparina ja Poulsen tarjoilee sitten penkiltä erilaista vaihtoehtoa.

Tilanne, jossa Bundesliiga saa todennäköisesti viisi UCL-paikkaa ensi kaudeksi lienee erityisesti Dortmundille tässä kohtaa helpottavaa tietoa. Ensi viikolla Edin Terzicin ryhmä pelaa PSG:tä vastaan ensimmäisen välieräottelun juuri Mestarien liigassa ja tätä kick-offia odotellaan Dortmundissa kuin kuuta nousevaa! Lauantaina on kuitenkin ensin keskityttävä kotimaan nujakointeihin ja Leipzig tarjoillee keltamustille laadukkaan kenraalin ennen ensi viikkoa.

Ian Maatsen ja Emre Can ovat lauantaina pakkolevossa, kun kaksikko kärsii pelikieltoja – jalat ovat siis tuoreet ensimmäisessä PSG-pelissä! Ramy Bensebaïni sekä Sébastien Haller missaavat lauantain pelin loukkaantumisten takia eikä Donyell Maleniakaan luultavasti turhaan riskeerata. Vasemmalta alakerrasta puuttuu siis kaksi parasta vaihtoehtoa, joten Julian Ryerson stuntannee.

Dortmundin kertoimiin kelpaa tarttua!

Lähtökohdat ovat siis RB Leipzigille hieman suosiollisemmat, mutta näin pieniä kotikertoimia ei kannata pelata. Mieluummin otetaan positiota Dortmundin puolesta, kun kerran päästään painamaan lapulle +1:n aasialaista tasoitusta hyvillä kertoimilla. Jos Leipzig voittaa tasan yhdellä, panokset menisivät tietysti palautukseen.

Dortmund +1
1.83100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.82Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.7130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!