Oscar-gaala 2023 – Lyö vetoa vuoden elokuvatapauksista!

Oscar-gaala 2023 – Lyö vetoa vuoden elokuvatapauksista!
Oscar-gaala 2023 järjestetään 13. maaliskuuta 2023, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Luvassa on historian 95. Oscar-gaala. Mille leffoille ja kenelle elokuvantekijöille menevät pystit tällä kertaa? Kuva: Adobe Stock

Oscar-gaala 2023 maaliskuussa!


Elokuvavuoden kohokohta Oscar-Gaala eli Annual Academy Awards järjestetään historian 95. kerran 13. maaliskuuta 2023 Hollywoodissa.

Oscar Gaala on tuttuun tapaan myös suosittu vedonlyönnin kohde, ja monet vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia eri kategorioihin. Vetoa voi lyödä muun muassa parhaasta elokuvasta sekä parhaiden näyttelijöiden palkinnoista.

Jotkut sivustot kuten Betfair tarjoavat kohteet myös lukuisiin muihin pienempiin kohteisiin, kuten paras kuvaus, paras dokumentti ja jopa paras maskeeraus. Tässä artikkelissa käsitellään kuitenkin suositumpia pääkategorioita. Oscar-gaala-kertoimissa vertailu sivustojen välillä ehdottomasti kannattaa, sillä erot ovat suuria.

Oscareista on voinut lyödä vetoa jo pitkään, mutta kovin paljon ennakkoon se ei ole helppoa. Nyt alkavat jo olla selvillä kaikki potentiaaliset ehdokkaat, mikä toisaalta näkyy myös kertoimissa. Varsinkin suosikkien takaa on vielä hyvin mahdollista hakea voitokas potti. Aina eivät Oscareissa missään nimessä suosikit voita automaattisesti!

Lue myös: Kuka on seuraava Bond? – Lyö vetoa leffamaailmasta!

Oscar-gaala 2023: Paras elokuva


Vuonna 2022 parhaan elokuvan pystin vei Benedict Cumberbatchin tähdittämä moderni länkkäri The Power of the Dog, ja asia oli kertoimien valossa lähes taputeltu jo kuukautta ennen palkintojenjakoa.

Tulevalle vuodelle jättisuosikiksi on noussut sähäkkä Everything Everywhere All At Once. Muita kärkikandidaatteja ovat The Banshees of Inisherin, Top Gun: Maverick sekä The Fabelmans, joka oli vetofirmojen mielestä pitkään nousemassa palkinnon voittajaksi, mutta nyt edellä mainittu leffa tuntuu olevan lähes varma tapaus.Oscar-gaala 2023: Paras ohjaaja


Parhaan ohjaajan palkinnon jokainen elokuvaohjaaja haluaa tietysti palkintokaappiinsa. Usein paras ohjaaja löytyy samalta suunnalta kuin paras elokuva, mutta ei läheskään aina.

Nyt kuitenkin saman Everything Everywhere All At Once -pätkän ohjaajat, Danielit Kwan ja Scheinert, löytyvät kärjestä räikeällä erolla. Vain pari kuukautta sitten kerroin kaksikolle oli 8,50, joten pudotus alle 1,10 tasolle on hämmentävä. Ero legendaariseen Steven Spielbergiin, joka on ehdolla The Fabelmansillaan, on kasvanut todella merkittäväksi.Oscar-gaala 2023: Paras miesnäyttelijä


Parhaan miespääosan Oscar-kertoimet ovat melko tasavahvat parin suosikin välillä, eikä bookereilla pitkään ollut edes täyttä yksimielisyyttä voittajasuosikista. Ehdokkaina ovat vaihdelleet Austin Butler, joka astui musikaalissa itse Elviksen saappaisiin, sekä Brendan Fraser, joka tähdittää The Whale -elokuvaa. Fraser on kuitenkin gaalan lähestyessä kirinyt kertoimissa johtopaikalle.

Viime vuonna kategoria oli todella yksipuolinen. Kaikki vedonlyöntisivustot tuntuivat olevan lähes yhtä mieltä siitä, että Oscar menee Will Smithille elokuvasta King Richard, ja niinhän se lopulta meni.Oscar-gaala 2023: Paras naisnäyttelijä


Parhaan naisnäyttelijän kategoria oli viime gaalassa todella tasainen. Tänäkin vuonna tilanne on kiristynyt: aiemmin vahvimmilla oli jo kaksi Oscaria aiemminkin pokannut Cate Blanchett roolistaan Tár-elokuvassa, mutta Michelle Yeoh on sittemmin mennyt kertoimissa ohi.

Muista myös muut kategoriat


Oscareissa on paljon muitakin palkintokategorioita. Tässä artikkelissa on käsitelty vain kaikista suosituimmat kategoriat, mutta monet seuraavat ja lyövät vetoa myös muista, esimerkiksi parhaat sivuosat, parhaat kuvaukset, parhaat efektit, parhaat puvustukset, parhaat musiikit ja paljon muuta! Löydät erikoiskategorioiden kertoimet ja kohteet lähes kaikilta bookereilta, jotka Oscar-kertoimia ylipäätään tarjoavat. Suosittelemiamme sivustoja ovat muun muassa Mr Green, ZulaBet sekä Betfair.

Hyödynnä vedonlyöntibonukset


Eri vedonlyöntisivustoilla on tarjolla reilusti ilmaista pelirahaa uusille pelaajille. Voit hyödyntää Oscar Gaalan vedonlyöntiin lukuisat eri vedonlyöntibonukset, joilla saat alkuperäisen talletuksesi päälle tuntuvasti lisää pelikassaa.

Muista myös vedonlyönnin muut monipuoliset viihdekohteet! Suosiotaan kasvattava viihde vedonlyönti tarjoaa veikattavaa monissa kansainvälisissä kilpailuissa ja Suomen omissa TV-ohjelmissa, kuten Putous, UMK, Euroviisut, Big Brother ja monet muut!

Muista kuitenkin, kun käytät bonuksia viihdekohteissa, että usein bonuksilla on jokin voimassaoloaika, jonka jälkeen ne vanhenevat. Näin ollen bonusten avulla et voi lyödä vetoja kovin kaukana olevista tapahtumista.

Arvostelu

Bonukset

Lisätieto

Pelaa

1.Mobilebet100% bonus 100€ astiYksi markkinoiden parhaista mobiilipelisivustoista. 100€ bonus uusille pelaajille!Pelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ astiHauskalle Meksiko-teemaiselle bookerille yksinoikeusbonus vain VB:n kautta!Pelaa nyt
3.Mobile Wins50€ ilmaisveto 30€ talletuksella!Miellyttävä Mobile Wins on suunnattu erityisesti mobiilipelaajille. Mainio bonus!Pelaa nyt
4.Galaksino25€ kierrätysvapaa ilmaisvetoComeOn Groupin sivusto otti vihdoin myös vedonlyönnin tarjontaansa!Pelaa nyt