Kuinka katsoa Bundesliigaa ilmaiseksi netissä

Bundesliiga jatkuu jälleen! Tiedätkö mistä näkyy Bundesliiga-ottelut? Katso alta ohjeet ja pääset katsomaan Saksan huippufutista netissä!

Katso Bundesliigaa suorana


Suomalaisilla on mahdollisuus katsoa Bundesliiga-futista kaudella 2022-23 maksullisen suoratoistopalvelun tai ilmaisten livestreamien kautta.

Bundesliiga näkyviin VPN:n avulla


Moni ulkomainen yhtiö näyttää Bundesliigaa ilmaiseksi nettikanavillaan, täysin laillisesti. Ongelma on se, että suomalaiset on rajattu tästä ulkopuolelle lähetysoikeuksien takia.

Ratkaisu on VPN eli Virtual Private Network, jonka avulla on mahdollista muuttaa oma virtuaalinen sijainti niin, että verkkosivusto luulee sinun olevan kyseisessä maassa. Urheilun lisäksi VPN:n hyödyt nousevat esiin tietoturvassa sekä muun muassa siinä, kuinka saat auki Netflixin muiden maiden valikoimat kuin vain Suomen.

Bundesliigaa näyttää VPN:n avulla useat tahot. Näitä ovat saksalaiset kanavat Sat.1, Sport1, ARD ja ZDF, itävaltalainen Laola1.tv sekä venäläinen MatchTV.

Näiden kautta voit katsoa todella edullisesti saksalaista jalkapalloa. Siirry linkeistä tarkastelemaan ohjelmakalentereita, vaihda sijainniksesi VPN:n avulla Saksa ja aloita katsominen!

Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus!

Kuinka katsoa Bundesliigaa ilmaiseksi netissä

Viaplay näyttää kaikki Bundesliiga-ottelut


Virallinen tapa katsoa Saksan Bundesliigan ottelut on ostaa Viaplayn urheilupaketti. Viaplay Total -paketilla näkee paljon muutakin urheilua, kuten Valioliigaa ja NHL:ää, mutta ilmaiseksi se ei tule, nimittäin paketin hinta on 39,99 € / kk.