Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Rocket League - Vedonlyönti

Rocket League on rakettimaisesti suosiotava kasvattava eSports-peli. Ensimmäinen versio pelistä julkaistiin jo vuonna 2015 ja pelisarjan suosio sen kuin jatkaa kasvamistaan 2020-luvulla. Lue lisää pelistä ja sen vedonlyönnistä sivultamme.

Rocket League - Jalkapalloa moottoroiduilla rakettiautoilla!

Rocket League on Psyonix peliyhtiön urheilupeli, jota voidaan huoletta pitää eSports-genren outolintuna. Pelissä yhdistyy jalkapallo, moottoriurheilu sekä science fiction. Kaikessa yksinkertaisuudessaan peli on ”kuin jalkapalloa moottoroiduilla rakettiautolla”.

Pelin idea

Pelin ideana on siis tehdä maaleja rakettiautoilla scifimäisessä ympäristössä. Pelissä on kaksi joukkuetta, kaksi maalia ja yksi pallo kuten perinteisessä futiksessa. Pelaajat yrittävät saada autoillaan palloa maaliin ja tehdä annetussa peliajassa enemmän byyrejä kuin vastustaja. Oman mausteensa peliin tuo autojen erilaiset kyvyt hypätä, lentää ja ajaa pitkin pelikentän seiniä. Pelissä on myös mahdollista tuhota vastustajan autoja väliaikaisesti esimerkiksi kovilla törmäyksillä. Näin voi saada omalla joukkueelle hetkellisesti ylivoiman, joka helpottaa maalintekoa. Rocket League otteluita voi pelata 1v1, 2v2, 3v3 tai 4v4 otteluina niin off- kuin onlinessa.

  • Lue: Rocket Leaguessa loista G2 Esports mukana myös VALORANT pelissä.

Eikö Rocket League ole vielä tuttu? Tässä muutamia tyylinäytteitä Rocket League kentiltä!

Rocket League Vedonlyönti

Rocket League on nopeatempoinen ja hengästyttävä peli ja se tarjoaa loistavaa jännitystä vedonlyöjille. Vedonlyönti Rocket League otteluista voi olla parhaimmillaan tuottoisaa. Suosittelemme kuitenkin ennen ensimmäisten vetojen asettamista katsomaan vähintään yhden Rocket League live stream ottelulähetyksen, jotta saat paremman kuvan pelistä ja sen tapahtumista

Rocket League vedonlyöntikohteet

Rocket League tarjoaa hyvin samankaltaisia vedonlyöntikohteita kuin niin sanotut perinteiset urheilut. Esimerkkeinä mainittakoon voittajavedot, erävedot sekä tasoitusvedot. Rocket League vedonlyönnin kertoimet elävät joukkueiden sekä pelaajien kuntopuntarien mukana, otteluista löytyy usein ennakkosuosikit sekä altavastaajat.

Voittajavedot

Rocket League voittajavetojen parissa voi veikata joko yksittäisen ottelun voittajaa tai koko turnauksen voittajaa. Yksittäisten otteluiden voittajavedot ovat aina moneyline veikkauksia sillä tasapelejä ei tunneta. Ottelu ratkaistaan jatkoajalla, mikäli varsinainen peliaika menee tasan. Vedonlyöntisivustot tarjoavat kaikkien isojen turnausten kohdalla omat voittajavedot, niin sanotut mestaruusveikkaukset.

Osaottelut ja tasoitusvedot

Rocket League ottelut kestävät vain 5. minuuttia, joten ne ovat ohi silmän räpäyksessä. Useimmissa turnauksissa, joiden parissa on tarjolla Rocket League vedonlyönnin kertoimet pelataan paras viidestä tai paras seitsemästä otteluita. Tämä tarkoittaa sitä, että vastustajan peittoamiseen tarvitaan käytännössä kolme tai neljä voittoa.

Hyvä Rocket Leagua vedonlyönti sivusto tarjoaakin isojen turnausten parissa mahdollisuudet yksittäisten osaotteluiden voittajien veikkaamiseen sekä tasoitusvetoja. Tasoitusveto voi tarjota esimerkiksi altavastaajalle mahdollisuudet voittoon positiivisella lähtökohdalla ja +1.5 / +2.5 osavoiton johtoasemalla.

