Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Fantasy vedonlyönti netissä - Ohjeita fantasy sports vedonlyöntiin

Fantasy Sports eli suomeksi fantasiaurheilu on varsin mielenkiintoinen vedonlyönti tuttavuus. Laji on jo pitkään ollut suosittua Pohjois-Amerikassa, mutta nyt sen rantautuminen Eurooppaan on hyvässä vauhdissa. Lyö vetoa oman joukkueesi puolesta tai katso kertoimet pelaajien välisiin head-to-head kohteisiin!

Suosituimpien urheilulajien fantasiamanagerointipelit ovat olleet Suomessa jo pitkään tarjolla. Palvelut kuten Liigan ympärillä pyörivä IS Liigapörssi ja NHL:stä tarjolla oleva IS Hockey GM ovat varmasti monelle tuttuja juttuja. Suosituin ja melkein 20 vuotta toiminnassa ollut Valioliigan Fantasy Premier League kasvattaa koko ajan suosiotaan. Useita manageripelejä pelataan täysin ilmaiseksi ja joissain peleissä on koko kauden tai jaksojen aikaiset pelimaksut - ja sehän tietää myös pelaajille palkintoja.

Laita betsit kehiin Fantasy Premier Leaguesta!

Pelaa FPL:ää oikealla rahalla eri turnauksissa!
Lyö Head-2-Head vetoja pelaajien fantasypisteistä!

Fantasy ja Daily Fantasy Sports

Suomessa pelataan eniten Valioliigan, NHL:n ja kotimaisen Liigan managerointipelejä, esimerkiksi Fantasy Premier Leaguessa (FPL) on maailmanlaajuisesti tällä kaudella lähes 8 miljoonaa pelaajaa. Kyseessä on täysin ilmainen peli pelata ja tätä pelimuotoa ei pelata oikealla rahalla. Mutta luonnollisesti näin isot yleisömagneetit kiinnostavat myös vedonlyöntisivustoja. Näillä on myös tarjota koko kauden kestäviä kilpailuja, mutta yhä suositummaksi ovat tulleet ottelukohtaiset Fantasia Urheiluvedonlyönnin kohteet.

Fantasy Sports vedonlyöntikohteet ovat rantautuneet myös vedonlyöntisivustoille ja muutama sivusto tarjoaakin nykyään varsin kattavan valikoiman kertoimia erilaisiin Fantasy-kohteisiin ja vieläpä useampiin lajeihin.

Pelaajan kannalta mielenkiintoisimpia ovat DFS eli Daily Fantasy Sports -kohteet, joissa veikataan yhtä tiettyä urheilutapahtumaa ja siinä tapahtuvia asioita. Fantasiaurheilu vedonlyönnissä ei lyödä vetoa suoraan tuloksen tai muiden perinteisten vedonlyöntikohteiden puolesta, näissä vedonlyöntikohteissa kyse on pelaajien tekemisistä ja näissä kerätyissä pisteissä.

Löydät kaikki Fantasy Sports ja muiden urheilulajien ilmaiset vihjeet veikkausvihjeet sivultamme. Alta voit katsoa tuoreimmat fantasy vihjeet.

Daily Fantasy Sports - miten se toimii?

Daily Fantasy Sports lajissa osallistutaan vedonlyöntiin valitsemalla joko oma joukkue, tietty määrä pelaajia tai Head-to-Head vedoissa yksi kahdesta tai useammasta vaihtoehdosta. Yleisin muoto tässä pelissä on se että pelaaja valitsee omaan joukkueeseensa tietyn määrän pelaajia annetulla pelibudjetilla. Jokainen pelaaja on merkitty omalla arvolla ja joukkueen kokonaisarvo tulee olla korkeintaan annettu summa. Kohteena voivat olla esim. koko Valioliigakierros tai vaikkapa yksittäinen ottelu. Joillain sivustoilla lajeja ja tapahtumia on kymmeniä erilaisia, joten pelimuotokin voi hieman vaihdella. Mielenkiintoisia variaatioita on kuitenkin tarjolla!

