Call of Duty vedonlyönti

Legendaarinen sotapeli Call of Duty on yksi eSports-areenoiden suosikkipeleistä. Lue sivuiltamme pelistä ja vedonlyöntimahdollisuuksista!

Call of Duty


Call of Duty on yksi maailman tunnetuimmista konsolipeleistä. Activision julkaiseman pelin menestystarina alkoi jo vuonna 2003.

Kolmatta maailmansotaa käsittelevä ensimmäisen persoonan ammuntapeli on takonut historian saatossa 15 biljoonan dollarin tienestit eikä pelin suosiolle näy loppua! Pelin tuorein painos Call of Duty: Modern Warfare julkaistiin lokakuussa 2019, tämä peli tekee nyt tuhojaan sekä onlinessa että eSports-areenoilla.

Call of Duty vedonlyönti


Call of Duty otteluista voi lyödä vetoa siinä missä esimerkiksi League of Legends tai Owerwatch pelienkin parissa. Call of Duty vedonlyönti ei ole vielä noussut markkinoiden kärkinimeksi mutta pelistä on ennustettu seuraavaa eSports ja vedonlyöntihittiä muun muassa Call of Duty Leaguen suosion myötä. Otteluista tarjottavat ilmaiset live stream lähetykset Twitch sekä YouTube-palvelussa lisäävät jatkuvasti pelin suosioita ja erityisesti Call of Duty live vedonlyönnin kiinnostavuutta. Alta löydät uusimmat Call of Duty vedonlyöntivihjeet sekä esittelyn Call of Duty vedonlyöntikohteista.


Voittajavedot


Esport vedonlyönnin perinteisimmässä kohteessa, voittajavedossa, veikataan kumpi joukkue voittaa ottelun? CoD otteluissa on usein selvät ennakkosuosikit ja Call of Duty vedonlyöntikertoimet eivät aina houkuttelu ottelun voittaja vetoihin.

Kierroksen voittaja


Kierroksen voittajaa veikatessa pelimerkit asetetaan joukkueelle, jonka uskot voittavan esimerkiksi ottelun 1. kierroksen. Tämä vedonlyöntimuoto on tuttu kaikille CS:GO veikkauksia tehneille. Jokaisella joukkueella on omat suosikki kartat sekä pelimuodot, joten tässä kohteessa ja oikealla kartalla ottelun lähtökohtainen altavastaaja voi olla tasaväkinen ennakkosuosikkia vastaan.

Voittaa vähintään 1. kierroksen


Vähintään yhden kierroksen voittajan veikkaaminen antaa enemmän liikkumatilaa vetoihin kuin kaksi ensimmäistä kohdetta. Tässä sinun ei tarvitse osata veikata kumpi joukkue voittaa ottelun tai tietyn kierroksen. Paras kolmesta tai paras viidestä ottelusta riittää yksi oikein veikattu kierrosvoitto ja betsi napsahtaa kohdalle. Ottelun ennakkosuosikille ei tässä kohteessa saa yleensä kelvollista vedonlyöntikerrointa.Yli/alle vedot


Yli/Alle vetoja voi veikata useisiin eri asioihin. Pelatut kierrokset ovat perinteisin over/under kohde. Esimerkiksi paras viidestä sarjassa ottelussa pelataan vääjäämättä vähintään kolme kierrosta. Tässä tapauksessa lyödään vetoa siitä, että pelataanko ottelussa yli vai alle 3.5 kierrosta. Yli/alle kohteita voi veikata myös joukkueen tai pelaajien tapoista.

Tulosveto ja Handicap vedot


Astetta hiotumpi karttaveto noudattaa perinteisestä urheilusta tuttua tulosvetokaavaa. Vedonlyöntikohteessa veikataan siis ottelun lopputulosta, joka voi olla paras viidestä sarjassa (BO5) mitä tahansa väliltä 3-0, 2-3. Tasapelejä ei tunneta.

