Live urheilu streamit

Päivittäiset ilmaiset live stream -lähetykset eli urheilustreamit ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina. Tällä sivulla on kerrottu parhaat sivustot, missä näet kaikki kuumimmat urheilutapahtumat ilmaiseksi laillisten suoratoisto lähetysten välityksellä.
Urheilutapahtumien seuraaminen live stream -lähetyksien avulla on nykypäivänä todella helppoa. Ilmaiset urheilu streamit löydät kätevästi ja voit katsoa urheilua netissä suorana kellon ympäri.


Mistä näkee urheilua ilmaiseksi?


Ilmaiset live stream -lähetykset ovat helppoja löytää. Pääosin ilmaiset urheilu streamit lähetetään mainosrahotteisilla sivustoilla tai vedonlyöntisivustoilla.

Vedonlyöntisivustot ostavat lähetysoikeuksia eri sarjoihin ja urheilutapahtumiin ja ne tarjoavat satoja tunteja urheilulähetyksiä päivittäin. Olit sitten jääkiekon, tenniksen tai dartsin ystävä niin löydät varmasti sinua miellyttävää sisältöä eri vedonlyöntisivustojen live stream lähetysten tarjonnasta. Alta löydät kattavan listauksen eri sivustoista jotka tarjovat suoratoistona urheilua kotimaiseille urheilufaneille.

Parhaat live stream -sivustot urheiluun
Muutama sivusto erottuu edukseen, kun puhutaan suorien live stream lähetysten näyttämisestä netissä: Bet365.

Näiltä sivustoilta saa katsottua lähetyksiä kohtuullisen hyvällä kuvanlaadulla, toki lähes aina mobiiliresoluutioon optimoituna. Selostukset vaihtelevat: joskus niitä ei ole ollenkaan, toisinaan tarjolla on englanninkielinen selostus, joskus jopa suomenkielinen!


Urheilu Streamit: Urheilua netistä ilmaiseksi


Live urheilu stream -palveluiden suuri ja monipuolinen tarjonta on siirtynyt yhä enemmän netin puolelle. Jopa sadat eri sivustot lähettävät urheilu live stream -lähetyksiä eri sarjoista ja tapahtumista.

Maailman ensimmäinen livestream-lähetys tehtiin jo vuonna 1993. Livestreamaus perustuu tiedonsiirtoon, jossa katsoja näkee sisältöä samaan aikaan kun kuvattavaa materaalia ladataan/tallennetaan. Latauksen keskeydyttyä myöskin katselu keskeytyy.

Palvelut ovat kehittyneet hurjaa vauhtia viimeisinä vuosina ja luonut myös monia erikoistuneita Livestream-yrityksiä. Lisäksi monilla seuroilla on omia livestream-palveluita, mikä tuo paljon lisäarvoa urheilun seuraamiseen.

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!

Miten ilmainen urheilu stream toimii?


Kaikille ei välttämättä ole selvää, miten vedonlyöntisivustot toimivat, varsinkin mikäli et ole vedonlyöntiä harrastava henkilö.

Ilmainen urheilu stream -palvelu toimii kuitenkin kaikilla sivustoilla ilman että sinun tarvitse lyödä vetoa. Kaikki urheilulähetykset ovat katsottavissa ilman rahapelaamista. Urheilun katsominen vedonlyöntisivustoilla vaatii kuitenkin talletuksen pelitilille, mutta ei rahapelaamista, joten katselu on sinänsä ilmaista.

Kaikki talletustavat ovat nykyään turvallisia, eivätkä vie kuin pari minuuttia aikaa. Vain minimitalletuksella (1-10€) saat laillisesti näkyviin kaikki suorat urheilulähetykset, eikä sinun tarvitse jatkossa huolehtia kuukausimaksuista, eikä sinulle tule muita kuluja.

Toimii myös mobiilissa!


Hienoimpia uudistuksia live stream -palveluissa on, että ne toimivat nykyään myös mobiilissa!

Live urheilu: Mitä lajeja näet ilmaiseksi?Livestreameja lähettävät vedonlyöntisivustot esittelevät yleensä jonkunlaisen kalenterin, josta urheilutarjontaa voi seurata. Sieltä löydät eri lajit, kaikki suurimmat sarjat sekä urheilutapahtumat. Näihin kuuluvat lähes kaikki keskeiset jääkiekkosarjat Liigaa lukuun ottamatta ja jääkiekon MM-kisat, vaihtelevasti jalkapalloa sekä NBA.

Darts live stream


Dartsin live stream -lähetykset ovat katsottavissa myös lähes kaikilla mainitulla vedonlyöntisivustolla.

Ennen kaikkea Dartsin MM-kisat ovat tapahtumana äärimmäisen suosittu, muun muassa vedonlyöjien parissa.


Golf live stream


Golf on yksi maailman rahakkaimmista lajeista ja myös Suomessa nostamassa selkeästi suosiotaan. TV-lajina golfia voisi pitää tylsänä, mutta mitä vielä! Golfia seurataan todella paljon ja myös siihen on tarjolla paljon lähetyksiä netissä. Voit tutustua näihin tarkemmin golf live stream -sivullamme.

