FIFA Vedonlyönti

FIFA jalkapallon kilpapelaaminen kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Lue sivultamme FIFA pelistä, vedonlyönnistä ja sekä suurimmista FIFA turnauksista.
EA Sportsin julkaisema jalkapallopelivideosarja FIFA on varmasti yksi maailman tunnetuimmista videopeleistä. EA Games julkaisi pelin ensimmäisen version jo 1993 ja peli on saanut tuosta lähtien uuden version vuosi toisensa jälkeen. FIFA on pääsi vuonna 2018 Guinnesin ennätyskirjoihin maailman eniten myydyimpänä urheilupelinä ja se on samalla kaikkien aikojen yksi eniten myydyimmistä videopeleistä genrestä riippumatta.Lue myös: Nimi vaihtuu - FIFA on jatkossa EA Sports FC!

FIFA Vedonlyönti


FIFA on suosittu online-peli, joka tarjoaa parhaimmillaan mielenkiintoisia ja jännittäviä otteluita seurattavaksi. FIFA on kasvattanut jakavasti suosiotaan eSports lajina ja tämän ovat huomanneet tietenkin myös vedonlyöntisivustot. FIFA otteluiden parissa pystyy tällä hetkellä lyömään vetoa kaikilla isoilla vedonlyöntisivustoilla ja FIFA eSports vedonlyönti on yksi vuoden 2020 kasvutarinoista.


FIFA eSports vedonlyöntikohteet


FIFA eSports vedonlyöntikohteet ovat melko identtiset perinteisten jalkapallon vedonlyöntikohteiden kanssa. Kynnys aloittaa FIFA eSports vedonlyönti on siis hyvin matala ylitettäväksi, erityisesti jos perinteinen futis on sinulle tuttua. Alla listattuna muuta suosituin vedonlyöntikohde eri vedonlyöntisivustoilta.

Voittajavedot


FIFA eSportsin parissa voi lyödä voittajavetoja kolmella eri tavalla. Perinteisessä 1X2 vedossa veikataan ottelun voittaja varsinaisella peliajalla. Niin sanotussa moneyline vedossa veikataan ottelun voittaja siinä tapauksessa, että ottelu pelataan loppuun asti esimerkkisi jatkoajalla tai rankkareille. Turnauksen voittajavedossa voi veikata ennen turnauksen alkua tai jopa sen aikana sitä mikä joukkue/pelaaja vie pojan kotiin.

Yli/Alle sekä tasoitusvedot


Voittajavetojen lisäksi suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa FIFA eSports otteluihin vetokohteita, joissa voi veikata ottelun maalimääriä yli tai alle vetoina. FIFA ottelut tarjoavat ehkä keskimäärin maalin tai kaksi enemmän mitä perinteiset jalkapallo-ottelut mutta kavereiden saunailloista tutut 6-0 pyöritykset saa unohtaa. Maalirajat 2.5 ja 3.5 maalia ottelussa ovat vedonlyöntimielessä järkevimmät kohteet pitää silmällä.

Tasoitusvedot tarjoavat nimensä mukaisesti tasoitusta toiselle joukkueelle esimerkiksi +1.5/-1.5 maalia. Näin ollen +1.5 maalin tasoituksella veikattu joukkue voittaa pelin, mikäli ottelu päättyy tasan tai tasoituksen saanut joukkue häviää yhdellä maalilla.

Erikoiskohteet


Kuten todettua lähes jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa tällä hetkellä mahdollisuuden lyödä vetoa FIFA eSports otteluista ja kaikilta vetoja tarjoavilta sivuilta löytyvät vetokohteiden joukosta vähintään perinteiset voittajavedot, maalimäärä veikkauset sekä tasoitusvedot. Niin sanotuilta hyvin varustelluilta eSports vedonlyöntisivustoilta löytyykin sitten vielä mukava määrä erilaisia erikoiskohteita. Esimerkiksi e-urheiluun erikoistuneella VulkanBet sivustolla voi lyödä vetoa puoliaikatuloksista, tulosvetoja ja vaikkapa ensimmäisen maalin tekijää.

