Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

VALORANT Vedonlyönti

Vuoden 2020 kuumin FPS-peli VALORANT on yksi eSports-areenoiden tulevista suosikkipeleistä. Lue sivuiltamme lisää pelistä ja vedonlyöntimahdollisuuksista!

VALORANT

Riot Games peliyhtiön ensimmäisen persoonan ammuntapeli VALORANT on ehdottomasti vuoden 2020 peli. Peli ehti rikkoa ennen virallista julkaisuaan jo runsaasti erilaisia ennätyksiä ja siitä povataan haastajaa jopa CS:GO:lle.

Peli-idea

Pelin idea on hyvin samankaltainen kuin Counter-Strikessa. Pelissä on vastakkain kaksi viiden hengen joukkuetta (5 vs. 5), joista toinen yrittää räjäyttää Spiken (VALORANT versio pommista) ja toinen joukkue luonnollisesti yrittää estää tämän. Ottelussa pelataan 25 kierrosta ja ottelun voittaa joukkue, joka kerää ensin 13 kierrosvoittoa tai pistettä. Hyökkäävän ja puolustavan joukkueen roolit vaihtuvat 12 kierroksen jälkeen. Jokaisen kierroksen kesto on 100 sekuntia.

VALORANT Vedonlyönti

VALORANT saavutti käsittämättömän suosion jo keväällä 2020 ennen kuin pelin virallinen julkaisupäivä oli edes tiedossa. Näin ollen ei tarvitse olla kummoinen ennustaja väittääkseen, että pelin suosio tulee olemaan suuri myös vedonlyönnin parissa

.

Miltä VALORANT vedonlyönti sitten näyttää? Suljettujen BETA-turnausten perusteella VALORANT Vedonlyönti tulee olemaan hyvin samanlaista kuin Call of Duty tai Owerwatch pelien parissa. Turnauksiin voi asettaa voittajavetoja, yksittäisiin otteluihin sen sijaan on tarjolla rutkasti tuttuja vetomuotoja kuten ottelun voittajan veikkaaminen tai tasoitusvedot.

VALORANT Livevedonlyönti ja Live Stream

VALORANT rikkoi huhtikuussa 2020 välittömästi striimaus ennätyksiä stream-palvelu Twitchissä. VALORANT-striimejä katsottiin parhaana päivänä peräti 34 miljoonaa tuntia ja yhtä aikaisia katsojia oli parhaimmillaan käsittämättömät 1,7 miljoonaa. Näiden lukujen perusteella on helppo uskoa, että VALORANT live stream lähetykset tulevat olemaan jatkossakin suosittuja mikä heijastuu myös suoraan VALORANT livevedonlyöntiin

.

Livevedonlyönti on parhaimmillaan äärimmäisen jännittävää ja sykettä nostattavaa. Jos livevedonlyönti on sinulle tuttua minkä tahansa eSport-pelin parissa niin emme näe syytä miksi sitä ei kannattaisi kokeilla myös VALORANT-pelin parissa.

VALORANT Vedonlyöntisivustot

Vedonlyöntisivustot eivät ole toistaiseksi vielä nostaneet VALORANT vedonlyöntikohteita isosti esille mutta on ennakoitavissa, että pelistä tulee eSport-genressä iso tekijä. Alla lueteltuna kattava lista vedonlyöntisivuista, jotka tarjoavat jo nyt paljon vedonlyöntikohteita eSport-areenoille. Uskomme VALORANTin ilmestyvän kaikille sivustoille kesän 2020 aikana. Hyödynnä alta kattavat vedonlyöntibonukset ja ole valmis kun VALORANT vedonlyönti starttaa!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 50€ asti
15x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

VALORANT Turnaukset

VALORANT tulee olemaan yksi tulevaisuuden isoista peleistä, jonka parissa pelataan isoja mielenkiintoisia turnauksia. Mitä tulevaisuus sitten tuo tullessaan, niin sen näemme paremmin vuoden tai kahden kuluessa. Tällä hetkellä pelivalmistaja Riot Games lähestyy turnauksia lähinnä sivusta katsojana ja antaa peliyhteisön ottaa ohjat:

We know VALORANT has the makings of a global esport, but want to make sure we're building it right - and together.@RiotMagus talks first steps toward building the VALORANT esports ecosystem and our community tournament support: https://t.co/2b9Wk4zPNj pic.twitter.com/WGICR4XJsT

— VALORANT (@PlayVALORANT) April 15, 2020

Kolmen kokoluokan VALORANT-turnauksia

Vaikka VALORANT-pelin parissa vielä ei ole julkaistu yhtään virallista BETA-vaiheen jälkeistä turnausta niin Riot on ohjeistanut, että jatkossa turnaukset jaetaan kolmeen eri kokoluokkaan, pienet, keskisuuret ja Major-turnaukset.

  • Pienet turnaukset ovat tarkoitettu lähinnä pelaajien ja peliyhteisöjen järjestettäväksi ja näissä tavoitteena on lähinnä hauskanpito ja sosiaalinen pelaaminen. Turnauksia voi järjestää ilman erillistä lupaa. Pienet turnaukset saavat olla ainoastaan paikallisia ja kyseisten turnausten palkintopotti saa olla korkeintaan 10 000$
  • Keskisuuria turnauksia voivat järjestää muun muassa eSport-organisaatiot ja keskisuuret brändit sekä yritykset. Turnaukset tähtäävät VALORANT-brändin kasvuun ja palkintopotit voivat kivuta aina 50 000$ asti. Keskisuurten turnausten järjestämiselle pitää hakee erikseen lupa Riotilta.
  • Major-turnaukset ovat VALORANT-turnausten Graalin malja. Näitä isoja tapahtumia voivat järjestää tälläkin hetkellä suuria eSport-turnauksia, muun muassa Dota 2 ja League of Legendsin parissa, tehtailevat organisaatiot kuten ESL ja DreamHack. Turnaukset ovat osa VALORANT-pelin kansainvälistä ekosysteemiä ja pelinvalmistaja on valmis tukemaan Major-tapahtumia rahallisesti. Majorit tarvitsevat luonnollisesti luvan Riot Gamesilta.