Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Liiga: KalPa - Ilves

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 23.03 klo 19.30
Huti
1x2: Ilves
2.35100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.35100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Liigassa kohtaavat playoffsien puolivälierissä toistamiseen KalPa ja Ilves parin ottaessa yhteen Olvi Areenassa lauantaina kello 17:00. KalPa johtaa sarjaa otteluvoitoin 1-0.

Kahden maalin takaa ohi liitänyt KalPa ryösti kotiedun

Antti Pennasen luotsaama Ilves lähti jättisuosikkina tähän ottelusarjaan, mikä käynnistyi Tupsukorvien shokkitappiolla Petri Karjalaisen luotsaamaa KalPaa vastaan 3-4 (1-1, 2-0, 0-2, 0-1) Nokia Arenassa torstaina.

Avauserän ensimmäisellä puoliskolla Ilves selvitti ensin kunnialla alivoimansa Eetu Päkkilän kärsittyä pikkukakkosen kampituksesta ja iski lähes välittömästi sen jälkeen kärkiketjunsa voimin erän puolivälin krouvissa Jani Nymanin vietyä isännät 1-0 johtoon runkosarjan pistepörssin voittaneen Oula Palven sekä neljänneksi samaisessa pörssissä sijoittuneen Eemeli Suomen esitöistä.

Kun avauserää oli jäljellä viitisen minuuttia kuorsasi Ilveksen puolustus ja maalin eteen unohdettu Saku Salmela rokotti pitkän takatukkansa kanssa Tupsukorvia tasoittaen pelin 1-1:een Oliver Kapasen ja Juuso Mäenpään syötöistä.

Toinen erä oli Ilveksen, missä se karkasi kahden maalin karkumatkalle erän avausminuutilla isäntien kipparin Niklas Frimanin vietyä ensin joukkueensa 2-1 johtoon Nymanin ja Adam Clendeningin syötöistä. Isäntien kolmannen maalin puolestaan viimeisteli erän jälkimmäisellä puoliskolla Jeremy Gregoire, jonka nyyttiin esityön tekivät Päkkilä ja Michael O’Leary. Maali syntyi vain pari sekuntia sen jälkeen, kun tasavajaalla pelanneet joukkueet olivat tulleet täysilukuisiksi Ilveksen Petr Kodytekin ja KalPan tamperelaislähtöinen Aapeli Räsäsen jäähyjen päätyttyä. Sitä ennen KalPa onnistui tappamaan viiden minuutin alivoimansa, vaikka erinomaisena alivoimapelaajaba tunnettu nelossentteri Jaakko Lantta oli huitonut itsensä suihkuun sekä osittain päällekkäin yhdessä Kodytekin kanssa istunut toinen vahva av-pelaaja Räsänen istuivat boksissa. Ilveksen olisi pitänyt tuossa vaiheessa naulata peli itselleen, mutta sen neliön puhkovat syötöt saivat vieraat hyvin blokatuksi ja isäntien ylivoimasta tuli hermostunutta siirtelyä satunnaisine yrityksineen huonoilta maalintekosektoreilta.

Päätöserässä Ilves ei saanut oikein mitään aikaan ja tyytyi vain varmistelemaan vielä avauspuolikkaan menestyksellisesti. Räsänen, joka vastikään palasi kuukauden mittaiseksi venähtäneeltä toipilasjaksolta yllättäen kun kauden piti olla jo ohi otti ensin illan toisen kakkosensa eikä Ilves syttynyt tuossakaan ylivoimassa mihinkään. Sen sijaan Clendeningin saatua kakkosen isännistä onnistui KalPan nousemaan maalin päähän Matyas Kantnerin maalattua Jaakko Rissasen ja Lasse Lappalaisen esitöistä erän 12.minuutilla. Ilves meni osumasta yhä enemmän Lukkoon ja KalPa haistoi veren. Vain kolme minuuttia myöhemmin savolaisten tehokkaimpana pelaajana tämän kevään pudotuspeleissä luistellut Kapanen iski pelin tasoihin 15.minuutilla!

Ensimmäisen jatkoerän Ilves starttasi ylivoimalla KalPa-pakin Aleksi Elorinteen otettua jäähyn aivan varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla. KalPa oli taas vahvempi alivoimalla ja piti lukemat tasoissa. Ilves välttyi myös takaiskuilta seuraavissa kahdessa alivoimassaan Clendeningin ja Palven jouduttua jatkoerän avauspuoliskolla vuoronperään jäähyille. Kun jatkoerä starttasi sen päätösminuutille löysi Kantner syötöllään Mäenpään, joka puolestaan karkasi läpiajoon eikä erehtynyt vaan yllätti yhdeksän edellistä starttiaan voittaneen Ilves-vahdin Jonas Gunnarssonin ja KalPa ryösti kotiedun itselleen!

Gunnarssonille kirjattiin Ilveksen maalinsuulla 30/34 torjuntaa sekä Stefanos Kostasille KalPan tolppien välissä puolestaan 21/24 torjuntaa.

Yksittäisistä kenttäpelaajista eniten jääaikaa kellottivat KalPa-pakeista Jesper Mattila (27:19), Salmela (25:59) ja Filip Westerlund (25:30) sekä Ilveksen kolleega Friman kellotti (25:03). Tehokkain aloittaja oli Ilveksen Palve (19/27=70,37%). Kodytek (11/17=64,71%) ei juurikaan kalvennut noiden tilastojen rinnalla seurakaverilleen. KalPan tehokkain aloittaja oli Rissanen (16/28=57,14%).

Ilves ottaa Bounce Backin!

Liigan runkosarjan ylivoimaisesti vahvimmalla vierasjoukkueella Ilveksellä on nyt tilaisuutensa näyttää, etteivät pitkäaikaiset tilastot olleet silmälumetta ja se ottaa Bounce Backin ja ryöstää kotietunsa takaisin. Leijonien peräsimeen tämän liigakauden jälkeen siirtyvällä Pennasella on myös näytönpaikkansa läksyttää suojattejaan välipäivä aikana ja pitää huolen siitä, etteivät vastaavat virheet toistu mitä se teki ensimmäisessä pelissä ja sen on oltava erikoistilanteissaan skarpimpi. Ilves ei sarjan tasoittaessaan jätä mitään sattuman varaan ja ratkaisee pelin edukseen jo varsinaisella peliajalla!

1x2: Ilves
2.35100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.35100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.32Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.25100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.25100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.