FIFA eSports livevedonlyönti ja live stream


Liveveto tuo loistavan lisämausteen eSportsiin ja FIFA vedonlyöntiin. Livevedonlyönnissä lyöt vetoa reaaliajassa ottelun ollessa käynnissä. Jo aiemmin mainittu Vulkanbet tarjoaa päivittäin kymmeniin otteluihin live stream lähetyksiä, joita voit katsoa samanaikaisesti lyödessäsi vetoa. Ne pelaajat, jotka osaavat hyödyntää näkemäänsä ovat vahvoilla vedonlyönnissä, sillä nopea reagointi livekertoimiin voi tuoda hyviä tuloksia. FIFA livevedonlyönnissä kannatta kuitenkin muistaa se, että ottelut ja tapahtumat ovat huomattavasti nopea tempoisempia kuin perinteissä jalkapallossa, eivätkä ottelut kestä reaaliajassa 90 minuuttia!

FIFA eSports vedonlyöntisivustot


Yhä useammat sivustot ovat avanneet viime aikoina kertoimia FIFA otteluihin. Lähes kaikilla suurimmilla ja suosituimmilla sivustoilla on jo hyvin kattava tarjonta. Meidän mielestämme parhaat FIFA vedonlyönti sivustot löytyvät kuitenkin suurien takaa pienemmistä toimijoista, jotka tarjoavat perinteisten pitkäveto kohteiden lisäksi monipuolisempia vetokohteita peleihin.

Suosittelemme myös hyödyntämään parhaat vedonlyöntibonukset näille sivustoille, joilla kasvatat pelikassaasi.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
4.Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt


FIFA eSport turnaukset


Kansainvälinen jalkapalloliitto eli FIFA sekä erilaiset muut kansalliset tasot sekä organisaatiot järjestävät paljon erilaisia videopelijalkapalloturnauksia ympäri vuoden. Ehdottomasti suurin FIFA turnaus on kuitenkin joka vuosi järjestettävä FIFA eWorld Cup, jossa ratkaistaan pelin maailmanmestaruus. Tässä turnauksessa on luonnollisesti myös lajin suurin palkintopotti. Muita isoja ja maininnan arvoisia turnauksia ovat muun muassa ePremier Leagua, La Liga eSports sekä eChampions League jotka kaikki mukailevat oikean maailman jalkapallosarjoja.

FIFA eWorld Cup


Tapahtuma: FIFA MM-kisat
Päivämäärä: Heinäkuu 2020
Paikka: -
Palkintopotti: 500 000€
Karsinnat: Online/ranking


FIFA:n maailmanmestaruuskilpailut järjestetään joka vuosi kesä-heinäkuussa. Kyseessä on suurin ja arvostetuin turnaus, johon pelaajat karsivat pitkin vuotta. Maailmanmestaruutta tavoittelee vuosittain kymmenet miljoonat pelaajat eri online-karsinnoissa. Maailmanmestari saa joka vuosi rahapotin sekä mestaruuden lisäksi kutsun FIFA:n vuoden jalkapalloilija gaalaan tapaamaan jalkapallon supertähtiä.

FIFA ePremier League


Tapahtuma: ePremier League
Päivämäärä: Joulukuu - Maaliskuu
Paikka: Online - Finaalit Lontossa
Palkintopotti: 40 000£
Karsinnat: Online/Ranking


Englannin Valioliiga on yksi maailman ehdottomasti seuratuimmista sarjoista eikä olekaan ihme, että saarilla on lanseerattu oma FIFA ePremier League. Joulukuussa 2019 alkoi sarjan toinen kausi, joka on äärimmäisen suosittu. Valitettavasti kausi ja Lontoossa pelattava live-finaali on toistaiseksi tauolla koronavirusepidemian vuoksi.


La Liga eSports


Tapahtuma:
Päivämäärä: Maaliskuu - Toukokuu
Paikka: - Online - Finaalit Madridissa
Palkintopotti: 100 000€
Karsinnat: Online / Ranking


Jalkapallon mahtimaa Espanja tarjoaa myös FIFA:n parissa mahtipuitteet sekä 100 000€ palkintopotin. eLaLiga on takana kaksi kautta ja kolmas käynnistyi maaliskuussa 2020. Voittajan pitäisi ratketa toukokuussa Madridissa finaaliviikonlopussa. Koronvirus kuitenkin lykännee tätä lopputurnausta.