Dota 2 - Vedonlyönti

Dota 2 on yksi kilpapelaamisen suosituimmista peleistä tällä hetkellä. Lue sivultamme Dota 2 pelistä ja sen vedonlyönnistä.


Dota 2 - Miten peli toimii?


Dota 2 on vuonna 2013 julkaistu strategiapeli, jonka on kehittänyt Valve Corporation. Pelissä pelataan vastakkain kahdella viiden hengen joukkueella ja voittajaksi selviää joukkue joka tuhoaa ensimmäisenä vastustajan tukikohdan, eli Ancientin. Peli muistuttaa hyvin paljon toista hyvin suosittua eSports-peliä League of Legendsiä, jossa idea ja pelaajien määrän tismalleen sama.

Dota 2 kerää kuukausittain satoja tuhansia ja lähelle miljoona pelaajaa. Dota 2:n suosio ei kuitenkaan ole räjähdysmäisesti noussut, sillä kilpailu pelialalla on erittäin kovaa. Dota 2 on kuitenkin vakiinnuttanut asemansa niin viihdepelaamisessa, kuin myös kilpapelaamisessa.Dota 2 vedonlyönti


Dota 2 turnauksia järjestetään eSports-tapahtumissa vuosittain hyvin paljon. Kun kyse on kilpapelaamisesta, voi siitä luonnollisesti lyödä myös vetoa. Useat eri vedonlyöntisivustot tarjoavatkin pelikohteita Dota 2 otteluihin. Dota 2 vedonlyönti oikealla rahalla on kohtuullisen suurta, mutta hieman pienempää kuin muu esports vedonlyönti. Käymme seuraavaksi läpi, minkälaisia erilaisia pelikohteita voit löytää Dota 2 vedonlyöntiin.

Perinteinen voittajaveto


Suosituin vedonlyöntimuoto on hyvin perinteinen voittajaveto, missä lyöt vetoa kumpi joukkueista voittaa ottelun. Tasapelin mahdollisuutta ei pelissä ole, joten jompikumpi joukkueista voittaa aina.

Karttakohtainen voittajaveto


Voit myös lyödä vetoa yksittäisten karttojen voittajasta. Ennen ottelun alkua monesti ensimmäiseen karttaan on tarjolla vedonlyöntikohde, mutta livevetona voit lyödä vetoa myös myöhemmistä kartoista ja eristä.

Tasoitusveto


Tasoitusveto tarkoittaa, että toiselle joukkueista annetaan karttavoittoja eteen ennen pelin alkua. Usein ottelut pelataan paras kolmesta periaatteella, joten tasoitukset ovat usein joko yksi tai kaksi karttaa. Nämä ilmoitetaan usein seuraavan esimerkin mukaisesti.

Joukkue A: -1,5 karttaa
Joukkue B: +1,5 karttaa

Tämä tarkoittaa, että joukkue B saa 1,5 karttaa etua. Käytännössä jos B voittaa yhdenkin kartan ottelussa, veto osuu. Tällöin tasoituksen kanssa karttavoitot ovat 2,5 joka on jo yli vaaditun 2 karttavoiton, millä ottelun voittaa. B-joukkue voi todellisuudessa hävitä ottelun kuitenkin vaikka 2-1, mutta veto on silti osunut. Toisella puolen, joukkue A:n tulee voittaa tällä tasoituksella ottelu suoraan 2-0, jotta heille lyöty veto osuisi. Tätä vedonlyöntimuotoa kutsutaan myös aasialaiseksi tasoitukseksi, jota pelataan paljon urheiluvedoissa.

Yli/alle vedot


Yli/alle vedoissa veikkaat, tuleeko ottelussa kyseisiä vedon tapahtumia yli vai alle asetetun linjan. Esimerkiksi pelataanko ottelussa yli vai alle 2,5 karttaa tai saavuttaako joukkue yli vai alle 25,5 tappoa. Luonnollisesti, jos veikkaat alle-vaihtoehtoa, tulee peli esimerkiksi päättyä suoraan 2-0 tai 0-2, muuten ottelussa pelataan väkisinkin enemmän karttoja kuin 2,5 ja veto menee väärin.

Erikoisvedot


Erikoisvetoja Dota 2:seen on monenlaisia. Yleisimpänä on tappojen määrät, ensimmäisen tapon saavuttava joukkue tai pelaaja, tapon ajankohdat tai tappojen määrän parillisuus tai parittomuus.Dota 2 livevedonlyönti


Livevedonlyönti on iso osa eSportsia ja myös Dota 2:sta. Livevedonlyönnissä voit lyödä vetoja pelin ollessa jo käynnissä. Usein livevedonlyöntiin yhdistetään myös live streamit ja pelien katselu, jolloin itse pelikokemus on parempi, mutta voit myös hyödyntää suoraa näkemääsi vedonlyöntiin ja reagoida nopeasti.

Dota 2 vedonlyöntivihjeitä


Julkaisemme sivustollamme Dota 2 vihjeitä ammattilaisturnauksiin. Löydät kaikki ilmaiset vihjeet alla olevasta listasta.


Dota 2 vedonlyönti sivustot


Yhä useampi sivusto on ottanut eSportsin mukaan valikoimaansa. Dota 2 vedonlyönti kertoimet onkin jo lähes kaikilla suosituimmilla sivustoilla. Suosittelemme myös hyödyntämään vedonlyöntibonuksia, jolla lisäät pelikassasi kokoa. Alta näet sivustoja, joita suosittelemme.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
4.Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt


Dota 2 turnaukset


The international


Tapahtuma: Dota 2 The international 2020
Päivämäärä: Elokuu 2020
Paikka: Tukholma, Ruotsi
Palkintopotti: -
Karsinnat: Online/Ranking


The International on suurin eSports-turnaus maailmassa. Palkintopotti tässä Dota 2-turnauksessa on kohonnut viime vuosina jopa 30 miljoonaan dollariin pitäen kirkkaasti ykköspaikkaan suurimpana turnauksen palkintorahassa mitattuna. Vuoden 2020 The International on määrä pelata Tukholmassa elokuussa.

Dota 2 pelihahmot


Dotassa jokainen pelaaja valitsee itsellensä hahmon, ns. Heron. Joukkueet koostetaan aina strategisesti erityyppisillä hahmoilla, jotta joukkueesta saadaan tasapainoinen monilla eri vahvuuksilla. Dota 2:ssa hahmoja on reilusti yli 100 ja nämä hahmot jaetaan kolmeen eri pääluokkaan.

Strength luokan hahmot kestävät enemmän iskuja ja ovat varsinaisia perinteisiä taistelijoita. Monesti nämä hahmot sopivat hyvin käsiaseita käyttäviksi hahmoiksi muun muassa.

Agility hahmot ovat poikkeuksellisen nopeita ja heillä on korkeampi iskufrekvenssi. Lisäksi heillä on suuri armori eli suoja. Agility hahmot sopivat nopeisiin hyökkäyksiin.

Intelligence hahmoilla on kyky käyttää loitsuja ja ja he käyttävät fyysisten iskujen sijaan magiaa. Näiden hahmojen kestävyys on heikompaa, mutta he tukevat muita rooleja pelissä hyvin, varsinkin kun taistellaan joukossa.