Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

CS:GO Vedonlyönti

CS:GO Vedonlyönti

CS:GO eli Counter Strike Golbal Offensive on yksi suosituimmista, ellei suosituin eSportsin laji tällä hetkellä. Lue sivuiltamme pelin vedonlyönnistä!

CS:GO - Counter Strike Global Offensive

Counter Strike on vanha, alunperin jo vuonna 2000 julkaistu räiskintäpeli, josta on ajan kuluessa julkaistu useampia eri versioita. Vuonna 2012 julkaistiin pelin nykyinen ja suosituin versio CS:GO eli Counter Strike Global Offensive.

CS:GO on eSports-peleistä yksi suosituimmista, jossa myös suomalaiset ovat niittäneet menestystä ja monet suomalaiset pelaavat peliä ammattilaisena. Tunnetuimpia suomalaisia ammattilaisjoukkueita ovat muun muassa ENCE ja HAVU Gaming.

Katso uusimmat vihjeet

CSGO vedonlyönti neuvoja

Counter Strike vedonlyönti on ottanut tuulta alleen viime vuosina hurjasti, kun koko esports vedonlyönti on kasvanut markkinana. Suomalaisten keskuudessa varsinkin csgo vedonlyönti on jo nykyään hyvin suosittua. Käymme seuraavaksi läpi yleisimpiä vedonlyöntimuotoja, mitä voit pelata CS:GO vedonlyönnissä.

  • Lue myös: Uutuuspeli VALORANT haastaa CS:GO:n

Ottelun voittaja

Suosituin pelimuoto on tietysti voittajaveto, missä yksinkertaisesti veikkaat ottelun voittajaa. Voit veikata koko ottelun voittajaa tai vaihtoehtoisesti lyödä myös karttakohtaisia vetoja, missä veikkaat yksittäisen kartan voittajaa.

Tasoitusveto

Tasoitusvedoissa veikkaat ottelun voittajaa, mutta annat joko tasoituspisteitä, eli kartta voittoja joukkueelle etukäteen tai otat voittoja joukkueelta etukäteen pois. Esimerkiksi paras kolmesta ottelussa, jos joukkue saa +1,5 kartan tasoituksen ja veikkaat heidän puolesta, riittää kun joukkue voittaa pelissä yhden kartan ja veto osuu. Jos pelaat joukkuetta -1,5 kartan tasoituksella, tulee joukkueen voittaa ottelu kahden kartan erolla.

Yli/alle vedot

Voit veikata yli/alle vetoja erilaisiin asioihin. Yleisin on kuitenkin pelattavien karttojen määrä, yleensä yli vai alle 2,5 karttaa. Tämä tarkoittaa, että pelataanko ottelussa vain 2 karttaa, jolloin ottelu päättyisi 2-0 tai 0-2, vai pelataanko ottelussa 3 karttaa, jolloin ottelu päättyisi 2-1 tai 1-2.

Yli ja alle vetoja voit lyödä myös tappojen määrään joko joukkueelle tai yksittäiselle pelaajalle.

Erikoisvedot

Erikoisvetoina voit lyödä mitä erilaisempia vetoja, joita vedonlyöntisivustot keksivät koko ajan lisää. Voit veikata muun muassa ensimmäisen tapon ajankohtaa, minkälaisia tappoja pelissä tulee, tuleeko clutch-voittoja tai paljon muita samankaltaisia vetoja.

Turnausvedot

Voit ennen isoja turnauksia lyödä ennakkoon turnausvetoja ja veikata kuinka turnauksessa tulee käymään. Voit veikata esimerkiksi turnauksen voittajaa.

CS:GO livevedonlyönti & live stream

Livevedonlyönti on loistava tapa esportsissa ja CS:ssä. Livevedonlyönnissä lyöt vetoa reaaliajassa ottelun ollessa käynnissä. Sivustot tarjoavat usein samalla myös live streamejä otteluihin, joita voit katsoa samanaikaisesti. Ne pelaajat, jotka osaavat hyödyntää näkemäänsä ovat vahvoilla vedonlyönnissä, sillä nopea reagointi livekertoimiin voi tuoda hyviä tuloksia.

CSGO-vedonlyöntisivustot 2020

Yhä usemmat sivustot ovat avanneet viime aikoina kertoimia Counter Strikeen. Lähes kaikilla suurimmilla ja suosituimmilla sivustoilla on jo hyvin kattava tarjonta. Seassa on myös pienempiä, hyvin niche-sivustoja, jotka keskittyvät vain esportsiin, mutta mielestämme parhaimmat Counter Strike vedonlyönti sivustot ovat suuria ja varmasti luotettavia, lisensoituja toimijoita.