Jalkapallo live stream


Jalkapallo live stream -lähetyksiä on tarjolla todella runsaasti! Valioliiga, La Liga, Bundesliga, Serie-A sekä lukuisat muut sarjat ovat näkyvissä ilmaiseksi.

Jalkapalloa näet eri sivuilta joka päivä lähes kymmeniä eri otteluita suorina lähetyksinä ympäri maailman. Tarjolla on monia suomalaisten suosikkisarjoja muun muassa La Ligaa, Bundesligaa, Italian Serie A:ta tai vaikka Ranskan Ligue 1:tä!Jääkiekko live stream


Bet 365 näyttää monista eri liigoista, kuten NHL, KHL, CHL, SHL ja monia muita.

Koripallo live stream


Koripallon ystävät näkevät paljon huippukorista suorana.

Eurooppalaisen koriksen ystävät voivat seurata mm. Euroliigaa sekä mm. Espanjan liigaa, missä pelaa mm. Suomen Sasu Salin. Euroliigassa voit nähdä saksalaisen Bayern Münchenin paidassa Petteri Koposen!

MLB live stream


MLB-kausi on pitkä ja pystyt katsomaan lähes koko kauden näiltä sivustoilta ilmaiseksi. MLB on penkkiurheilijana vedonlyöjän unelma, sillä pelejä tulee joka päivä useampia yli puolen vuoden ajan.

MLB playoffs suorana

MLB postseasonille etenee runkosarjan jälkeen kahdeksan joukkuetta. Runkosarjan päättymisen jälkeen National- ja American Leaguen neljänneksi ja viidenneksi sijoittuneet joukkueet pelaavat Wild Card-kierroksen. Voittajat etenevät viimeisen kahdeksan parhaan joukkoon. Voit lukea lisää MLB live stream -osiostamme.

NFL live stream


NFL on kivenkova sarja ja ennen kaikkea helppo seurata, sillä ottelut pelataan pääosin aina sunnuntai-iltaisin, jolloin on hyvää aikaa katsoa kamppailuja. Lue lisää NFL live stream -sivultamme >>

Snooker live stream


Snookeria näytetään livelähetyksinä paljon! Kaikki isoimmat turnaukset, kuten snookerin MM-kisat, UK Championship, The Masters sekä Kiinan isot turnaukset lähetetään livenä. Voit myös lukea lisää aiheesta artikkelistamme Snooker Live Stream - lähetykset netissä!

Tennis live stream


Tennistä pystyt seuraamaan kaikki ATP:n isoimmat turnaukset ja useasti myös pienemmätkin turnaukset. Näet kaikki Grand Slam turnaukset kuten Wimbledonin, Australian- ja Ranskan avoimet sekä Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen eli US Openin.


UFC live stream


UFC on nouseva laji, mikä nostaa koko ajan enemmän päätään. Myös UFC-otteluihin ja päätapahtumiin löytyy paljon lähetyksiä internetistä. Voit lukea lisää UFC live stream -sivultamme.

Jääkiekon MM-kisat ja NHL Live Stream


Jääkiekon MM-kisat ovat vuosittain yksi jääkiekkomaailman seuratuimmista tapahtumista. Jääkiekon MM-kisat nähtiin vuosikymmeniä Suomessa ilmaiseksi YLE:n kanavilta mutta tällä hetkellä kevään kiekkokarkelot näkyvät MTV3- ja C More -kanavilta. C More lähettää perinteisesti kaikki MM-kisaottelut suoratoistona omalla alustallaan suomeksi selostettuna. Mikäli kieli ei ole ongelma, niin kaikki jääkiekon MM-kisat ottelut voi katsoa ilmaiseksi Youtuben live streamien välityksellä.

NHL-otteluita ei voi valitettavasti katsoa ilmaiseksi vedonlyöntisivustojen kautta. Kaikki NHL-ottelut näkyvät kuitenkin live stream lähetyksinä suomessa Viaplay-palvelun kautta. Viaplay kuuluu Viasat-konserniin ja Viasat lähettää yleensä muutaman kerran kaudessa NHL primetime ottelun yhdessä Nelosen kanssa koko kansan ilmaiseksi katsottavaksi.

eSports live stream


Esports on yksi nopeimmin kasvavista peleistä! Isoimpiin Esports-turnauksiin järjestetään myös paljon livelähetyksiä. Löydät eri eSports live lähetyksiä turnauksista runsaasti eri vedonlyöntisivustoilta. Lähetyksiä on monesta eri pelistä. Näet erimerkiksi hyvin suositun Counter Stike GO:n turnauksia ja otteluita. Lisäksi näät mm. Dota 2, League of Legends, Starcraft 2 ja Heartstone matseja.

eSports vedonlyönti


eSports on myös todella suosittu vedonlyöjien keskuudessa. Pelivaihdot alkavat olemaan suuria ja otteluihin löytyy yhä useammalta sivustolta paljon pelikohteita. Jos sinua kiinnostaa lyödä vetoa eSportsista, suosittelemme lukemaan meidän eSports vedonlyönti-artikkelimme! Seuraa myös vihjeosiotamme, sillä teemme myös pelisuosituksia eSports-otteluihin!