Vedonlyöntisivustojen omat fantasiapelit

Fantasy Sports vedonlyönti on rantautumassa vedonlyöntisivustoille. Esimerkiksi Bethard vedonlyöntisivusto tarjoaa oman Fantasy Sports -osaston, jossa on monipuolisesti erilaista vedonlyöntiä tarjolla - perinteisistä vedonlyöntikohteista poiketen. Lajeina ovat jalkapallo, koripallo, jääkiekko, MMA, eSports, tennis, amerikkalainen jalkapallo, baseball, käsipallo ja moottoriurheilu.

Näissä kohteissa ei lyödä kuitenkaan välttämättä vetoa tiettyjen otteluiden tuloksista tai tulosvetolukemista vaan pääosassa ovat pelaajan lajiin ja otteluun valitsemat pelaajat jotka keräävät otteluissa tai ottelussa pisteitä annettujen pistetaulukkojen mukaan.

Fantasy Sports löytyy toistaiseksi vain muutamilta vedonlyöntisivustoilta, mutta jatkuvasti uusia vedonlyöntisivustoja ottaa nämä kohteet tavalla tai toisella kohdevalikoimiinsa.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
2
100€ ilmaisveto
5x (T)
3
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

FanTeam Fantasy vedonlyönti

Fanteam on päivittäisiä Fantasy-turnauksia tarjoava sivusto. Fanteam tarjoaa pelaajille mahdollisuuden pelata fantasiapelejä rahasta ja näin ollen se tarjoaa myös pelaajille rahapalkintoja. Fantasia - vedonlyönti on saanut rinnalleen myös perinteisen vedonlyönnin tälle sivulle, joten FanTeam -sivustolta vedonlyöjä löytää erinomaisesti kaikenlaista pelattavaa.

Sivustolta löytyy yli 50 erilaista liigaa ja urheilulajia ja sivusto lupaa pelaajille suurimmat fantasy-pelien turnaukset Euroopassa. Täällä pystyt pelaamaan Fantasia urheilua lajeista kuten jalkapallo, koripallo, jääkiekko, MMA, moottoriurheilu ja eSports.

FanTeam -sivustolla pystyy myös rakentamaan oman turnauksen, joko yksityisen tai kaikille avoimen. Tarjolla olevat lajit ja liigat vaihtelevat luonnollisesti vuodenaikojen ja viikkojen mukaan.

Bethard fantasy kertoimet

Bethard on yksi Fantasy Sports vedonlyönnin pioneereista vedonlyöntisivustojen osastolla. Bethard on jo pitkään tarjonnut urheiluvedonlyöntiä ja kasinoa sekä molempien liveversioita. Valikossa on jo pidemmän aikaa ollut myös Fantasy Sports. Bethardilla on laaja valimoima erilaisia fantasiapelejä eri lajeista, pääosissa etenkin jalkapallo ja sen eri liigat, jääkiekko, koripallo, esports, tennis ja moottoriurheilu.

Fantasy Premier League

Jalkapallo on kuningaslaji myös Fantasy Sportsissa. Ilmainen Fantasy Premier League kerää joka kausi useita miljoonia pelaajia, kaudella 2020-2021 kisaajia oli kauden puolessa välissä n. 8 miljoonaa pelaajaa. Suurin osa Euroopassa pelattavista Fantasy Sports ja Daily Fantasy Sports -peleistä pelataan nimenomaan Valioliigasta. Tämän pelin mukaan mm. Coolbet antaa kertoimia Head-to-Head vetoihin.

Liigapörssi ja Hockey GM

Nykyään Iltasanomien omistamat Liigapörssi ja Hockey GM ovat suosittuja manageripelejä. Peleihin osallistutaan rahapanoksella ja parhaille pelaajille on myös tarjolla rahapalkintoja. Pelissä pelataan jakso kerrallaan, joten kauden aikana pelaajat voivat osallistua useampiin jaksoihin. Peruspelissä tässä jääkiekkopelissä valitaan kolme hyökkääjää, kaksi puolustajaa ja yksi maalivahti. Tähän valittuun kentälliseen voi kauden aikana tehdä muutoksia ja kentällinen kilpailee muiden pelaajien tekemiä kentällisiä vastaan.