VALORANT Vedonlyönti

Vuoden 2020 kuumin FPS-peli VALORANT on yksi eSports-areenoiden tulevista suosikkipeleistä. Lue sivuiltamme lisää pelistä ja vedonlyöntimahdollisuuksista!

VALORANT


Riot Games peliyhtiön ensimmäisen persoonan ammuntapeli VALORANT on ehdottomasti vuoden 2020 peli. Peli ehti rikkoa ennen virallista julkaisuaan jo runsaasti erilaisia ennätyksiä ja siitä povataan haastajaa jopa CS:GO:lle.

Peli-idea


Pelin idea on hyvin samankaltainen kuin Counter-Strikessa. Pelissä on vastakkain kaksi viiden hengen joukkuetta (5 vs. 5), joista toinen yrittää räjäyttää Spiken (VALORANT versio pommista) ja toinen joukkue luonnollisesti yrittää estää tämän. Ottelussa pelataan 25 kierrosta ja ottelun voittaa joukkue, joka kerää ensin 13 kierrosvoittoa tai pistettä. Hyökkäävän ja puolustavan joukkueen roolit vaihtuvat 12 kierroksen jälkeen. Jokaisen kierroksen kesto on 100 sekuntia.
VALORANT Vedonlyönti


VALORANT saavutti käsittämättömän suosion jo keväällä 2020 ennen kuin pelin virallinen julkaisupäivä oli edes tiedossa. Näin ollen ei tarvitse olla kummoinen ennustaja väittääkseen, että pelin suosio tulee olemaan suuri myös vedonlyönnin parissa.

Miltä VALORANT vedonlyönti sitten näyttää? Suljettujen BETA-turnausten perusteella VALORANT Vedonlyönti tulee olemaan hyvin samanlaista kuin Call of Duty tai Owerwatch pelien parissa. Turnauksiin voi asettaa voittajavetoja, yksittäisiin otteluihin sen sijaan on tarjolla rutkasti tuttuja vetomuotoja kuten ottelun voittajan veikkaaminen tai tasoitusvedot.

VALORANT Livevedonlyönti ja Live Stream


VALORANT rikkoi huhtikuussa 2020 välittömästi striimaus ennätyksiä stream-palvelu Twitchissä. VALORANT-striimejä katsottiin parhaana päivänä peräti 34 miljoonaa tuntia ja yhtä aikaisia katsojia oli parhaimmillaan käsittämättömät 1,7 miljoonaa. Näiden lukujen perusteella on helppo uskoa, että VALORANT live stream lähetykset tulevat olemaan jatkossakin suosittuja mikä heijastuu myös suoraan VALORANT livevedonlyöntiin.

Livevedonlyönti on parhaimmillaan äärimmäisen jännittävää ja sykettä nostattavaa. Jos livevedonlyönti on sinulle tuttua minkä tahansa eSport-pelin parissa niin emme näe syytä miksi sitä ei kannattaisi kokeilla myös VALORANT-pelin parissa.

VALORANT Vedonlyöntisivustot


Vedonlyöntisivustot eivät ole toistaiseksi vielä nostaneet VALORANT vedonlyöntikohteita isosti esille mutta on ennakoitavissa, että pelistä tulee eSport-genressä iso tekijä. Alla lueteltuna kattava lista vedonlyöntisivuista, jotka tarjoavat jo nyt paljon vedonlyöntikohteita eSport-areenoille.

Uskomme VALORANTin ilmestyvän kaikille sivustoille kesän 2020 aikana. Hyödynnä alta kattavat vedonlyöntibonukset ja ole valmis kun VALORANT vedonlyönti starttaa!

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
4.Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt


VALORANT Turnaukset


VALORANT tulee olemaan yksi tulevaisuuden isoista peleistä, jonka parissa pelataan isoja mielenkiintoisia turnauksia. Mitä tulevaisuus sitten tuo tullessaan, niin sen näemme paremmin vuoden tai kahden kuluessa. Tällä hetkellä pelivalmistaja Riot Games lähestyy turnauksia lähinnä sivusta katsojana ja antaa peliyhteisön ottaa ohjat:Kolmen kokoluokan VALORANT-turnauksia


Vaikka VALORANT-pelin parissa vielä ei ole julkaistu yhtään virallista BETA-vaiheen jälkeistä turnausta niin Riot on ohjeistanut, että jatkossa turnaukset jaetaan kolmeen eri kokoluokkaan, pienet, keskisuuret ja Major-turnaukset.

  • Pienet turnaukset ovat tarkoitettu lähinnä pelaajien ja peliyhteisöjen järjestettäväksi ja näissä tavoitteena on lähinnä hauskanpito ja sosiaalinen pelaaminen. Turnauksia voi järjestää ilman erillistä lupaa. Pienet turnaukset saavat olla ainoastaan paikallisia ja kyseisten turnausten palkintopotti saa olla korkeintaan 10 000$
.
  • Keskisuuria turnauksia voivat järjestää muun muassa eSport-organisaatiot ja keskisuuret brändit sekä yritykset. Turnaukset tähtäävät VALORANT-brändin kasvuun ja palkintopotit voivat kivuta aina 50 000$ asti. Keskisuurten turnausten järjestämiselle pitää hakee erikseen lupa Riotilta.

  • Major-turnaukset ovat VALORANT-turnausten Graalin malja. Näitä isoja tapahtumia voivat järjestää tälläkin hetkellä suuria eSport-turnauksia, muun muassa Dota 2 ja League of Legendsin parissa, tehtailevat organisaatiot kuten ESL ja DreamHack. Turnaukset ovat osa VALORANT-pelin kansainvälistä ekosysteemiä ja pelinvalmistaja on valmis tukemaan Major-tapahtumia rahallisesti. Majorit tarvitsevat luonnollisesti luvan Riot Gamesilta.