Tasoitusvedossa toisella joukkueelle tarjotaan etulyöntiasema ottelun alkaessa esimerkiksi yhden voitetun kierroksen turvin. Call of Duty tasoitusvedot ovat yleensä muotoa +1,5/-1.5 tai +2/-2.

Call of Duty Livevedonlyönti


Livevedonlyönti on jatkuvasti suosiotaan kasvattava vedonlyönnin muoto. Livevedonlyönnissä korostuu joukkueiden sen hetkinen vire, vastaako se ennen ottelua tarjottuja kertoimia vai onko toisella jengeistä parempi draivi päällä?

Livevedonlyönnistä saa peliä ja joukkueiden voimasuhteita sekä taktiikoita ymmärtämällä parhaimmillaan huomattavasti paremmat voitot kuin ennen ottelua asetetuilla vedoilla. Call of Dutyn livevedonlyönnin parissa voi lyö vetoa esimeriksi seuraavasta taposta, seuraavan kierroksen voittajasta tai pommin asettamisesta.

Call of Duty League 2020


Call of Duty League on CoD-pelaajien graalin malja. Vuoden 2020 sarja starttasi tammikuun 24. päivä ja voittaja on selvillä loppuvuodesta 2020. Turnauksen palkintopotti on varsin mukavat 6 miljoonaa dollaria, josta kelpaa sotia läpi vuoden. Call of Duty League 2020 sarjassa on mukana 12 joukkuetta, jokaisen joukkueen oli tarkoitus järjestää kotiturnaus liveyleisön edessä mutta koronavirusepidemian vuoksi ottelut ovat siirretty onlineen. Tämä on sinänsä ikävä takaisku sillä liigan turnausviikonloput ovat perinteisesti keränneet paikanpäälle tuhansia silmäpareja.Call of Duty League vedonlyönti


Call of Duty liiga vedonlyönti on tietenkin jokaisen yksittäisen turnauksen kohdalla kiivasta. Sarja on hyvin tasainen ja neljän kärjessä erot ovat hyvin pienet.

Call of Duty vedonlyöntikertoimet loistavat juuri nyt poissaolollaan eikä vedonlyöntisivustot tarjoa veikattavaa. Tilanne kuitenkin muuttuu erityisesti jokaisen CoD turnauspäivän lähestyessä. Tällä hetkellä ei ole tietoa seuraavasta turnauspäivästä mutta se on todennäköisesti huhtikuussa 2020. Seuraa sivustoamme jos haluat löytää tuoreimpia Call of Duty vedonlyönti vinkkejä! Alta löydät parhaat Call of Duty vedonlyöntisivustot sekä vedonlyöntibonukset jotka kannattaa hyödyntää pelitilin avauksen yhtessä.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
4.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
5.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
6.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt


Call of Duty League joukkueet ja sarjataulukko


Call of Duty Leaguessa on mukana kaksitoista joukkuetta neljästä eri maasta. Alla esittelyteltynä tämän vuoden Call of Duty Leaguen joukkueet. Joukkueiden järjestys noudattaa ennen kauden alkua tehtyä power-rankingia huonoimmasta parhaimpaan.