Suosittelemme myös hyödyntämään parhaat vedonlyöntibonukset näille sivustoille, joilla lisäät pelikassaasi.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 50€ asti
15x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

CS:GO pelimuodot & hahmot

Counter Strike Global Offensive on taktinen joukkuepeli, missä kaksi joukkuetta, erikoisjoukot ja terroristit pelaavat vastakkain. Joukkueen tulee pelimuodosta riippuen saavuttaa kentän tavoite voittaakseen kartan.

Pelimuodot

Pommitilanne pelimuodossa terroristit yrittävät asettaa pommin yhteen kahdesta eri vaihtoehtoisesa pomminasennuspaikasta. Erikoisjoukot yrittävät estää pommin virittämisen tappamalla terroristit tai purkamalla pommi, jos terroristit ovat saaneet sen asennettua.

Panttivanki pelimuodossa erikoisjoukot yrittävät pelastaa terroristien hallussa olevat panttivangit. Erikoisjoukkojen tehtävänä on myös saada kuljetettua panttivangit turvassa määränpäähänsä. Pelimuodossa panttivangit tuovat lisämausteen, sillä heidän vahingoittaminen aiheuttaa merkittävän rahasumman menettämisen, joka heikentää joukkuetta.

Kilpavarustelussa joukkueet pyrkivät tappamaan toisia käyttäen eri aseita. Joka toisesta taposta pelaaja saa uuden aseen, ellei pelaaja saa tappoa puukolla tai saa tapettua vihollisjoukkueen johtajaa. Tällöin uuden aseen saa heti. Pelin voittaa se joukkue, joka saa ensimmäisenä tappetua vihollisen 16. aseella, eli kultaisella puukolla.

Räjäytystyössä ei voi ostaa pelin alussa tarvikkeita tai aseita. Kun pelaaja saa ainakin yhden tapon, hän saa uuden aseen. Toinen tappo tuo myös satunnaisen kraanatin pelaajan käyttöön uuden aseen kanssa.

Deathmatch pelimuodossa peli kestää kymmenen minuuttia ja tarkoituksena on kerätä mahdollisimman monta tappoa. Tapot tuovat pisteistä, joiden määrä riippuu millaisella aseella tappo on tehty. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa pelin.

Asetoveri pelimuodossa kaksi kahden pelaajan joukkuetta pelaavat vastakkain ja peli sisältää maksimissaan 16 erää. Pelin voittaa se joukkue, joka saa ensimmäisenä yhdeksän erävoittoa. Tasapeli tulee pelin päättyessä 8-8.

ENCE eSports - Suomen tunnetuin e-urheiluorganisaatio

ENCE on Suomen suosituin ja tunnetuin eSports-joukkue ja organisaatio. Eniten ENCE tunnetaan juurikin Counter Strikesta, mutta organisaatiolla on myös ollut joukkueita muissakin peleissä, kuten Starcraft II, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Hearthstonessa. Vuonna 2020 ENCE:llä on kuitenkin joukkueet vain CS:n lisäksi PUBG:ssa ja Strcraft 2-pelissä.

ENCE - Counter Strike:Global Offensive

ENCE:n CS:GO-joukkue nousi parrasvaloihin vuonna 2018 ja nousi yhdeksi maailman parhaista joukkueista. Korkeimmillaan ENCE on ollut maailman rankingissa toisena, mutta vuoden 2019 loppupuolella ja 2020 viretila ei ole ollut aivan yhtä hyvä ja sijoitus rankingissa on pudonnut hieman.

Joukkueen suurimpia saavutuksia on 2019 Katowicen Major-turnauksen finaalipaikka. ENCE on Suomessa voittanut useita turnauksia ja kansainvälisestikin, mutta Major-turnauksia joukkueella ei vielä ole.

ENCE kokoonpano 2020

Kaikki ENCE:n jäsenet ovat suomalaisia kaikissa peleissä ja kaikissa joukkueissa. ENCE:n CS:GO-joukkueen kapteenina toimii allu eli Aleksi Jalli ja valmentajana Twista, eli Slaava Räsänen, joka alkoi valmentaa joukkuetta syksyllä 2018.

NinimerkkiNimi
alluAleksi Jalli
sergejJere Salo
AerialJani Jussila
xseveNSami Laasanen
suNnyMiikka Kemppi
Twista (Valmentaja)Slaava Räsänen