Rocket League livevedonlyönti

Rocket League livevedonlyönti on sykettävä nostattava kokemus. Ottelut tai osaottelut kestävät vain 5. minuuttia, joten yksittäisen matsin parissa ei ehdi paljon jännittämään ja nopeat ratkaisut ovat liveveto veikkauksessa valttia. Kumpi tekee seuraavan maalin? Nouseeko tappiolla oleva joukkue takaa rinnalle ja ohitse ennen peliajan umpeutumista? Tämä kaikki voi olla ohi ja ratketa silmänräpäyksessä mikä tekee Rocket League livevedonlyönnistä todella mielenkiintoista.

Rocket League vedonlyönti sivusto

Rocket Leaguen parissa voi lyödä jo nyt hyvin vetoa usealla vedonlyöntisivustolla mutta suoraan sanottuna tarjonnassa olisi parannettavaa. CS:GO, Overwatch ja DOTA2 kaltaiset pelit dominoivat bookereiden eSports-tarjontaa mutta Rocket League on jatkuvasti kasvattamassa omaa jalansijaa isojen rinnalla.

Vedonlyöntisivustoista VulkanBet tarjoaa tällä hetkellä parhaat kohteet RSLS vedonlyönti ja Rocket League vedonlyönti saralla. Alla kattava lista muista eSports-kohteita hyvin tarjoavista vedonlyöntisivostoista. Tutustu Rocket League vedonlyöntiin ja lunasta loistavat vedonlyöntibonukset, joilla on mukava startata Rocket League veikkaaminen!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu

Turnaukset

Rocket Leaguen parissa pelataan vuosittain paljon sekä kansainvälisiä että kansallisia turnauksia. Suurimmat palkintopotit Rocket League turnauksissa ovat yltäneet reiluun puoleen miljoonaan dollariin. Rocket Leaguen ehdottomasti isoin turnaus on vuosittain järjestettävä Rocket League Championship Series jossa ratkeaa sarjan maailmanmestaruus.

RLCS - Rocket League Championship Series Season 9

Rocket Leaguen maailmanmestaruuskisat eli Rocket League Championship Series on vuosittain suurin Rocket Leaguen parissa järjestettävä tapahtuma. Koronavirusepidemian vuoksi RLCS maailmanmestaruus jää tänä vuonna kruunaamatta mutta alueelliset mestaruudet ehdittiin jakamaan aikavälillä 8. helmikuuta - 21. maaliskuuta 2020.

Euroopan alueellisen voiton nappasi Diginatas kun taas Pohjois-Amerikassa voiton nappasi Rocket Leaguen lisäksi muun muassa League of Legends areenoilta tuttu G2 Esport. G2 Esports oli kisassa yllätysvoittaja, joten RLCS vedonlyönti ja mestaruusveikkaus poiki tässä tapauksessa muhkean kertoimen.

Rocket League Sping Series

Kuten todettua Rocket League Season 9 World Championship turnaus jouduttiin valitettavan tilanteen vuoksi perumaan. Pelivalmistaja Psyonix ilmoitti kuitenkin maaliskuun 2020 lopussa että peruuntuneiden MM-kisojen tilalle lanseerataan online-sarja Rocket League Spring Series. Sarjassa pelataan alueellisesti ja turnauksessa kruunataan yhteensä neljä voittajaa. Jokaisella alueella on oma palkintopottinsa jaettavaksi.

Eurooppa: 125 000$
Pohjois-Amerikka: 125 000$
Oseania: 50 000$
Etelä-Amerikka: 50 000$

Jokaiseen alueelliseen Rocket League Spring Season turnaukseen pääsee maanosan kahdeksan parasta joukkuetta. Neljä paikkaa yksittäiseen turnaukseen määräytyy RLCS Season 9 sijoitusten mukaan, neljä joukkuetta etenee lopputurnaukseen avointen karsintojen kautta. Rocket League Spring Series kestää kokonaisuudessaan 18.huhtikuuta - 10.toukokuuta 2020 ja otteluiden suorat live stream lähetykset voi katsoa Rocket Leaguen virallilta Twitch ja YouTube kanavilta. Vedonlyöntivihjeitä otteluihin löydät muun muassa tämän sivun alusta.