Joukkue: Paris Legion
Sijainti: Pariisi, Ranska
Omistaja: c0ntact Gaming
Seuraa pelaaja: Luke 'Louqa' RigasJoukkue: Florida Mutineers
Sijainti: Orlando, Yhdysvallat
Omistaja: Misfits Gaming
Seuraa pelaaja: Chance 'Maux' MoncivaezJoukkue: Los Angeles Guerrilas
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Omistaja: Kroenke Sports & Entertainment
Seuraa pelaaja: Renato 'Saints' ForzaJoukkue: Minnesota Røkkr
Sijainti: Minnesota, Yhysvallat
Omistaja: WISE Ventures
Seuraa pelaaja: Adam 'GodRX' BrownJoukkue: Toronto Ultra
Sijainti: Toronto, Kanada
Omistaja: OverActive Media
Seuraa pelaaja: Anthony 'Methodz' ZinniJoukkue: London Royal Ravens
Sijainti: Lontoo, Englanti
Omistaja: ReKTGlobal, Inc.
Seuraa pelaaja: Dylan ‘Dylan’ HendersonJoukkue: Seattle Surge
Sijainti: Seattle, Yhdysvallat
Omistaja: The Aquilini Group
Seuraa pelaaja: Damon 'Karma' BarlowJoukkue: Atlanta FaZe
Sijainti: Atlanta, Yhdysvallat
Omistaja: Atlanta Esports Ventures
Seuraa pelaaja: Preston 'Priestahh' GreinerJoukkue: New York Subliners
Sijainti: NY City, Yhdysvallat
Omistaja: Andbox
Seuraa pelaaja: Donovan 'Temp' LarodaJoukkue: Los Angeles OpTic
Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat
Omistaja: Andbox
Seuraa pelaaja: Jordan 'Jkap' KaplanJoukkue: Dallas Empire
Sijainti: Dallas, Yhdysvallat
Omistaja: Envy Gaming
Seuraa pelaaja: Indervir 'iLLeY' DhaliwalJoukkue: Chicago Huntsmen
Sijainti: Chicago, Yhdysvallat
Omistaja: NRG Esports
Seuraa pelaaja: Dylan 'Envoy' HannonCall of Duty League sarjataulukko
Call of Duty pelimuodot


Domination


Domination pelimuodossa kartalla on kolme aluetta tai objektia, joiden hallussa pidosta saa pisteitä. Pelissä on kaksi kierrosta, ensimmäisen kierroksen voittaa täydet 100 pistettä kerännyt, toisen kierroksen voittaa 200 pistettä kerännyt joukkue. Ensimmäisen kierroksen pisteet siirtyvät toiselle, joten toista kierrosta ei startata tilanteesta 0-0.

Peruspelissä pisteitä kertyy tapoista sekä vallatuista alueista. Alueen voi valloittaa yhden tai useamman pelaajan voimin. Domination pelimuodon pistelasku on hyvin erilainen eri versiossa. Call of Duty Leaguessa tapoista ei esimerkiksi saa yhtään pistettä, vain alueiden valloitus ratkaisee.

Hardpoint


Pelimuoto nimeltään Hardpoint on äärimmäisen mielenkiintoinen. Hardpoint on alue, jonka hallussa pidosta joukkue saa sekunti sekunnilla enemmän pisteitä. Pelimuodosta tekee mielenkiintoisen se, että hardpoint voi vaihtaa paikkaa koska tahansa ja minne tahansa. Headquaertes (päämaja) pelimuodossa valloitettava ja hallussa pidettävä paikka on aina sama mutta hardpoint saattaa vaihtaa paikkaa, vaikka se olisi joukkueen hallussa. Kierroksen voittaa eniten pisteitä tietyssä ajassa kerännyt joukkue.

Search and Destroy


Search and Destroy pelimuoto on sotapeli perinteisimmillään. Tässä pelissä on kaksi puolta, niin sanotut hyvät ja pahat. Hyökkäävää joukkue yrittää räjäyttää toisen kahdesta kartan pommipaikasta, puolustava joukkue koittaa estää tämän. Joukkueista se kumpi eliminoi ensin kokonaan toisen joukkueen voittaa kierroksen. Hyökkäävä joukkue voi voittaa myös, mikäli se onnistuu asettamaan pommin sekä räjäyttämään tämän. Jokaisella pelaajalla on vain yksi henki per kierros ja perinteisesti peli on paras seitsemästä. Joukkue, joka voittaa neljä kierrosta voittaa ottelun. Joukkueet vaihtavat puolia joka kierroksen jälkeen.