Oscar-gaala 2024 – Lyö vetoa vuoden parhaista leffoista!

Oscar-gaala 2024 – Lyö vetoa vuoden parhaista leffoista!
Oscar-gaala 2023 järjestetään 11. maaliskuuta 2024, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Luvassa on historian 96. Oscar-gaala. Mille leffoille ja kenelle elokuvantekijöille menevät pystit tällä kertaa? Kuva: Adobe Stock

Oscar-gaala 2024 järjestetään maaliskuussa


Elokuvavuoden kohokohta Oscar-Gaala eli Annual Academy Awards järjestetään historian 96. kerran 14. maaliskuuta 2023 Dolby Theatressa Hollywoodissa.

Oscar Gaala on tuttuun tapaan myös suosittu vedonlyönnin kohde, ja monet vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia eri kategorioihin. Vetoa voi lyödä muun muassa parhaasta elokuvasta sekä parhaiden näyttelijöiden palkinnoista.

Jotkut sivustot tarjoavat kohteet myös lukuisiin muihin pienempiin kohteisiin, kuten paras kuvaus, paras dokumentti ja jopa paras maskeeraus. Tässä artikkelissa käsitellään kuitenkin suositumpia pääkategorioita. Oscar-gaala-kertoimissa vertailu sivustojen välillä ehdottomasti kannattaa, sillä erot ovat suuria.

Oscareista on voinut lyödä vetoa jo pitkään, mutta kovin paljon ennakkoon se ei ole helppoa. Nyt alkavat jo olla selvillä kaikki potentiaaliset ehdokkaat, mikä toisaalta näkyy myös kertoimissa. Varsinkin suosikkien takaa on vielä hyvin mahdollista hakea voitokas potti. Aina eivät Oscareissa missään nimessä suosikit voita automaattisesti!

Lue myös: Kuka on seuraava Bond? – Lyö vetoa leffamaailmasta!

Oscar-gaala 2024: Paras elokuva


Vuonna 2022 parhaan elokuvan pystin vei moderni toimintapläjäys Everything Everywhere All At Once, ja asia oli kertoimien valossa lähes taputeltu jo kuukautta ennen palkintojenjakoa.

Tulevalle vuodelle kisa on vielä suht tasainen. Suosikkina on Christopher Nolanin ohjaama Oppenheimer, jonka kertoimet vaihtelevat reippaasti sivustojen välillä. Kakkossuosikki on Martin Scorsesen Killers of the Flowers Moon.Oscar-gaala 2024: Paras ohjaaja


Parhaan ohjaajan palkinnon jokainen elokuvaohjaaja haluaa tietysti palkintokaappiinsa. Usein paras ohjaaja löytyy samalta suunnalta kuin paras elokuva, mutta ei läheskään aina. Viime vuonna kävi niin, että saman Everything Everywhere All At Once -pätkän ohjaajat, Danielit Kwan ja Scheinert, löytyivät kertoimien kärjestä räikeällä erolla ja lopulta pokkasivat pystin. Huomionarvoista on, että pari kuukautta ennen gaalaa kerroin kaksikolle oli 8,50, joten pudotus alle 1,10 tasolle oli hämmentävä.

2024 parhaan ohjauksen Oscarin voittajaksi povataan vastaavasti Christopher Nolania Oppenheimer-merkkitapauksestaan. Kakkossuosikki on Scorsese.Oscar-gaala 2024: Paras miesnäyttelijä


Parhaan miespääosan Oscarin vei viime vuonna nimiinsä The Whale -elokuvaa tähdittänyt Brendan Fraser, kisan oltua erittäin tasainen. Kirittäjänä toimiva Elviksen saappaisiin astunut Austin Butler.

Tänä vuonna suosikki on niin ikään Oppenheimerin pääosaesittäjä Cillian Murphy, Rustinin Colman Domingon ja Killers of the Flower Moonin DiCaprion kisatessa kakkossuosikin paikasta.Oscar-gaala 2024: Paras naisnäyttelijä


Parhaan naispääosan kategoria oli viime gaalassa mielenkiintoinen. Aluksi vahvoilla oli jo kaksi Oscaria aiemminkin pokannut Cate Blanchett roolistaan Tár-elokuvassa, mutta Everything Everywhere All At Once -leffan Michelle Yeoh meni sittemmin kertoimissa ohi ja lopulta voittikin pystin.

Jälleen tilanne on tasainen 2024 gaalan osalta, sillä alle viiden kertoimella löytyy useita suosikkeja, kirkkaimpana Poor Things -pätkän Emma Stone.

Muista myös muut kategoriat


Oscareissa on paljon muitakin palkintokategorioita. Tässä artikkelissa on käsitelty vain kaikista suosituimmat kategoriat, mutta monet seuraavat ja lyövät vetoa myös muista, esimerkiksi parhaat sivuosat, parhaat kuvaukset, parhaat efektit, parhaat puvustukset, parhaat musiikit ja paljon muuta! Nämä kertoimet tulevat saataville vasta lähempänä gaalaa.

Hyödynnä vedonlyöntibonukset


Eri vedonlyöntisivustoilla on tarjolla reilusti ilmaista pelirahaa uusille pelaajille. Voit hyödyntää Oscar Gaalan vedonlyöntiin lukuisat eri vedonlyöntibonukset, joilla saat alkuperäisen talletuksesi päälle tuntuvasti lisää pelikassaa.

Muista myös vedonlyönnin muut monipuoliset viihdekohteet! Suosiotaan kasvattava viihde vedonlyönti tarjoaa veikattavaa monissa kansainvälisissä kilpailuissa ja Suomen omissa TV-ohjelmissa, kuten UMK, Euroviisut, Emmy-gaala ja monet muut!

Muista kuitenkin, kun käytät bonuksia viihdekohteissa, että usein bonuksilla on jokin voimassaoloaika, jonka jälkeen ne vanhenevat. Näin ollen bonusten avulla et voi lyödä vetoja kovin kaukana olevista tapahtumista.

Arvostelu

Bonukset

Pikasivustot

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisvetoYksi markkinoiden parhaista mobiilipelisivustoista. Uusille pelaajille 2xilmaisveto!Pelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ astiHauskalle Meksiko-teemaiselle bookerille yksinoikeusbonus vain VB:n kautta!Pelaa nyt
3.Mobile Wins50€ ilmaisveto 30€ talletuksella!Miellyttävä Mobile Wins on suunnattu erityisesti mobiilipelaajille. Mainio bonus!Pelaa nyt
4.Galaksino25€ kierrätysvapaa ilmaisvetoComeOn Groupin sivusto otti vihdoin myös vedonlyönnin tarjontaansa!Pelaa nyt